Jump to content

Community Status Updates

Photo

phm → MisaYoshiko

Έγινε και να'σαι καλά :hihi2:
Oct 06 2009 20:10
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Μπα και σαν secondary χάλια τον κόβω να έβγαινε, αν εμφανιζόταν όσο ο Shikamaru και η Tenten τότε θα υπέμεινα ευχάριστα την παρουσία του! XD Thankies, χαίρομαι που το σετ άρεσε γιατί μου πήρε καιρό να το φτιάξω... btw για ποιον fave villain μιλάμε; (sephiroth; ) Ή είναι έκπληξη τπτ; :orly: Πάω και να απαντήσω στο Naruto manga thread, μικτές εντυπώσεις μου άφησαν τα spoilers πάντως...
Oct 06 2009 20:10
Photo

phm → Cassiel

Ευχαριστώ πολύ :hihi2:
Oct 06 2009 20:09
Photo

Zoro → Tea-chan

Tbh όταν τον είχα πρωτοδεί περίμενα κάποιο πραγματικά fearsome ability, όταν έμαθα τελικά τις ικανότητές του δεν μου άρεσαν τόσο, δεν μου θύμιζαν θεό όσο ο Enel από το OP, ενώ σε μάχες αυτή με τον Itachi μου άρεσε πολύ περισσότερο... αλλά σαν εμφάνιση ο Yahiko είναι πολύ imba imo! :P (Not a piercing fan, huh?) Μα καλά, αν δεν σου αρέσει κι αυτός, που για μένα είναι από τους καλύτερους κακούς σαν ιστορία και εμφάνιση, τότε... ποιος σου αρέσει από χαρακτήρες σε αυτή την σειρά; :oo: Εχμ... etoooo... :hot: με την Narutomania που με έπιασε τελευταία δεν πρόλαβα τελικά να δω το VI! :nanana: Will do tho, σαν ξεμπερδέψω με την εξέταση που με περιμένει αυτές τις μέρες, μιας και βλέπω οι απόψεις μου είναι ευπρόσδεκτες! :ureshii:
Oct 06 2009 20:06
Photo

Nighteyes → Hatake Kakashi

Πολύ γέλιο το σχόλιο σου για τον Sasuke.:hahaha: [URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=344422&postcount=5673[/URL] Όντως τα συνοψίζει όλα.:congrats:
Oct 06 2009 19:58
Photo

amaya3 → miko-chin

Your sig...:nbleed: Έπρεπε να βάλεις την επόμενη σκηνή...XD Είδες τα raws τελικά; Btw, ρίξε μια ματιά σ'αυτά που είπα για το SB fandom στην Tea-chan να πάρεις μια μικρή ιδέα>.< Καλύτερα που δεν άνοιγε το link στο pm, trust me.
Oct 06 2009 19:51
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Έτσι κι αλλιώς ήθελα να πάω στο Mall, και θα φέρω και κάποιες φίλες μου μαζι (που μόνο η μια απ' τις 3 βλέπει anime.Εγώ της έδειξα τον σωστό δρόμο:kakaka::kakaka:) Αν είναι, θα πάω το Σάββατο γιατί μόνο τότε με βολεύει
Oct 06 2009 19:12
Photo

iristellaTea-chan

Τέτοια λέγε μου να βράζω στο ζουμί μου. Τ^Τ
Oct 06 2009 18:37
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα πας??? αμα ειναι να κανονισουμε να συναντηθουμε!!!!!αχ τι καλα :lovulovu::awww:!!!!!περιμενα να παω μονη μου:emptyonexg1:!!!!!αμα ειναι πες μου να σου δωσω το κινητο μου να βρεθουμε!!!!περιμενω με ανυπομονησια απαντηση:roar:!!!!
Oct 06 2009 18:00
Photo

kelborn3 → bezdim

Ελα ρε αγροτη.Χα8ηκαμε ρε.Αντε ρε και καλες φιλιες
Oct 06 2009 17:34
Photo

Mad_Hatteriristella

thankies :) Αντε τωρα να περιμενουμε 2 μηνες για το επομενο.........
Oct 06 2009 17:22
Photo

Zanza → Vegetasmate

kai to exasa re gamoto moufa.... alla skepsou dn me pene o ypnos mexri tis 7 Lol :P e edaksei kanonizoume kai allh fora dn peirazei
Oct 06 2009 17:14
Photo

iristellaMad_Hatter

Το κατέβασα κατευθείαν από τους [URL="http://aerandria.net/projects/current/ningyou-kyuutei-gakudan/"]Aerandria [/URL]εγώ.
Oct 06 2009 17:12
Photo

Tea-chaniristella

Α, αυτό... μπα. Πιο πολύ απ'ότι είδα εξερευνά το πόσο διεστραμμένο είναι το ανθρώπινο μυαλό, βάζοντας και τον Akira μέσα στο χορό. Δε διαφέρει και πολύ από αυτούς που βρίζει, "fuck'n humans!" No more spoilers. Have patience, my friend! Θα ανταμιφθείς!
Oct 06 2009 17:11
Photo

Vegetasmate → Zanza

emeis kaname shopping therapy!!!
Oct 06 2009 17:10