Jump to content

Community Status Updates

Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

Visual boy
Oct 03 2009 17:35
Photo

Zouhan → evaofadawn

Κοίτα, μόνος μου δεν παίζει. ΟΙ δυο Νίκοι επίσης δεν μπορούν, γιατί δεν έχουν που να μείνουν και σερί όλη τη νύζτα δεν κάνουν (τους καταλαβαίνω απόλυτα :S). Όπότε μάλλον δεν παίζει. Και τα μικρότερα τα παιδιά θα έχουν φαντάζομαι πρόβλημα με τους δικούς τους. Σε κάθε περίπτωση, πάρε εσύ φωτό να δούμε τι έπαιξε!
Oct 03 2009 17:12
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Θα εκπλαγεις αλλα απο Moria και το ηλιθιο φλαμινγκο προτειμω χιλιες φορες τον Moria.:madtodeath: Η σκηνη με την Hancock ηταν οντως epic και θελω να δω τι θα γινει στη συνεχεια με το τριο Luffy-Hancock-Smoker (σε μαχη εννοω μην παει ο νους σου στο πονηρο...) Τωρα σε αυτο για το fanservice σου τι να πω, αγορια...:wet2: Ο Buggy παιζει να ειναι ο πιο αστειος "κακος" στον κοσμο του One Piece. Εχω ριξει τρελο γελιο μαζι του και το περισσοτερο ηταν στη Loguetown και το bounty του προβλεπεται να μεγαλωνει υπορβολικα πολυ (θα μου πεις του Luffy του το ανεβασαν 200.000.000$ σε μια φορα) Τωρα δε νομιζω ο WB να κατσει να τον σκοτωσει ο Buggy, μαλλον το αντιθετο:OMG3: Τωρα για να μπορουμε να αρχισουμε τις προβλεψεις για τη συμμαχια Zoro-Perona πρεπει να δουμε και την υπολοιπη ιστορια. Αλλα και εγω ειμαι υπερ του ζευγαριου Zoro και Robin:wooi2: Αλλα γενικα πιστευω οτι ο Oda-sama μας επιφυλασει πολλες εκπληξεις για το τι θα γινει μετα το Impel Down arc. Και εννοω απ ολες τις αποψεις. Ηδη οι αποκαλυψεις που μας εχει κανει και αυτες που εχει αφησει να εννοηθουν δεν ειναι και λιγες.:kill4u: Τωρα εμενα οι "χοντρομπαλαδες" που λες κι εσυ δεν με πολυπειραζουν. Μαλιστα μερικοι μου αρεσουν:ureshii: Τα θερμα μου συνχαρητηρια. Μολις τελειωσες 2 απο τα καλυτερα shonen που υπαρχουν (ή εχεις τελεωσει και το Bleach?) Τωρα αν αυτο ειναι το κανονικο ποστ για σενα δεν τολμω να φανταστω ποσο μεγαλο θα ειναι το γιγαντοποστ:hot:. Αλλα ανυπομονω να το διαβασω. Κοιτα τωρα το One Piece εγινε Νο1 για μενα λιγο μετα απο το 10 επ. Απο τοτε οχι μονο δεν εχει πεσει αλλα εχει ανεβει ακομα περισστερο για μενα. Αυτο ομως ηταν οταν ειχα μολις τελειωσει το ανιμ. Με το που τελειωσα και το μανγκα ειχα χασει την μπαλα. Οσο και να ανεβει το Naruto (που ειναι 2ο) το ΟΡ δεν το φτανει.:hero: Ps: Srsly now πως καταφερνεις να μου απαντας με ενα ποστ μιση σελιδα ενω εγω σου εγραψα 4 λεξεις μετρημενες??? Υποκλινομαι:nod::nod:
Oct 03 2009 16:49
Photo

evaofadawn → iristella

γειααααα!!! τι κάνεις βρε? ήθελα να σε ρωτήσω αν θα είσαι στο πάρτυ στις 10/10. αν ναι, πες μου να συναντηθούμε, γτ μιλάμε τόσο καιρό κ δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα! anyway, τα λέμε!!
Oct 03 2009 16:44
Photo

Cassiel → Dante80

Yoooooooooooooo Dante:hbd:!!!!Χρόνια πολλά και από μένα!!!!Τέρμα τα ξίδια σήμερα:drinks:!!!
Oct 03 2009 16:36
Photo

evaofadawn → Zouhan

χαλόου! στέλνω γενικό μνμ σε όλους τους πατρινούς, για να σας ξεσηκώσω να έρθετε στο παρτυ το επόμενο σάββατο! λοιπόν, παίζει να έρθεις?
Oct 03 2009 16:34
Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

Ποιον emulator για gba?
Oct 03 2009 16:33
Photo

evaofadawn → Hyuuga_Nikorasu

χαλόου! στέλνω γενικό μνμ σε όλους τους πατρινούς, για να σας ξεσηκώσω να έρθετε στο παρτυ το επόμενο σάββατο! λοιπόν, παίζει να έρθεις? ξεσηκωθείτε, θα έχει πλάκα!!
Oct 03 2009 16:32
Photo

evaofadawn → veg3ta

χαλόου! στέλνω γενικό μνμ σε όλους τους πατρινούς, για να σας ξεσηκώσω να έρθετε στο παρτυ το επόμενο σάββατο! θυμάμαι ψηνόσουν.. θα έρθεις τελικά?
Oct 03 2009 16:32
Photo

Adventurer → Dark_Venus

Α, οκ. Βασικα ειμαστε σε αντιθετους κλαδους αφου σπουδαζω στο Μαθηματικο στη Θεσ/νικη. Τωρα πως εχω μπλεξει και εχω 4+ φιλολογους στην παρεα μου ουτε εγω δεν καταλαβα :P
Oct 03 2009 16:22
Photo

matassos → HeLLBoiS

perases tlk apo to gaming party? dn se eida mexri tis 8k kati p ka8isa... e dn exases k tpt an mpikes sto thread tha diavases!
Oct 03 2009 16:14
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ρε τι shounen λες, υπεραρκετο ειναι το op, μας καλυπτει ολλες τις αναγκες, αντε διαβασε και το fma που τα σπαει.Εγω τοσα Ongoing shounen κοιταω και δε νομιζω να αρχισω συντομα κανα αλλο. Με τον madara η σειρα γεμισε plotholes, αυτος κατεστρεψε τη σειρα. Moreover face it, he is the most dissapointing villain ever.
Oct 03 2009 14:56
Photo

monoDante80

[IMG]http://i217.photobucket.com/albums/cc224/porphiripetalouda/happy-birthday.jpg[/IMG]
Oct 03 2009 14:44
Photo

mono → ZeLiGa

Hi :P Το συγκεκριμένο site, το [url]www.bakabt.com[/url] έχει ότι υπάρχει από finished σειρές και ταινίες εκτός από αυτές που έχουν γίνει licensed, manga, artbooks etc . Μπορείς να κατεβάσεις αν δεν είσαι μέλος και σου δώσει κάποιος άλλος το link αλλά δεν μπορείς να κάνεις search. Οπότε αν θες να τα βρίσκεις μόνος σου πρέπει να κάνεις account. Όμως πρόσεξε γιατί πρέπει να διατηρείς ένα καλό ratio αλλιώς δεν σε αφήνουν να κατεβάσεις. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή : 1.log in 2.search 3. copy link 4. logout 5.paste link 6.download. Αν δεν έχεις καλό upload και δυσκολεύεσαι να seedαρεις είναι μια καλή λύση. Ελπίζω να βοήθησα, αν θες και κάτι άλλο με ρωτάς ;)
Oct 03 2009 14:30
Photo

roriconfan → matassos

Στείλε όσο προλαβαίνεις πριν με μπανάρουνε
Oct 03 2009 14:00