Community Status Updates
SpirosK81 → evaofadawn
Ω ναι, εγώ είμαι... :)
Κι εσύ φαντάστηκα ότι είσαι η white δούκισσα;;;
Oct 12 2009 12:53
Mad_Hatter → Zoro
thanks mate :)
Και το Bleach θα τελιωσει, δε το βλεπω να εχει αλλο ark μετα τον aizen, αρα και αυτο λιγο μετα το naruto θα ριξει αυλαια, κατι πρεπει να εχουμε βρει μεχρι τοτε εμεις οι shounentads να τα αντικαταστησουμε (τα βριζω ταβριζω, αλλα αν δεν εχω ongoing shounen να βλεπω δε μπορω :P ).
To FT ειναι στο 150 chapter, και αφου βγαζει 1 chap ανα βδομαδα, το βλεπω να κραταει κατι χρονακια ακομα.
Συμφωνω πανω κατω με οσσα ειπες για αυτα τα 2, τα πρωτα power ups τα χειριστηκε πολυ καλα ο Oda, να δουμε τη θα κανει με τα επομενα (Haki) που θυμιζουν Gohan απο DBZ.
Oct 12 2009 12:48
stainless → Bushido
Δεν ξέρω πότε το έκανες το friend request, αλλά εγώ έχω ενάμιση χρόνο να μπω, οπότε μην θεωρείς ότι σε "έγραψα"...
Παίζει πριν από ενάμιση χρόνο να μην υπήρχαν friend requests σε αυτό το site γιατί δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο... Facebook έγινε κι εδώ;
Καλή συνέχεια...
Oct 12 2009 12:46
HikariAngel5 → evaofadawn
Thaaanx!!Μονο πεμπτη μπορω κ αν προλαβω...Μακαρι γιατι θελω πολυ ν ερθω.!τετοια otaku events δεν πρεπει να τα χανει κανεις!!
Oct 12 2009 12:14
evaofadawn → HikariAngel5
Να'σαι καλά! Πραγματικά μου φτιάχνεις τη μέρα!
βασικά, η ιδέα ήταν των υπολοίπων, κ το είχαν οργανώσει καιρό. Τι γίνεται όμως? Συναντιόμαστε για τη φωτογράφιση κ με βλέπουν τα παιδιά κ λένε ότι είμαι ότι πρέπει για white queen, οπότε με προσάρτησαν! Ήταν τυχαίο δλδ!! Φαντάζομαι στο μέλλον θα βρούμε κ red queen με το καλό!
Να σου πω, για fnac, έλα κ ας μην έχεις παρέα! εγώ θα είμαι εκεί συνέχεια κ πολλοί άλλοι! Αν ντρέπεσαι να σκάσεις μόνη σου, απλά πες μου πότε θες να 'ρθεις κ θα σε περιμένω.
Oct 12 2009 11:59
evaofadawn → SpirosK81
λοιπόν, ποτέ δε μου είπες nickname οπότε αυτοσχεδιάζω κ λέω ότι είσαι ο φωτογράφος με τα γυαλιά που ήσουν κ στο πεδίο του άρεως! ελπίζω να έχω δίκιο, αλλιώς να με τουφεκίσεις!!
Oct 12 2009 11:48
Χεχε ναι!!!!Χαιρομαι που μας θυμασε!!!Ηταν τελειο το cosplay sou!!και γενικα το ολο concept Alice in wonderland μου αρεσε παρα πολυ!Ομως δεν ειχατε Red queen ε?
Oct 12 2009 11:40
ααα, ωραία, θυμάμαι κ τα ονόματα σας! Εσύ είσαι που φορούσες βασικά μαύρα με ροζ μπλουζάκι από μέσα κ το όνομα σου αρχίζει από Μ, σωστά? (δε θα το πω online χεχε)
Oct 12 2009 11:37
Χεχε!Ειμαι η κοπελα με τα σγουρα μαλλια που ειμουν μαζι με το αγορι που φορουσε το eypatch με το μωβ λουλουδι .!Βγαλαμε και φωτογραφιες μαζι !!
Oct 12 2009 11:32
evaofadawn → Fireroses
ναι, άξιζε! να σου πω, αν στο fnac πάτε ως ομαδικό πάλι Alice, να μου πείτε να έρθω ίδια ώρα κλπ!
Oct 12 2009 11:29
HikariAngel5 → Neuro
Hi!!!!Ειμαι η κοπελα απο την παρεα με την Μoka-san απο το Rosario Vampire,τον kamijo και το παιδι με το μωβ eypatch!!!Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις link στο profile μου με τιs pic που μας τραβηξες?!
Oct 12 2009 11:27
Λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί με τα πολλά nickname, θύμισε μου σε παρακαλώ ποιος είσαι εσύ για να συνδέσω πρόσωπο please! Λες ότι ήμουν κ το αγαπημένο σου κοσ κ συγκινήθηκα!!
Oct 12 2009 11:24
iristella → Mad_Hatter
Χρόνια πολλά Rin! Ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρείς. Να είσαι πάντα καλά με υγεία και καλή πρόοδο εύχομαι.
Oct 12 2009 08:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed