Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yo! Master → Lady Sen

Μη ξεχαστείς, θα χρειαστώ λιστούλα με το τι θέλετε (αν & θ'αργήσουν κάπως, ooops).
Oct 11 2009 13:09
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Μπα, εγω πιστευω οτι τελιωνει οπου νανε, μεσα στο 2010 θα δουμε σιγουρα καταληξη, και μετα να δουμε πιο θα σηκωθει να παρει τη θεση του.Fairy tail? Δε ξερεις ποσο χαιρομε με τον captain Oda τωρα τελευταια.Σχεδον ολλα τα shounen και οχι μονο οταν φτανουν σε μια γενικη συγκρουση τετοιου μεγεθους τα κανουν χαλια, και πραγματικα ανυσηχουσα πολυ πριν αρχισει ο πολεμος αλλα μεχρι στιγμης οχι μονο δεν εχουμε δει γελια Power ups και τρυπες στις δυναμεις, αλλα βλεπουμε φοβερα πλανα απο ολλο το siege, δεν εχουν καθοριστει ακομα ζευγαρια, και συναισθηματα μεσα σε ολλα αυτα, για αυτο δεν παραπονιεμαι που ο oda κανει καθε λιγο και λιγακι brake, αν ειναι να μας δεινει τετοια κεφαλαια ας βγαζει και ενα chapter τις 2 εβδομαδες.
Oct 11 2009 13:04
Photo

Nighteyes → Zoro

[quote]το Naruto όμως προσπάθησε να δώσει αρκετά βαριά νοήματα για shonen νομίζω και εκεί που όντως με είχε εγκλωβίσει αυτό το σοβαρό κλίμα της σειράς... τσουφ, πάει και βάζει μια βιαστική/πρόχειρη λύση που μόνο οι 4kids θα σκεφτόταν (αν γνωρίζεις το studio και τι έκανε θα ξέρεις τι εννοώ :P)![/quote]Eννοείς την λύση που δόθηκε στο τελευταίο chapter ή ότι σαν λύση γίνονται οι κακοί καλοί; Γιατί το δεύτερο γίνεται σκόπιμα. Είπαμε shounen είναι, θέλει να προωθήσει κάποια ηθικά διδάγματα. Οι κακοί είναι πιο cool από άποψη δύναμης και πολλές φορές σχεδιασμού, γεγονός, αλλά στην περίπτωση μου σχεδόν πάντα προτιμώ τους καλούς(γενικά, όχι μόνο στο Naruto). Με χαλάει το ότι δεν έχω σημείο ταύτισης με τους κακούς. Όσο και να καταλάβω τους λόγους που τους έκαναν έτσι, δεν δικαιολογώ την βία και τα σχέδια που κοστίζουν ζωές. Πες με θύμα του παραμυθιού των ιδανικών και της αφέλειας που πουλάνε οι καλοί.:congrats:Ο μόνος "κακός" που με δίχασε και μου άρεσε όσο ο καλός είναι ο Light. Σ' αυτήν την σειρά ήμουν και με τους 2 και με κανέναν.:hahaha:Πάλι δε ήταν ότι ήμουν δηλαδή μαζί του, αλλά στην περίπτωση αυτή ούτε με τον "καλό" ήμουν. Το Gintama δεν είναι σαν τα άλλα(γενικά όλα τα anime) απο πολλές πλευρές. Μία απ' αυτές είναι ότι είναι αυτοτελείς οι ιστορίες του. Πέρα από μερικά arc που διαρκούν 5-6 επεισόδια το πολύ, οι περισσοτερες ιστορίες διαρκούν 1 ή 2 επεισόδια. Οπότε μπορείς άνετα να τα δεις παράλληλα και με άλλα anime. Oι αναφορές στα 3 shounen περιορίζονται στα πρώτα επεισόδια, οπότε και να μην έχεις δει πολύ απ' αυτά δεν υπάρχει θέμα. Btw το 119 θα σου αρέσει πολύ γιατί είχες αναφέρει κάτι σχετικό. Θα μπορούσες να το δεις και τώρα μια που είναι αυτοτελές και θα καταλάβεις τι γίνεται, αλλά καλύτερα να τα πάρεις με την σειρά γιατί υπάρχει άλλο δέσιμο με τους χαρακτήρες τοτε.
Oct 11 2009 11:52
Photo

Barbara → marilena_r

Ohayo gosaimasu Μαριλένα !! Τί γίνεσαι;; άσε ρε και εσυ τώρα που μετακομίσαμε έχουμε ίντερνετ από τον γείτονα μόνο μιση ώρα !! γιατί στο καλό δεν τα αφήνουν ξεκλείδωτα;;; αν είναι δυνατόν;;;λες να βαλουμε κανονικη σύνδεση κ τηλέφωνο;; !!!αχ!!!
Oct 11 2009 11:29
Photo

Toros

:P τι να κάνω? να μοιραζω δειγματα δωρεαν? Χ3
Oct 11 2009 10:53
Photo

Lucy-NyuNight Wizard Seal

δουλευω σε ενα καταστημα που ειναι κοντα στο fnac!!
Oct 11 2009 09:18
Photo

Kirenahana → Glastenen

τελικά όντως Gazette ήτανε το τραγουδι...
Oct 11 2009 04:53
Photo

Kirenahana → hananaki

Ένα σου λέω μόνο: πέτυχα Τοma look-alike, ιαπωνικής καταγωγής -κοβει τ' αυτί μου-, με μονη διαφορά στη μύτη -τούτος την είχε ίσια. τη μύτη πάντα.- Είχε και το σωστό στυλάκι, τζιτζί που λέμε ήτανε.
Oct 11 2009 04:52
Photo

Kirenahana → Toros

ούτε ένα ποστ για δείγμα? :Ρ
Oct 11 2009 04:42
Photo

Zoro → Nighteyes

Όντως... τι να πω, ίσως δεδομένου ότι όλη η ιστορία του DN κατά βάση ήταν μια μεγάλη μάχη μεταξύ shonens (με την έννοια boys δλδ, όχι σειρών), όπως τόσες άλλες κι ας είχε τα διάφορα ώριμα νοήματά της, θεωρήθηκε έτσι! Κοίτα αν και το έχω να κάνω την τρίχα τριχιά σε τέτοια :P, δίνω και σημασία στο κλίμα που έχει η σειρά... πχ και στο OP έχω διάφορα παράπονα, αλλά OK for the sake ότι είναι shonen και, κι ας έχει κάποια δραματικότητα και νοήματα μέσα, έχει αρκετά χαλαρό κλίμα τα ξεχνάω, κάπως... το Naruto όμως προσπάθησε να δώσει αρκετά βαριά νοήματα για shonen νομίζω και εκεί που όντως με είχε εγκλωβίσει αυτό το σοβαρό κλίμα της σειράς... τσουφ, πάει και βάζει μια βιαστική/πρόχειρη λύση που μόνο οι 4kids θα σκεφτόταν (αν γνωρίζεις το studio και τι έκανε θα ξέρεις τι εννοώ :P)! Αυτό είναι που με πείραξε, δημιουργεί ένα ωραίο επίπεδο και μετά το καταστρέφει, δεν διατηρεί μια ισορροπία, όπως κάνουν διάφορα άλλα shonen. Πάω πολύ τους κακούς της σειράς όμως, πιο πολύ από καλούς, οι Akatsuki είναι faves ως τώρα!! (αν και ο Madara so so, όπως είπες και συ! :erk:) Gintama όπως σωστά μάντεψες δεν έχω ασχοληθεί ακόμη, αν και το έχω κατεβασμένο όλο up to ep 119 (ήδη κατεβάζω τα επεισόδιο για όταν το δω, μου μείνε και το 120 btw :P). Μετά από τόσα διάφορα καλά σχόλια που έχω ακούσει για το ότι είναι το τέλειο αντικαταθλιπτικό και pwnarει τα άλλα 3 shonen κλπ κλπ έχω θέσει στόχο να το δω εδώ και καιρό... πρώτα όμως ήθελα/θέλω να δω τα 3 μεγάλα shonen γιατί άχτι το 'χω, όπως και επίσης να καταλαβαίνω τυχόν παρωδίες τους αν γίνει καμία μέσα στο Gintama. Οπότε, έχοντας τελειώσει το Naruto, θα πιάσω Bleach σύντομα και μετά είμαι μεταξύ D.Gray-man και Gintama... το 2ο πάντως, σαν το πιάσω, 120 μόνο επεισόδια που είναι μόνο το βλέπω να φεύγει σφαίρα! :drink:
Oct 11 2009 04:08
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ναι, εδώ και καιρό είχα ακούσει για το Abridged και ότι δεν θέλει να ξέρεις από Yugi για να το καταλάβεις και έκατσα και είδα 10 eps τώρα... όντως πολύ καλή δουλειά και πάλι, αν και το theme της αρχής του Naruto Abridged (με την Sakura να τραγουδάει στο τέλος) δεν το έπιανε imo! :P[spoiler=Naruto Manga Spoiler]Ναι, rikudou sennin και Konan μου άρεσαν και μένα και ευτυχώς για τον πρώτο είμαι σίγουρος ότι θα μάθουμε κι άλλα πιο κει... αυτό που μου αρέσει σε αυτές τις περιπτώσεις με πράγματα που μαθαίνουμε σταδιακά για χαρακτήρες-θρύλους είναι ότι σου περιγράφουν έναν άνθρωπο, το πόσο δυνατός είναι και τι κατορθώματα έχει κάνει και τον φαντάζεσαι να μην είναι καν άνθρωπος και να τα έκανε όλα εύκολα (όπως ο Rikudou των pics, χωρίς πρόσωπο, κατάμαυρος, εγκλώβισε το Juubi κλπ), αλλά τελικά σαν τον δεις από "κοντά"/μάθεις στην ιστορία του βλέπεις ότι, όσες ικανότητες κι αν είχε, είχε σίγουρα τις δυσκολίες του και προβλήματα στο να επιτύχει αυτά που τον έκαναν γνωστό... κοινώς, θα μου άρεσε πιο κει στην σειρά να βλέπαμε κάνα flashback με αυτόν, ίσως σε καμία διήγηση του Madara! Anw, για τον Madara θέλω πολύ να δω πως είναι κάτω από την μάσκα κιόλας, κωλόγερός ή, κλασικά, διατηρήθηκε νέος κιόλας; Αν είναι αυτός πάντα... και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να κάνει επίθεση αλλά μόνο dodge (πέραν του ότι ζει φυσικά :P). Πάντως δεν μου φαίνεται τόσο κοντά στο τέλος η σειρά όσο νόμιζα, το λιγότερο ένα χρόνο ακόμη το θέλει μου φαίνεται. Anw, για να μην χαλιόμαστε με αυτά, στο OP την άλλη βδομάδα μπαίνουμε και ID arc, yippee! Ο Oda ευτυχώς φαίνεται να έχει ήδη "σχεδιάσει" όλη την ιστορία ή ένα μεγάλο μέρος της (στο μυαλό του) και έτσι δεν την πατάει σχεδόν πουθενά! :P[/spoiler]
Oct 11 2009 03:45
Photo

Nighteyes → Zoro

Που το ήξερες ότι θα το πω; "Shounen είναι, τι περίμενες;":congrats: Καλά το death note για seinen το πήγαινε...Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί είναι shounen. Πάντως πιο πολύ με ενοχλούν κάτι εξωγήινες τεχνικές και ιδέες (Eye on the moon;:frozen: wormholes;:frozen: ) παρά αυτό που λες, αν και συμφωνώ ότι παραγίνεται. Δεν την ψάχνω τόσο πολύ σε τέτοιες σειρές. Από Dragonball δεν έχω ιδέα πέρα από κάποιες αναφορές στο Gintama. Αλήθεια Gintama βλέπεις; Μάλλον όχι γιατί δεν σε έχω πετύχει καθόλου στο subforum. Εγκληματείς.:erk: Τρέχα και δες ΤΩΡΑ!:stubborn: Δεν ξέρεις τι χάνεις.:himitsu:
Oct 11 2009 03:18
Photo

Akasukekuro

Ante sto diaolo egw kopika den tha su zitaw kai ta resta kopane! To storyboard den to ekanes to story oloi to kserun egw thymamai apo eksw ti akrivws ginetai.... OK?An gustareis kanto to storyboard alliws zise tin mikri kai zwula su monos na krazeis tus pantes mexri na pathun kati oi dikoi su kai meta na dume pws tha ziseis 28 etwn antras meneis me tus goneis su kai exeis kai paraksenies, egw den su zitaw tpt apla perimenw to storyboard an den to kaneis megia su me xara su to kanw kai ayto egw, den eimai egw aytos pu den thelei na asxolithei alla esy mu kaneis kai ton eksypno apo panw!!!!!!
Oct 11 2009 02:42
Photo

Vetus

Ok, σ' έκανα add.
Oct 11 2009 00:31
Photo

MitHuNa → DevilMayCry

oxi είμαι απο Θεσσαλονίκη κ δύσκολα να κατέβω τώρα... αν κ ηθελα πολυυ
Oct 10 2009 23:24