Community Status Updates
eleni_rocks → digitaltracker
hihihih stis photos to mualo sou.eisai k esu mesa prosexe!!!!
Oct 04 2009 11:42
Zouhan → evaofadawn
Btw, [url]http://www.youtube.com/watch?v=IZVXu4OW71o&feature=PlayList&p=39CBA6233A9EE17E&playnext=1&playnext_from=PL&index=18[/url] :)
Oct 04 2009 10:25
matassos → iristella
χμ... σορυ για την ενοχληση,
εκανα ενα ποστ στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7743"]1ο Event Θεσσαλονίκης των J.A.P 団(DAN) - 25/10/2009[/URL] και δεν μπορω να το δω :/ , δοκιμασα διαφορα :/ ενω αυτο φαινετε οτι εγινε οταν μπαινω με εμφανιζει τα προηγουμενα....[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7743"][/URL]
Oct 04 2009 10:15
GkLoc → Zoro
[QUOTE=Marimo]Με άλλα λόγια, so far ακόμη νομίζω ότι το OP κάνει καλύτερη δουλειά κι εγώ! Το Naruto μου άφησε κάποιες πολύ καλές στιγμές και πάλι όμως, οπότε το έχω 2ο, αλλά για λίγο, καθαρά για τις βλακείες που αναφέραμε. [/QUOTE]
Thank God...
Oct 04 2009 09:57
Scorpion → Zoro
Ειχα παρατηρησει και γω τα ονοματα τους και ειχα καταληξει στο συμπερασμα οτι απλα ηταν ετεροθαλη αδερφια,αλλα δεν ειναι καθολου
Θα συμφωνησω μαζι σου και οντως ο luffy με τον ace μεγαλωσαν μαζι και νοιαζονται ο ενας για τον αλλον οπως και τα πραγματικα αδερφια
Το οτι θα βγει το fairy tail σε anime δεν το ξερω παντως σαν Manga ειναι πολυ καλο...
Ωραια θα ταν αν συνεχιζοταν και το berserk το ανιμε
Εχω καημο να δω το serpico με χρωματα και φωνη
Oct 04 2009 09:43
Zoro → Robin-Chwan
Ο Flamengo δεν με τρελαίνει κι εμένα αλλά αλήθεια γιατί στην σπάει τόσο; :hahaha: Δεν έχω και τίποτα τρομερά εναντίον του, έχει ένα στυλ πιστεύω!
Τι αγόρια μου λες για το fanservice, δεν είχες δει που και οι αμαζόνες ερωτεύονταν την Hebi hime-sama; Κι εσύ Luffy μας βγήκες; :hahaha:
Κι εγώ Zoro-Robin υποστηρίζω αλλά που... :wet2:
Bleach δεν έχω δει αλλά είναι το επόμενο στην λίστα μου... ήδη ξεκινάω σαν fan τις Rangiku, τόσες φορές την "παρατήρησα", μακάρι να μου αρέσει και στο anime!
Για λόγους που θα ξεκαθαρίσω στο post πάντως, το Naruto για μένα βγήκε για λίγο δεύτερο έναντι του OP... αν δεν είχε κάνει κάποιες βλακείες με την πλοκή (και γενικά αν δεν υπήρχε το άθλιο πρωταγωνιστικό τρίο :P) παίζει να το είχα και για καλύτερο, αλλά τελικά είδα ότι το OP κάνει πολύ καλύτερη δουλεία με την ιστορία! Still μου έμεινε και πάλι ως fave και το Naruto!
Για το τελευταίο, πέραν του ότι είναι γνωστό ότι γράφω πολύ, ε, 4 λέξεις ήταν μεν αλλά με υπονοούμενο, αφού σχολίαζες το chapter με το WOW και ήδη είχαμε πει ότι θα το συζητήσουμε σαν βγει... με λίγα λόγια εσύ με οδήγησες εδώ! :hehehe:
ΥΓ: Btw αφού βλέπω είσαι 20thCB fan (δεν το έχω διαβάσει αλλά το έχω στην λίστα, τόσο καλό που ακούω είναι), το Berserk έχεις σκεφτεί ποτέ να το πιάσεις; Είναι το αγαπημένο μου manga και μερικά από τα άτομα που σου αφήνουν vms εδώ το διαβάζουν το ίδιο μανιωδώς... είναι λιγάκι βαρύ για κορίτσια συνήθως, αλλά αν αντέχεις τις σκοτεινές και με βία ιστορίες έχει και πολλά ωραία νοήματα, στην πραγματικότητα μόνο την βία δεν προωθεί!
Oct 04 2009 05:34
Zoro → Vagelio
Και προετοιμάσου για άλλο [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-16-page-153.html"]ένα[/URL], οι μαθηματικές γνώσεις του Puck είναι over 9000! :hahaha:
Ναι αυτό ήταν το σκηνικό και φυσικά μετά απ' όλα αυτά τον δέχτηκε και του έδωσε και σπίτι... δεν του φαίνεται αλλά ο Guts είναι απίστευτα καλός χαρακτήρας όταν το θέλει και εκτιμώ πολύ που κι ας το παίζει σκληρός δεν σκοτώνει ποτέ αθώους... εκτός κι αν μπουν ανάμεσα του... XD
Γενικά ο όλος τρόπος που τον παρουσίασε ο Miura, από αθώο παιδί σε μισθοφόρο-δολοφόνο, μετά σε πιο ανθρώπινο χαρακτήρα που σιγά σιγά αποκτά φίλους και ταίρι, μετά πάλι σε δολοφόνο αλλά που αποζητά εκδίκηση αυτή τη φορά ενώ παλεύει για να κρατήσει την ανθρωπιά που του έχει απομείνει και μετά πάλι μια μικρή επιστροφή στην ανθρωπιά, με νέους φίλους ξανά αλλά και μια δόση πατρικού χαρακτήρα (με την Schierke) και μέντορα (με τον Ishidoro) έγιναν με απίστευτη ανάπτυξη, καταφέρνει να χώσει τα πάντα μέσα ο τύπος, ακόμη και γέλιο!
Ω για Gintama μην ανησυχείς θα αντέξω, είναι απλά να βρω χρόνο να το δω και αυτό γιατί και το One Piece είναι ένα από τα ίδια, πριν τα πρώτα 100 eps για μένα δεν είναι τόσο καλό, γιατί, αν και έχει πολύ φαντασία, σε μάχες και γεγονότα δεν με συνάρπασε και ακόμη και να το παρατήσω ήθελα στην αρχή σκέψου, αλλά από το 100 και μετά ξεκίνησε η ανοδική πορεία του, σχεδόν σε κάθε arc ο mangaka καταφέρνει και ξεπερνάει τον εαυτό του! Οπότε τα 30κατι αρχικά επεισόδια του Gintama που λες ξεκινάνε πιο αργά θα είναι (one) piece of cake σαν το δω. :P
Τέλος ναι, είπαμε μας αρέσει η σκοτεινιά στην σειρά, αλλά μην μας χαλάσει το λίγο ρομάντζο που έχει... :yellowcard: στο Elf Hell (το είχα ξεχάσει και αυτό btw XD) πιθανώς θα την θεραπεύσουν τα ξωτικά, αν και δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, σίγουρα!
Oct 04 2009 05:19
Mad_Hatter → iristella
[spoiler=naruto manga]
Την ιδεολογικη μαχη που λες εχεις υποψη σου οτι το 90% μη πω παραπανω των narutofans την εχουν γραμμενη και ψοφανε να δουν τι θα κανει παρακατω ο darth sasuke, ε?Για αυτο τα εχω με τον Kishimoto, επειδη το τελιωσε οπως οπως για να μη στεναχωρησει το fanbase του.Και δεν ηταν αυτη μετατροπη που εκανε, δεν ειναι θεμα fanboyσμου, ειναι θεμα λογικης, δε μπορει καποιος που εσφαξε το δασκαλο του, το παρελθον του δηλαδη χωρις κανεναν ενδοιασμο να αλλαζει ετσι.Ειδικα απο τη στιγμη που το βλεπεις να μειωνει χωρις καν δευτερη σκεψη το Lifespan του για τη δικαιοσυνη που αυτος πιστευε και να εχει κανει ετσι το σωμα του συμπερενεις οτι εχει πολυ ισχυρο resolve, και 20 λεπτα μετα σου δειχνει αυτο το resolve να σπαει επειδη ενα βλαμμενο του θυμισε τα παιδικα του χρονια.It doesnt makes any fucking sense.
Να σου πω γιατι πιστευω οτι ο Madara ειναι μουφα villain:
-Απετυχε να κανει την clan στην οποια ηταν αρχηγος να τον υπακουσει
-Εφυγε απο την konoha με ενα ηλιθιο revenge thing για τους uchihaχες, που το χρησιμοποιει για να αποφυγει να αντικρυσει την ανικανοτητα του και να παραδεχτει στα ισια την αποτυχια του.
-Εχασε απο τον 1st και περιμενε 100 χρονια να πεθανει και αυτος, και ο αδερφος του για να κανει επιτελους κινηση.
-Καταφερε να βρεθει εκει που τον θεωρουσαν ολοι νεκρο απο τον itachi.
-Με ολλους τους akatsuki στις διαταγες του μπορουσε πολλυυυυ ανετα να κανει ολλο τον shinobi world ερηπια, αλλα αυτος οοοοοοοχχχιιιιι επρεπε να τους χωρισει σε 2man groups για να τους κανει ευαλωτους και να περιμενει κατι χρονια να γινουν οι πρωταγωνιστες τουμπανοι για να θυμηθει οτι ειχε και ενα moon eye plan.
-Μονο τα κλαματα δεν εβαλε μπροστα στον sasuke.
-Κανει μονο dodge, μια φορα δεν τον εχω δει να βαραει, που με κανει να σκεφτομε αν εχει επιθετικα Jutsu η οχι.
-Παραβαινει τον κανονα οσο-πιο-δυνατο-jutsu-τοσο-μεγαλυτερη-επιπτωση, απλα εμεινε μια δυο μερες τυφλος, αρπαζει τα ματια του αδερφου του, γινετε πιο δυνατος απο τον Nagato Που ειχε διαλυσει το σωμα του, και ουτε γατα ουτε ζημια.
-Τριγυρνα δεξια και αριστερα και λεει ιστοριουλες κλπ.
-Δεν εχει ουτε Motives Ουτε τιποτα, απλα θελει να γινει complete for the lulz (και αμα εχει ειμαι σιγουρος πως θα ειναι lame, του στυλ με προδωσε η clan Μου, μπουχουχου)
-Τον εχετε βγαλει ολλοι manipulative mastermind, σα τον Light κλπ, ενω δεν εχουμε δει τιποτα απο αυτα πανω στο χαρτι (aka ειναι overated as hell)
-Ειναι uchiha.
-Δε μου αρεσει η μασκα του.
Και γενικα απο τοτε που τον εβαλε ο Kishi τα εκανε ολλα μανταρα.
For the record, pein/nagato now isnt even in my favourite charachters.
[/spoiler]
Oct 04 2009 03:28
Zoro → Scorpion
Μπααα, σαν δύναμη και ανέμελο αλλά cruel στύλ μου αρέσει και εμένα ο Kizaru, σαν χαρακτήρα όμως προτιμώ Aokiji, είναι πιο "συνειδητοποιημένος" για το τι είναι η δικαιοσύνη και ότι η WG δεν είναι πάντα άγια στον σκοπό της... σαν τον Smoker κάτι κι αυτός! (άλλωστε αν ήταν ο Kizaru στην Ohara θα είχε πεθάνει η Robin, χάρη στον Aokiji ενώ... <3)
Για Luffy και Ace μπορώ να πω ότι συμφωνώ, αλλά[spoiler=OP manga spoiler]ήδη φάνηκε αυτό από την πρώτη στιγμή που μάθαμε τα κανονικά τους ονόματα... έμοιαζαν πολύ εμφανισιακά και πάλι βέβαια! Μου θύμισε τρομερά μια σειρά της TV, Prison Break λέγεται αν την ξέρεις, όπου κάναν το ακριβώς ίδιο και στο τέλος οι 2 χαρακτήρες δεν βγήκαν πραγματικά αδέρφια κι ας έμοιαζαν τόσο... πάντως το ότι δεν είναι εξ' αίματος πάει να μας δείξει ακριβώς αυτό, δεν μετράει με ένα άτομο που πέρασες ένα κομμάτι της ζωής σου σαν να ήταν αδερφός σου! (Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο Prison Break)[/spoiler]Monster τα σπάει, θέλω να πιάσω και το manga κάποτε αλλά το anime ήταν ήδη πολύ καλό, με ένα φοβερό spooky κλίμα... το μόνο κακό είναι ότι ήταν πολλά eps για μια τόσο καλή ιστορία imo και σε κάποια σημεία το κουράζει λίγο, χωρίς λόγο. Αν είχε 10+ επεισόδια λιγότερα για μένα θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα σαν ποιότητα ιστορίας ή και καλύτερο, αλλά και πάλι ήταν απίθανο!
(umineko μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά, έχω ακούσει καλά λόγια και κάποτε θέλω να το δω κι αυτό... δεν είναι ρομαντικούρα shoujo σαν το vampire knight να πεις άλλωστε, είναι σειρά μυστηρίου! :P)
Χεχ indd μοιάζουν τώρα που το λες, αν και από κάποια σχόλια που διάβασα ο Natsu δεν βγήκε τόσο καλός σαν χαρακτήρας όσο ό Luffy... άντε να βγει το anime να δούμε!
Oct 04 2009 03:09
Zoro → Mad_Hatter
Μα εσύ έχεις δει πολύ περισσότερα shonen από μένα, λογικό είναι να σου φτάνουν! Εγώ είμαι noobakos ακόμη και είναι 3-4 που είναι must ακόμη και για shonen haters (έχω και το fma μέσα)!:P
Για Naruto πάλι, σε ποια plotholes αναφέρεσαι συγκεκριμένα;
[spoiler=Naruto manga - sheet]Εγώ αυτά παρατήρησα:
Όχι ότι ο Nagato συνεργάστηκε μαζί του (Madara), άλλωστε και οι 2 το κακό της Konoha θέλανε, αλλά ότι o Madara ήταν αρχηγός όλων! Σιγά μην υποτάσσονταν ο Nagato σε αυτόν! Και όσο για υπνοτισμό ούτε λόγο, αμφιβάλλω αν το rinnegan θα την πάθαινε καθόλου!
Ότι ο Itachi δούλευε για τους Akatsuki ενώ o Madara είναι ο head... wtf; oO Το μόνο που υπέθεσα είναι ότι δεν ήξερε ότι ο Madara ήταν πίσω απ' όλα (άλλωστε μας υποδηλώνεται ότι κανείς, ούτε ο Kisame, ήξερε την ταυτότητα του Tobi), το οποίο μου φαίνεται παράξενο για έναν διορατικό σαν τον Itachi, από την στιγμή που φοβόταν ότι μετά τον θάνατό του ο Madara πιθανώς θα πλησίαζε τον Sasuke... και δεν "είδε" τπτ ότι ήταν head της ίδιας οργάνωσης;
Και οκ, δεν έχει byakugan και δεν είδε πίσω από την μάσκα (κυριολεκτικά και μεταφορικά :P) , αλλά πάει σε μάχη με τον Sasuke με σκοπό να πεθάνει ενώ καραδοκεί τέτοιος κίνδυνος από πίσω; Ουσιαστικά είναι λες και πήγαινε να θυσιαστεί χωρίς λόγο, και ότι το ήξερε... γιατί;
Γιατί πολύ απλά το Amaterasu με το οποίο εφοδίασε τον Sasuke ήταν πάνω από εμφανές ότι είχε μεγάλο ρίσκο να μην σκοτώσει έναν τέτοιο skilled shinobi, με πείρα στο Mangekyou μάλιστα (εδώ ο Sasuke μπόρεσε να σβήσει Amaterasu, φαντάσου ο Madara!), αφού ακόμη και να μην είχε counter τεχνική στην χειρότερη ίσως και να έχανε απλά ένα χέρι σαν τον Raikage κάτι.
Οπότε τι έκανε ο πολυμήχανος Itachi για να έχει και 2η ασφάλεια;
...
...
... Naruto :puke:... δυστυχώς έτσι όπως το βλέπω το "κοράκι" που του έδωσε θα είναι άλλη μια δικαιολογία για να σώσει την ημέρα και, πιθανώς, να ξαναγίνουν κολλητάρια με τον Σασουκίδη.
Εκτός κι αν δούλευε για τους Akatsuki ίσα το ανάποδο, για παρατηρεί τον Madara... και προφανώς δεν είχε τρόπο για να τον νικήσει κι αυτός, οπότε σκέφτηκε αυτά που είπαμε. Τι να πω, αν μου ξεφεύγει τπτ, πες -_-
Επίσης ναι, είναι uber δυνατός, σαν logia κάτι και καλύτερος ίσως, δεν τον αγγίζει κανείς και όμως αντί να τους καθαρίσει όλους αλά Kizaru προτιμάει να λέει ιστορίες εδώ κι εκεί... χωρίς κάποιο λόγο, προς το παρόν.
Υπό αυτή την οπτική είναι lame κακός, αλλά γιατί δεν τον έχω βρίσει τόσο ακόμη;
Γιατί πολύ απλά αν και ο Kishi το 'χει στο αίμα του να χαλάει την ιστορία βάζοντας μέσα τον ηρωισμό του Naruto ή τις μαγκιές του Sasuke προτιμώ να μην προτρέχω έως ότου το δούμε στην πράξη... till now δεν ξέρουμε ούτε τι δύναμη έχει ο Madara ή γιατί είναι αθάνατος/δεν πέθανε, ούτε τι σκοπό, ούτε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση!
Μπορεί και να έχει μια καλή ιδέα στο μυαλό του και να καταφέρει να το pull off με καλό τρόπο στο τέλος ο Kishi, με save the day από Naruto ή χωρίς... έως ότου μάθουμε περισσότερα για τον Madara τον θεωρώ πιο πολύ πιθανό lame κακό, αλλά όχι σίγουρο ακόμη λοιπόν.
Τέλος, για να μην νομίζεις ότι λέω αερολογίες, δες και [URL="http://naruto-mangaspoiler.blogspot.com/2009/08/madaras-eye-of-moon-plan-revealed.html"]αυτό[/URL] το άρθρο που βρήκα σε ένα blog όπου ένα μέλος φαίνεται να βρήκε μια πάρα πολύ καλή πρόβλεψη για το τι είναι το Eye of the Moon plan του Madara.
Ειδικά αυτό το blog έχει απίστευτες θεωρίες και με την συγκεκριμένη προσκυνώ :respect:, αν και όχι επιβεβαιωμένη, σκέφτηκε κάτι απίθανο ο τύπος, δεδομένου ότι έχουν μείνει στην μέση οι τεχνικές με Yin και Yang chakra, μιας και ο Kakashi και ο Yamato ποτέ δεν εξήγησαν τπτ στον Naruto.
Αφού διαβάσεις το άρθρο λοιπόν σου λέω κι εγώ... τι κι αν για να ξαναπάρει το "μάτι" του από το Shinigami χρειάζεται κάπως τον Naruto ή κάποιον άλλο χαρακτήρα και γι' αυτό δεν τους καθαρίζει;
Τι κι αν έχει μια ιδεολογία σαν τον Nagato και δεν θέλει να καθαρίσει αθώους στο ζήτημα;
Τι κι αν δεν είναι ο Madara τελικά;
Υπάρχουν άπειρες υποθέσεις που μέχρι να τις δούμε στο χαρτί δεν με αφήνουν να θάψω τον Madara ακόμη... όπως και να το κάνουμε ήδη από τώρα φαίνεται ότι 2ος Nagato δεν θα είναι, αλλά δεν μου φαίνεται ότι θα είναι απαραίτητα άσχημος χαρακτήρας.
Και αφού η ιστορία εμπλέκει τους 2 άθλιους πρωταγωνιστές που στο τέλος πρέπει σίγουρα να παλέψουν κάπως, δεν μπορούσε να τελειώσει με τον θάνατο του Nagato, εξ' ου και ο Madara! (plot no jutsu ok, αλλά ας δούμε πόσο πρώτα :P)
Πάντως το έχω ξαναπεί, οι leads καταστρέφουν την σειρά, που αλλιώς έχει μερικά πολύ ωραία πράγματα να προσφέρει imo, ειδικά κακούς... και στο OP έχω το ίδιο παράπονο, αλλά για τους μερικούς γελοίους χαρακτήρες που εμφανίζονται σε κάθε arc και για το unpsofable, που είναι παράγοντες πολύ πιο "ελαφριοί" γιατί δεν επηρεάζουν τους leads (που μαμάνε σε όλες τις φάσεις τους) και το πως θα τελειώσει η σειρά, σε αντίθεση με το Naruto.
Με άλλα λόγια, so far ακόμη νομίζω ότι το OP κάνει καλύτερη δουλειά κι εγώ! Το Naruto μου άφησε κάποιες πολύ καλές στιγμές και πάλι όμως, οπότε το έχω 2ο, αλλά για λίγο, καθαρά για τις βλακείες που αναφέραμε. Κατά τ' άλλα δεν ξεχνάω και τα τόσα καλά που μου πρόσφερε!
ΥΓ: Και [URL="http://naruto-mangaspoiler.blogspot.com/2009/09/theory-itachis-gift-samjoko-three.html"]άλλη[/URL] μια απίθανη θεωρία για το τι είναι ίσως το κοράκι που έδωσε ο Itachi στον Naruto... Amaterasu-proof protection! :hahaha: Still, δεν θα μου φαινόταν lame idea, απλά δεν μου αρέσει αυτό το πάρε δώσε που έχουν με τα μάτια στην σειρά (Kakashi, Danzo, Ao, Madara) και με τις τεχνικές (αυτόματο Amaterasu στον Sasuke και το χειρότερο όλων η εμφάνιση του 4th πριν ελευθερωθεί το kyuubi -πέραν του ότι το 8tails δεν μου άρεσε καθόλου με τον σκελετό- και το σώσιμο τις κατάστασης γιατί το είχε ρυθμίσει πριν πεθάνει... τι είναι πρόγραμμα το seal? Ένα από τα ίδια με τον πατέρα του Kakashi ακολουθούμενο από το rez... εκεί μου φαίνεται ο Kishi μπέρδεψε το Naruto με family friendly ταινία τις Disney :wet2:).[/spoiler]
Oct 04 2009 02:32
MisaYoshiko → Nerethil
"Απο τα αγαπημένα μου ήταν η κοπέλα που έκανε την Conan, η κοπέλα που έκανε την Maka, οι 3 Orochimaru"
i was one of your favs:P
Oct 04 2009 02:29
ZeLiGa → mono
Thanks! ^^ Θα το χρησιμοποιήσω σε παρόμοια περίπτωση. Η δεύτερη λύση μου φαίνεται καλύτερη! :P
Oct 04 2009 01:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed