Community Status Updates
Namida → Vegetasmate
Κάνεις κόπι πέιστ τη διεύθυνση από το τιούμπ, και το ποστάρει μόνο του
Oct 26 2009 15:08
Nimo-chi
→
Lucy-Nyu
Να πω πως το cosplay σου την Παρασκευή με άφησε ευχάριστα άναυδο; Τρομερό το να δω μια από τις αγαπημένες μου χαρακτήρες εκεί :)
Oct 26 2009 14:22
Wabbit → MisaYoshiko
Σοβαρά τώρα είναι χειροποίητη???????????? Sugoiiii! Οπότε συγχαρητήρια στην Marilou για το ταλέντο της, άμα αρχίσει να τις πουλάει θα βγάλει λευτά, αλλά και σε εσένα γιατί χωρίς το σωστό μοντέλο το αποτέλεσμα δεν θα ήταν τόσο καλό. Congrats to both of you!
Oct 26 2009 12:44
MisaYoshiko → Wabbit
ευχαριστω και για τα 2:) τα ευσημα για το cos πανε στην Marilou, που εκατσε και εφτιαξε αυτη την υποεροχη στολη, που αν και λιγο αβολη δεν ηθελα να βγαλω απο πανω μου
Oct 26 2009 12:30
Keiki → melkior
Α, η Fate Testarossa είναι απο την σειρά "Mahou Shoujo Lyrical Nanoha". Καλή σειρά με καλές μάχες, δεν είναι τόσο κλασικό mahou shoujo. Να δώ πότε θα καταφέρω να τελειώσω το Monster, δύσκολο να δω πάνω απο ενα την ημέρα, έχει μια σκοτεινή ατμόσφαιρα, μου κάθεται βαρύ ώρες ώρες.
Oct 26 2009 11:55
Wabbit → MisaYoshiko
Hello! Να σου πώ 2 πράγματα. 1) Συγχαρητήρια για την Halloween αφίσα που εμπνεύστηκες, τα σπάει, 2) Το cosplay της Lulu ήταν τέλειο. Σου πήγαινε γάντι απ'ότι είδα στις φώτο. κρίμα που δεν το είδα από κοντά! Αυτά, Have a nice day!
Oct 26 2009 11:50
Loke → Zoro
πφφφφφφ το πανω αριστερα το ειχα δει, καλα πιο ετσι παραχωμενο δε βρηκες? :P αντι να δωσεις το ωραιο κατευθειαν λινκ τς τς τς τς και σιγα το DDL για 15mb που φευγουν σφαιρα? τς τς τς :D ^^
παντως δεν ηταν και φοβερο chapter, μονο το γεγονος οτι ειδαμε το mr kickass με ενθουσιασε.
Oct 26 2009 00:39
DevilMayCry → Vegetasmate
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"] Να το παρει το ποταμι εεεε:orly:..
Πια απ ολες να σου στιλο ναι το μαυρο πουκαμισο το μοβ ι το γαλαζιο μπλε :orly: εσι τι λες ??? [/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 25 2009 23:48
DevilMayCry → Night Wizard Seal
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"]Ναι εεεε....[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 25 2009 23:37
DevilMayCry → Mad_Hatter
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"] Πηγες στο Cosplay & Maid Café @ fnac – The Mall Athens ???[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 25 2009 23:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed