Community Status Updates
Zoro → Vagelio
Αλό και πάλι!! :P
Για το Naruto, αν και δεν συμφωνώ με τα νίντζα τεστ που λες, μιας και για μένα από κει ξεκίνησαν τα καλά (και συνεχίστηκαν για αρκετό καιρό, ενώ τα πρώτα με τον Zabuza βαριόμουν εγώ), συμφωνώ απόλυτα για το πρωταγωνιστικό τρίο!! Βασικά είναι και ο σημαντικότερος λόγος που κατ' εμέ η σειρά χάνει, απέναντι στο OP αλλά και γενικά.
Το Naruto βασικά, αν το παρακολουθούσες πιο κει, πιθανότατα θα σου άρεζαν πολύ οι κακοί, για μένα τουλάχιστον ήταν το ατού της σειράς! Spooky, με ωραίες δυνάμεις (γενικά η ιδέα με το chakra ήταν πολύ καλή για μένα) ή ιστορικό/παρελθόν. Εκεί το Naruto νικάει το OP κατά την γνώμη μου, μιας και οι περισσότεροι κακοί του One Piece (και όχι όλοι) είναι πιο γελοίοι και αρκετές φορές δεν μπορώ να τους πάρω στα σοβαρά όταν πολεμάνε τους πρωταγωνιστές και βαριέμαι... αλλά (!) το One Piece νικάει εκεί όπου χάνει το Naruto, στους πρωταγωνιστές! Και δεδομένου ότι οι πρωταγωνιστές κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας, αυτούς παρακολουθούμε πιο πολύ και επηρεάζουν την ροή της σειράς, το One Piece κάνει καλύτερη συνολική δουλειά για μένα (και για άλλους λόγους, αλλά ας πούμε ότι αυτός είναι ο πιο βασικός). Στο Naruto πολλοί ωραίοι κακοί καταστράφηκαν ακριβώς λόγω τον ενοχλητικών "καλών" :congrats:, ενώ ούτε που θα χαλιόμουν αν πέθαινε Naruto, Sasuke ή Sakura. Οι πρωταγωνιστές του OP είναι σχεδόν όλοι πολύ ωραίοι ενώ, οι άντρες έχουν πολύ πλάκα, ο καθένας με τις ιδιοτροπίες του, ενώ οι γυναίκες (ειδικά Robin) είναι καλύτερες από τις τυπικές shonen και έχουν αρκετά ενεργό ρόλο.
Ω καλά, εσύ που είσαι και yaoi fan νομίζω ένα τέτοιο τέλος θα ήταν το μόνο που θα σε τραβούσε στο να το δεις!! :hahaha: Πάντως και για μένα τα υπονοούμενα υπάρχουν (μόνο και μόνο το φιλί στο εp 3 τα λέει όλα XD)!
Και ναι για Bleach κι εγώ τα ίδια περιμένω, ήδη είδα πλήθος ωραίων κακών και έχω πετύχει μερικές καλές στιγμές μαχών!
Τέλος, για Fairy Tail, αν τελικά σκοπεύεις να τα κατεβάσεις και από AC καλώς, αλλιώς γενικά δεν σου συνιστώ τους Keishou, έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό group για ποιότητα. Και δεδομένου ότι γενικά η εικόνα του FT δεν είναι top από μόνη της θα σου συμβούλευα τους [URL="http://www.ryugan.com/"]Ryugan[/URL], που έχουν την καλύτερη (εικόνα). Από αυτούς βλέπω.
Κι εγώ μην νομίζεις, δεν είμαι καθόλου των torrents, όποτε μπορώ πάω σε direct download, αλλά σε μερικές περιπτώσεις αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ αυτά, όπως εδώ! Δεν μου πήρε πάνω από 2ωρο να κατεβάσω το κάθε επεισόδιο!
(βγήκε και το νέο Berserk btw :P)
Oct 25 2009 23:19
Zoro → tsintori
Τπτ ρε συ, αλλά να σε ρωτήσω κάτι ακόμη, που τώρα μου 'ρθε!! :P
Αναρωτιέμαι εδώ και καιρό από που βγαίνει το nick σου και μου καρφώθηκε τώρα, από το chidori του Sasuke το πήρες ή καμία σχέση; :hahaha:
Oct 25 2009 22:39
Zoro → tsintori
Όχι από yibis, αυτοί καθυστερούν 4-5 μέρες έως και μια βδομάδα από κάθε Κυριακή που βγαίνει, απλά έχουν top ποιότητα παντού.
Αν θες να τα βλέπεις αμέσως με το που βγαίνουν (με όχι καλή εικόνα-subs) να κοιτάς [URL="http://www.animecrazy.net/one-piece-anime/"]εδώ[/URL] κάθε Κυριακή πρωί. ;)
Oct 25 2009 22:15
Night Wizard Seal → DevilMayCry
Δεν πειράζει ρε σιγά.Άλλη φορά,δεν χάνοται οι ευκαιρές :)
Oct 25 2009 22:09
Zoro → tsintori
[URL="http://www.yibis.com/index.php?wwwRedirect"]Yibis[/URL] is the answer, tsi-kun!
Το καλύτερο group μέχρι στιγμής, αν και ίσως σε χαλάσει η μετάφραση. Τα κάνουν όλα στα Αγγλικά (nakama --> friends, schichibukai --> warlords κλπ), αλλά πέραν αυτού έχουν την καλύτερη ποιότητα μετάφρασης και εικόνας. :riiight:
Άντε ξεκινάνε και τα καλά τώρα στο anime!
Oct 25 2009 21:55
tsintori → Zoro
Γεια, τι γίνεται;;;; Τα one piece από ποιο site τα κατεβάζεις;;;; Αν είναι δυνατόν να έχουν υψυλή ποιότητα..... Thanks
Oct 25 2009 21:38
DevilMayCry → Vegetasmate
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red]Ενα δεν θυμασαι πες μου να σου στειλω την φωτογραφια:hihi2: ...
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 25 2009 20:45
DevilMayCry → Megi ♥
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Τhenks για την φοτο meg :congrats: ...[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 25 2009 20:42
MisaYoshiko → darthsirios
εγω ημουν η lulu ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια :*
Oct 25 2009 19:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed