Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dante80 → Robin-Chwan

Ah thanks...^^
Oct 07 2009 21:10
Photo

laiste → FunkyFisch

Απλα νομιζα οτι ησουν πιο μεγάλος:unsure: τριτη λυκειου ε; respect. Το μονο που μ αρεσε στην τριτη λυκειου ηταν η 7ημερη...
Oct 07 2009 20:14
Photo

Mad_Hatter → GkLoc

Ωραιο ηταν το code geass, αν και ειναι και αυτο Overatted (μεσα στα 5 πρωτα anime Της anidb lol) το ευχαριστηθηκα οσο λιγα, και μοιαζει αρκετα στο deathnote + του οτι εχει τρελες μαχες.
Oct 07 2009 20:11
Photo

GkLoc → Mad_Hatter

Οντως,το DN ειχε ευκαρια να ξεφυγει απο τα κατεστημενα των Shounen(Good guy always wins) ομως στο τελος το διελυσανε και αποδειξανε οτι "IT'S SHOUNEN!".Code Geass εχω δει 4 επεισοδια αν δεν κανω λαθος,ομως το ειχα κατεβασει στο pc του ξαδελφου μου και μολις γυρισα σπιτι το ξεχασα τελειως:himitsu:(Ειχα φυγει και για εναν μηνα Ιταλια)!Παντως μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και σιγουρα θα το συνεχισω το συντομοτερο δυνατον... All hail Lelouch! :P To οτι εχει χασει την μπαλα ειναι πια σιγουρο για τον Kishi...
Oct 07 2009 19:57
Photo

Mad_Hatter → GkLoc

Και εγω λατρευω τους κακους με god complex pein, kira, sephiroth (αν και ο τελευταιος ειναι βεβαια Overatted του κερατα).Και ο enel θα ηταν καλος, αλλα το λιγο screentime, και η ελλειψη char development τον εφαγαν, οπως και τον aizen που με την κατρακυλα που πηρα το bleach τον πηρε και αυτον μαζι.O kira μας τα χαλασε αρκετα μετα το 25 αλλα γενικα ειχε πολυ φαση να βλεπεις εναν πρωταγωνιστη εντελως διαφορετικο και πολυ πιο ενδιαφερωντα απο το 90% των συνηθισμενων (μετα ηρθε και ο lelouch στο code geass Που ηταν του ιδιου style και τον ξεπερασε.) Οσο για τον kishimoto απλα το μαμησε το ολλο θεμα madara-pein........Μπερδευτηκε και δεν ηξερε τι να γραψει, εχασε τη μπαλα, δεν ηθελε να σπαταλησει chapters Με 2 αντιπαθεις στο κοινο χαρακτηρες, δε ξερω, και δε με ενδιαφερει να μαθω, το αποτελεσμα μετραει.
Oct 07 2009 19:42
Photo

GkLoc → Mad_Hatter

Yeah,πες τα ρε Rin,+ 666666666 στο Retard thing.... Για αυτο το God Complex του τον λατρεψα τον "kami" και για το οτι για να το επιτύχει αυτο εγραψε τους παντες και τα παντα στα @ρχιδι@ του,και τον Pein για αυτο τον λατρεψα,αλλα ενας που αυτοαποκαλειται "God" να παιρνει διαταγες απο εναν ηλιθιο k καθυστερημενο (μου φαινεται τον Tobi προσπαθουσε και πολυ να τον "παιξει")?Kishimoto you fail....
Oct 07 2009 19:15
Photo

Mad_Hatter → GkLoc

[QUOTE=Gkloc] Ουυυυ Kira is god,και εσύ με το Emo είσαι?Που κατάντησε η κοινωνία μας... [/QUOTE] KIRA HELL YEA, L is a fucking retard! Απορω τι του βρισκουν ολλοι , 10 φορες πιο ενδιαφερον σα χαρακτηρας ηταν ο Light, αν και αυτος σε καποιες φασεις μου τα ψιλοχαλαγε, he took the god complex idea into a whole new fucking level.
Oct 07 2009 18:39
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Κοιτα αμα ειναι μαλλον και εγω για Σαββατο το βλεπω γιατι καθημερινες εχω σχολη.Τωρα αν προκυψει κατι και εχω καποια αλλη υποχρεωση (γιατι εκεινη την Πεμπτη εχει γενεθλια η μαμα μου!!!!) δεν ξερω τι θα κανω....ή θα προσπαθησω να παω αλλη μερα ή.....θα δω τις φωτογραφιες που θα βγαλετε.......(αν ερθω παντως 100% θα φερω φωτογραφικη!!!!!!!)
Oct 07 2009 18:25
Photo

cuppycake_alex → LexKuro

exeis diavasei to another note?
Oct 07 2009 17:53
Photo

FunkyFisch → alex90

γειαααα!! ησουν στο παρτυ στις 25?
Oct 07 2009 17:16
Photo

Robin-Chwan → Dante80

Αμαν. Αργησα για τα γενεθλια. Gomen... anw χρονια πολλα
Oct 07 2009 16:35
Photo

miko-chin → amaya3

Ok την είδα την συζήτηση και έμεινα σε αυτό: [QUOTE]Μου έβγαλαν τον Ren abusive disturbed person who wants to dominate Kyoko and systematically scares her, hurts her, humiliates her, controls her. Ότι δήθεν η σχέση τους είναι creepy και ότι ο Ren κάνει "κάθε φεμινιστικό κύτταρο του σώματός τους να πονάει"*can't facepalm enough* [/QUOTE] [SIZE="6"][B]Say what?[/B][/SIZE] Μερικές φορές χαίρομαι πραγματικά που δε διαβάζω παραπάνω πράγματα για το Sb.Τι τραβάς καημένο!!!Θα σου χουν βγει τα ματάκια!! Όσον αφορά τη sig...:awww:thankies!την έκανα το σάββατο το βράδυ.μου πήρε γύρω στις τρεις ώρες, αλλά το άξιζε.Έμαθα και πως να αλλάζω την ποιότητα ώστε να είναι πιο smooth το περιεχόμενο.Εγώ ήθελα να χρωματίσω την σκηνή με την επίμαχη φράση αλλά η εικόνα δεν ήταν από μόνη της ταιριαστή.Πρέπει να χρωματίσω ολόκληρη τη σελίδα και έτσι δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω.Τα κατέβασα τα raws αλλά έριξα μια μικρή μια ματιά μόνο(πέτυχα το τσάπτερ που είναι και οι δύο στο κρεβάτι:hahaha:).
Oct 07 2009 15:49
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Σε ρωτησα γιατι μολις τελειωσα το Death Note και εχω καει με τον Λ (ακομα πενθω...). Και γι αυτο ρωτησα να δω με ποιανου τη μερια εισαι. Χαιρομαι που εισαι κι εσυ με την πλευρα της ΑΛΗΘΙΝΗΣ δικαιοσηνης. Μπραβο!! Sokka, το ειχα ξεχασει εντελως οτι στο ειχα πει αυτο. Τεσπα οντως πηγαινουμε στο ιδιο σχολειο.(δυστυχως γι αυτον:hehehe:) ΥΓ: Χτες ειπες κατι για το οτι ειμαι αθωα (χεμ χεμ) και για το οτι ειναι το πρωτο μου event. Τι ακριβως εννοουσες γιατι εχω αρχισει να τρομαζω....
Oct 07 2009 15:00
Photo

kith → ZeLiGa

ναι ρε ανετα... φοναξε να πουμε και καμια *******
Oct 07 2009 14:59
Photo

ZeLiGa → bezdim

Α ρε μερακλή, άντρα ψηλέ ντελικαλή. [SPOILER]Που δε μας μιλάς κιόλας....:mad2:[/SPOILER] friend request accepted by the way. i'm sure you'll regret this...:hehehe:
Oct 07 2009 13:50