Community Status Updates
Tsunade-sama → Zoro
Από τον Sasuke κ τον Vegeta πήγες σε άλλον badass βλέπω...
Εμένα μ'αρέσει πάντως η profile pic σου!
Oct 07 2009 13:29
ZeLiGa → kith
Είχα σκεφτεί να το φωνάξω, απλά είπα μήπως έχεις πρόβλημα. Αλλά αφού δε σε πειράζει, θα ρίξω καμια μπιχτή!:bleh:
Oct 07 2009 13:26
amaya3 → tomo
Hey! Μιας και απ' ό,τι είδα σου άρεσε το Skip Beat!, why don't you join us here:[URL]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=159[/URL]?^^
Oct 07 2009 13:23
Hazuki → mono
Χεχ άντε περαστικά. No alcohol and intertube for ya αν θες να γίνεις καλα :P
Oct 07 2009 12:56
mono → Hazuki
Σε πληροφορώ ότι ψηνόμουν στον πυρετό από χθες το μεσημέρι :nanana:
Ε κοιμήθηκα λίγο το βράδυ και ξύπνησα στις 6 το πρωί...Τώρα έχει πέσει ο πυρετός αλλά έχω το βήχα...Κοινώς είμαι υπό κατάρευση :beaten:
Όταν βρω τον π**στη που με κόλλησε I will go yaoi on him :madtodeath:
Oct 07 2009 12:16
GkLoc → Zoro
Ουυυυ Kira is god,και εσύ με το Emo είσαι?Που κατάντησε η κοινωνία μας...
Το να λέτε οτι το Naruto [B]θα μπορούσε [/B]να ειναι καλυτερο απ'το One Piece ειναι σαν να λετε οτι η γιαγια μου [B]θα μπορούσε[/B] να έχει ....... X[
Oct 07 2009 12:12
AnO! → IlPalazzo
οχι! εγω ειμαι αθωα και σε διαιτα...:P καποια αλλη ψαχνει δικιλη σοκολατα:P
Oct 07 2009 10:56
Seraphimon-T.K. → Kenny
Yar, το ειχα στα υπ'οψιν γιατι το ειχα δει σε ενα διαφημιστικό ανάμεσα απο το Ναρουτο :Ρ (ναι ισχύει οτι ισχύει και για την Utada ) και μου ειχε κινησει το ενδιαφερον το σχεδιο :3
Oct 07 2009 02:53
Kenny → Seraphimon-T.K.
Thanks. :wooi2: Να το δεις το anime, Bakemonogatari λέγεται.
Oct 07 2009 02:23
iristella → Erebos
Aν σου πω ότι δεν έχω photoshop και ότι το παλαιολιθικό corel που έχω δεν τοέχει αυτό με το ασπρόμαυρο τι θα μου πεις? xD (apart from that i need a new pc)
Xίλια ευχαριστώ και πάλι για το version που έφτιαξες. Και για τα tips για το κιμονό. (Ι was under the impression ότι οι διαφορές ήταν μόνο στο πως δένεται το obi). :3
Oct 07 2009 00:53
iristella → Emmanouela
Kαλά είμαι και εγώ. Προς το παρόν ξεκουράζομαι αλλά σύντομα θα αρχίσει τρέξιμο. :33333
Ακόμη ζέστη έχετε εκεί? Σε εμάς έχει πιάσει ψιλοψυχρούλα όταν βραδιάζει.
Oct 07 2009 00:50
MechDesigner → odin
Hey Odin I'm back :D Molis gyrisa apo 8 mines taksidi k eimai akoma se fasi prosarmogis... Koitaza to section me tis provoles k den eida tpt ekei gia provoli twra ton oktovrio... Den kanete pleon provoles sto nosotros? 8a kanonisw pantws na er8w se kapoio apo ta events etsi gia na min ksexniomaste :D Cya m8
Oct 07 2009 00:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed