Community Status Updates
Napster → Mr. Brightside
Exxχ.....καλα ας το πουμε. Λιγο κουρασμενος αλλα ολα καλα. Εσυ???
Oct 02 2009 10:51
Tsunade-sama → Mad_Hatter
Ε όχι κ pokemon η υπογραφή μου!!!
Θα τρίζουν τα κοκκαλάκια του Mikage...
Oct 02 2009 10:48
Night Wizard Seal → Nighteyes
Nighteyes can you help me a little?f yes i will pm you :)
Oct 02 2009 10:41
iristella → mono
[IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/the-orphan-trailer.jpg[/IMG]
mommy i love you mommy xDDDDDDD
Oct 02 2009 04:08
Zoro → melkior
Πολύ καλή, δεδομένου ότι δεν έχει βγει και κιν/φους ακόμα μπορώ να πω! 1,30 gb ήταν και μου φάνηκε μια χαρά, αν και φυσικά όχι τόσο καλή όσο η ποιότητα DVD, αλλά βλεπόταν!
Κατά τ' άλλα τις απόψεις μου για την ταινία στις είπα και στο imdb την θεωρώ πολύ overrated προς το παρόν (πριν μια βδομάδα ήταν πάνω από το Aliens ffs), λογικά θα πέσει η βαθμολογία σιγά σιγά.
Oct 01 2009 23:22
Vagelio → Zoro
Hehe, why not? Το berserk ειναι κορυφαιο.
Το ξεκινησα πριν ενα χρονο επειδη ειχα ακουσει πως ηταν καλο και ομολογω πως δεν το περιμενα τοσο ενδιαφερον... το story απιστευτο, o κεντρικος χαρακτηρας ειχε πολυ πραγμα πανω του (αναφερομαι στο παρελθον του κυριως), και πανω απ' ολα το artwork..... μιλαμε για πραγματικο εργο τεχνης! Ο δημιουργος του εκανε καταπληκτικη δουλεια τοσο στο σχεδιο των χαρακτηρων οσο και στα background χωρις να λυπηθει το μελανι και τα βασανισμενα απο τις πολλες χρησεις πενακια του. Ομολωγω οτι το σχεδιο της σειρας ειναι το αγαπημενο μου κομματι και ενα κορυφαιο καλλιτεχνημα κατα την γνωμη μου :lovulovu:. RESPECT!
Εχεις δικιο, ειμαι fan του Guts, ο τυπος δεν την παλευει! Στην αρχη που το ξεκινησα νομιζα πως ηταν ενας overpowered τυπικος καφρος αλλα αργοτερα που ξεδιπλωθηκε το story του αρχισα να τον συμπαθω πολυ! Ειναι ο αγαπημενος μου badass χαρακτηρας πλεον:ureshii:
Επισης απο την ιδια σειρα μου αρεσει πολυ και ο puck γιατι ειναι ο ποιο νορμαλ και κωμικος χαρακτηρας εκει μεσα (αν και ειναι ξωτικο).
Anyway, θα μπορουσα να μιλαω με τις ωρες για αυτο το μανγκα αλλα υπαρχουν και αλλα θεματα που μας απασχολουν οπως οι εκλογες και η γριπη των χοιρων (lol, γραψε ακυρο σε αυτα τα δυο). Berserk FTW!
Οσο για τα σχεδια μου... χαιρομαι που σου αρεσαν:joyful:, ειναι τα προιοντα απο τα 10ωρα λιωσιματα που εχω φαει στο photoshop :tensai:. Φυσικα εχω πολυ δρομο μπροστα μου ακομα. Θα ηθελα καποια στιγμη να κανω και τον guts-san (οπως και πολλους αλλους χαρακτηρες), αλλα θα αργησει να γινει αυτο :hot:.
Oct 01 2009 22:34
Konart → Black Rabit
Αχ.... προσεχε μην πνυξει και εσενα εκτος απο τον πονο σου το ταξιδάκι!! :Ρ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙΙ!!!!! και εμενα μου εχετε λειψει ήδη! snif.... Πιστεύω οτι θα το επισκεφτώ το φτωχο σπιτικο σου!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......:lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu::lovulovu:
Oct 01 2009 20:14
Serestrum → Korkofilaki
ναι το ειδα... επεσες με τα μουτρα στη δουλεια! XD
ευχαριστηση μου και καλη συνεχεια πλεον!!
Oct 01 2009 19:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed