Community Status Updates
melkior → mono
Ωραιο κολπο αυτο γιατι δεν τις ζητας να σου το μαθει θα γλυτωνες απο πολλες καταστασεις οπως αυτη με τα θρίλερ,πλακα πλακα και εμενα θα μου ηταν χρησιμο.
Εγω θα παω στο βλεπω το θανατο σου δεν ειναι τρομακτικο αλλα εχει ωραιους θανατους,οσο για το αλλο αυτο σου δεν σωζεται με τιποτα ποια καλλη των πρωταγωνιστων οταν σου δημιουργει καλο στον εγκεφαλο.
Oct 12 2009 07:10
Zoro → Glaurung
Noted! Με την πρώτη ευκαιρία θα την κατεβάσω λοιπόν, μου έβαλες περιέργεια + το ότι κρατάει λίγο την κάνει ιδανική για μένα! :P
Ο Sasori μου άρεσε πολύ στην αρχή και έως ένα καλό κομμάτι της μάχης, αλλά με χάλασε μετά που καθαρά και μόνο επειδή είχε χάσει τους γονείς του ήθελε να ξεκάνει τη γιαγιά του και κοσμάκη... βέβαια υποτίθεται είχε γίνει κούκλα και δεν είχε αισθήματα, αλλά πως κατάφερε να γίνει αθάνατος απλά και μόνο βάζοντας την ζωτική του ενέργεια σε μια κούτα; Γενικά όταν μάθαμε πιο πολλά γι' αυτόν άρχισε να μου αρέσει πιο λίγο, τα ίδια και ο Kakuzu.
Αγαπημένοι μου είναι Itachi και Hidan, ο πρώτος γιατί είχε ωραία ιστορία και μάχες και ο δεύτερος γιατί μου άρεσε πολύ σαν δύναμη και ψυχάκιας... αμέσως μετά έχω Pein που απλά με χάλασαν abilities και τέλος, αλλά σαν ιστορία ήταν από τους καλύτερους και φυσικά Konan, μάλλον η κοπέλα που αξίζει πιο πολύ σε αυτή την σειρά, σοβαρή, έξυπνη και όμορφη :love: Μετά Orochimaru, Deidara, Kisame, Tobi (as Tobi πιο πολύ μου άρεσε, γελούσα με τις φάσεις του) και τέλος Sasori-Kakuzu (προς τα ίδια, ίσως λίγο παραπάνω ο πρώτος)... πάντως ναι, ειδικά σε αυτή την σειρά οι κακοί είναι οι "καλύτεροι" και για μένα!
Του Madara το σχέδιο να πως μου φαίνεται ως τώρα:[spoiler=Naruto manga][IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/EvilMadara.jpg[/IMG][/spoiler]Αλλά διατηρώ ακόμη κάποιες ελπίδες ότι τους κοροϊδεύει όλους και έχει κάποιον άσσο στο μανίκι για πραγματικό σχέδιο, μακάρι να έχω δίκιο!
One Piece είναι το αγαπημένο μου shonen, να το συνεχίσεις, αν και για μένα τα πρώτα 100 επεισόδια είναι αρκετά αδύναμα... από κει και μετά αρχίζουν τα καλά, έχε το υπόψιν! Παράλληλα έχει ωραία φαντασία και αστεία όμως! Vagabond έχω ανοίξει και thread και ξέρω ότι είναι ενδιαφέρον και από πλευράς σχεδίου και ιστορίας, που μου θύμισε αρκετά το αγαπημένο μου manga Berserk... κάποτε πρέπει να το διαβάσω κι αυτό! Πάντως όπως τα λες, εκτός κι αν δεν κυκλοφορεί στην οθόνη/έχει αλλαχτεί πολύ, όλα σε anime τα βλέπω! Και το OP btw έχει μια από τις πιο πιστές μεταφορές manga σε anime, οπότε μια χαρά θα είσαι! :)
Oct 12 2009 06:02
Zoro → Nighteyes
Ας πούμε ότι ή "λύση του τελευταίου chapter" ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Και τα προηγούμενα με ενοχλούσαν, αλλά με αυτό το παράκανε! Ναι, και το OP shonen είναι και θεωρείται παιδικό από πολλούς (που δεν το έχουν δει mostly), αλλά για μένα περνάει ηθικά διδάγματα χωρίς να ξεπέφτει σε τέτοιες "ντισνεϋκές" λύσεις... που και πάλι, τουλάχιστον οι ταινίες της Disney σου το λένε straight ότι είναι για κοινό μικρής ηλικίας, δεν καμουφλάρονται με πολιτική, διπλωματία για να αποφευχθούν άσκοποι θάνατοι/πόλεμοι, παιδικά τραύματα ενός ασταθούς συστήματος, ειρηνική συμβίωση κλπ κλπ... το Naruto της αρχής ήταν πολύ καλό σε αυτό τον τομέα, ειδικά εκ μέρους του Sandaime και του καλού τρόπου που διοικούσε, αλλά και του Yondaime που θυσιάστηκε για το χωριό του... από τον Naruto τι μαθαίνουμε ενώ; Ότι ο καλός πάντα νικάει, παίρνει γρήγορα power ups και γίνεται ο πρώτος σε no time, ενώ κανονικά είναι ένα χαζοχαρούμενο με λίγο μυαλό και έχει πάντα κάποιον να του καλύπτει την πλάτη (πχ Kyuubi)... -_-
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και 1 εικόνα = 1000 λέξεις, σου παραθέτω 5 fanarts που παρωδούν τέλεια το τι εννοώ (φαίνεται δεν πειράχτηκα μόνο εγώ από αυτά!). Read Carefully:[spoiler=Naruto manga][IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/NarutoTherapy.jpg[/IMG]
[IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/NarutoManga-Conversion.jpg[/IMG]
[IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/NarutoManga-MyPuppyDiedT_T.jpg[/IMG]
[IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/NarutoManga-Sacrifice.jpg[/IMG]
[IMG]http://i644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/Naruto/NarutoPsychotherapy.jpg[/IMG][/spoiler]Got what I mean? :P Ειδικά οι πρώτες 2 είναι bullseye η περίπτωσή μου!
Βέβαια δεν προσπαθώ να σε πείσω ότι έχεις άδικο τπτ (μόνο ότι εγώ έχω δίκιο XD), ο καθένας έχει την άποψή του που είναι σωστή γι' αυτόν, αλλά απλώς σου λέω πως το βλέπω εγώ για τα ηθικά διδάγματα της σειράς! :)
Κοίτα για ταύτιση most of the times με καλούς πάω κι εγώ, αλλά στο Naruto μόνο οι δευτερεύοντες μου άρεσαν (Kakashi και λοιποί jounins, kages), αλλά κι αυτοί κάπως μονοδιάστατοι μου φάνηκαν (και φυσικά όλοι με τον believe in Naruto for he is the savior ιό), ενώ το απίστευτο: οι κακοί εδώ πέρα μου φάνηκαν πως είχαν πιο ωραίες ιστορίες και παρελθόντα, ήταν πιο ενδιαφέροντες σαν σύνολο... και οκ συμφωνώ πως εφ' όσων είναι shonen κακοί πρέπει να σταματηθούν, αλλά ο τρόπος του τελευταίου δεν υπήρχε απλά... :uhh: Για Light μην νομίζεις, κι εγώ δέθηκα πολύ μαζί του αρχικά, αλλά λόγω του δεύτερου κομματιού της σειράς, που κατέστρεψε τον μύθο του, προτίμησα τον L σαν σύνολο.
Έχω ήδη εμπειρία από κωμωδίες με αυτοτελή επεισόδια από τους Simpsons, που είμαι ξετρελαμένος με τις πρώτες seasons... οπότε πιστεύω πως από το Gintama μπορώ να περιμένω τουλ το ίδιο! :P (με καίει και αυτό το filler επεισόδιο 50 που ακούω πάντα πόσο καλό είναι!)
Oct 12 2009 05:09
Zoro → Mad_Hatter
Απλά έχουμε ακόμη να δούμε:[spoiler=Naruto manga]-Κάτι σχετικά με τους υπόλοιπους jinchuuriki, μιας και ήδη τους έχει σχεδιάσει στο artbook
-Madara defeat (obviously :P)
-Τι σχεδιάζει και τι θα πάθει ο Danzo
-Τι θα γίνει με τους υπόλοιπους Kage και την Konoha
-Tsunade
-Naruto vs. Sasuke
-Συμφιλίωση μεταξύ τους (και ίσως θάνατος του ενός... εκτός κι αν ξεφύγει πάλι ο Sasuke και δώσει αφορμή νέου κυνηγιτού για 10-20 chaps, once again :hahaha:)
-Ίσως τπτ μεταξύ Sakura-Naruto
-Naruto Becomes the Hokage probably (αν και δεν τον θεωρώ με τπτ ικανό για την θέση... τουλ ας μην περιμένουμε και τον Konohamaru -_- )
-Τι απογίνονται οι υπόλοιποι Konohians shinobi
-Surprise factor
-Happy End (?)[/spoiler]Είναι αρκετούτσικα νομίζω και με τον ρυθμό του manga το κόβω να βγάζει τουλ ένα χρονάκι ακόμη, αλλά θα δείξει!
Μετά ναι, ήδη νιώθω παράξενα! Θα φύγει πρώτο λογικά και θα μείνουν 2 μεγάλα shonen μόνο! :OMG3: Το FT δεν έχω ιδέα πόσο κοντά στο τέλος είναι, αλλά νομίζω ήδη κατατάσσεται στα endless,οπότε ίσως πάρει την θέση του Naruto. Πάντως σίγουρο είναι ότι το OP θα είναι ο τελευταίος μαχητής! :hero:[spoiler=OP/Naruto manga]Ναι δίκιο έχεις για την μάχη, δεν έχουν δημιουργηθεί κενά με τις δυνάμεις, αλλά αυτό το αποδίδω και σε κάτι άλλο, πέραν όλων: Δεν κάνει καμία μάχη να κρατήσει πολύ ώστε να φανεί κάποια εμφανής σύγκριση χαρακτήρων (πέρα από τις ήδη φανερές, πχ Luffy > Buggy κλπ) και έτσι και δεν ξέρεις ποιος είναι ποιο δυνατός (πχ Marco-Kizaru) και δεν γίνεται πολύ βαρετή και ψεύτικη! Tbh ο Kishi ανέλυε πιο πολύ τις συγκρίσεις μεταξύ χαρακτήρων, πχ στην μάχη Sandaime-Orochimaru είδαμε τόσες επιδείξεις δυνάμεων που μου άρεσε, αυτή κι αν ήταν Hokage Battle! Αλλά για να το κάνει αυτό αναγκάστηκε να καλέσει τους νεκρούς Hokage μέσα, τον Enma και το Shiki Fuujin και δλδ ήταν φανερό πως πέταξε μέσα κάποιες big shot κινήσεις που δεν θα μπορούσε να κάνει πάντα (χωρίς αυτές δεν θα ήταν εύκολο να κάνει τον Orochimaru να νικήσει χωρίς να φανεί ψεύτικη). Τώρα πια οι τελευταίες μάχες με τα γρήγορα power ups ενώ έχουν καταστραφεί και δεν θυμίζουν καθόλου το κλίμα τον παλιών καλών μαχών του Naruto, που τόσο μου άρεζαν...
Που πάω να καταλήξω: Εάν ο Kishi μας δείχνει κάτι τέτοιους χαρακτήρες τούμπανα στην αρχή και που δεν πεθαίνουν με τπτ, είναι φανερό ότι όταν έρθει η στιγμή τον πρωταγωνιστών να τους αντιμετωπίσουν θα βρει το μπελά του για να το κάνει ρεαλιστικό! Θα παραδεχτώ ότι οι ήττες Orochimaru και Itachi έγιναν καλά γιατί πολύ απλά δεν μας είπε ότι ο Sasuke ήταν τούμπανος και νίκησε, αλλά οι άλλοι 2 ήταν αποδυναμωμένοι, οπότε μου άρεσαν... με τον Naruto όμως αυτό μας είπε... κάθισε μια βδομάδα στο βατρακοχώρι και έγινε καλύτερος του Jiraiya... -_- τα ίδια και ο τωρινός Sasuke... το όλο κλίμα με στρατηγική και εξυπνάδα που είχε φτιάξει στην αρχή σαν να αρχίζει να του γυρνάει λίγο μπούμερανγκ μου φαίνεται...
Στο OP ενώ το ανάποδο! Δεν έδωσε κάποια εξυπνάδα στην μάχη, ενώ το μόνο καθαρά σημείο σύγκρισης είναι η "φυσική" αδυναμία του αντιπάλου (Luffy>Enel, Ace>Aokiji κλπ)και ποτέ δεν έβαλε 2 χαρακτήρες που το φρούτο του τους έδινε πλεονέκτημα σε κάποιον αντίπαλο του Luffy να πολεμήσουν μεταξύ τους (πχ, δυνατοί οι CP9 αλλά αν τα βάζαν με τον Law, κι ας μην είναι δυνατότερος κανονικά, λόγο DF τους έχει) ή τους κράτησε πολύ ώρα στην μάχη (πχ τώρα στην μάχη όλοι έχουν τα 5 λεπτά τους μέσα, αλλά ως εκεί, δεν κρατάνε πολύ και για αν μην δημιουργηθούν κενά και για να έχουν όλοι οι χαρακτήρες paper time!). Μπορώ να πω ότι όντως χειρίζεται πολύ έξυπνα το θέμα και δεν στεναχωρεί τους αναγνώστες, μπράβο του! :P
Και πέραν όλων, όπως είπες κι εσύ, δεν είχαμε γελοία power ups! Αυτό με χαροποίησε! Στο Naruto το πολύ να δούμε 1-2 προπονήσεις ακόμη και 2 το πολύ 3 power ups πιστεύω και μετά λογικά θα γίνει ο Hokage με την λιγότερη εκπαίδευση όλων, όπως και τα λιγότερα προσόντα! Στο OP ενώ, δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά ότι θα το χειριστεί καλά (το θέμα των power ups) στο μέλλον, αλλά so far so good, και μόνο τα gears ήταν μια από τις πιο έξυπνες ιδέες που μπορούσε να βρει![/spoiler]
ΥΓ: Τώρα το είδα!! Χαρούμενα 19α γενέθλια, πολύχρονος! :hbd: :)
[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6227/tobibirthday.jpg[/IMG]
[SIZE=1] (Μην μου πεις ότι περίμενες άλλον να σου ευχηθεί, όλο γι' αυτόν μιλάς! Σου έβγαλε και την μάσκα! :hehehe:)[/SIZE]
Oct 12 2009 03:53
mono → melkior
Παιδί μου βγαλμένα από τη ζωή είναι όλα:hahaha:
Στα περισσότερα anime μου αρέσει η μουσική αλλά 5 ώρες j-pop/rock/metal/shit δεν αντέχεται:terror2: Ειδικά η κολλητή μου που την κουβάλησα (σχεδόν με το ζόρι) από ένα σημείο και μετά τη ρωτούσα πως σου φαίνεται η μουσική και μου απάντησε ότι σταμάτησε να την ακούει με τη δύναμη της αυθυποβολής XD
G.I.Joe ε? Καλά να πάθεις :hahaha: Ένας μόνο λόγος υπάρχει για να δεις αυτήν την ταινία. Ο πρωταγωνιστής :P Εμένα με κουβάλησαν σε θρίλερ τις προάλλες. Εγώ πάντως φοβήθηκα...Ο υπόλοιπος κινηματογράφος είχε λυθεί στα γέλια από τις τσιρίδες που έβγαζα...Happens every friggin time :uhh:
Oct 12 2009 00:00
Black Kaiser → iristella
Uhmm...sorry για τα οff topic στο Bleach Latest chapter. Απλώς το συγκεκριμένο thread έχει τραβήξει πολύ γκρίνια. Είναι η μοίρα του μάλλον. :uhh:
Oct 11 2009 23:38
Black Kaiser → Meteor
Oύτε έχω φανατιστεί με το Bleach ούτε δεν σέβομαι την άποψη των άλλων. Απλά ενοχλούμαι όταν ο άλλος μπαίνει σε ένα thread στο οποίο μου αρέσει να συζητώ με τους άλλους για μια σειρά που παρακολουθώ και την χαρακτηρίζει άσχημα μια χωρίς να υποστηρίζει τα λεγόμενα του. Δεν είναι τόσο εξωφρενικό που δεν μπορείς να το καταλάβεις. Έξάλλου διάβασες τι έγραψε η moderator και για το ποιος είναι ο σκοπός του thread.
Τέσπα. Ας το κλείσουμε εδώ. No hard feelings απο εμένα.
Oct 11 2009 23:26
Black Kaiser → Mad_Hatter
Χρόνια Πολλά φίλε Rin ! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου ! :)
Πιάσε και μια πικ που έχει και έναν απο τους αγαπημένους σου χαρακτήρες :
[spoiler]
[IMG]http://i35.tinypic.com/54epf4.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Oct 11 2009 23:11
melkior → mono
Aσε αδικα χαλας τα μικροβια σου αυτοι εκει μεσα ειναι πιο ανθεκτικοι απο κατσαριδες.
Τι δεν σου αρεσει η μουσικη απο τα ανιμε?:oo:Να σου πω και εγω δεν πολυ τρελαινομαι συνηθως και στα επ τα προσπερνω εκτος και εχουν τιποτα πιασαρικο να μου τραβηξει την προσοχη.
Μια χαρα περασες βλεπω εγω ειχαμε παει σινεμα με την παρεα για να δουμε το g.i joe και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με αυτα που εβλεπα και η φαση ηταν οτι σε μερικους τους αρεσε.
[QUOTE]Το κορυφαίο είναι που πέτυχα τον κολλητό μου, που δεν έχει καμία σχέση με το χώρο να έχει σκάσει μύτη με την παρέα του και να έχει μπει σε lolicon mode με σάλια να τρέχουν, μύτες να ανοίγουν ξέρεις εσύ...:P Έφαγε κανα δυο χαστουκάκια, συνήλθε :wis: [/QUOTE]
Slice of life το εκανες :hahaha:
Oct 11 2009 23:07
MitHuNa → DevilMayCry
yeap!! Hope sooo!!! αμα γίνει σταντρα θα παω για σερβιτόρααα
Oct 11 2009 22:50
Glaurung → Zoro
Ναι ,θα έβαζα ή αυτό ή την λέξη “κούκλες” .:) Καλούτσικη ταινία που κάνει μπαμ ότι είναι του Tim Barton , έχει την γνωστή αισθητική . Το σενάριο κατά την γνώμη μου δεν είχε να προσφέρει τίποτα το καινούργιο , χωρίς όμως να σου αφήνει κακή εντύπωση ή να έχει κενά ( εγώ τουλάχιστον δεν πρόσεξα κάποιο ) . Το μόνο μειονέκτημα είναι η μικρή διάρκεια της ταινίας , με αποτέλεσμα να σου αφήνει ένα αίσθημα ότι κάτι λείπει άμα έχεις σκάσει 7 ευρώ για το εισιτήριο . Για DVD ή downloading την συνιστώ ανεπιφύλακτα για μια ευχάριστη ωρίτσα ( κάπου τόσο είναι , 80 λεπτά ) , όχι για σινεμά . Επίσης ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί την είχαν στις 11 αφού ακόμα και παιδιά 1ης Γυμνασίου την βλέπουν άνετα .:P
Ω ναι , ο Orochimaru στην αρχή ήταν πολύ καλύτερος από το τέλος . Και ο Itachi είναι ωραίος , άπειρες φορές προτιμότερος από τον αδερφούλη του ! Δεν υπάρχει ούτε ένα δευτερόλεπτο που να είναι προτιμότερος ο Sasuke . Πάντως αυτός που μου άρεσε πιο πολύ από όλους ήταν ο Sasori . Είναι μάλλον ο αγαπημένος μου χαρακτήρας και η μάχη που έδωσε μάλλον η πιο απολαυστική . Αυτός δεν με απογοήτευσε ούτε στο τέλος ( τουλάχιστον όχι όσο οι υπόλοιποι ) . Γενικά οι evil χαρακτήρες είναι μακρά οι καλύτεροι . :)
Ο Madara και το σχέδιο του πως σου φαίνεται ? :P
One Piece δεν έχω διαβάσει ακόμα αλλά έχω αρχίσει να βλέπω , αν και το έχω αφήσει λίγο τελευταία . Από manga διαβάζω τα Bleach , Vagabond και Hellsing ( μόνο τα κομμάτια που έχουμε ίδει δει από τα OVA ) ,γενικά προτιμώ τα anime . Το βρίσκω αρκετά πιο κουραστικό το διάβασμα στο pc και πολυέξοδο το να τα αγοράζω , οπότε παρακολουθώ κυρίως τα anime .
Γενικά όμως δεν κάνω τίποτα από τα δυο πια τόσο πολύ μιας και άρχισε η σχολή μου και γω , ως γνήσιος ψάρακας , ξοδεύω το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μου εκεί .:awww:
Oct 11 2009 22:25
mono → melkior
Παίζει αν με πιάσει κανα μαζοχιστικό ντελίριο να κάτσω να τη δω...
I am thinking the Parliament...Εγκρίνεις?:himitsu:
Το πάρτυ ήταν αρκετά καλό, αν και εγώ αυτή τη μουσική δεν την αντέχω καθόλου αλλά ήταν πολύ καλή η παρέα...Το κορυφαίο είναι που πέτυχα τον κολλητό μου, που δεν έχει καμία σχέση με το χώρο να έχει σκάσει μύτη με την παρέα του και να έχει μπει σε lolicon mode με σάλια να τρέχουν, μύτες να ανοίγουν ξέρεις εσύ...:P Έφαγε κανα δυο χαστουκάκια, συνήλθε :wis:
Καλύτερη στιγμή της βραδιάς : Όταν έβαλε το OP του NGE μαζί με το βιντεάκι και χτυπιόμουν βλέποντας τη Rei :wooi2: Ναι όπως κατάλαβες είμαι αμετανόητη reitard :bath:
Oct 11 2009 22:06
~*memole*~ → Wabbit
popo efoson tis ksereis kiolas akoma kalutera, can't wait to show you, opote thes kanonizoume :)
Oct 11 2009 21:22
Wabbit → ~*memole*~
Honto? Teleia, den exw dei pote blythe h abjd apo konta ki as exw dei polles pic tous. Na to kanonisoume kapoia stigmh! ^^ Thank youuu
Oct 11 2009 21:17
~*memole*~ → Wabbit
se euxaristo polu Mania mou ^________^, nai i alitheia einai pos tote mou fygan arketa xrimata, alla tora tis xairomai polu ^^, xairomai pou saresoun ^^.
Ama saresan oi koukles pada eimai sigouri oti tha tis latreves autes, opote thes boro na sou tis deikso, my pleasure! :)
Oct 11 2009 21:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed