Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → Zoro

LoL, να 'σαι καλα, μου βρηκες το κεφαλαιο που εψαχνα :hahaha::hahaha::hahaha: Με τρελαινει ο τροπος που απλοποιει το κεφαλι του guts με μερικες γραμμες. Ειδικα εκεινες οι δυο ευθειες που υποτιθεται πως ειναι τα φρυδια του και τις δειχνει πιο παχιες απο τις υπολοιπες XD Puck ftw! Mα φυσικα και ειναι καλος (αυτο δεν σημαινει πως γινεται λιγοτερo badass βεβαια), φαινεται σε αρκετα σημεια της σειρας π.χ. Σε εκεινο το σημειο που ενα κοριτσακι -πριγκιπισσα ηταν αν δε κανω λαθος- τον κατηγορησε οτι εξαιτιας του εγιναν ολα αυτα τα ασχημα πραγματα που ειχαν συμβει και του υποσχεθηκε πως οταν θα μεγαλωνε θα τον σκοτωνε εκεινος της απαντησε πως δεν τον ενοιαζε καθολου. Αλλα καθως εφευγε ο puck τον κοιταξε και ειδε πως εκλεγε (τωρα θα μου πεις να σου υποσχεται ενα μικρο παιδι πως θα σε σκοτωσει ειναι καπως) . Σε εκεινο το σημειο τον λυπηθηκα πολυ, ηταν μια απο τις πρωτες φορες που τον ειδα να αντιδρα με φυσιολογικα συναισθηματα :emptyonexg1:. Δεν νομιζω πως εχω δει καλυτερη παρουσιαση χαρακτηρα απο αυτην που εδωσες για τον guts:riiight:. Μου αρεσει πολυ να τον βλεπω να αλλιλεπριδρα με τα πιτσιρικια που ειναι μαζι του:ureshii:. Το οτι συμπαρασταθηκε στην Shierke η οποια ειχε χασει το αγαπημενο της προσωπο ηταν ενα απο τα καλυτερα του. Επεισης μου αρεσουν πολυ οι προσφατοι nakama (ετσι το λενε αν δεν κανω λαθος) του guts και ελπιζω να μην τους χασει παλι εξαιτιας κανενος μαλακοgriffith οπως ειχε γινει με τους παλιους Τ^Τ Περι casca συμφωνω απολυτα στο οτι προσφερει ρομαντζο στην σειρα το οποιο την κανει πιο ελαφρια και ισορροπημενη. Τωρα που εχει χασει την μνημη της το μονο που κανει ειναι λιγο fan service της κακιας ωρας και σπαει τα νευρα των fangirls που διαβαζουν berserk.... αντε να ξαναγινει οπως ηταν παλια γιατι και ο guts ανθρωπος ειναι και εχει τις αναγκες του. ΟΜG! Γιατι πρεπει οι καλες σειρες να εχουν slow start και οι κακες/μετριες σειρες ενδιαφερον ξεκινημα? Jeez... (καλα που υπαρχουν και λιγες εξαιρεσεις) Δεν παραξενευομαι για το one piece... λογικα θα εχει γινει αρκετα καλο επειδη ο mangaka θα απεκτησε περισσοτερη εμπειρια ολα αυτα τα χρονια και παω στοιχημα πως οι χαρακτηρες θα εχουν αναπτυχθει αρκετα μεσα σε τοσα πολλα eps. (η αναπτυξη των χαρακτηρων ειναι σημαντικο στοιχειο για 'μενα). Kαι το gintama φυσικα μια απο τα ιδια... οσο παει και βελτιωνεται, και βελτιωνεται, και βελτιωνεται..... σε σημειο που να αναγκαζομαι να διαβαζω τα doujinshi και τα παλιοτερα τευχη απο το manga επιδη το fansub group του anime ειναι πιο αργο και απο το θανατο :roar::mador2::madtodeath: Oποτε με το πασο σου, παιζει να βγαινει ενα επεισοδιο ανα δυμηνο και εχουν υποτιτλιστει 119 μεχρι στιγμης.
Oct 04 2009 16:59
Photo

Anelis → Zoro

σ' ευχαριστώ ρε χαμένο φόρουμς και μουσουνου έχω καιρό να μπω και πλέον έχω ξεσυνηθίσει άμα με δεις πάντως νατζ μι
Oct 04 2009 16:57
Photo

iai → Lucy-Nyu

χαχαχα...νασαι καλα... σ' ευχαριστω...
Oct 04 2009 16:24
Photo

Namida → Dante80

OMG, τυχαία μπήκα στο προφίλ, και είδα ότι είχεσ γενέθλια χθες! Χρόνια πολλά αφεντικό, ότι επιθυμείς, και μην ακούς τις βλακείες που λένε για τα ξύδια :P
Oct 04 2009 16:23
Photo

Zoro → GkLoc

Καλώς και το spybot, πρωινός πρωινός σήμερα. XD Yup, παρ' 'οτι βρήκα στο Naruto κάποια πολύ ωραία νοήματα και ιστορίες, ειδικά ότι αφορά μάχες, κακούς και κινήσεις (chakra, bloodline limits κλπ), που για μένα ξεπερνάνε του OP, σιγά σιγά όσο προχωράει χαλάει γιατί κολλάει πολύ στο να προωθήσει τους leads, κάνοντας ψεύτικη και μη ρεαλιστική την ιστορία... ήδη δεν ήμουν ποτέ fan του Naruto και του πόσο τον ηρωποιούσε ο Kishi, από το τπτ... με τα τελευταία γεγονότα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε! Βαρέθηκα να βλέπω αυτόν και το πόσο τζαμάτο τον θεωρούν όλοι γύρω του και τον εμπιστεύονται, απλά επειδή φωνάζει και χοροπηδάει εδώ κι εκεί... όπως και επίσης να συνεχίζουν όλοοοοιι να κυνηγάνε τον Sasuke να γύρισει ενώ δεν θέλει, αφήστε τον ήσυχο! Βαρέθηκα και τον Sasuke να θέλει να σκοτώσει όλο τον κόσμο για την τάχα darkness του! Βαρέθηκα και την Sakura που μετά από τόσον καιρό να σκέφτεται ακόμη τον Sasuke, ενώ ποτέ δεν έδινε δεκάρα τσακιστή γι' αυτήν... και, και, και... ! Είχε καλές πιθανότητες να βγει ισάξιο με το OP (και καλύτερο ίσως), αλλά την πατάει σε πολύ βασικά πράγματα και γίνετε μονότονο και κυρίως: πιο παιδικό από το OP! Ποτέ το OP δεν κατέφυγε σε τόσο cheap λύσεις, ακόμη και το unpsofable που μου την σπάει δεν είναι κενό της ιστορίας, όχι μεγάλο έστω, απλά επιλογή του mangaka... αυτά που κάνει ο Kishi χαλάνε τρομερά την ιστορία... that said, δεν ξεχνάω και τα καλά σημεία που μου πρόσφερε το Naruto και δεν το ξεγράφω λόγο τον άσχημων σκηνών, απλά μπαίνει 2ο σε προτίμηση, αλλά είναι και πάλι πολύ καλό. Το OP πάλι, ότι και να πούνε, έχει τζαμάτους leads και ροή της ιστορίας που πάει απίστευτα καλά και μετά από τόσον καιρό... now beat that! :P
Oct 04 2009 15:34
Photo

Zoro → Anelis

:hbd: Hentai~chaaaann, Χρόοοονια Πολλάααα... ...για χτες!! :hahaha: Sorry που ξεχάστηκα αλλά μπαίνω και δεν μπαίνω στο net/forum τελευταία :/, επανορθώνω με αυτή την εικόνα όμως: [IMG]http://img200.imageshack.us/img200/4100/robertpattinsonbirthday.jpg[/IMG] Είπα να βάλω τον άντρα τον ονείρων σου να σου ευχηθεί, μιας και είδα ποστάρεις pics του τόσο συχνά! XD Sorry που χάθηκα αυτή την περίοδο πάντως, αλλά με πιάσαν υποχρεώσεις (και καλά)... :hot: Πάντως αν περάσεις από το άλλο στέκι μας έχω αφήσει μερικά posts... κατά τ' άλλα θα τα πούμε σύντομα και msnικα, κάποια στιγμή! :D
Oct 04 2009 15:06
Photo

Scorpion → Zoro

Nαι το χα τσεκαρει αυτο το τοπικ και αν προσεξεις τον τιτλο λεει ΦΗΜΕΣ για berserk season 2 οπωτε δεν μπορουμε να μαστε σιγουροι,παντως αν αληθευει οτι θα βγει season 2 ελπιζω ο σχεδιασμος του να ειναι καλυτερος απο του πρωτου Και σε περιπτωση που οντως βγει η το τελευταιο πραγμα που θα περινενουμε να δουμε ειναι fillers μιας και το ανιμε με το manga εχουν πολλλα chapter διαφορα. :P ΕΛπιζω να κρατησουν και τους παλιους voice actors Αλλα κατσε να βγει πρωτα και μετα τα συζηταμε :D!!
Oct 04 2009 15:01
Photo

the goblin → Namida

να σε ροτησω κατι??????μηπως ξερεις αν θα γινει κανα ανιμε meeting στην Νεα Σμυρνη?????
Oct 04 2009 14:59
Photo

the goblin → endless_inspiration

γεια σου τη κανεις???????βλεπεις-διαβαζεις τιποτα αυτο τον καιρο??????
Oct 04 2009 14:43
Photo

Zoro → Scorpion

Ναι για το ετεροθαλή δίκιο έχεις, το είχα σκεφτεί κι εγώ... oh well, κι έτσι καλοί είναι. :P Το Fairy Tail τώρα Οκτώβρη ξεκινάνε οι προβολές, οπότε θα το δούμε σύντομα. Για Berserk δες [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7561&highlight=berserk"]εδώ[/URL], δεν θυμάμαι αν το είχες παρατηρήσει, αλλά μακάρι να γίνει τπτ τέτοιο!
Oct 04 2009 14:42
Photo

AnelisDante80

ωπ, ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά! δεν ήξερα ότι έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια! άντε χρόνια καλά και σε εσένα Dante samaaaaa!!
Oct 04 2009 13:54
Photo

Anelis → zade

έχω τελειώσει από τις 19 αλλά μέχρι τώρα πάρταρα τώρα απλά είμαι σε αναμμένα κάρβουνα εν αναμονή των αποτελεσμάτων είδες εσύ το κακό ή ακόμα;
Oct 04 2009 13:52
Photo

Serestrum → zade

αχα!! μαρεσει που παει το θεμα... εγω ειμαι μεσα με τα 5000 (πεντε χιλιαδες). πρεπει να τους το πουμε πολυ ευγενικα και με τροπο... θα επικοινωνησεις εσυ μαζι τους? εγω μονο στο φορουμ τους μεσω πμ μπορω. επισης ειναι και το θεμα των RAW...
Oct 04 2009 13:13
Photo

Sunabouzu → Namida

χεχε, thnx
Oct 04 2009 12:14
Photo

eleni_rocks → Cassiel

yay eimaste filoi twra houhouhou
Oct 04 2009 11:43