Community Status Updates
Nighteyes → Zoro
Γενικά δεν είμαι πολύ των "κακών" τραγικών ηρώων. 9 στις 10 φορές, αν είχαν λίγο πιο θετική σκέψη και διοχέτευαν στο σωστό μέρος τα συναισθήματα τους θα είχαν πιο ευτυχισμένη ζωή. Σε περιπτωσεις που δεν γίνεται διαφορετικά τους δικαιολογώ, στην περίπτωση του Sasuke που είχε επιλογή, όχι (Να τον παρακαλάνε και αυτός να έχει σκυλιάσει "Δεν έρχομαι πίσω".:erk:).
Ο Naruto δεν είναι ότι μ' αρέσει σαν χαρακτήρας, αλλά προτιμώ τα ιδανικά με τα οποία ταυτίζεται. Btw κι αυτόν βλάκα τον θεωρώ όμως στην κυριολεξία.:hahaha:Χοντροκέφαλος, βλάκας με καλή καρδιά(Σαν τους ρόλους που έπαιζε ο Βέγγος ένα πράγμα.).:hahaha:Πάντως απο τον "Δεν χωνεύω τα έντερα μου" τον προτιμώ.:congrats:
Ότι θα τα βρουν στο τέλος και ο Sasuke θα ρίξει ένα χαμόγελο στον Naruto πριν πεθάνει είναι σίγουρο(για μένα). Πιστεύω πως στο τέλος θα πεθάνει ή καλύτερα θυσιαστεί για κάποιον καλό σκοπό.
Όχι, δεν μ' αρέσει να μπερδεύω τα yaoi με άσχετα πράγματα.:congrats: Δεν είμαι δηλαδή του τύπου που με το που θα δουν κόντρα αναμεσα σε άντρες στα anime φαντάζονται σεξουαλική έλξη και βλακείες. (πχ.Light-L, Naruto-Sasuke κτλ) Ίσα ίσα που με χαλάει να σκεφτώ έτσι τους ήρωες ενώ δεν έχουν δείξει τέτοιες προτιμήσεις και όταν βλέπω κατι fan pic ψιλοσυγχύζομαι. Μου αλλάζουν βασικά στοιχεία των χαρακτήρων, γι αυτό. Είναι το ίδιο που συμβαίνει όταν γίνει μεταφορά σε ταινία ένα βιβλίο και αλλάζουν διαλόγους κτλ. το οποίο επίσης μου την δίνει πολύ.
Ναι, το ξέρω. Τώρα κανονικά θα έπρεπε να διαβάζω τα Ιαπωνικά που έχω να πάω αύριο, αλλά εγώ...:emptyonexg1:
Oct 06 2009 23:32
Zoro → Robin-Chwan
Ναι... :borednn9:
Και τυχερή είσαι, κάτω τον 13 απαγορεύεται η είσοδος στο forum... :hehehe: Οπότε η σωστή ηλικία για να αρχίσεις να ασχολείσαι με anime (εγώ τώρα τρέχω και δεν φτάνω)!
Που κολλάει τώρα αυτό; :oo: Anw, L!
Πρώτον, είχε τύχει να δω ένα vm όπου μου φαίνεται κάτι σου έλεγε για το σχολείο σας και δεύτερον όταν "παντρεύτηκες" τον Zoro στο thread και σου άφησα vm μου απάντησες λέγοντας "ρώτα και τον NWS τι καλά περνάει μαζί μου κάθε μέρα"... :P
Oct 06 2009 22:08
Erebos → iristella
Πολύ καλό το τελευταίο σου, αλλά όπως έγραψα στο thread σου, οι σκιές στο λαιμό δεν ήταν σωστές με αποτέλεσμα να δείχνει το κεφάλι λίγο περίεργο σε σχέση με το σώμα. Επίσης, αν θέλεις μπορείς να παίξεις λίγο με τα white/black levels στο photoshop, για να έχεις ένα πιο "καθαρό" σκίτσο:
[URL=http://www.imagebam.com/image/c671aa51347271][IMG]http://thumbnails16.imagebam.com/5135/c671aa51347271.gif[/IMG][/URL]
:riiight:
Oct 06 2009 22:07
Robin-Chwan → Zoro
Βασικα οταν εβαζα τον βαθμο ειχα σαν βαση το 20. Τα συμπερασματα δικα σου.
Ειμαι μικρη ακομα...... ελεος πια. Παιζει να ειμαι η μικροτερη σε ολοκληρο το φορουμ.
Λοιπον εχω μια πολυ σημαντικη ερωτηση: Λ ή Κιρα????
ΥΓ: Που ηξερες οτι ειμαστε "κολλητοι" με τον NWS? Δε θυμαμαι να το εχω αναφερει...
Oct 06 2009 21:55
Zoro → Robin-Chwan
Ναι για σπουδές ωραία είναι, από το να είμαι Ελλάδα το προτιμώ πολλές φορές... αλλά για να μείνω δεν με ενθουσιάζει η ιδέα, προτιμώ την πατρίδα! :P
Για τον βαθμό εξαρτάται στα πόσα, στα 10 ή 100; :orly:
Πάντως μην απελπίζεσαι, όλοι έχουμε στόχους στην ζωή μας, άλλοι αργούν να εκδηλωθούν και εσύ είσαι μικρή ακόμα, να χαρείς τα anime αυτή την περίοδο! :riiight:
Oct 06 2009 21:49
Night Wizard Seal → d.neko-angel
Μα με παρεξήγησες.:P.Εγώ έτσι το ευχαριστιέμαι να το λέει το ίδιο άτομο.(...Να θυμηθώ να μαστιγώσω την neko,αχα τι άλλο? Να κάνω και κανα μπανάκι....)
:P
My pleasure!!! :)
Oct 06 2009 21:43
Zoro → Nighteyes
Πόσες φορές χρησιμοποίησες την λέξη βλάκας; Μιλάμε για μεγάλο μίσος στον χαρακτήρα δλδ... XD
Ούτε κι εγώ τον πάω τρελά, αλλά μια φορά τον προτιμώ από τον Naruto και τον προσηλυτισμό του και χάρηκα που ο Sasuke έκανε την διαφορά στην περίπτωση, κι ας έγινε με λάθος τρόπο... βέβαια δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά, η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμη και τρέμω στην σκέψη ότι στο τέλος μπορεί να τους δούμε χεράκι-χεράκι πάλι, αφού ο ένας προσπάθησε να σκοτώσει τον άλλο τόσες φορές! :frozen: [SIZE=1](βέβαια ως yaoi fan-girl μάλλον θα το θεωρούσες θετικό αυτό :p)[/SIZE]
Ναι σε καταλαβαίνω, ήδη είναι που δεν είναι εθιστικό το forum από μόνο του, αν έχεις και να προσέχεις την τάξη και την ηθική είναι x2 φάση, καλά κουράγια! XD
Oct 06 2009 21:39
Robin-Chwan → Zoro
Ναι, πρεπει να πω οτι το Bleach ειναι αρκετα καλο απο πλευρα του δικου σου fanservice και φυσικα η αιτια ειναι η ελλειψη πλοκης που οντως εχει. Γενικα το Bleach ειναι τριτο σε ολους τους τομεις σε συγκριση με τα αλλα 2. Αυτο πιστευω εγω τουλαχιστον... Τωρα για το Beserk δεν μπορω να πω γιατι δεν το εχω δει ακομα (και με τοσα ανιμ που σκοπευω να δω θα αργησω λιγο να το δω)
Λοιπον το Ναρουτο ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ειναι καλυτερο απο το ΟΡ αλλα δεν ειναι γιατι οπως σου ειπα και πριν ο Κισι λεει τοσα πολλα πραγματα που μετα ακομα και ο Αϊνσταϊν δεν θα μπορουσε να τα εξηγεισει και να καλυψει τα υπερβολικα πολλα κενα. Αλλα... Τεσπα τον κολλητο μου *γκουχ-γκουχ* NWS δε νομιζω να καταφερω να τον πεισω, γιατι οσο ειμαι εγω κολλημενη με το ΟΡ αλλο τοσο ειναι κι αυτος κολλημενος με τον Ναρουτο. Και ειναι και το D. Gray-Man στη μεση. Αλλα θα βαλω τα δυνατα μου.
Παντως ολοι οτακου που ξερω θελουν να γινουν κατι σοβαρο στη ζωη τους... εκτος απο μενα. Αλλα μπραβο. Φανταζομαι ωραια ειναι η Ιταλια ε? Θα παω κι εγω καποια στιγμη στο μακρινο μελλον...
Κι οσο για το quiz (το οποιο προσπαθησα να το κανω να φανει, οχι σαν κουιζ, αλλα σαν διαγωνισμα. Epic fail:unlucky:) ο βαθμος σου ειναι...........
........
.........
8,2. Δεν μπορεις να πεις, για "καλη αποτυχια" καλο ειναι:hahaha:
Oct 06 2009 21:37
Zoro → Mad_Hatter
Ανυπομονώ... :kill4u:
[spoiler]... εύχομαι μόνο να μην μας βγεις με κανέναν Madara! :kakaka:[/spoiler]
Oct 06 2009 21:10
kelborn3 → Zoro
Tι να σου πω αλη8εια ειναι.Το πσιλο εχω κοψει το α8λημα.Διαβασμα,γυμανστηριο και εξοδοι.Σποιλερ δεν διαβαζω οποτε δεν σχολιαζω αρα λιγοτερη δουλεια.Απο και και περα ανιμε βλεπω με το αζημειωτο οποτε μπορω αλλα γενικα δεν ασχολουμαι πολυ με το φορουμ.Κανα ποστ που και που και αν τυχει.Απο τα χριστουγεννα δλδ 8α σε περιμενουμε.Λοιπον καλα ρε καλο διαβασμα και καλη συνεχεια :congrats:
Oct 06 2009 21:05
Emmanouela → iristella
καλα ειμαι ιρι μου!!! λιωνω απο τη ζεστη και βρμ αλλα κατα τα αλλα καλα! :)
Εσυ τι κανεις????
Oct 06 2009 20:49
Nighteyes → Zoro
Μήπως με μπερδεύεις με άλλη;:nosey::hahaha:
Εντάξει ο Sasuke μου αρέσει σαν σχέδιο. Αν δεν ήταν και βλάκας(επιμένω εγώ...) θα μου άρεσε γενικότερα. Μια χαρά το σετάκι σου αυτό πάντως. Αν κι αυτός βλάκας. :hahaha:
[SPOILER]lol Όλους τους "κακούς" που έχασαν τον δρόμο τους βλάκες τους λέω. Εντάξει βέβαια αυτός τελευταία στιγμή το γύρισε (μ' αυτήν την ελπίδα ζούμε και για τον άλλο βλάκα:hahaha:) αλλά δεν του αφήσανε και πολλές επιλογές για να ακολουθήσει άλλον δρόμο. Ενώ ο Sasuke είχε.[/SPOILER]Ευχαριστώ.:ureshii: Για την ώρα ζω πάντως, αν και τρώω διπλό/τριπλό χρόνο εδώ μέσα.( Πάνω που είχα αρχίσει να αραιώνω. Λες να το μυρίστηκαν και γι αυτό με μαγκώσανε;:hahaha:)
Oct 06 2009 20:48
Zoro → Robin-Chwan
Πλάκα πλάκα κι εγώ δεν δικαιολογώ όλο τον ντόρο πίσω από την Hancock, καλή είναι αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες, όπως Robin! <3
Well, σχετικά με το fanservice, [B]ειδικά[/B] το Bleach [B]πρέπει[/B] να έχει μπόλικο για να αναπληρώσει την έλλειψη πλοκής που ακούω έχει... τα άλλα 2 όχι απαραιτήτως, αλλά δεν χαλιόμαστε κιόλας! :P (παραδειγματικά, το Berserk δεν έχει σχεδόν καθόλου και το λίγο που έχει είναι σε μορφή βιασμών από ανθρώπους, αλλά και τέρατα -φαντάσου εντυπώσεις που σου αφήνω XD- αλλά είναι από τις αγαπημένες μου σειρές... και όχι γι' αυτούς τους λόγους! :hahaha:)
Ναι όπως τα πες, το Naruto θα μπορούσε και να είναι καλύτερο από το OP γιατί έδεσε καλά μάχες και κακούς και γενική ιστορία, αλλά στο τέλος δεν καταφέρνει να τα κρατήσει σε μια ισορροπία imo, και στην προώθηση των πρωταγωνιστών είναι χάλια ο τύπος, τους κάνει δυνατούς, σοφούς και respected από το τίποτα... τώρα αν ο Naruto δεν ήταν main πιστεύω θα βλεπόταν, σαν τελευταιαγωνιστής! Το OP πάλι δεν βάζει τόσο μεγάλα μηνύματα και ιστορίες, αλλά κάνει καλά την δουλειά του ως shonen! :P (πείσε και τον κολλητό σου τον NWS ότι OP>Naruto btw XD)
Για το quiz τώρα:
1) Ιταλία (αλλά μένω Ελλάδα κανονικά)
2) Φαρμακευτική
3) Nop, αν και έχω έρθει σε 2 events του forum ως τώρα, όπως θα 'λεγε και ο Shikamaru "it's too troublesome" κατά την διάρκεια της χρονιάς... από Χριστούγεννα και μετά, βλέπουμε, θα υπάρξουν κι άλλα άλλωστε :)!
Από το "καλή αποτυχία" μάλλον δεν χρειάζεται καν να ρωτήσω τι βαθμό έβγαλα... :unlucky: Είδα εσύ θα πας όμως και θα είναι και η πρώτη φορά (αθώα, αθώα)... καλά να περάσεις! :D
Oct 06 2009 20:35
Mad_Hatter → Zoro
Screw the overated as hell mama's boy, im talking about true villains here!
εκλπηξη :P
Oct 06 2009 20:26
Zoro → kelborn3
Καλά πήγαν σχετικά, kellboy... και πάνε! :hahaha: Δεν έχω ξεμπερδέψει ακόμη, φέτος μπορώ να δίνω κάθε μήνα εξετάσεις οπότε θα είμαι μέσα σε μια μεγάλη εξεταστική όλη τη χρονιά! :frozen:
Για Αθήνα δεν το πολυβλέπω πριν τα Χριστούγεννα και λόγω διαβασμάτων και γιατί βλέποντας Naruto με κόλλησε ο Shikamaru αρκετά, too mendoxeeee XD
Msn θα αρχίσω να ξαναμπαίνω σύντομα, αν και τελευταία το περιόρισα αρκετά...
Εσύ τι λέει ενώ, σαν να σε βλέπουμε πιο λίγο στο forum τελευταία και σένα, που πήγε ο first rate spammer που ξέραμε πέρσυ; :orly:
Oct 06 2009 20:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed