Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vegetasmate → Zanza

eleos!!!! :P
Oct 06 2009 17:10
Photo

iristellaTea-chan

Lol μπέρδεψα λίγο τον τίτλο. [URL="http://www.imdb.com/title/tt0105428/"]Sleepwalkers[/URL] λέγεται η ταινία. Eιναι με τα γατοειδή ανάλογα των λυκανθρώπων.
Oct 06 2009 17:06
Photo

Zanza → Vegetasmate

twra ksipnysa :P
Oct 06 2009 16:53
Photo

IlPalazzo → AnO!

Εσύ δε μου ζητούσες πού είναι το κατάστημα πού 'χει 12.5€ τη δίκιλη σοκολάτα; [url]http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=&daddr=%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CF%84%CF%83%CF%8E%CE%BD,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&hl=el&geocode=&mra=mi&sll=40.649432,22.916021&sspn=0.001439,0.003433&ie=UTF8&ll=40.649432,22.916539&spn=0.001439,0.002411&z=19[/url] ΦΥΛΚΑ-Κωνσταντινίδης λέγεται.
Oct 06 2009 16:36
Photo

kelborn3 → Zoro

Καλα ρε παπαρα που εχεις χα8ει εσυ.Γκριζα ματια με κυκλους κανουμε για να σε δουμε πλεον....Πηγαν ολα καλα στην εξεσταστικη σου?Ποτε κατεβαινεις α8ηνα να παμε για coffe drinks και να κανουμε κανα raid sthn konoha?.Αντε μλκ και καλα μσν απο δω και περα.
Oct 06 2009 16:30
Photo

kith → ZeLiGa

να σου δωσο μερικα tips ψηλος με κοτσιδα χαρουμενι φατσα η απλα φοναξε μαλακα kith θα το νιοσω :)
Oct 06 2009 16:28
Photo

Tea-chan → Zoro

I thought you were a refined creature! Ποτέ δε κατάλαβα την μανία με τον Pein... Ήταν εντελώς αδιάφορος από μεριάς μου... (καλά, μην ουρλιάζεις!) BTW, τελικά το OVA το είδες, ή τζάμπα περιμένω το Post σου στο thread;
Oct 06 2009 16:26
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Καλα ο naruto στα παντα εκτος απο το πρωταγωνιστιλκι θα ηταν καλος:hahaha:. btw εγκρινω το νεο setακι, ετοιμζομε και εγω για αλλαγη με τον νεο μου Fav villain, αλλα δε μπορω να βρω κανα Fanart που να με ικανοποιει πληρως ακομα :(
Oct 06 2009 16:23
Photo

Tea-chaniristella

Αν ήξερα και κάτι για nightcrawlers καλά θά'ταν...
Oct 06 2009 16:23
Photo

Mad_Hatteriristella

Που το βρηκες, ουτε στο Onemanga Ουτε στο mangafox το εχουν ανεβασει οι ελεεινοι, τρισαθλιοι και ποταποι.
Oct 06 2009 16:11
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Κοιτα δεν ξερω τι με πιανει αλλα με το που τον βλεπω θελω σπασω την οθονη και μετα να την ξαναφτιαξω απλως και μονο για να την ξανασπασω. Και δεν ξερω και γιατι. Ενστικτο.... Καλα κι εγω δεν εχω ενθουσιαστει με την Hancock (απο πλευρα ομορφιας). Μαλλον σαν τον Luffy ειμαι κι εγω.:hahaha: Τωρα για το Μπλιτς, οπως ξαναειπα πριν...αγορια. Καλα εσυ για να αρχισεις ενα ανιμ πρεπει να εχει μεσα γυναικες σε στυλ Hancock, Tsunade και Rangiku?:hahaha: Τελικα και εσυ 2ο το εβαλες το Ναρουτο ε? Γι αυτο ειναι καλυτερο το ΟΡ. Μας λεει την ιστορια απλα χωρις πολλα μπερδεματα και ετσι το σεναριο δεν θα κανει αργοτερα κενα. Αλλα ακομα και το "αθλιο πρωταγωνιστικο τριο" (στο οποιο συμφωνω μαζι σου) κι εμενε το Ναρουτο μου εμεινε για fave ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. Μπορει να παιζει ρολο το οτι το Ναρουτο ηταν το πρωτο μου ανιμ. Τωρα τη σειρα που μου προτεινες σκευτομουνα κι εγω να την αρχισω καποια στιγμη. ...καποτε... ΥΓ: Τωρα σου εχω κι εγω καποιες ερωτησεις: 1) Μου ειχες πει οτι σπουδαζεις στο εξωτερικο. Που??? (Ναι, ξερω οτι η περιεργια σκοτωσε τη γατα αλλα εγω μονο γατα δεν ειμαι.:hahaha:) 2) Τι σπουδαζεις για να χουμε καλο ρωτημα??? 3) (οι 2 παραπανω ερωτησεις σε προετοιμαζαν για αυτη...) Θα εισαι εδω για το event???? H καθε ερωτηση πιανει 6,6 μοναδες. Καλη αποτυχια.:hahaha:
Oct 06 2009 16:03
Photo

Adventurer → GeRi

Αναφορικα με την αλυσιδα Shounen Ai/Shoujo Ai, σκοπευεις να ξαναμπεις αργοτερα ή θελεις να βγεις τελειως απο αυτην;
Oct 06 2009 15:43
Photo

GkLoc → Zoro

Yeap,Triple H the wrestler it is... Ναι για την ακριβια στο 63 το παρατησα,που μαθαινε ο Asuma στον Naruto k Sora να εξασκουν τον Wind Nature τους,πω ασε και μονο που σκεφτομαι οτι εχει και αλλα φιλλερς μετα με πιανει καταθλιψη,και στο Bleach κολλησα σε Φιλερ Αρκ και αυτο ειναι 20-30 επεισοδια περιπου... Καλη αρχη με το Bleach...
Oct 06 2009 15:41
Photo

Zoro → GkLoc

Triple H (the wrestler, right; ); Lol έπεσα λιγάκι έξω στο guessing... XD Το Shippuuden κάπου διάβασα ότι θα το ξανάπιανες από τα επεισόδια με τον Sora, καλό κουράγιο λοιπόν, ακόμη κι εγώ που ήθελα να τα δω όλα για να έχω άποψη βαρέθηκα, ο Sora σαν 2ος Naruto ήταν, κυριολεκτικά! :mador2: Και τουλάχιστον αυτά ήταν περίπου 10 eps, που να δεις την 2η φουρνιά fillers που έχει μετά, 20 επεισόδια συνεχόμενα... ! :OMG3: Δεν την παλεύουν καθόλου, στην αρχή ξεκίνησαν καλά και τα 2 αλλά μετά πάτωσαν εντελώς... αξίζουν πολύ τα σκηνικά με τον Hidan πάντως, είχε πολύ psycho γέλιο ο seiyuu, αλλά και χαζή φωνή παράλληλα, όπως και η μάχη με τον Orochimaru και τον Deidara... :P Άντε, σε καμιά βδομάδα αρχίζω κι εγώ Bleach! :hero:
Oct 06 2009 15:23
Photo

iristellaMad_Hatter

I thought you would like to know that Orchestre Royale de guingols chapter 8 is out! :3 (finally=> they sure did take theyr fracking time scanlating it)
Oct 06 2009 15:19