Community Status Updates
Fingolfin → Dante80
Χρόνια πολλά ρεμάλι! Να τα εκατοστήσεις!
Και με το μαλακό τα ξύδια και το sand football! :p
Oct 03 2009 13:28
Zoro → Vagelio
Άστα, θυμήθηκα κι [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-15-page-128.html"]αυτό[/URL] και [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-15-page-129.html"]αυτό[/URL], που ξεπουπουλιάζε το κοράκι και μετά τον πέταξε κάτω! :hahaha: Όπως και όλες οι φάσεις που ντύνεται σαν κάποιος άλλος και ειδικά σαν Yoda, μοναδικός! XD
(έπρεπε να το φανταστώ για την πένα πάντως, εδώ μιλάμε για pro ζωγραφιές! :P)
Σχετικά με One Piece να σου πω μόνο και ότι λέω σε όσους έχουν δει το ελληνικό στο alter (κι εγώ από εκεί ξεκίνησα btw): δεν συγκρίνονται!! Πέραν του ότι μετά γίνεται πολύ καλύτερο σε μάχες, τομέα φαντασίας κλπ, οι ελληνικές φωνές στην σειρά ήταν... :puke: Βέβαια δεθείς δεν δεθείς θέλει τον χρόνο της η σειρά, πολύ χρόνο, οπότε δεν θα επιμείνω!! (btw Gintama θέλω να δω κι εγώ σύντομα, να μάθω γιατί κολλάνε όλοι με αυτό... ειδικά αυτό το επεισόδιο 50 δεν ξέρω πόσες φορές έχω ακούσει πόσο καλό είναι! :P)
Άντε και σε 6 μέρες ο Guts δεν θα έχει μόνο τον Puck να τον ανησυχεί αλλά ολόκληρο το elf island, poor guy! :hahaha:
Oct 03 2009 13:26
matassos
→
roriconfan
ρε σι τ γινετε ενα σχολιο εκανες και σε φαγανε XD ελεος δηλαδη ουτε τη γνωμη σου XD (στο bleach latest chap ) αντε και φετος ban!
χμ σκευτομουν να κανω μια μικρη ιστορια σε κομικ ψινεσε να βοηθησεις με photoshop? αν ειναι να σου στειλω το στορυ (οταν λεω μικρη 2-3 σελιδες )
Oct 03 2009 13:25
Hazuki → kelborn3
LaL itan mia diskoli douleia pou kapoios eprepe na kanei :P :P :P :P
Oct 03 2009 12:23
Mad_Hatter → iristella
[SPOILER=naruto manga]
[QUOTE=iristella]¨Εχω την αίσθηση ότι ο Madara έχει πολλά χαρτιά κρυμμένα κάτω από το μανίκι του. Πάρτο λογικά δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει όλα του τα χαρτιά στους αντιπάλους του. Πιθανότατα θέλει είτε να τους δελεασει με κάτι , είτε να τους εκφοβίσει.[/QUOTE]
Nope, δεν εχει απολυτως κανενα.Οπως και ο nagato λογικα θα ειχε καποιο χαρτι κατω απο το μανικι του για να νικησει τον madara, και θα ειχε καταλαβει οτι πηγαινε να τον χρησιμοποιεισει αντι να την πατησει σα 5χρονο και δεν ειχε τιποτα απολυτως, ετσι και αυτος δεν εχει απολυτως κανενα σκοπο.Απλα το κανει για να προχωρησει τη πλοκη και να βαλει τις βασεις για την τελικη αναμετρηση.
[/SPOILER]
Oct 03 2009 12:00
Vagelio → Zoro
Οπως τα λες ειναι:ureshii:. Ο Puck κανει τον πρωταγωνιστη να δειχνει πιο ανθρωπινος και κωμικος χαρακτηρας και ταυτοχρονα προσφερει μπολικες ξεκαρδιστικες σκηνες στη σειρα (οι οποιες χρειαζονται για τους λογους που προανεφερες).
LOL:hahaha::hahaha::hahaha:, τι μου θυμησες με αυτες τις τεσσερις σελιδες! Ειχα ριξει το γελιο της αρκουδας οταν το διαβαζα αυτο. Pretty please with sugar on the top? Γιατι ακομα και οι πιο badassαδες θα βρεθουν σε δυσκολες στιγμες. Το καλυτερο ομως ηταν οι φονικες σκεψεις που ειχε στο μυαλο του ο guts εκεινη την στιγμη, pure epic win...
Και εμενα μου αρεσε αυτη στιγμη, που ο σχετικα αντικοινωνικος και γεματος ασχημα συναισθηματα (τοτε) πανισχυρος Guts αποδέχτηκε το μικρο ξωτικο ως φίλο του (kawaii:lovulovu:) και απ' οσο θυμαμαι ειχε χρησιμοποιησει σαν δικαιολογια τις θεραπευτικες ικανοτητες του puck.
Αχ, ανοιπομωνω για το επομενο κεφαλαιο, no more griffith-bastard!
Οσο για το σχεδιο κι εγω αναρωτιεμαι πως θα μου εβγαινε ο guts αν δοκιμαζα να τον ζωγραφισω, το στυλ του mangaka ειναι απιστευτα ρεαλιστικο και παντα προσπαθω να κανω τα fan art μου να μοιαζουν με τα σχεδια των οriginal σειρων (αυτο σημαινει οτι δεν θα μου εβγαινε bishounen ευτυχως XD). Kαι μια διορθοσουλα: το εχω κοψει το mouse, τωρα χρησιμοποιω pen tablet:ureshii:
To one piece το εβλεπα παλια στο alter σε dubbed version και θυμαμαι ειχα δει αρκετα επεισοδια, αλλα για καποιο λογο δεν ειχα δεθει πολυ μαζι του...
Αυτο ευθυνεται στο οτι μου αρεσουν τα shounen anime που περιεχουν πολυ κωμωδια και κατα την γνωμη μου το συγκεκριμενο δεν ειχε οση απαιτουσα. Γενικως, το χρυσο τριο του shonen jump δεν με συγκινει ιδιαιτερα...
Το ναρουτο που ξεκινησε καλα μετα απο 16 επεισοδια εγινε βλακεια ενω το bleach το βλεπω μονο για τις πορωτικες μαχες.
Αν με ρωτησεις ποια ειναι τα αγαπημενα μου shounen σιγουρα θα ελεγα gintama, soul eater και hitman reborn :wooi2:.
Oct 03 2009 10:12
Zoro → Mad_Hatter
Μπααα είπαμε, φέτος θα είναι shonen year, να τα ξεφορτωθώ... του χρόνου οι σοβαρότερες σειρές! :hahaha:[spoiler=Naruto manga]Έχω να πω πάντως ότι αν και σίγουρα πέφτει μετά τον Pein η ποιότητα της σειράς, πράγμα που still πιστεύω οφείλεται στους 2 leads, δεν μπορώ να πω ότι δεν διαβάζεται... ειδικά την συγκέντρωση όλων των kages την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα, για να μάθουμε τι δυνάμεις έχει ο καθένας και φυσικά, αν και δεν μίσησα τον wrestler Raikage γενικά, η σκηνή με το Raiga Bomb θύμισε τόοοσοο smackdown... και να την τρώει ο Sasuke κιόλας ήταν για πολλά rofls :hahaha:. Η Mizukage τα σπάει πάντως!
Περί Madara πάλι, δεν ξέρω, σίγουρα δεν είναι τόσο cool όσο ο Nagato, αλλά ούτε μου την σπάει ιδιαίτερα... άλλωστε είναι τόσο δυνατός που δεν του νοιάζει να αποκαλύπτει κάποια πράγματα και ακόμη και ο Itachi είχε πει ότι δεν είναι ο ίδιος με τον παλιό εαυτό του... ίσως η πολλή δύναμη και τα χρόνια τον βάρεσαν λιγάκι στο μυαλό (αν και βέβαια αυτό εξυπηρετεί ως plot no jutsu, αλλά πάλι δεν με πείραξε τρομερά), τουλάχιστον όμως δεν είναι τόσο σπαστικός όπως μερικούς κακούς τύπου spandam του OP! :P Ακόμη και μέσα στα όλα περί πεπρωμένου που είπε βρήκα ένα νόημα... δεν λάτρεψα την όλη φάση, αλλά δεν με ξενέρωσε όπως στο τέλος του Nagato πχ. Γενικά περιμένω να μάθουμε πιο πολλά γι' αυτόν για να μπορώ να κρίνω πλήρως! Θα εξαρτηθεί πολύ και από το τι είναι αυτό το Eye of the Moon plan του! [/spoiler]Άντε να κάνω και το ποστάκι σιγά σιγά... :hot:
Oct 03 2009 04:38
Zoro → Scorpion
Welcome to the dark side again λοιπόν! :twisted: Το νέο Kizaru σετάκι σε βάζει και εντελώς μέσα στο κλίμα! ;)
Σχετικά με το σημείο που μου είπες να σου πω την αλήθεια έχω δει τόσες ανατροπές στην σειρά και ειδικά με το συγγενολόι του Luffy που[spoiler=OP manga spoiler]αυτή η είδηση δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ειδικά αφού ήδη ξέραμε ότι κάτι έπαιζε με το αλλιώτικο επίθετο του Ace, ήταν βέβαια μια σημαντικότατη αποκάλυψη! Κατά τ' άλλα το arc είναι όντως επικό με τις τόσες μάχες και ανατροπές... άντε να δούμε τι ρόλο βαράει ο Kuma στο επόμενο
ΥΓ: Naruto ντίπ btw; Σε κόλλησε ο GK τελικά; XD
Oct 03 2009 04:20
Zoro → Vagelio
Wao, δεν θα μπορούσα να τα έχω πει καλύτερα, κι εγώ έτσι βλέπω την φοβερή αυτή σειρά! Το σκοτεινό κλίμα, τα απίθανα σχέδια, ο αλλόκοτος κόσμος, τα διάφορα νοήματα και φυσικά ο τρομερός lead την κάνουν μια από τις καλύτερες του είδους της, ενώ ο Guts είναι ο αγαπημένος μου ever anime χαρακτήρας, τουλάχιστον συγκριτικά με όσους έχω δει ως τώρα (αλλά και πάλι, όσους κι αν δω, αμφιβάλλω αν θα φτάσει ποτέ κάποιος να είναι πάνω από ισάξιος του, για μένα!). Ένα από τα ίδια για τον Puck, έχω λιώσει σε κάτι φάσεις όπως [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-15-page-170.html"]εδώ[/URL], [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-17-page-5.html"]εδώ[/URL], [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-17-page-6.html"]εδώ[/URL] κι [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-17-page-7.html"]εδώ[/URL]... η ελάφρυνση που δίνει στο σκοτεινό κλίμα, ειδικά της αρχής, είναι σίγουρα καλοδεχούμενη! :P Και φυσικά η πρώτη στιγμή που ο Guts [spoiler=Berserk manga spoilers]τον αποδέχτηκε ως φίλο και σύντροφό του και του παραχώρησε την τσάντα του ως "σπίτι" για να μείνει είναι από τις αγαπημένες μου σκηνές!
[/spoiler]Άντε και σε περίπου μια βδομάδα θα τους ξαναδούμε και τους 2 μαζί! Καλή συνέχεια με τα σχέδια και την όποια βελτίωση μπορείς να τους κάνεις, αν και προς το παρόν και μόνο οι χρωματισμοί είναι απίθανοι! :riiight: (aka αναρωτιέμαι πόσο καλά μπορεί να βγει ο Guts αν τον πιάσει ποτέ το keyboard και mouse σου :P)
Κάτι τελευταίο, σε άλλη νότα, είδα και αυτό το post σου:[quote=Vagelio;343472][I]1)Εναλλακτικοί κόσμοι, όπου η ιστορία της Γης κύλησε διαφορετικά και υπάρχουνε σημαντικές αλλαγές.
2)[/I][I]Μαγικοί άλλοι κόσμοι με χαρακτήρες που τον εξερευνούνε
Αlternative history πανω απ' ολα!
[/I][/quote]και, αν και σε πολύ πιο χαλαρό κλίμα από το Berserk, το One Piece (που είναι από τις αγαπημένες μου σειρές) κάνει ένα καλό mix των 2 στοιχείων που περιγράφεις, αν και πιο πολύ το 2 θα 'λεγα (έχει και περισσότερη φαντασία από Berserk μάλιστα και πολύ καλά αξιοποιημένη... μόνο μειονέκτημα ο μεγάλος όγκος επεισοδίων, που αν δεθείς πολύ με την σειρά δεν είναι πρόβλημα, φεύγουν γρήγορα, αν δεν όμως, είναι σίγουρα ένα εμπόδιο), ever heard of it; :hmmm: Ή πέρα από Gintama δεν σε πολυενδιαφέρουν άλλα shonen;
Oct 03 2009 04:09
Zoro → Tea-chan
Έτσι dear, με το που παραπονέθηκα το έβγαλες! Obey your master! [IMG]http://img198.imageshack.us/img198/4601/0b1213e1.gif[/IMG] (ένα Alucard set μου λείπει και είμαστε κομπλέ! :P)
Για το link [URL="http://manga.theblackswordsman.com/download/%5BEvil_Genius%5DBerserk_v35c307.zip"]εδώ[/URL], κι εγώ από κει το κατέβασα μιας και δεν υποστηρίζω τα torrents. Ελπίζω να μην άργησα υπερβολικά και το πήρες ήδη, αλλά πήζω στα διαβάσματα αυτές τις μέρες οπότε συγχωρούμαι :hot:.
Btw, πιστεύω χάρηκες που σε περίπου μια βδομάδα θα ξαναδούμε τον Γούτσου-Γούτσου, ε; ε; Και όχι μόνο με έναν Puck αυτή τη φορά αλλά εκατοντάδες, τι καλύτερο... για μας και αυτόν! XD
In other news, τελείωσα και το Naruto manga... expect a mega-giga-tera post in the upcoming days! XP
Oct 03 2009 03:30
Zoro → Tsunade-sama
Εγώ φέτος είμαι 5ο έτος και παίζει ένας παράξενος κανόνας στην σχολή μου από αυτή τη χρονιά κι έπειτα! Κάθε μήνα μπορώ να δίνω εξέταση του κάθε μαθήματος από 1 φορά! Οπότε μπορείς να πεις ότι κρατάω μια δίκοπη κατάνα, από την μία μπορώ να ξεμπερδέψω πιο γρήγορα με τα μαθήματα :Blissfull: και από την άλλη είμαι μόνιμα μέσα στην εξεταστική (με γονείς από πάνω να πιέζουν). :uhh: :unlucky: Δίνω σε μερικές μέρες btw! :P
Καλά μην βιάζεσαι και να τελειώσεις, εγώ θα ήθελα να μείνω όσο πιο πολύ γίνεται στο παν/μιο γιατί μετά δεν θέλω να σκέφτομαι τι με περιμένει! :terror2: Ναι οκ δεν μεταμορφώθηκα σε αιώνιο φοιτητή που τρώει τα λεφτά του μπαμπά (not yet at least, chill :nanana:), αλλά δεν στενοχωριέμαι αν λόγω καθηγητών/μαθημάτων αναγκαστώ να μείνω και λίγο παραπάνω εδώ (όπως είδες I fully have Zoro in me :p).
Εθελοντισμό; Μέσα σ' όλα βρίσκεις και χρόνο-όρεξη γι' αυτό;; :oo: Μωρ' μπράβο, φαίνεται έχεις τόση ενεργητικότητα της Tsunade μέσα σου όση τεμπελιά έχω εγώ του marimo, να μην λένε ότι δεν διαλέξαμε ταιριαστά user names! Εύχομαι μόνο να μην τζογάρεις κιόλας! :hahaha:
Oct 03 2009 03:14
Zoro → Robin-Chwan
WOW δεν λες τπτ, αν και η φάση με Jimbei και Moria δεν με τρέλανε, το έχω ξαναπεί αλλά δεν μπορώ να πάρω καθόλου σοβαρά τους χοντρομπαλάδες χαρακτήρες που ο Oda βάζει σε κάθε arc... η σειρά θα ήταν τόοοσο πολύ καλύτερη χωρίς αυτούς imo... βέβαια ο Jimbei κάτι κάνει, ο Moria απάλευτος. :frozen: (btw μεταξύ Moria και Flamingo θε να πεις πως προτιμάς τον πρώτο και πάλι; :oo:)
Epic η σκηνή με την Boa, πέραν του ότι για άλλη μια φορά ο Oda κάλυψε κάθε πρόβλημα που θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί με τις συγκρούσεις δυνάμεων των πειρατών (όπως τι θα έκανε ο Luffy εναντίον του Smoker εδώ πχ), ήταν ωραίο που είδαμε το "ζευγαράκι" ξανά μαζί! :wooi2: (και από [URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/559/15/"]fanservice[/URL] πιάνει η πένα του Oda βέβαια! :p)
Επίσης και ο Buggy κλασικά... αστείος! Από την αρχή τον πήγαινα πάντα, ειδικά στα specials με την edo japan είχε δώσει ρέστα (ήταν και filler), αλλά στην loguetown είχαν παιχτεί τα καλύτερα αστεία μαζί του! Και σύντομα τώρα θα τον δούμε με νέο bounty και πλήρωμα... ελπίζω να μην σκοτώσει τον Whitey τελικά μόνο! XD
Τέλος, αναρωτιέμαι πολύ τι σχέση θα αναπτύξουν οι Zoro και Perona, και δεν το πάω καθόλου στο πονηρό, απλά αναρωτιέμαι αν, λόγω ανάγκης έστω, δημιουργηθεί μια άλλη φιλία-συμμαχία, κάτι σαν Buggy-Luffy φαντάζομαι, αν δεν μας κάνει καμιά έκπληξη ο Oda! Πάντως αναμένω πολύ να δω Robin και Zoro στο anime!
In other news, τελείωσα επιτέλους το manga του Naruto!! Δυστυχώς αυτές τις μέρες έχω διαβάσματα και δεν προλαβαίνω να μπω όσο θέλω, αλλά σύντομα θα κάνω ένα γιγαντοποστ όπου σχολιάζω τις 2 σειρές... brace yourself! :D
ΥΓ: Άσχετο, όταν σου άφησα το πρώτο vm, λόγω του user name σου σε είχα κόψει για big naruto fan... μετά σε ρώτησα ποια προτιμάς μεταξύ Hinata και Robin και μου πες για λίγο την 2η, οπότε νόμισα και τις 2 σειρές έχεις ψηλά... ενώ τελευταία είδα υποστήριξες όλο και πιο πολύ τους kaizoku. Ήσουν εξαρχής τόσο OP fan και δεν το χαμπάριασα ή τελευταία σ' έκαψε το manga; :P
Oct 03 2009 03:02
amaya3 → miko-chin
Δεν νομίζω να θεωρείται spoiler. Αν την βάλεις, γράψε ότι δεν είναι στο caption. Γίνεται(με καλώδιο) αλλά με την τηλεόραση που έχω my eyes are close to bleeding...T_T Αν μπορέσω θα βάλω κι εγώ pics. Τα colorings της deddinty πρέπει να μπουν πάντως<3
Oct 03 2009 02:51
The Tragic Prince → Mad_Hatter
έχω άλλα καλύτερα να κατεβάσεις την εκδοσή για gameboy είναι καλύτερη σε όλα. μονο μειονέκτημα ειναι πως η εκδοση του SNES ειχε καλυτερο ηχο. msn me για να σ πω
Oct 03 2009 02:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed