Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

God Realm Pein ειναι Win απο μονος του:riiight: Ναι μετα το προσεξα οτι εφτιαξες και το ματι του transparent,τα σπαει παντως,ευγε... Μπα ειναι Random shit το σετακι μου,η sig ειναι απ'το King Of Kings του Triple H και το avi το βρηκα στο Deviantart και το εφτιαξα λιγακι... Αυτον τον καιρο βλεπω Lovely Complex,τρελο γελιο,μετα απο αυτο πιανω Naruto Shippuden κ Bleach...:hero:
Oct 06 2009 15:13
Photo

MisaYoshiko → phm

χρονια πολλαααααααααα πολυχρονοςςςς θα τα πουμε απο κοντα συντομα
Oct 06 2009 15:11
Photo

Cassiel → phm

Χρόνια πολλά παλαβιάρη:hbd:!!!!!!Επιβάλλετε να σε 'σκοτώσουμε' πάλι όπως γίνετε κάθε φορά και ιδιαίτερα σήμερα:hahaha:
Oct 06 2009 15:10
Photo

Zoro → GkLoc

Thank you Sogekingu, για να αρέσει ο συγκεκριμένος Akatsuki ακόμη και σε σένα σημαίνει ότι μιλάμε για win πράμα! XD (πάω πολύ και την Konan πάντως, γι' αυτό και την έβαλα prof pic!) Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω πολύ photoshop για να κάνω transparent το μάτι του και να μείνουν οι γραμμές, όπως και για να μικρύνω την sig (και να μείνει animated) και βγήκαν καλά ευτυχώς... τα σπάει το προγραμματάκι! Το δικό σου πολύ ωραίο επίσης, και kinda creepy :OMG3:, κάνα νέο manga που διαβάζεις είναι αυτό το King of Kings; Καλό; Thanx για τα 10ρια επίσης... ^^
Oct 06 2009 14:55
Photo

Zoro → Tea-chan

Γιατί, τι έχω [B][U]εγώ[/U][/B]; :mador2: Είπαμε, παραμένω πιο πολύ OP fan, αλλά αν λάτρεψα κάτι στην σειρά αυτό είναι οι κακοί (σε σημείο που τους πάω πιο πολύ από τους λεγόμενους καλούς, να ψοφήσει ο Naruto!), οπότε ήταν το ελάχιστο, μιας και αυτή την περίοδο ασχολήθηκα με αυτό (αν και ο Itachi μου άρεσε πιο πολύ σαν δυνάμεις, αλλά ο Pein είναι πιο καινούριος και έχει cool παρουσιαστικό)! :P Επίσης, χάρη και σε ava και σε sig αναγκάστηκα να εξελίξω τις φωτοσοπικές μου ικανότητες, οπότε μόνο καλό μου φέρανε! :riiight: ΥΓ: Btw, Konan <3 :nbleed:, επιτέλους μια σοβαρή και hot κοπέλα στην σειρά! Στολίζει τώρα την prof pic μου και πάει και ασορτί με τα χρώματα, που δεν χρειάζεται να αλλάξω! :lovulovu:
Oct 06 2009 14:40
Photo

Zoro → Nighteyes

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ε; :P (και καλά τώρα έβαλα Pein που έχει ένα fanbase, που να έβλεπες τα 2 set με Sasuke που είχα βάλει προηγουμένως, μιας και ξέρω σου αρέσει XD) Μου άρεσε πιο πολύ ο Itachi ως προς θέμα δυνάμεων tbh, αλλά είναι "παλιό πράμα" πια μιας και τον έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί και έτσι είπα να βάλω Pein που είναι σχετικά καινούριος στην σειρά, ενώ αφού τον έδειξαν πρόσφατα και στο anime δεν υπάρχει πρόβλημα με spoilering! :D Το είπα άλλωστε, μπορεί να μην με κέρδισε όσο το OP τελικά η σειρά, αλλά οι κακοί είναι win για μένα (αν εξαιρέσεις κάτι τελευταίους στο manga τώρα)! ΥΓ: Συγχαρητήρια για το πόστο btw, ήταν να το κάνω προ πολλού αλλά με τις υποχρεώσεις ξεχάστηκα, τώρα μου 'ρθε! :hot:
Oct 06 2009 14:32
Photo

GkLoc → Zoro

Tα σπαει το σετακι Marimo....ετσι ετσι
Oct 06 2009 13:00
Photo

laiste → FunkyFisch

Οντως δεν πηγε καλα, ειχαν ενα προβλημα με την υποδοχη της τηλεορασης του cofix, οποτε δεν παιξανε. Περιοριστηκαν στα βιντεακια. (Οπως καταλαβες πηγα) Φροντηστηριο? Ποσο χρονων εισαι?
Oct 06 2009 12:59
Photo

iristellaTea-chan

Na υποθέσω θα έχουμε και nightcrawlers επιρροές στο wolf guy?
Oct 06 2009 12:12
Photo

FunkyFisch → laiste

Οχι δυστυχως....καταραμένα φροντηστήρια -_-'' αν και ακουσα οτι δεν πηγε τοοοοσο καλα ...εσυ;
Oct 06 2009 12:04
Photo

Tea-chan → Zoro

OMG:oo: Έβαλες [U][B]εσύ[/B][/U] σετάκι Pein;:frozen: :P :hahaha:
Oct 06 2009 11:51
Photo

Nighteyes → Zoro

OMG:oo: Έβαλες [U][B]εσύ[/B][/U], σετάκι από Νaruto;:frozen: :P
Oct 06 2009 09:54
Photo

Wabbit → Vegetasmate

Oxi den exw...mono myspace.
Oct 06 2009 01:09
Photo

Vegetasmate → Wabbit

po po etsi den ginetai....kati prepei na epa8e to msn m.....zourla8ike!!! fb exeis?
Oct 06 2009 00:52
Photo

Zoro → Mad_Hatter

[spoiler=Naruto manga]Ναι τα είδα, και πέραν αυτού που λες, για άλλη μια φορά αποκάλυψε όλο το σχέδιό του. :hahaha: Τι να πω, το μόνο που τον καλύπτει είναι ότι είναι άφθαρτος και οπότε δεν έχει να φοβηθεί κανέναν να μάθει το σχέδιο, αν και ίσως δεν μπορεί να κάνει επίθεση, όπως είπες (αφού και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι χρειάζεται τον Sasuke, γιατί αυτός είναι αποδυναμωμένος)! Αλλά μένει πάλι να μάθουμε από που πήρε αυτές τις δυνάμεις... Επίσης, Sasuke was saved again... :erk: Btw epic![quote=Rin;344257][spoiler=ψυχαναλυση, manga spoiler] [IMG]http://i33.tinypic.com/142wwu0.jpg[/IMG] [/spoiler][/quote] Για ψυχίατρος θα έπρεπε να πάει ο Naruto indd! Θα είχε και μόνιμο πελάτη τον Sauke οπότε πάλι μαζί θα ήταν! XD [/spoiler]
Oct 06 2009 00:26