Community Status Updates
DevilMayCry → Vegetasmate
[COLOR=Red][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Mai ton DevilMayCry xarika :hi:....[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 11 2009 20:47
Wabbit → ~*memole*~
Είδα την συλλογή από κούκλες σου. Πάντα μου άρεσαν αυτές οι κούκλες! Είναι πανέμορφες! Συγχαρητήρια! Πρέπει να σου κόστισαν πολλά λεφτα! οΟ
Oct 11 2009 20:42
Fireroses → evaofadawn
Εννοείται. Απλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε όλες τις μέρες. Ήταν πολύ ωραία χτες παρ'όλη την κούραση. Άξιζε που ήμασταν στους δρόμους από τις 6!
Oct 11 2009 20:12
Glastenen → Kirenahana
...ποιο τραγουδι; Ο_Ο
σορρυ, δε θυμάμαι τίποτα από χτες εκτός απτα γοφάκια του Riidaa...^^"
Oct 11 2009 20:07
Yo! Master → evaofadawn
Να το φοράς καθημερινά το μάτι, να δεις πως θα λύνονται όλες οι υποθέσεις σου σε δημόσιες υπηρεσίες / λοιπές ουρές!!
Δυστυχώς θα λείπω λόγο δουλείας (αναχώρηση αύριο, επιστροφή το Νοέμβριο - άτιμη κοινωνία) οπότε τα λέμε στο επόμενο party. :gotit:
Oct 11 2009 20:02
evaofadawn → Yo! Master
ωωω, ευχαριστώ πολύ πραγματικά!! να'σαι καλά! :wooi2:
θα το ξαναφορέσω στο fnac λογικά, αφού μέχρι τότε δεν έχω χρόνο να ετοιμάσω κάτι άλλο!
όσο για το μάτι, το έχω κάνει σήμα κατατεθέν μου πλέον, χοχοχο! άντε, γτ η πολύ cuteness δεν είναι του στυλ μου!:hahaha: τα λέμε fnac?
Oct 11 2009 19:51
evaofadawn → Fireroses
άψογα πέρασα! αφού φύγατε δεν έκατσα πολύ ακόμα, γτ ήμουν κ εγώ κουρασμένη. Άλλωστε εμείς ήμασταν από τις 6 στο πόδι! πάντως, χάρηκα πάρα πολύ κ για το photoshooting κ ας μην ήρθε κόσμος, κ πολύ γουστάρω που είστε τέλειο κ οργανωμένο team! στο fnac θα είσαι έτσι?
Oct 11 2009 19:49
Yo! Master → evaofadawn
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σου πω ότι το κουστούμι σου χθες ήταν [I]πολύ [/I]καλό & δίκαια πήρες τους ψήφους. Πολύ λεπτομέρεια & το overall effect σίγουρα ήταν eye-catching (ειδικά το μάτι ;)).
So, 'grats. :)
Oct 11 2009 19:32
melkior → Keiki
Keiki οπως βλεπεις μετα κοπων και βασανων τα καταφερα τελικα φχαριστω για ολη την βοηθεια και σορρυ αν σε κουρασα.
Oct 11 2009 19:21
Mad_Hatter → Jorg
Εχω πολλους αγαπημενους στα final fantasy, αν και εχω παιξει μονο 2 μεχρι στιγμης (6-7) κολλησα με αυτα και οπου νανε τελιωνω το 6 και παω κατευθειαν στο 8.
Και ο cloud Μου αρεσε πολυ στο παιχνιδι (τον ειχα avatar-sig πριν) αν και στην ταινια μας τα χαλασε λιγο, τον πηγαν προς το emo, αλλα στη τελικη μαχη με τον sephiroth εδωσε ρεστα, ειδικα με το καινουργιο omnislash, και ο zack Ηταν αρκετα καλος,vincent , και φυσικα ο sephiroth (ασχετα αν εχω Prof pic που τον λεει ο Kefka mama's boy, Μου αρεσε πολυ)
ε και ο kefka, ο τυπος ηταν πραγματικος ψυχοπαθης.
Θα παρω απο βδομαδα και το dissidia Μαλλον να καω, κριμα βεβαια αν εκαναν χαλια τις φωνες, αλλα σαν παιχνιδι φαινετε να τα σπαει :)
Oct 11 2009 19:18
melkior → mono
Ε δεν χανεις και τιποτα.
Ναι αλλα τις ταινιες τις ειδες ολες να υποθεσω οτι οταν βγει και η καινουργια θα την δεις και αυτη.
Χαιρομαι που το ακουω τωρα στις επομενες μερες θα εχουμε αυξημενη δραστηριοτητα στο σαιτ μιας και ολοι θα ειναι στο αρρωστοι στο κρεβατι καλη δουλεια:riiight:.
Την επομενη φορα λεω να χτυπησεις μεγαλυτερο στοχο μετρο/γηπεδο/συναυλια καμια διαδηλωση think big.
Oct 11 2009 19:12
Jorg → Mad_Hatter
Μου βγηκε double το post και ειπα να το κανω Edit...
Τι να πω... Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου FF character. Εμενα ο Cloud.
Oct 11 2009 19:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed