Community Status Updates
Zoro → Mad_Hatter
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ, αλλά θα σταθώ σε κάποια σημεία που διαφωνώ/συμφωνώ :P:[spoiler=Naruto manga][quote=Rin][SIZE=2][SIZE=2]-Με ολλους τους akatsuki στις διαταγες του μπορουσε πολλυυυυ ανετα να κανει ολλο τον shinobi world ερηπια, αλλα αυτος οοοοοοοχχχιιιιι επρεπε να τους χωρισει σε 2man groups για να τους κανει ευαλωτους και να περιμενει κατι χρονια να γινουν οι πρωταγωνιστες τουμπανοι για να θυμηθει οτι ειχε και ενα moon eye plan.[/SIZE][/SIZE][/quote]
Για το πρώτο συμφωνώ, πολύ plot no jutsu! Αν είχε στείλει όλους ή και περισσότερους μαζί θα επιτύγχανε να πιάσει πιο γρήγορα τους jinchuuriki και χωρίς απώλειες, μιας και θα υποστήριζαν ο ένας τον άλλο και θα ήταν αήττητοι! Για το 2ο όμως, που λες περίμενε χρόνια για να γίνουν τούμπανα, μας έχει δοθεί εξήγηση, ότι δλδ χρειαζόταν χρόνος για να μάθουν όλοι οι Akatsuki πως να βγάζουν τα bijuus, ενώ αν φυλάκιζαν τους hosts πιο πριν που ήταν αδύναμοι (πχ Naruto) θα ήταν δύσκολο να τους κρατήσουν φυλακισμένους κάπου, τόσες δυνάμεις που είχαν. Άλλωστε ο Itachi χρησιμοποίησε σαν πρόσχημα ότι πήγε στην Konoha για να πιάσει τον Naruto, στην πραγματικότητα ήταν για να προειδοποιήσει τον Danzo και τους σύμβουλους ότι κι ας πέθανε ο 3rd η συμφωνία που είχαν κάνει ισχύει ακόμη! Οι υπόλοιποι Akatsuki προφανώς δεν είχαν αρχίσει να τους κυνηγάνε επίσης.
[quote=Rin][SIZE=2][SIZE=2]-Κανει μονο dodge, μια φορα δεν τον εχω δει να βαραει, που με κανει να σκεφτομε αν εχει επιθετικα Jutsu η οχι.[/SIZE][/SIZE][/quote]Yup και έχει και δύναμη logia να σκεφτείς... αν ήταν ο Kizaru θα τους είχε καθαρίσει όλους! :P
[quote=Rin][SIZE=2][SIZE=2]-Παραβαινει τον κανονα οσο-πιο-δυνατο-jutsu-τοσο-μεγαλυτερη-επιπτωση, απλα εμεινε μια δυο μερες τυφλος, αρπαζει τα ματια του αδερφου του, γινετε πιο δυνατος απο τον Nagato Που ειχε διαλυσει το σωμα του, και ουτε γατα ουτε ζημια.[/SIZE][/SIZE][/quote]
Ναι κι εδώ... μου την σπάει κιόλας όλη η αυτή ανταλλαγή ματιών που γίνεται... με τον Kakashi το δέχτηκα απλά επειδή ήταν ωραίο το Kakashi gaiden, ήδη να κάνεις μεταμόσχευση ματιού τόσο απλά και να δουλεύει πλήρως το μάτι είναι ψιλοάκυρο, αλλά στην περίπτωση του Madara να τον κάνει και δυνατότερο είναι πολύ wtf!! :oo: Και ο αδερφός του που μάθαμε ήταν συνεχώς σε ανταγωνισμό μαζί του για να γίνει καλύτερος του έδωσε τα μάτια έτσι απλά (με την βια δεν νομίζω να μπορούσε να τα πάρει ο τυφλέγκας);
[quote=Rin][SIZE=2][SIZE=2]-Τον εχετε βγαλει ολλοι manipulative mastermind, σα τον Light κλπ, ενω δεν εχουμε δει τιποτα απο αυτα πανω στο χαρτι (aka ειναι overated as hell)[/SIZE][/SIZE][/quote]
Το πες και μόνος σου, δεν έχουμε δει τπτ στο χαρτί! Οπότε για πολλά που λες, όπως lame motives-δυνάμεις κλπ δεν νομίζω πως μπορούμε να είμαστε ακόμη τόσο σίγουροι... αν μετά όντως απλά δίνει hints για το πως θα τον νικήσουν Naruto και Sasuke και χάσει θα απογοητευτώ, αλλά μπορεί και να έχει μια ιδέα που ίσως βγει καλή!
[quote=Rin][SIZE=2][SIZE=2]-Δε μου αρεσει η μασκα του.[/SIZE][/SIZE][/quote]
Εδώ θα σταθώ σε 2 σημεία:
α) Προφανώς είχε δίκιο ο τύπος από το blog, φαίνεται μόνο το ένα μάτι του γιατί ίσως το άλλο το έχασε όταν ο 4th σφράγισε το kyuubi.
β) Δυστυχώς ο Sasuke τον διέκοψε καθώς έβγαζε την μάσκα του, οπότε παίζει και να μην είναι ο Madara αλλά κάποιος που παίρνει τον ρόλο του απλά και έτσι να ακυρωθούν οι μισές σου κατηγορίες, σαν το μάθουμε! (ο Kisame είπε ότι πιο πριν ήταν Mizukage, τι σχέση είχε με το Kirigakure δλδ αυτός; Φαντάσου υποψίες...)
[quote=Rin][SIZE=2]Δεν εξηγει καθολου τη σχεση madara-nagato[/SIZE][/quote]
Basically ναι, 2 σημεία μόνο θυμάμαι σχετικά, εκεί που λέει στον God Realm να σκοτώσει τον Naruto και ότι as the leader δεν θα ανεχτεί ήττα από αυτόν και εκεί που λέει ότι το θεώρησε προδοσία εκ μέρους του να ξαναζωντάνεψει όλη την Konoha γιατί τον ήθελε για τον εαυτό του! :hahaha: Με λίγα λόγια δούλα του τον είχε κάνει... και δεν με πείραζε αν απλά συνεργάστηκαν, αλλά έτσι όπως τα έφερε...
[quote=Rin][SIZE=2]-Κενα στις μαχες (αυτο που σου ειπα πριν στο pein vs naruto, ο sasuke με τον deidara δεν ειχε καθολου chakra και ξαφνικα οχι μονο sumonarei τον manda, αλλα κανει και ενα space-time jutsu, και genjutsu...)[/SIZE][/quote]
Βασικά το space time-jutsu ήταν το ίδιο το kuchiyose απ' όσο κατάλαβα, αφού κι αυτό space-time τεχνική είναι! :P Πάντως ναι για το chakra και η πλάκα είναι ότι αν είχε κάνει μια μικρή τεχνική θα έλεγα οκ, απλά πίεσε τον εαυτό του πιο πολύ, αλλά το summon του δυνατότερου φιδιού θα ζητούσε σίγουρα πολύ chakra, όπως τον Bunta!
[quote=Rin][SIZE=2]Το sharingan να μεταμορφωνετε απο το ματι_που_αντιγραφει_τεχνικες στο ματι_που_κανει_οτι_σου_γκαβλωσει.[/SIZE][/quote]
Που αναφέρεσαι; Εξαρχής μας είχαν πει ότι το sharingan (όταν ο Kakashi έδειξε πρώτη φορά το δικό του) είναι ένα doujutsu που μπορεί να δει πίσω από κάθε taijutsu, genjutsu και ninjutsu και να το κάνει counter, εφ' όσον το έχει προπονήσει καλά ο καθένας πάντα (o κάθε χρήστης έχει 2 μάτια, το eye of hypnosis-δλδ για genjutsu και το eye of insight για όλα τα άλλα, προβλέψεις κινήσεων κλπ) + έχουμε τις εξελιγμένες τεχνικές του mangekyou, που ήταν λογικό να είναι δυνατές, αφού παρουσιάστηκε ως μια σπάνια αλλά δυνατότερη μορφή του Sharingan. Οπότε δεν βλέπω κάποια άκυρη τεχνική του sharingan.
[quote=Rin][SIZE=2]-Η μεταστροφη του Nagato
κλπ
Επισης ακομη δε μπορω να καταλαβω γιατι ο nagato δεν αναγεννουσε τους νεκρους akatsuki, τη στιγμη που ειχε αρκετο chakra για να αναγεννησει ενα ολοκληρο χωριο, και αφου το ειχε καταστρεψει πρωτα, και ειχε νικησει και ενα 6-tails....[/SIZE][/quote]
Καλά για την μεταστροφή ουδέν σχόλιο, το Naruto έγινε για τα 5χρονα σε εκείνο το σημείο. -_-
Για το άλλο πάλι το είπα κι εγώ στο post, όχι απλά τους Akatsuki, αλλά και πολύ πιο πριν μπορούσε να ξαναζωντανέψει τον Yahiko και ίσως τους γονείς του και να του φύγει κάθε στενοχώρια... όμως... -_-
[quote=Rin][SIZE=2]Btw Δε διαβασα ολλη την εκθεση σου με τη συγκριση αλλα απο οτι κοιταξα διαφωνω στο σημειο που λες οτι το naruto εχει καλυτερους secondary charachters απο το op.[/SIZE][/quote]
Βασικά παρεξήγησης :P, αν δεις έχω βάλει και στα καλά του OP τους δευτερεύοντες χαρακτήρες, ενώ στου Naruto απλά είπα ότι σχολιάζω τα σημεία που μου αρέσουν γενικά ή έναντι του του OP, για τους leads ήταν γενικά δλδ ότι μου αρέσουν :P. Το μόνο σημείο σε χαρακτήρες που για μένα είναι καλύτερο στο Naruto είναι καθαρά οι κακοί!
Από δευτερεύοντες που λες πάντως, οι Hannyabal και Doflamingo μπαίνουν στους κακούς, οπότε με Akatsuki θα πήγαιναν πάλι, aka άκυρη σύγκριση. :P Οι υπόλοιποι όμως, πχ Shanks, Marco, WB, Ace, Garp κλπ μ' αρέσουν ισάξια με Kakashi, Tsunade, Anko, Jiraiya, Shikamaru, Shino κλπ, άλλωστε πέρα από Garp που λες οι περισσότεροι έχουν κι αυτοί μια μόνο άποψη για τον κόσμο, ή είναι με τους πειρατές ή με τους marines! :p
[quote=Rin]1)Οι uchiha ειναι το κεντρο του κοσμου[/quote]
Well κι αυτό το εξηγούν, άλλωστε το είχε πει ότι αυτοί και οι Senju ήταν τα 2 δυνατότερα clans και απλά έτυχε και ενώθηκαν. Ουσιαστικά αντιπροσώπευαν την ψυχική και σωματική δύναμη αντίστοιχα, όπως ακριβώς ήταν και οι 2 γιοί του Rikoudou Sennin που μάλωσαν... και ακριβώς γι΄αυτό βλέπω μια λογική στο να τσακώνονται ο Sasuke, που αντιπροσωπεύει την ψυχική δύναμη, με τον Naruto, που είναι πιο πολύ σωματική! ΟΚ ο λόγος που φτάσαν στο να γίνουν rivals είναι lame, αλλά το ότι ήταν γραφτό οι 2 αυτοί τύποι χαρακτήρα και δυνάμεων να είναι εχθροί δεν μου φάνηκε τόσο κουφό... αν κάτι είναι lame είναι οι 2 πρωταγωνιστές ξεκάθαρα, άντε και ο Madara... το ότι μετά οι Uchiha γενικά ήταν στο επίκεντρο (και θέλουν να είναι έτσι πάλι) είναι κάτι που πήραμε ως δεδομένο!
[quote=Rin]2)Να κυνηγανε εδω και 3 arks τον sasuke.It gets kinda boring, dont u think?[/quote]Yup, we totally agree there, the most stupid thing this serie has to offer! :P[/spoiler]
Oct 04 2009 22:30
Hikari-sama → Keiki
:hi:Hello !!
Κρίνοντας απ' το avatar και την εικόνα στο προφίλ σου, είσαι κι εσύ fan της Fate-chan ??
Oct 04 2009 22:28
evaofadawn → veg3ta
ε, ναι παιδί μου, κ εγώ το ίδιο θα σε συμβούλευα....!! καλά, έχω τρελαθεί από τη χαρά μου για το τριήμερο!!!! όταν με το καλό έρθει η ώρα, να συνεννοηθούμε να συναντηθούμε εκεί! λογικά βέβαια θα είμαι εκεί όλη μέρα, κάθε μέρα, χαχαχα! τα λέμε
Oct 04 2009 22:22
veg3ta → evaofadawn
Εγω το σκεφτομουν σοβαρα για το παρτυ, αλλα σημερα ειδα την ανακοινωση για το cosplay-maid cafe sto mall... Επειδη δεν παιζει να ανεβω Αθηνα 2 φορες μεσα στον ιδιο μηνα, μαλλον θα ανεβω τοτε :)
Oct 04 2009 21:50
Andoryu → legeon
Gomenasai δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου!Τ_Τ
Ευχαριστώ πολύ για το welcome!^_^
Ωχ, με αυτό που είπες στο τέλος ανγώθηκα κάπως!(είμαι και λίγο ανχώδης που και που!)
Θα προσέχω!Ο_Ο
Oct 04 2009 20:48
miko-chin → GkLoc
έχεις δίκιο.είναι το μόνο shoujo που ξεφεύγει από τα κατεστημένα.Ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσεις και το μάνγκα γιατί αυτό τα σπάει 10.000 φορές περισσότερο.
Oct 04 2009 20:19
Zoro → GkLoc
Well, αν σε όλο το post σε έκανα να διαφωνήσεις μόνο εκεί, άντε και περί Akatsuki, νομίζω είναι θετικότατο!! :hahaha:
Αυτό το λίγο πήγαινε πιο πολύ στις μερικές βλακείες που είπα γίνονται στις μάχες και με μερικούς γελοίους χαρακτήρες που εμφανίζονται σε κάθε αρκ πια... πέραν αυτού (για μένα) it rocks! ;D
Πάντως όπως είδες τελικά προτίμησα το OP και πάλι, παρ' ότι στο τέλος ήμουν κοντά στο να τα βάλω ίδια θέση και όντως θα είχε γίνει αν δεν είχε καταστρέψει τόσο την σειρά ο Kishi τελευταία. Ειδικά τον Naruto (the same for Sasuke) θα χαιρόμουν πολύ αν τον σκότωνε και συνέχιζε την ιστορία με κάποιον άλλο ή γενικά, με πολλούς χαρακτήρες, χωρίς να επικεντρώνετε σε κάποιον, δεν το 'χει όπως ο Oda να προωθεί σωστά τους πρωταγωνιστές! :roar:
ΥΓ: Btw, δες και τι γράψαν οι Taka στο site τους για το troll επεισόδιο 127-128:[quote=Taka]This new venture promises to bring back the subtitles you've come to know and love from Dattebayo over the years, with the video ingenuity of Taka Fansubs, to bring you unsurpassed HD resolution releases of everyone's most beloved anime. [B](No, not One Piece!)[/B] [/quote]Ακόμη κι αυτοί ξέρουν ότι όταν αναφέρουν αγαπημένο anime πιο εύκολα θα σκεφτεί OP κάποιος, παρά Naruto! :hahaha:
ΥΓ2: Σοβαρά μεταξύ Gintama και OP έχεις πάλι OP πιο πάνω; oO Ή ήταν άσχετο το comment;
Oct 04 2009 19:55
Mad_Hatter → Zoro
[spoiler=naruto manga]
Πρωτα απο ολλα να σου πω γιατι μισω τον madara Και τον θεωρω την ντροπη των villains
[SIZE=1]copy-pasta απο ενα vm που εκανα σε αλλο μελος[/SIZE]
[quote]
[SIZE=2][SIZE=2]-Απετυχε να κανει την clan στην οποια ηταν αρχηγος να τον υπακουσει[/SIZE]
[SIZE=2]-Εφυγε απο την konoha με ενα ηλιθιο revenge thing για τους uchihaχες, που το χρησιμοποιει για να αποφυγει να αντικρυσει την ανικανοτητα του και να παραδεχτει στα ισια την αποτυχια του.[/SIZE]
[SIZE=2]-Εχασε απο τον 1st και περιμενε 100 χρονια να πεθανει και αυτος, και ο αδερφος του για να κανει επιτελους κινηση.[/SIZE]
[SIZE=2]-Καταφερε να βρεθει εκει που τον θεωρουσαν ολοι νεκρο απο τον itachi.[/SIZE]
[SIZE=2]-Με ολλους τους akatsuki στις διαταγες του μπορουσε πολλυυυυ ανετα να κανει ολλο τον shinobi world ερηπια, αλλα αυτος οοοοοοοχχχιιιιι επρεπε να τους χωρισει σε 2man groups για να τους κανει ευαλωτους και να περιμενει κατι χρονια να γινουν οι πρωταγωνιστες τουμπανοι για να θυμηθει οτι ειχε και ενα moon eye plan.[/SIZE]
[SIZE=2]-Μονο τα κλαματα δεν εβαλε μπροστα στον sasuke.[/SIZE]
[SIZE=2]-Κανει μονο dodge, μια φορα δεν τον εχω δει να βαραει, που με κανει να σκεφτομε αν εχει επιθετικα Jutsu η οχι.[/SIZE]
[SIZE=2]-Παραβαινει τον κανονα οσο-πιο-δυνατο-jutsu-τοσο-μεγαλυτερη-επιπτωση, απλα εμεινε μια δυο μερες τυφλος, αρπαζει τα ματια του αδερφου του, γινετε πιο δυνατος απο τον Nagato Που ειχε διαλυσει το σωμα του, και ουτε γατα ουτε ζημια.[/SIZE]
[SIZE=2]-Τριγυρνα δεξια και αριστερα και λεει ιστοριουλες κλπ.[/SIZE]
[SIZE=2]-Δεν εχει ουτε Motives Ουτε τιποτα, απλα θελει να γινει complete for the lulz (και αμα εχει ειμαι σιγουρος πως θα ειναι lame, του στυλ με προδωσε η clan Μου, μπουχουχου)[/SIZE]
[SIZE=2]-Τον εχετε βγαλει ολλοι manipulative mastermind, σα τον Light κλπ, ενω δεν εχουμε δει τιποτα απο αυτα πανω στο χαρτι (aka ειναι overated as hell)[/SIZE]
[SIZE=2]-Ειναι uchiha.[/SIZE]
[SIZE=2]-Δε μου αρεσει η μασκα του.[/SIZE]
[/SIZE][/quote][SIZE=2]
Υστερα απο Plotholes:
-Δεν εξηγει καθολου τη σχεση madara-nagato
-Κενα στις μαχες (αυτο που σου ειπα πριν στο pein vs naruto, ο sasuke με τον deidara δεν ειχε καθολου chakra και ξαφνικα οχι μονο sumonarei τον manda, αλλα κανει και ενα space-time jutsu, και genjutsu...)
-Το sharingan να μεταμορφωνετε απο το ματι_που_αντιγραφει_τεχνικες στο ματι_που_κανει_οτι_σου_γκαβλωσει.
-O pein να αστοχει να πετυχει ενα μαμημενο ζωτικο σημειο της hinata απο μισο μετρο αποσταση, και ενω αυτη ηταν ακινητη..........
-Η μεταστροφη του Nagato
κλπ
Επισης ακομη δε μπορω να καταλαβω γιατι ο nagato δεν αναγεννουσε τους νεκρους akatsuki, τη στιγμη που ειχε αρκετο chakra για να αναγεννησει ενα ολοκληρο χωριο, και αφου το ειχε καταστρεψει πρωτα, και ειχε νικησει και ενα 6-tails....
Btw Δε διαβασα ολλη την εκθεση σου με τη συγκριση αλλα απο οτι κοιταξα διαφωνω στο σημειο που λες οτι το naruto εχει καλυτερους secondary charachters απο το op.[spoiler=op manga]Στο naruto ειναι ολλοι ιδιοι, ιδια ιδεολογια, ιδιες πιπες κλπ, στο op βλεπεις πολλα περισσοτερα πραγματα απο τους secondary charachters, πχ λογοι doflamingo-hannyabal, Μεγαλειο ψυχης και πραγματικη αισθηση δικαιοσυνης απο garp-aokiji, και η εσωτερικη μαχη του garp αναμεσα σε καθηκον-οικογενεια[/spoiler].Op is clearly better in that part.[/SIZE]
[/spoiler]
[B][SIZE=4][COLOR=red]EDIT:[/COLOR][/SIZE][/B]
[SPOILER=naruto manga]
Και να σου συμπληρωσω και τις 2 μεγαλυτερες πιπες που εχουν καταστρεψει τη σειρα για μενα
1)Οι uchiha ειναι το κεντρο του κοσμου
2)Να κυνηγανε εδω και 3 arks τον sasuke.It gets kinda boring, dont u think?
[/SPOILER]
Oct 04 2009 19:52
GkLoc → Zoro
meh ολοκληρο το διαβασα,με ενδιεφερε,διαφονω στο σημειο που λες οτι το One Piece εχει χασει λιγο μονο ενδιαφερον,sorry φιλε Marimo αλλα το One Piece δεν εχει χασει καθολου το ενδιαφερον,αντιθετως το ενδιαφερον εχει σπασει το ταβανι....
Oct 04 2009 19:49
Zoro → GkLoc
I had to, δεν προειδοποίησα πάντες για το τπτ, ελπίζω να άντεξες μέχρι την μέση τουλ! :hahaha:
Άντε μετά την εξεταστική πάω και σε Bleach... :D
ΥΓ: Πως τελειώνεις την φράση ότι το OP είναι καλύτερο με την ατάκα του Naruto;; :oo: Έπρεπε να πεις κάτι του στυλ "το καλύτερο είναι το Gomu Gomu no One Piece", Daateeebayoooo!! :madtodeath:
Oct 04 2009 19:42
Serestrum → zade
αψογα. πολυ ωραια!! οποτε ειναι πες μου. πολυ το χαρηκα!! θα περιμενω.
Oct 04 2009 17:58
zade → Serestrum
μίλησα εγώ με τον Αποστόλη και μου είπε όκ , μόλις τελειώσω το Tytania. Δεν θα αργήσω . Μόλις το τελειώσω θα σου ξαναπώ να πιάσουμε το Agent . Ντάξ ;
Oct 04 2009 17:52
GkLoc → Kenny
Τσε καλά κάμεις που μου τα έδωκες,αμ έχεις τσι'άλλα,ρίξε...:congrats:(meh δεν τα παλεύω τα κρητικά,άσε που σε κάθε πολύ μιλάνε και διαφορετικά)
Oct 04 2009 17:51
Kenny → GkLoc
Αρέσανε σου τα Lovely Complex και Kiss x Sis, σύντεκνε; :hahaha:
Κατέχω ήντα σου δίνω, λέμε. :hahaha:
Oct 04 2009 17:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed