Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dante80Night Wizard Seal

Ah thanks....XD
Oct 05 2009 07:53
Photo

iristellaMad_Hatter

[spoiler=naruto manga] Ναι το θεωρώ δείγμα δύναμης χαρακτήρα το να μπορέσει κάποιος να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, ιδίως όταν μέσα στην πλάνη του έχει διαπράξει τέρατα. Και πολύ περισσότερο όταν είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι γι αυτό με πράξεις (aka να μειώσει το lifespan του) και να μην περιοριστεί σε ένα αφελές, "bouhouhou i ll be good boy from now on". Ο Nagato πάντα κινούνταν από ιδεαλισμό (άρρωστο μεν αλλά αντικειμενικά προσπαθούσε να κάνει αυτό που θεωρούσε καλύτερο για τους άλλους όχι για προσωπικό του όφελος). Κάποια στιγμή ένα βλαμμένο του θύμησε από σπόντα ότι άλλο ήθελε να πετύχει αρχικά αυτός και ο Yahiko και άλλο κατέληξε να κάνει στην πορεία (και όχι τα παιδικά του χρόνια γενικά και αόριστα - main source of motivation detected). Και έπιασε ξέρεις γιατί? Γιατί ουσιαστικά ο Nagato ήταν η ενσάρκωση του "the road to hell is built with good intentions". Toν δάσκαλό του δεν τον σκότωσε επειδή τον στραβοκοίταξε, αλλά ως απαραίτητη θυσία σε αυτό που εκείνος αντιλαμβανόταν ως ευρύτερο καλό. At least to me it maKes sense. Όσο για το τι έχει γραμμένο το 90% των naruto fans θα μου επιτρέψεις να αδιαφορήσω. Δεν θα πω ότι ο Kishimoto δεν εχει κάνει παραχωρήσεις (βλ. με λένε Hinata και είμαι ακόμη ζωντανή) αλλά αν έκανε τόσες πολλές όσες του καταλογίζεις το όλο θέμα θα είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά. Βλ. Δραματική μάχη super cool nagato vs naruto, Naruto almost dies but on last second kills pain who leaves the world uttering curses. Tώρα για τον Madara, θα σου πω το εξής : o Μadara του τότε aka ένα 20χρονο το πολύ αγόρι σίγουρα δεν είναι ο ίδιος με τον Immortal Madara που έχει ζήσει κάτι δεκαετίες παραπάνω. Πως μπορείς να μιλας για τους σκοπούς του από την στιγμή που ούτε ο ίδιος τους έχει παρουσιάσει καλά καλά. Ναι ξέρουμε κάτι για revenge against the uchihas, αλλά ήταν αυτός ό μόνος λόγος?Δεν ξέρουμε καν τι είναι το σχέδιο το οποίο λέει. Μιλάς για τις μη συνέπειες του EMS παραγνωρίζοντας ότι α) πρέπει να σκοτώσεις τον ίδιο σου τον αδελφό εκ των πραγματων για να το αποκτήσεις β) Δεν ξέρουμε ουσιαστικά τι κάνει και τι συνέπειες έχει πέρα από το time space jutsu. Μην ξεχνάς ότι ο Madara ΕΧΑΣΕ από τον πρώτο Hokage οπότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Μιλάς για το σχέδιο του λες και είχε όλα τα απαραίτητα πιόνια ευθύς εξαρχής διαθέσιμα ενώ ξεκαθάρρισε ότι δεν ήταν έτσι χρονικά. 2 man cells = απαραίτητοι για γεωγραφικοί έκταση. Αγνοείς επίσης ότι οι akatsuki δρούσαν ολα αυτά τα χρόνια και παρασκηνιακά (πράγμα που βλέπουμε σιγά σιγά) και ότι φυσικά και ο υπόλοιπος shinobi κόσμος δεν ήταν ακριβώς γεμάτος άχρηστους (βλ. Kages). Με λίγα λόγια ουσιαστικά για τον χαρακτήρα δεν ξέρουμε πολλά. Το ότι είναι a manipulative piece of shit για μένα φαίνεται, και εξήγησα πιστεύω αρκετά καλά το γιατί. Τώρα εσύ μπορεί κάποια πράγματα να τα γενικεύεις και να τα βλέπεις ως ιστοριούλες. I cant really argue από την στιγμή που έχεις εκ των πραγμάτων αποφασίσει ότι ότι και να συμβεί στην σειρά είναι fail. [/spoiler]
Oct 05 2009 02:54
Photo

Emmanouela → iristella

Αν σου πω οτι δεν θυμαμαι καν για ποιο fan art σου ειχα γραψει, τι θα μου πεις? xD Εχω να μπω στο φορουμ ουτε εγω δεν θυμαμαι απο ποτε...! Ειμαι απαραδεκτη ξερω! c[: xD
Oct 05 2009 01:52
Photo

sunday → zade

βάλε καμια ταινία να παίξουμε, βαριέμαι :P
Oct 05 2009 00:24
Photo

Night Wizard SealDante80

Χρόνια πολλά big boss :)(Αν και αργά αλλά ας πετάξω μια ευχή ) Να τα εκατοστήσεις και ότι επυθημείς!!!
Oct 05 2009 00:01
Photo

monoTea-chan

Ε, μα τώρα και αυτή, μέσα στην υπερβολή όμως :P Σαν τούρτα δεν είναι κάπως? Όποτε το βλέπω μου ανοίγει η όρεξη:hihi2:
Oct 04 2009 23:53
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Yup θα συμφωνήσω σε όλα, πέρα από 2-3 στο τελευταίο:[spoiler=Naruto manga][quote=Rin]Με το sharingan: 1)Βλεπεις τα παντα πιο αργα 2)Κανεις καλυτερα genjutsu 3)Βλεπεις chakra 4)Περνεις τα Ultimate genjutsu,ninjusu,summon 5)Κερδιζεις δυναμη Logia 6)Μπορεις να κανεις τα Jutsu σου να ενεργοποιουντε σα προγραματα (lol amaterasu) 7)Ελεγχεις μυαλα 8 )αθανασια 9)Μπορεις να μεταφερεις τις δυναμεις σου σε οποιον ασχετο βρεις στο δρομο 10)Αντιγραφεις τεχνικες 11)Ελεγχεις το Kuybi Λιγο πολλα δεν ειναι? [/quote] Την δύναμη logia και την αθανασία του Madara δεν νομίζω ότι έχει αναφερθεί πουθενά ότι τα απέκτησε με το Mangekyou του αδερφού του, πιθανώς και να τα πήρε με άλλον τρόπο. Για το "Μπορεις να μεταφερεις τις δυναμεις σου σε οποιον ασχετο βρεις στο δρομο" rofl, όπου αυτός ο άσχετος τυχαίνει να είναι ο Naruto! :hahaha: Τέλος ναι, είναι όντως αρκετά αλλά σκέψου και 3 πράγματα: 1) Οι Uchihas ήταν κάποτε οι δυνατότεροι και όχι για πλάκα, ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά τους είχαν κάνει έτσι. 2) Ο Kakashi είχε πει ότι φημολογείται ότι οι Uchihas προέρχονται από τους Hyuuga, οπότε υπέθεσα ότι το sharingan είναι μια εξέλιξη του byakugan (προφανώς η εξέλιξη του ματιού ήταν και ο λόγος που χώρισαν), που ήδη ήταν εξέλιξη του rinnegan... και επομένως, αν και δεν διατήρησαν τις ίδιες δυνατότητες, λογικό ήταν η τελευταία εξέλιξη να πάρει το μεγαλύτερο μέρος δυνάμεων. 3) Shonen είναι και λογικό είναι να δωθούν πολλές δυνάμεις σε κάποιον, δες το σαν το DBZ όπου οι saiyans στο τέλος κι αυτοί ελβετικοί σουγιάδες κατέντησαν με όλες τις μεταμορφώσεις... και τι δεν κάναν δλδ! Το όλο θέμα είναι το πως θα το παρουσιάσει ο mangaka ώστε να μην φανεί ότι κάποια πράγματα τα πρόσθεσε ως plot no jutsu, την βολική λύση, πχ στο OP αν το haki είχε εμφανιστεί πρόσφατα θα είχα πει ότι βρέθηκε σε αδιέξοδο ο Oda με τις τόσες δυνάμεις που έβαλε και δημιούργησε ένα counter... όμως όχι, το είχε σχεδιάσει εξαρχής (4ο επεισόδιο :P). Έτσι και το Sharingan, εφ' όσον εξαρχής παρουσιάστηκε σαν το απόλυτο doujutsu δεν μου φαίνονται κουφές οι περισσότερες δυνατότητες... οι μόνες που μου την έσπασαν ήταν οι πρόσφατες, δλδ α) έλεγχος kyuubi, β) μεταφορά δυνατοτήτων στον άσχετο (Naruto XD) και γ) προγραμματισμός (pc μας βγήκε!)![/spoiler]
Oct 04 2009 23:51
Photo

GkLoc → Zoro

Αφου τους καλυτερους χαρακτηρες π.χ Shikamaru τους εχει καταντησει κομπαρσους τελειως,οσο Screen time εχει η Ten Ten εχουν και αυτοι πια... Α και μισω τους Akatsuki,το ξεκαθαρισαμε αυτο! Η προτιμηση μου παει One Piece>Hajime No Ippo>Gintama αλλοι μπορει να μην λατρευουν το Hajime No Ippo οπως εγω(διοτι ειμαι και μεγαλος boxing fan),αλλα για μενα ειναι κορυφαιο,σε αρκετα σημεια ειχα πορωθει πιο πολυ και One Piece,αφου θυμαμαι ειχα κανει και ποστ που ελεγα οτι αυτη η σειρα καταφερε να ξεπερασει το One Piece,αλλα αλλαξανε αυτα πια,επισης οσο και να τρελαινομαι για αυτην την σειρα ποτε δεν θα πιασω το manga(που ειναι μιλια μπροστα)γιατι δεν θελω Spoilers στις μαχες που ειναι απλα επικοτατες! Το Gintama απ'την αλλη ειναι τρομερα αστειο και οι χαρακτηρες ειναι ολα τα λεφτα(πρεπει να δεις τον Hijikata που ειναι και ο αγαπημενος μου,ο voice actor του Zoro κανει την φωνη του XD)...πραγματικα αξιζει να το δεις...
Oct 04 2009 23:40
Photo

Keiki → Hikari-sama

Το StrikerS πράγματι δεν άρεσε σε πολλούς fan αλλά εγώ το θεωρώ το ίδιο καλό. Το fan service το προσπερνάω, δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο anime όπως και 'χει. Για την ταινία δεν καίγομαι αν πρόκειται να είναι recap της σειράς, εκτός αν έχει κάτι παραπάνω να πει.
Oct 04 2009 23:18
Photo

Mad_Hatter → Zoro

[SPOILER=naruto manga] [QUOTE] Για το 2ο όμως, που λες περίμενε χρόνια για να γίνουν τούμπανα, μας έχει δοθεί εξήγηση, ότι δλδ χρειαζόταν χρόνος για να μάθουν όλοι οι Akatsuki πως να βγάζουν τα bijuus, ενώ αν φυλάκιζαν τους hosts πιο πριν που ήταν αδύναμοι (πχ Naruto) θα ήταν δύσκολο να τους κρατήσουν φυλακισμένους κάπου, τόσες δυνάμεις που είχαν. [/QUOTE] 3 χρονια μαθαιναν να στελνουν chakra στο αγαλμα?Kinda lame lol.Επισης οταν βλεπει τις Konoha-sand χωρις kage,sannin και με δυνατοτερο shinobi τον kakashi εκει μεσα (after orochimarus attack) και δεν βγαζεις 2 πολυ δυνατους αντιπαλους εκτος, εισαι αξιος τις μοιρας σου.Και ξερεις αν ειχε επιτεθει τοτε με full force δε θα ειχαν πεθανει οι sasori,hidan,kakuzu,pein. [QUOTE] Το πες και μόνος σου, δεν έχουμε δει τπτ στο χαρτί! Οπότε για πολλά που λες, όπως lame motives-δυνάμεις κλπ δεν νομίζω πως μπορούμε να είμαστε ακόμη τόσο σίγουροι... αν μετά όντως απλά δίνει hints για το πως θα τον νικήσουν Naruto και Sasuke και χάσει θα απογοητευτώ, αλλά μπορεί και να έχει μια ιδέα που ίσως βγει καλή! [/QUOTE] Καλα εστω διεγραψε το Motive thing, αν και ειμαι σιγουρος οτι δε θα εχει κανα σοβαρο motive. [QUOTE] Basically ναι, 2 σημεία μόνο θυμάμαι σχετικά, εκεί που λέει στον God Realm να σκοτώσει τον Naruto και ότι as the leader δεν θα ανεχτεί ήττα από αυτόν και εκεί που λέει ότι το θεώρησε προδοσία εκ μέρους του να ξαναζωντάνεψει όλη την Konoha γιατί τον ήθελε για τον εαυτό του! :hahaha: Με λίγα λόγια δούλα του τον είχε κάνει... και δεν με πείραζε αν απλά συνεργάστηκαν, αλλά έτσι όπως τα έφερε... [/QUOTE] Οταν λεω δεν εξηγει τη σχεση εννοω, δε μας εδειξε πως τον ελεγχε κλπ.Γιατι ο pein ελεγε πως ηταν θεος, και δε σου φαινετε καπως αθλιο καποιος που υπακουει διαταγες να αποκαλει τον εαυτο του θεο?Γιατι seriously, ο nagato πρεπει να ηταν πανιβλακας αν πιστευε οτι ο madara ειχε τον ιδιο σκοπο με αυτον. [QUOTE] Βασικά το space time-jutsu ήταν το ίδιο το kuchiyose απ' όσο κατάλαβα, αφού κι αυτό space-time τεχνική είναι! :P Πάντως ναι για το chakra και η πλάκα είναι ότι αν είχε κάνει μια μικρή τεχνική θα έλεγα οκ, απλά πίεσε τον εαυτό του πιο πολύ, αλλά το summon του δυνατότερου φιδιού θα ζητούσε σίγουρα πολύ chakra, όπως τον Bunta! [/QUOTE] Και εντομεταξυ δεν ειχε chakra ουτε για να κρατησει το sharingan του ανοιχτο..... [QUOTE] Που αναφέρεσαι; Εξαρχής μας είχαν πει ότι το sharingan (όταν ο Kakashi έδειξε πρώτη φορά το δικό του) είναι ένα doujutsu που μπορεί να δει πίσω από κάθε taijutsu, genjutsu και ninjutsu και να το κάνει counter, εφ' όσον το έχει προπονήσει καλά ο καθένας πάντα (o κάθε χρήστης έχει 2 μάτια, το eye of hypnosis-δλδ για genjutsu και το eye of insight για όλα τα άλλα, προβλέψεις κινήσεων κλπ) + έχουμε τις εξελιγμένες τεχνικές του mangekyou, που ήταν λογικό να είναι δυνατές, αφού παρουσιάστηκε ως μια σπάνια αλλά δυνατότερη μορφή του Sharingan. Οπότε δεν βλέπω κάποια άκυρη τεχνική του sharingan. [/QUOTE] Με το sharingan: 1)Βλεπεις τα παντα πιο αργα 2)Κανεις καλυτερα genjutsu 3)Βλεπεις chakra 4)Περνεις τα Ultimate genjutsu,ninjusu,summon 5)Κερδιζεις δυναμη Logia 6)Μπορεις να κανεις τα Jutsu σου να ενεργοποιουντε σα προγραματα (lol amaterasu) 7)Ελεγχεις μυαλα 8)αθανασια 9)Μπορεις να μεταφερεις τις δυναμεις σου σε οποιον ασχετο βρεις στο δρομο 10)Αντιγραφεις τεχνικες 11)Ελεγχεις το Kuybi Λιγο πολλα δεν ειναι? [/SPOILER]
Oct 04 2009 23:14
Photo

matassos → iristella

lol μολις μπηκα μου απαντησες wtf , ναι μετα εκανε ποστ ο cassiel και μπορουσα να το δω και γω... αλλα πιο πριν γινοταν αυτο που σου πα. και παλι σορυ για την ενοχληση!
Oct 04 2009 23:13
Photo

Tea-chanmono

Not, really indeed, αλλά είπα να μην είμαι προσβλητική... :P BTW, ωραία χρώματα για profile!:drink:
Oct 04 2009 23:13
Photo

iristella → matassos

Εγώ πάντως τα βλέπω τα post σου. Πες μου λίγο τι περιεχόμενο είχε μην δεν είναι ένα από αυτά τα οποία βλέπω.
Oct 04 2009 23:11
Photo

Hikari-sama → Keiki

Πολύ ωραία !!Και 'μένα είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου anime !! Στην αρχή μου άρεσε η Nanoha, αλλά μετά εμφανίστηκε η Fate και έκλεψε την παράσταση !!Γενικά, από χαρακτήρες μ' αρέσουν η Fate,η Vita,η Signum, η Arf και η Teanna. Το StrikerS σ' άρεσε ?Ρωτάω επειδή πολλούς φαν τους απογοήτευσε.Εμένα μ' αρέσε αρκετά, αλλά δεν μου πολυ έκατσε το fan service με Subaru και Teanna Τώρα περιμένω και την ταινεία !!
Oct 04 2009 22:48
Photo

Keiki → Hikari-sama

Konichiwa! Πράγματι είμαι fan της Fate-san, αλλά και γενικότερα τις σειράς "Mahou Shoujo Lyrical Nanoha". Την είδα 3 φορές ήδη και γενικά βλέπω κάποιο επεισόδιο της σειράς όταν δεν έχω όρεξη για κάτι νέο και προτιμώ να χαλαρώσω.
Oct 04 2009 22:43