Community Status Updates
The Tragic Prince → Mad_Hatter
λιγο πιο μικρο αν θυμαμαι. βεβαια αν θες να κανεις τα παντα θα σου παρει λιγο παραπανω. μιλα μου απο μσν να σ πω
Oct 04 2009 00:42
Robin-Chwan → Scorpion
Να.....μην.....σε βρισω......πολυ....
..............................................
..............................................
[spoiler] [COLOR=#0066cc]%@#$%#@^@#$^$%παλιο%^#$@#$%@#%και#$%#%^$%&^$#^#$^%^&*%^&^%^&*^&^*%^&^*@#$@$#*^$&%%#$....ουφ[/COLOR] ξαλαφρωσα:hot:
Αλλα αυτο ηταν μονο γι τις 2 πρωτες. Τωρα για την τελευταια....
******************* ************* ************* ****************:madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:[/spoiler]
Αυτα απο μενα.:drink:
ΥΓ: Καλυτερα να βαλεις ενα spoiler tag στην τελευταια για αυτους που δεν εχουν φτασει ακομα στο επεισοδειο 25
Oct 04 2009 00:25
iristella → Mad_Hatter
Kαλά σε εκείνη την ατάκα είχα ψοφήσει. Είχα πέσει κάτω και χτυπιόμουν κυριολεκτικά. xD Και ρε γαμώτο ήταν τόσο κάφρικες οι ατάκες που θα μπορούσαν όντως να είναι στο original. Ή εκεί με την πολεμική κραυγή "coffee table".... Πως λέμε "raseengan" ή "gomu gomu no.."
Ήταν 10/10 trolling αυτό.
[spoiler=manga naruto]
Kαταρχάς δεν σου παρουσίαζε μόνο τον Pain για final villain. Το ότι ο Madara ήταν πίσω από τον Pain είχε παρουσιαστεί από πριν πάει ο Pain στο Konoha. Πριν και από την μάχη Sasuke Itachi αν θυμάμαι καλά. Από εκεί και πέρα το να μην είναι κάτι όπως φαίνεται aka προβλέψιμο και να υπάρχει plot twist περισσότερο καλό μου φαίνεται παρά κακό. Τον Nagato δεν τον έκαναν όλοι ότι ήθελαν πολύ απλά από πίσω του κρυβόταν ο Madara, τον οποίο ουσιαστικά διεψευσε στο τέλος και εκανε αυτό το οποίο ήθελε ο ίδιος να κάνει (περίτρανη απόδειξη του ακόμη και αν ο άλλος σου δείξει μια πόρτα είναι ευθύνη σου αν θα την διαβείς). Φυσικά και ο Pain αποτέλεσε μοχλό για την ωρίμανση του Naruto. Αλλα αυτό είναι θετικό και όχι αρνητικό γιατί Α) είναι περίτρανη απόδειξη του ότι οι φερόμενοι ως κακοί δεν έχουν πάντα 100% άδικο
Β) Ο Pain σαν χαρακτήρας δεν ήταν απλά ένας τυχαίος ψυχοπαθής κακός. Λειτούργησε περισσότερο σαν σύμβολο σαν την ενσάρκωση μιας ιδεολογίας πεσσιμιστικής η οποία απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή και θεωρεί την ανθρωπότητα εγκλωβισμένη σε έναν ατελείωτο κυκλο πολέμου. Η μάχη Naruto - Nagato ήταν ουσιαστικά μια μεταφορά. Μια μάχη ανάμεσα σε δύο ιδεολογίες τον κυνισμό και τον ιδεαλισμό (πολύ χονδρικά) και το αποτέλεσμα ήταν ότι αυτό το οποίο χρειάζεται για ένα καλύτερο μέλλον είναι η ισσοροπία και των δύο. Αν το καλοσκεφτείς κανείς από τους δύο δεν νίκησε ηθικά, ούτε ο Nagato γιατί πολύ απλά άλλαξε γνώμη, αλλά ούτε και ο Naruto γιατι Α)και αυτός παραδέχτηκε λάθος Β) δεν ήταν αυτός που μετέπεισε τον Nagato αλλά ουσιαστικά ο Nagato (του παρελθόντος) μετέπεισε τον Nagato (του παρόντος). Το υποχείριο σε αυτήν την περίπτωση ήταν ουσιαστικά ο Naruto και όχι ο Nagato. Tώρα αν όλο αυτό το παραγνωρίζεις επειδή δεν εξελίχθηκε ο χαρακτήρας του Nagato όπως περίμενες και επειδή δεν είχε τον χρόνο που περίμενες σε μια σειρά που δεν ήταν πρωταγωνιστικός ρόλος , ας συμφωνήσουμε ότι πολύ απλά διαφωνούμε στο πως βλέπουμε την σειρά.
Επίσης ο Madara μια χαρά villain είναι. Και είναι μια χαρά επειδή ακριβώς δεν είναι σοβαροφανής αλλά το έχει ρίξει "στον χαβαλέ" καταρρίπτοντας έτσι ένα overused αρχέτυπο σε shonen και μη. Το ότι έχει και αυτός τα issues του φαίνεται από το πως μίλησε για τους uchiha και από κάποιες άλλες μικρολεπτομέρειες ΑΛΛΑ σαν χαρακτήρας και το πως λειτουργεί στην σειρά είναι απίστευτος. ΜΟυ φέρνει κάτι ανάμεσα σε Joker και Al Paccino στο Devils Advocate. Φαίνεται χαρωπός, λέει ιστοριούλες στον καθένα, του δίνει το δικαίωμα της επιλογής αλλά στην ουσία είναι ο πιο επικίνδυνος από όλους. Ακριβώς γιατί δεν πουλάει ποζεριά αλλά προσπαθεί να τους κάνει τα μυαλά πουρέ. Σκέψου πως παραλάσσει τις ιστορίες του ανάλογα με τον αφηγητή που έχει μπροστά του και τις υποδείξεις που κάνει παράλληλα και θα δείς πως κουρδίζει σιγά σιγά τους υπόλοιπους χαρακτήρες. [/spoiler]
Oct 04 2009 00:23
Scorpion → Robin-Chwan
λοιπον χαρηκα που τα παμε κι απ το μσν αντε καληνυχτα τωρα και οπως σ υποσχεθηκα δν αφηνω εικονε του don αλλα του Lighto
[IMG]http://images2.fanpop.com/images/photos/5900000/Light-Yagami-light-yagami-5964725-1024-768.jpg[/IMG]
[IMG]http://images1.fanpop.com/images/photos/1500000/Yagami-Light-Wallpaper-light-yagami-1523141-1024-768.jpg[/IMG]
[SPOILER][IMG]http://i154.photobucket.com/albums/s240/brian_blogger/dnote2604.jpg[/IMG][/SPOILER]
ελπιζω να μην με βρισεις(πολυ)
mwahahhahahahah
Oct 04 2009 00:12
Lucy-Nyu
→
Cassiel
πω ρε φιλε ντυθηκες καπιταν χαρουλοκ!!!!μπραβο,αντε και ηθελα κι εγω να μαζεψω κοσμο για ομαδικο κοσπλει,ηθελα ν κανω queen millenia,αλλα δν θελω κα καν ω κατι π εγινε προσφατα :P opote θα κανω τοτ αλλο απο ματσουμοτο
Oct 03 2009 23:53
Dark_Venus → Adventurer
Eίμαστε πολύ ντάξει παιδιά εμείς οι φιλόλογοι χεχε. Εγω εχω δυο φίλους απο τον κλάδο σου. Εναν μαθηματικό και έναν χημικό. :D Αλληλοσυμπληρωνόμαστε τελικά εμείς οι επιστήμονες χαχα :P
Oct 03 2009 23:16
Mad_Hatter → iristella
Ναι το ειδα οτι ηταν Fake, αν και δεν το ειχα καταλαβει στην αρχη, ειχα πεθανει στα γελια με το "they are both psychos!And it seems they are gay too!What kind of experiments are the doing in the underworld?"
Τωρα οσο αφορα τον madara το μονο που του αναγνωριζω ειναι τα κοτσια του.Θελει πολυ θαρρος για να εμφανιζεσε με τετοια μασκα δημοσια:hahaha:.
[SPOILER=naruto manga]
Καλο ειναι το να μη παρουσιαζονται ασπρα-μαυρα τα πραγματα, αλλα το γκριζο να υπαρχει εκει που πρεπει.Πχ οι σοβαροι κακοι να ειναι μαυροι, καταμαυροι ψυχοπαθεις, και σωστα φιαγμενοι.Πχ να οταν δειχνεις οτι ο αυτος που παρουσιαζες επι χρονια οτι ηταν ο Final villain ηταν puppet ενος αλλου, το παρουσιαζεις περισσοτερο.Τον nagato στη συγκεκριμενη περιπτωση τον εκαναν ολλοι οτι ηθελαν, και υπηρχε μονο για να σου κανει το naruto να ωριμασει (και καλα), βοηθιτικος χαρακτηρας ηταν, ετσι και ο madara τωρα υπαρχει μονο για να σου προωθησει τη πλοκη, και για να ενωσει τους naruto-sasuke με τα ιερα δεσμα του γαμου, κομπαρσος ειναι και αυτος, οπως και ο nagato.Για αυτο δε θα παρουσιασει λογο για την επισκεψουλα στους kage, Οπως δεν ειχε λογο και για την επισκεψη στο naruto, μονο για να προωθησει τη πλοκη παει.
[/SPOILER]
Oct 03 2009 23:05
Mad_Hatter → The Tragic Prince
Nice, Το αρχισα το παιχνιδι, τα σπαει η ιστορια απο το πρωτο λεπτο σε πιανει :)
Ποσες ωρες ειναι συνολο πανω-κατω?Πιο μεγαλο απο το 7?
Oct 03 2009 22:48
a2a → Fya-sama
Φυσικά! Είμαστε περισσότερες απ' ότι περίμενα! Οι Arashi είναι οι καλύτεροι! <333 Έτσι έτσι να πληθαίνουμε! Πλέον δε νιώθω μόνη όπως πριν από 4 χρόνια! XD
Oct 03 2009 22:21
Vagelio → Zoro
Αnother epic win! Αν δεν κανω λαθος σε εκεινο το κεφαλαιο τσακωθηκε με το guts επειδη ειχε κανει μια μεγαλη καφριλα και χωριστηκαν για λιγο. Μου αρεσε που σκεφτοταν τον femto και τους υπολοιπους δαιμονες σε chibi.
Επισης μια απο τις αγαπημενες μου σκηνες με τον puck ηταν οταν o guts ηταν βαρια τραυματισμενος και σχεδον ετοιμοθανατος και εκεινα τα σιχαμενα μονοφθαλμα πλασματα μαζευτηκαν τριγυρω του. Εκει που ολα εφταναν στο τελος εμφανηστηκε το μικρο kawaii ξωτικο και τα αποθησε με ενα μονο λουλουδακι, καθως ο πρωταγωνιστης ανυμπορος να κουνηθει τον κοιταζε με μια ξεκαρδιστικη εκφραση :hahaha::hahaha::hahaha:
Oσο για το one piece, αν ειχε καμια 100στη επεισοδια θα του ξανα εριχνα μια ματια αλλα τωρα εχω παρα πολλα ανιμε που θελω να δω οποτε το βρισκω λιγακι δυσκολο.
Καλα το gintama ειναι τελειο!!! Και οπως σου ειπαν, αυτο το πεντηκοστο επεισοδιο να το δεις οπως και διποτε, σατιρυζει απο one piece μεχρι και το ρωμεος και Ιουλιετα! Απλως θα χρειαστει να εχεις υπομονη στα πρωτα επεισοδια. Εγω οταν το πρωτοξεκινησα δεν μου αρεσε αλλα μετα απο 25 επεισοδια που πανω κατω καταλαβα πως σκεφτονται οι χαρακτηρες το λατρεψα. Ο πρωταγωνιστης ειναι μοναδικος και οι υπολοιποι χαρακτηρες "πλουσιοι" (σε βιτσια κυριως).
Αν εχεις μαλιστα αρκετη υπομονη, θα δεις και μερικα πραγματικα ποιοτικα επεισοδια με αξιολογες μαχες στην δευτερη σεζον καθως και λιγες βαριες σατιρες του dragon ball που πραγματικα αξιζουν οσο τιποτα αλλο!
Σε εξι μονο μερες? Αχ, ετσι πρεπει! Δεν βλεπω την ωρα να δω το βασιλειο των ξωτικων (η elf hell οπως το ειχε αποκαλεσει ο Isidor:hahaha:). Και φυσικα θα αρχισω παλι να ζηλευω τα καταπληκτικα background που θα κανει ο mangaka οπως παντα. Ελπιζω να μην ειναι ολα τα ξωτικα σαν τον puck (για το καλο του guts XD). Θελω πολυ να δω τι θα γινει τελικα με την casca, μου την σπαει που εγινε retard.
Oct 03 2009 22:04
zade → Serestrum
Eγώ είμαι με τους Οικολόγους πράσινους , αλλά αυτοί δεν κάνουν encodes , οπότε θα φύγουμε , θα πάμε αλλού. Λοιπόν εγώ είμαι Τζατζίκι (και λίγο άνθρωπος) αλλά κι εγώ γουστάρω τα παιδιά της Α.Α πολύ. Κι εγώ στα τεχνικά σκράπας είμαι ( Να φανταστείς στο γυμνάσιο είχα 16...) οπότε let's stick to translation. Λοιπόν αναλαμβάνουμε εγώ κι εσύ μεταφράσεις/διορθώσεις και λέμε στα παιδιά της Α.Α να κάνουν τα άλλα ;
Oct 03 2009 22:00
Serestrum → zade
:hahaha: νασαι καλα, μου εφτιαξες το κεφι...
τα μεγαλα πνευματα -και οχι μονο- συναντιονται...
εγω ειμαι οτι γκρουπ θες... πιστευω τα παιδια στο Α.Α -που τους συμπαθω και πολυ κιολας- θα βοηθουσαν αν το συζητουσαμε μαζι τους. ειμαι χαλαρα μεσα, αλλα στο θεωριτικο θεμα. μεταφρασεις/ διορθωσεις. γιατι στο τεχνικο ουτε γνωσεις εχω, ουτε συγχρονο πισι για encodes και τα ρεστα...
Oct 03 2009 21:33
zade → Serestrum
Κάτσε κάτσε , εσύ τι Γκρουπ είσαι ;
Λες να το ψήσουμε ; Πω πω φίλε είσαι ότι να ναι ( Και μου αρέσεις , in a complete manly way)
Oct 03 2009 21:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed