Community Status Updates
Jorg → Mad_Hatter
Βασικα αυτο ηθελα να πω αλλα δεν μου ερχοταν η λεξη :hihi2:
Η αληθεια ειναι παντως οτι δεν τον παω καθολου.
Ισως ειναι ο χαρακτηρας του, ισως οτι δεν μου αρεσουν γενικα οι κλοουν, ισως το ηλιθιο dub που του εκαναν στο Dissidia: Final Fantasy...δεν ξερω.
Oct 11 2009 19:01
a2a → Fya-sama
Ofc! Πάνω απ' όλα αυτό τους κάνει ξεχωριστούς! Το ότι σου φτιάχνουν τη διάθεση, είναι αστείοι και επίσης είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους! Είμαι χαρούμενη που επιτέλους φέτος βρίσκονται στην κορυφή γιατί τους άξιζε και με το παραπάνω!
Oct 11 2009 16:54
Black Kaiser → kelborn3
Σηκώθηκα πρωί ρε να πάω εκκλησία για το μνημόσυνο της γιαγιάς μου. Με είχες να κάνω αγρυπνίες πρωινίατικα Κυριακή ? ;)
Oct 11 2009 16:25
Black Kaiser → Meteor
Αναρωτιέμαι αν διάβασες καν τι σου έγραψα. Πόσες φορές πρέπει να πω πως δεν κρίνω την γνώμη σου, αλλά τον τρόπο με την οποία την εκφέρεις. Δεν πετάς χαρακτηρισμούς που ενοχλούν τους αναγνώστες της σειράς χωρίς να τους στηρίξεις. Αν δεν καταλαβαίνεις πως είναι ενοχλητικό τι να πω.
[quote]
Τώρα το αν οι χαρακτηρισμοί μου ενοχλούν κάποια άτομα με αφήνει αδιάφορο καθώς δεν έθιξα τα άτομα
[/quote]
Πες αυτό να τελειώνουμε. Δεν μπορείς να καταλάβεις πως "ενοχλώ" δεν είναι μόνο "θίγω προσωπικά". Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει που ενοχλείς τότε γιατί έστειλες το πμ να κάτσουμε να κάνουμε όλη αυτήν την κουβέντα in first place ? Απλά είσαι αδιάφορος για το αν τα ποστ σου ενοχλούν ή οχι. Ωραία, σεβαστό αλλά αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι πολύ θετικό προς εσένα.
Oct 11 2009 16:22
Fya-sama → a2a
Wow, εισαι φαν εδώ κ πολυυ καιρό! Εγω πριν μερικούς μήνες τους έμα8α και από τότε κόλλησα! Είναι τέλειοι! Ιδιαίτερα το γεγονός οτι τα τραγούδια τους πάντα καταφέρνουν να σου φτιάχνουν τη διά8εση!^^
Το ότι έχουν φοβερή πλάκα κ είναι 8εοί είναι απλά ένα extra bonus! :kill4u:
Oct 11 2009 15:56
mono → melkior
Μπα όχι...Δεν είμαι και ιδιαίτερα φαν του CG animation...Άσε που μετά την εμπειρία μου με τις ταινίες ακούω Resident Evil και τρέχω μακριά :P Και κρίμα γιατί όταν είδα την πρώτη έδειχνε να έχει potential...Btw όπως με συμβούλευσες φρόντισα να διαδώσω όσα περισσότερα μικρόβια μπορούσα, όχι πως ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο έτσι που έχω καταντήσει κινητή μονάδα μικροβίων:unlucky:
Oct 11 2009 15:40
Mad_Hatter → Jorg
[QUOTE]
που τον βρικες και τον εβαλες αυτον τον καθυστερημενο κλοουν
[/QUOTE]
ε οχι και καθυστερημενος ο Kefka, απλα θεοτρελος ηταν:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 11 2009 14:42
FunkyFisch → alex90
ααα ναι σε θυμήθηκα!!Εχω και φωτογραφίες σου ανεβασμενες,δεν ξερω αν τις είδες καθολου !Ωραίο το κοσπλέι σου παντως :P στο επόμενο θα έρθεις?
Oct 11 2009 14:26
DevilMayCry → MitHuNa
Lipamai poli fa ifela na eimaste oli mas eki ...
Elpizo na to kanoun kai stin fesaloniki gia na to apolabsis kai esi ...
Oct 11 2009 14:06
valadorn → GkLoc
Σέυχαριστω πολυ για τις διευθυνσεις,βρηκα πολυ πραμα.Ναι πανελλαδικες mode on οπως κορυφαια ειπε ο Ephialtes.Objective(!) η αρχιτεκτονικη κιολας.Γιάυτο και δεν μπαινω ΠολΥ ΣυχνΑ...Of coyrse kira is god.Διαβαζω τα μανγκα του dn αυτη τη φορα στα ελληνικα και ξανανιωθω το μεγαλειο!
Oct 11 2009 13:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed