Community Status Updates
Serestrum → zade
[QUOTE]Πρέπει αυτή τη σειρά ένα ελληνικό group να την μεταφράσει με βάση τους υπότιτλους των kraze και εικόνα DVD-Rip[/QUOTE]
[B]μεσα.[/B] :hahaha:
Oct 03 2009 20:40
Dante80 → Melkor
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Που σαι ρε ταααναααασσσσ!! :nanana:[/SIZE][/FONT]
Oct 03 2009 20:34
iristella → evaofadawn
xD Eίναι spoiler μεν αλλά αξίζει για τις επικές ατάκες. Φοβάμαι μόνο μην το βγάλουνε όταν βγεί το κανονικό.
Oct 03 2009 20:15
evaofadawn → iristella
ω, ναι, το Shin Angyo Onshi επιβάλλεται να το διαβάσεις!! είμαι σίγουρη ότι θα πορωθείς κ με στόρυ κ με σχέδιο κ με..... τα απίστευτα ΑΓΟΡΙΑ του!!!! :nbleed:
σοβαρά τώρα, είναι θάνατος! το απόλυτο epic.
κ btw πρόσφατα έμαθα ότι ο αγγλικός τίτλος είναι Blade of the phantom master (που θυμίζει blade of the immortal κ μου τη σπάει..), οπότε παίζει να πετύχεις να το λένε κ έτσι σε forums....
ευχαριστώ για το κομπλιμάν για τη sig! χαίρομαι πολύ που κάποιος την πρόσεξε!!:congrats::himitsu:
όσον αφορά τα dogs, διαβάζω το manga, δεν έχω ασχοληθεί με τα ova, κ μάλλον ούτε πρόκειται προς το παρόν. Έχω διαβάσει το stray dogs howling in the dark (με το οποίο από ότι κατάλαβα καταπιάνονται τα ova) κ τα 10 πρώτα chapters περίπου από το bullets and carnage.
αχ έχω ερωτευτεί απίστευτο δίδυμο, ωωωω, Bado & Haine!
το fake chapter δε θα το διαβάσω ακόμα, γτ θα είναι spoiler ακόμα κ χωρίς τα κανονικά λόγια χεχε:tensai:
Oct 03 2009 19:35
Scorpion → Zoro
Αχα ωστε ετσι ο senkakarot :P λολ ,σκεψου ποσο δυνατος θα ναι για να ειναι αρχηγος των admirals,οσο για τον kizaru ειναι ο μονος marine που συμπαθω,κι ας μην ξεχναμε οτι νικησε 4 supernovaς τον εναν μετα τον αλλον,αυτο θα πει δυναμη.
Παντως εμενα με χαλασε πολυ που ο luffy και ο ace δεν ειναι πραγματικα αδερφια
Το Naruto δε παιζει να το συνεχισω θα ασχολειθω με το manga του One piece
και θα δω και λιγο monster που αρεσει και στην αδερφη μου(να της κανω και μια φορα την χαρη)XD
Αλλα umneko κοκορι πως λεγεται... δεν βλεπω ΤΕΛΟΣ
Btw μηπως ο natsu απο το fairy tail δημιουργηθηκε απο fusion του Luffy και coby(μεγαλου)??
Oct 03 2009 19:34
HeLLBoiS → matassos
sorry pou den perasa alla eftasa saloniki kata tis 8misi..sto cofix imoun 9 kai kati kai den eixe ka8olou kosmo..nai diavasa oti akirw8ike..meta piga gia kineziko:P..ta ema8a ta chopstics(oxi san ton miyagi :P )
Oct 03 2009 19:31
iristella → Mad_Hatter
Βtw το Dogs chapter Που βγήκε προχτές είχε fake translation. Το είδες το Ps στο ποστ μου ne? xD
Oct 03 2009 18:45
Fya-sama → a2a
Γεια!! Πολύ χαίρομαι που πέτυχα κι άλλη Ελληνίδα πορωμένη με Arashi! Τελικά εμείς οι Ελληνίδες είμαστε μέσα σ' όλα!!
Oct 03 2009 18:43
iristella → evaofadawn
Hello!!!!!! Μια χαρά είμαι εσύ? Πώς τα περνάς? Για το πάρτυ δεν μπορώ να σου απαντήσω με 100% βεβαιότητα από τώρα αλλά σκοπεύω να πάω. Eύχομαι να σε γνωρίσω και από κοντα.
Btw το Shin Angyo Onshi το είχα μπανίσει και εγώ από καιρό από thread στο forum. Θα το πιάσω οσονούπω. (Εϊναι και completed Οπότε η καλύτερή μου)
Νice siggie btw. Haine and Badou rule. Στο dogs είδες μόνο τα OVAS ή διαβασες και το manga? Aν διαβάζεις και το manga τρέχα να δεις το τελευταίο chapter όπου έπεσε τρολλινγκ με fake translation. Epic lulz where fallen. :hahaha:
Oct 03 2009 18:00
iristella → Mad_Hatter
[spoiler=naruto manga] Ο Madara δεν είναι ο Nagato. Σε αντίθεση με τον Nagato που κινούνταν από συναισθηματικούς λόγους, είχε την οργή του (όπως την έχει τώρα ο Sasuke) και την εμμονή του, o Madara μέχρι στιγμής δείχνει να πηγαίνει πιο ψύχραιμα, βάση σχεδιου. Έχουμε δει ότι σε κανέναν από όσους έχει μιλήσει μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει πλήρη εικόνα. Τους λέει ότι χρειάζεται να τους πει για να τους στρέψει σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τώρα αν αυτό το βγάλουν ωραία ή του αλλάξουν τα φώτα είναι άλλο θέμα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά και να προδικάσουμε αποτέλεσμα. Εκτός και αν έχουμε αποφασίσει ήδη γι αυτό που θα δούμε πριν το δούμε και απλά περιμένουμε να κράξουμε.
Όσο για τον Nagato και πάλι διαφωνούμε. Και η βάση στο οποίο διαφωνούμε είναι η εξής. Προσωπικά πιστεύω ότι ουδείς τέλειος. Όλοι κάνουμε λάθη και όλοι μπορούμε να παρασυρθούμε από συναισθήματα και καταστάσεις. Το να έχει κάποιος ένα γαμάτο doujutsu δεν του δίνει παράλληλα παντογνωσία και god like ενόραση.Ο Nagato με βάση ορισμένες εμπειρίες είχε αναπτύξει μια συγκεκριμένη εμμονή. Όπως περίπου συμβαίνει με τους μανιοκαταθλιπτικούς έτσι και εδώ δεν μιλάμε για έναν χαζό άνθρωπο. Ίσα ίσα αν σκεφτείς το πως είχε οργανώσει την θεωρία του έδειχνε ότι το είχε αναλύσει πολύ το θέμα και ότι έθετε ορισμένα πολύ σωστά ζητήματα. Παρόλαυτά στο πλαίσιο που ήταν κολλημένος με κάποια πράγματα έδινε έδαφος για να πέσει θύμα χειραγώγησης από κάποιον άλλο πιο ψύχραιμο. Ενδεχομένως και ο Madara να έχει τα δικά του κολληματα θες όμως λόγω ιδιοσυγκρασίας, θες λόγω εμπειρίας τα χειρίζεται καλύτερα.
Τώρα αν εσύ διαφωνείς που δεν παρουσιάζονται όλα μαύρο άσπρο αλλά προβάλλεται το ζήτημα ότι πολλές φορές (όχι πάντα) είναι θέμα οπτικής γωνίας δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα της σειράς. [/spoiler]
Oct 03 2009 17:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed