Community Status Updates
Zoro → Loke
Και η πλάκα είναι ότι καθώς πόσταρα δεν σε είδα μέσα και λέω οκ μωρέ χαλαρά, δεν χρειάζονται βιασύνες σήμερα! :drink: Πάλι καλά που πρόλαβα! :hahaha:
Pfff, παραχωμένο ή όχι it wuz ma victory this time! Άλλωστε δεν πάνε όλοι τα torrents, ξέρω 2-3 στο site που τα αποφεύγουν! :bleh:
Ναι συμφωνώ μαζί σου πάντως, πέρα από την τελευταία σελίδα δεν ήταν τπτ το τρομερό το chap, εγώ περιμένω elfhelm και ο Miura μας δίνει ένα μείγμα Ghost Ship και Pirates of the Caribbean :P oh well, δεν ήταν και απαίσιο, απλά δεν αξίζει αν είναι να μας αφήνει στα κρύα του λουτρού πάλι! :roar:
Μήνες θα κάνουμε πάλι να τον δούμε... κάνα idolmaster θα βρήκε! :congrats:
Το μόνο πραγματικά απίθανο chapter που είχε κάνει τελευταία, για μένα (πέρα από το τελευταίο με τον Griffith που είχε εξίσου καλά σχέδια) ήταν [URL="http://manga.animea.net/berserk-chapter-303-page-1.html"]αυτό[/URL], ήμουν σε :nod2: φάση εκεί, θεϊκά τα σχέδια... και τα υπόλοιπα καλά είναι βέβαια, απλά πάει τόσο αργά την ιστορία και με διαλείμματα που βαριέσαι! :nanana:
Oct 26 2009 18:50
Zoro → Jorg
Hey! :hi: Μιας και βλέπω στο fairy tail thread συμφωνήσαμε αρκετές φορές είπα να σε ρωτήσω, εσένα που διαβάζεις και το manga: η σειρά αλλάζει καθόλου ύφος πιο κει; Για αρχή τώρα είναι οκ να είναι χαλαρή και να μας γνωρίζει όλους τους πρωταγωνιστές, αλλά εννοείται πως σιγά σιγά θα ήθελα να γίνει πιο extreme, για να το πω κάπως. :P Δεν ξέρω αν βλέπεις και One Piece αλλά κάτι παρόμοιο θα ήθελα να γίνει κι εδώ: ας ξεκινήσει "αργά", αλλά να αποκτήσει και λίγο δράμα, λίγη ένταση πιο κει... έχουμε τπτ τέτοιο εδώ; Και αν ναι, θα κάνει πολύ να μας το δείξει λες; :hmmm:
Oct 26 2009 18:20
Zoro → Tea-chan
Kuku! :hi:
Τι νέα σου φέρνω;
3 μέρες μετά την συζήτησή μας κάθισα χτες και (ναι!) είδα το Hellsing VI!! Happy; :wooi2:
[SPOILER]Πριν περάσω στα θετικά, αυτά που με πόρωσαν, ας πω για τα αρνητικά, συγκεκριμένα το ένα αρνητικό (brace urself, ακολουθεί βρίσιμο):
[SIZE=5][B]ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΙΝΤEGRA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ;;;; :burningbe3: ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΡΕ HEINKEL, ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!! :ill2:
[/B][/SIZE]
Srsly σε εκείνο το σημείο έβριζα μέσα μου... :roar: ... δλδ οκ, άντε, δεν μπορούν να την σκοτώσουν γιατί είναι σημαντική όμηρος, δεκτό, αλλά να της ανάψει και το πούρο; Πλάκα μας κάνει ο Hirano; Μπας και ήθελε δικαιολογία για να την ξαναφέρουν πίσω στην έδρα της και είχε ξεμείνει από ιδέες;
Η Heinkel και η Yumie που τόσο μου είχαν αρέσει στο V, πάει... φλώρεψαν εδώ :deadga6:... δλδ να βλέπω την Heinkel να γίνεται καρτούν και να προσπαθεί να την σταματήσει και η Integra να το παίζει cool και άνετη... έλεος... :uhh:
Τέλος, ο αγαπημένος μου Anderson (ναι, από τους Hellsingικους που έχουν μόνο τον Alucard ουσιαστικά, άντε και τον γέρο Walter, την μικρή Seras και την άχρηστη Integra και μηδενικό στρατό μετά, προτιμώ τους Βατικανικούς, αυτοί τουλ είχαν μια φάση γενικά και με τον στρατό των ΚΚΚ! :hahaha:) πάει, τα 'παιξε κι αυτός.... τι τζεντλεμανισμοί τον πιάσαν τώρα, που στο πρώτο OVA είχε προσπαθήσει να την σκοτώσει (την Integra); Και τότε μόνη της ήταν σχεδόν, (με 2 σωματοφύλακες, Seras και Alucard ok, αλλά την στιγμή που της επιτέθηκε δεν είχε προστασία, μια "αφύλαχτη" γυναίκα ήταν) και άντε, δεν θέλει να την σκοτώσει, κράτα την αιχμάλωτη dammit! :madtodeath:
Δεν θες να την κρατήσεις αιχμάλωτη, fine by you, fine by me... αλλά άντε που θα της δώσουμε και συνοδεία ενώ έχουμε άλλες δουλειές εδώ! :mador2: Και μετά το πήγε ότι ο Maxwell δεν είναι πια άνθρωπος του θεού... βοηθώντας την Integra κάνουν έργο του θεού τώρα δλδ; Όλους τους στρατιώτες της που σκότωσε τι ήταν οι αμαρτωλοί και η Integra η αγία; Κι αυτήν αιρετική δεν την θεωρούν; ... :sigh2:
Πέραν αυτού του γεγονότος... thumbs up!! :riiight:
Δεν ξέρω αν σου έχω πει αλλά, όπως εσύ είσαι λάτρης του gore, των βαμπίρ και όλα τα συναφή, εγώ είμαι της καθαρόαιμης δράσης :kill4u: (το FF Advent Children πχ, κι ας μην έχει καθόλου σχεδόν τρόμο, είναι από τα faves μου και μόνο λόγο άπαιχτης δράσης) και πραγματικά δεν θα ξεχάσω την στιγμή που η Seras πήρε τα "κανόνια" της και άρχισε να καταρρίπτει το Zeppelin :nod2: ή μετά που η Zorin έγινε τεράστια και βλέπουν το μάτι της από το παράθυρο... πωωω, μου 'ρθε ένα ρίγος στην στιγμή!! (αν και to be honest έμεινα όταν είπαν ότι είναι genjutsu, νόμιζα ότι ο όρος ήταν καθαρά ναρουτικός!!)
Επίσης όπως τα βλέπω ο Pip θα την κάνει στο επόμενο, άρα μάλλον αυτός ήταν ο μονόπλευρος ρομαντισμός που έλεγες :dazed:, της ρίχνει και αρκετά χρονάκια άλλωστε, νομίζω.
Ακόμη, κάτι που διαπίστωσα, όσο άκουγα τον Pip λέω "ρε συ γνωστή φωνή μου φαίνεται αυτός, λες ναι είναι ο... Sanji;" και όντως τσέκαρα και αυτός ήταν, κι εδώ ero όπως παντού! :hahaha:
Kudos και στους Wild Geese, οι παγίδες που έστισαν στα βαμπίρ για να τους νικήσουν από απόσταση (μιας και από κοντά δεν είχαν ελπίδες) πολύ μου άρεσαν σαν ιδέα, πολύ ωραίος και ο διάλογος του περί των ναρκών που δεν έχουν καρδιακό παλμό, είναι ακίνητες κλπ :nod2: και φυσικά screw την ατάκα που τους είπε η Seras ότι είναι unfair... η κατάσταση δεν ήταν fair εξαρχής, αλλά και να ήταν, this is war, where every winning strategy is fair and acceptable. :drink:
Can't wait για το VII!!! (είδα και το trailer και ότι από εκεί προέρχεται το ava σου) :wooi2:
Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχουν αφήσει πολλούς κακούς στην μέση, ο Walter με τον Commander, η Seras την Zorin, o Alucard τον Anderson και τον Schrodinger κλπ... ελπίζω να μην βγουν πολύ βιαστικές οι μάχες, αν είναι να βγάλουν 10 OVAs. :nanana:[/SPOILER]
Oct 26 2009 18:12
Buraku-san → Asaph
Ia...Adell desu! Raito nakama da! Ωστόσο ότι φωτό έχεις ευπρόσδεκτη!!!:tensai:
Oct 26 2009 17:23
Tea-chan → 8tails
Ah, sou ka... ναι όντως...
Domo, κι ότι την είχα χάσει τη μπάλα! :)
Oct 26 2009 17:22
8tails → Tea-chan
Για τον Κακασι που λες γιατι δεν είναι αρχηγος της συμμαχίας, εχει γίνει ενα μπερδεμα. Δεν εχει ειπωθει σε κανενα τσαπτερ ότι ο Κακάσι θα είναι ο αρχηγος της συμμαχίας. Γραφτηκε μόνο σε ενα σποιλερ, αλλά απο ότι φάνηκε θα το μπερδεψε στη μεταφραση. Απο κει μαλλον θα το μπερδεψες. Το μόνο που ειπωθηκε για τον Κακασι είναι ότι θα του εμπιστευτουνε όλα όσα γιναν στο συμβούλιο, και επομενως θα εκπροσωπήσει την κονοχα στη συμμαχια αυτη, όχι όμως ότι θα είναι ο αρχηγός της. :)
Oct 26 2009 17:11
Hatake Kakashi → Tea-chan
Να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσει τελευταια. το μανγκα οπως παλια,μου φαινεται οτι ο Κισι βαρεθηκε και θελει να προχωρησει στο αλλο μανγκα που ετοιμαζει
αλλα η suckura ειναι παντα suckura XD
Oct 26 2009 16:39
Asaph → Buraku-san
Hey, Raito desu ka?
An einai pes kana mail h msn etsi wste otan exw polles na su dwsw, exw mono merikes fotos so far :D
Oct 26 2009 16:37
DevilMayCry → Vegetasmate
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red] Πηγαίνε στο αλμπουμ μου Otaku ...
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 26 2009 16:26
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red]Να βαλω στο αλμπουμ μου τωρα:chigau:για να δεις τι καλος που ειμαι:if:
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 26 2009 15:54
Vegetasmate → DevilMayCry
εεεεε, εχω ενα προβλημα με το πσ μου και δεν μπορω να μπω στο μσν...... :(
Oct 26 2009 15:49
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red]Να στείλεις μια το msn για να σου την στειλω αμεσως το δικο μου ειναι
[email]Devilmaycry4ever@hotmail.com[/email] :Blissfull: ...
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 26 2009 15:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed