Community Status Updates
Adventurer → ANM
Το Σαββατο ημουν εκει ολη την ημερα, ημουν ο τυπος με τον καφε μανδυα (ο οποιος με καλυπτε απο το λαιμο ως το πατωμα) , τα γυαλια και το καφε καπελο. Μπας και μιλησαμε και δεν το ξερουμε; :P
Oct 27 2009 04:13
Zoro → Loke
[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Kentaro_Miura"]Kentaro Miura[/URL] is 43 years old!! :P Νταξ, δεν τον λες και κωλόγερο, αλλά με το πάσο που πάει θα είναι 60κάτι μέχρι να το τελειώσει. Τι να πεις, αφού έχει εξασφαλίσει τα προς το ζην... καημένοι fans (that's us). :/
Oct 27 2009 01:01
Zoro → Vagelio
Χεχε γι' αυτό και πιστεύω θα ήσουν mega OP fan αν το έβλεπες! :P Και ναι, φυσικά και δεν εννοούσα και τον Kakashi μέσα στους lame, όπως και πολλούς από τους άλλους δασκάλους και δυνατούς ninja που πάω πολύ, πιο πολύ αυτοί οι 3 είναι που μου την σπάνε... και το χειρότερο είναι ότι σε αυτούς επικεντρώνεται η σειρά... :uhh: Θα ήταν τόσο καλύτερη αν δεν υπήρχαν, anw...
Ναι Deidara, Itachi, Tobi (ο πορτοκαλί τύπος που λες και είχε πολύ πλάκα έως ένα σημείο, αλλά μετά από μια ανατροπή δεν τον πάω και τόσο), καθώς και άλλοι Akatsuki είναι faves μου.
(πάντως από τα τελευταία spoilers δεν το πολυβλέπω να γίνεται το yaoi στην σειρά, οπότε σε χάνει οριστικά :P)
Bleach όχι, δεν το ξεκίνησα γιατί έχω κολλήσει σε κάτι τελευταία eps και ταινίες του Naruto που δεν προλαβαίνω να δω λόγω σπουδών! Αλλά, όπως όλες τις σειρές που ξεκίνησα, ενημερώθηκα και spoilerιάσηκα αρκετά πριν την δω XD. Και έτσι έμαθα για τους πρωταγωνιστές, όπως και διάφορους κακούς (grimmjow, gin, aizen, ulquiorra κλπ).
Πάντως 99% με βλέπω για Matsumoto fan :lovulovu:, οι άλλες που είδα (yoruichi, inoue, rukia κλπ) δεν μου φάνηκαν τόσο "πλούσιες". :tensai:
Θέλω να το αρχίσω σύντομα, να δούμε αν προς αρχές Νοέμβρη προλάβω! :P
Ναι κοίτα οι Ryugan είναι οι πρώην moo-shi, πολύ καλό group που στο παρελθόν είχε subbαρει πολλά καλά anime (τώρα δεν μου έρχεται κανένα, αλλά τους έχω παρατηρήσει αρκετά στον χώρο :P) και προς το παρών ασχολείται μόνο με το Fairy Tail! Είναι αφοσιωμένοι σε αυτό και κάνουν καλή δουλεία... από συγκρίσεις που έκανα (με άλλα english groups, δεν ξέρω για ac) κάνουν την καλύτερη δουλειά (ειδικά με εικόνα) και ακόμη και οι Taka που βγαίνουν δεύτεροι, είναι πιο αργοί στο release γιατί ασχολούνται και με άλλα anime (naruto, inuyasha κλπ).
Οπότε σου προτείνω ανεπιφύλακτα αυτούς! :riiight: (και το torrent τους είμαι σίγουρος ότι είναι πιο γρήγορο από τον ac, έχει και πιο πολλούς οπαδούς/seeders)
Ω καλά, hero's comeback εντελώς με τον Guts!! :awww: Κι εγώ τον είχα πεθυμήσει πολύ, είχα βαρεθεί τον Γριφφίτη πια, αν και του έδωσε καλό τέλος στον 2ο, με το παλάτι και την νέα πόλη!
Για το πότε θα βγει το επόμενο, αν τσεκάρεις [URL="http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=54353"]εδώ[/URL], όπως και στο post μου στο thread, θα δεις ότι μετά από μόλις 3 chapters αφότου μας είχε παρατήσει ο Miura το καλοκαίρι... μας παρατάει ξανά! :zetsubou:
Οπότε υπομονή και άγιο πνεύμα... αν όλα πάνε καλά ίσως μας κάνει χριστουγεννιάτικο δώρο και δούμε την συνέχεια με τον Guts! :sleepy:
Oct 27 2009 00:44
lyon88 → Vegetasmate
oxi =_= mallon 8a eimai to allo to paidi!(an kai dn kserw poio paidi ennoeis esy!)stis epomenes katanomes 8a me deis,8a eimai aytos pou 8a kanei thn zwh dyskolh ston kwnstantino!
Oct 27 2009 00:42
ANM → Adventurer
[COLOR=purple][B]Δυστυχώς την Παρασκευή δεν κατάφερα να πάω γιατί τελικά έτυχε μια ******* με την σχολή.. Πήγα όμως την Πέμπτη και το Σάββατο.. Είχες έρθει κάποια από αυτές τις μέρες? [/B][/COLOR]
Oct 27 2009 00:38
DevilMayCry → kiyiomy
[COLOR=Red][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/SIZE][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Α εσυ ησουν η κοπελα με την στολη code geass:orly: α ξεχασα να πω ενα konichiwa:joyful: ειμαι ο DevilMayCry:hi: ωραια στολη φορουσες:chigau: ..
Thanks Για την προσοχή σου:byejg9: ...
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Oct 27 2009 00:09
Zoro → tsintori
Το 3ο επεισόδιο; :hmmm: Βγήκε από [URL="http://www.animetake.com/fairy-tail-episode-3/"]horriblesubs[/URL] σήμερα, ενώ οι Ryugan έχουν βγάλει τα πρώτα 2. Εγώ θα του ρίξω μια ματιά (στο 3ο) αλλά θα το δω ολόκληρο από Ryugan. (ryugan είναι το group από το οποίο το βλέπω πια, από ποιότητα είναι οι καλύτεροι νομίζω, [URL="http://www.ryugan.com/"]εδώ[/URL] αν ενδιαφέρεσαι) ;)
Oct 27 2009 00:05
Zoro → tsintori
Στο είπα γιατί, τότε που δεν έβλεπα Naruto, μέσα μου το διάβαζα ως τσιν-τορι, ενώ ξαφνικά μου 'ρθε "μπας και διαβάζεται τσιντόρι;" :P Sokka!
Oct 26 2009 23:54
tsintori → Zoro
Nαι απ' το chidori βγαίνει αλλά κάποτε το είχα γράψει έτσι και μου έμεινε.......
Oct 26 2009 23:43
Zoro → Jorg
Ναι να το δεις το One Piece όποτε μπορείς! Αν και, όπως λέω σε όλους, τα πρώτα 100 επεισόδια είναι κάπως αδύναμα για μένα, πιο κει ξεκινάνε οι καλές φάσεις/μάχες/δράματα (αν και λίγα, αλλά καλά). Βέβαια τα πρώτα 100 είναι και πάλι πολύ καλά σαν φαντασία και αστεία, απλώς πιο κει νομίζω παίρνει τα πάνω της η σειρά και γενικά, σχεδόν κάθε arc είναι καλύτερο του προηγούμενου!
Ο Luffy, ο πρωταγωνιστής, είναι ο εντελώς σωστός shonen lead και μάλλον ο αγαπημένος μου απ' αυτούς των endless shonen που έχω δει (καλύτερος από Goku, πολύυυυυ καλύτερος από Naruto), χαζός/αστείος γενικά και σοβαρός όταν πρέπει, πετάει και ωραίες ατάκες πολλές φορές. Ο sidekick του, ο Zoro, είναι πάλι πολύ ωραίος και απ' αυτόν πήρα το user name ακριβώς επειδή ταυτίζομαι μαζί του σε αρκετές φάσεις! :P Το υπόλοιπο πλήρωμα, για να μην τα πολυλογώ, είναι ένα από τα ίδια... οι άντρες έχουν πλάκα και ο καθένας τις ιδιοτροπίες του, ενώ οι γυναίκες έχουν ενεργό ρόλο για δεδομένα shonen και έχουν τα καλύτερα flashbacks για μένα (ειδικά η Robin).
Αχά, αν ήδη από τα 40 chapter σου φαίνεται τόσο καλό,νομίζω μπορούμε να περιμένουμε αρκετά πιο κει! Αυτό ήθελα να ξέρω! :P Αν και να πω την αλήθεια μου δίνει την εντύπωση ότι θα παραμείνει πιο παιδικό από το OP, που ήδη έχει τις παιδικές του στιγμές και σχέδιο, δεν αντιλέγω ότι μπορεί να βγει και πάλι πολύ καλό! Ο Natsu ήδη μου άρεσε που είχε τις διαφορές του με τον Luffy και οι άλλοι 3 είναι επίσης ξεχωριστοί πάλι!
Θα συνεχίσω να το παρακολουθώ μέχρι να δούμε κανένα απ' αυτά τα σημεία που λες! Και όντως no worries για κούραση, εγώ γράφω και πιο πολύ. :P
Thx για το request btw. :)
Oct 26 2009 23:39
DevilMayCry → Vegetasmate
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red]Nai :byejg9:...
Ημουν και μαια αλλα πεδια :chigau:ολυ τους ειναι Anime Fan και για αυτο ειμαστε ολοι πολη μας καλη φιλη:chigau: απο τιν προτι στιγμη που γνωριστηκαμε:chigau:...[/COLOR][/SIZE][/FONT][B][URL="http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.icomic.com%2F&rct=j&q=%CF%86%CE%B1%CE%BD+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%B5&ei=ihjmSq3QGtrMjAfd1cWhBA&usg=AFQjCNEgUSkNjICzuQ0fK_Cjc5zHbfPkow"][I][/I][/URL][/B]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red]
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 26 2009 23:35
Jorg → Zoro
Hi και σε εσενα :D. Λοιπον εγω δεν βλεπω one piece (αν και θα ηθελα, γιατι εχω ακουσει πολλα καλα απο τους φιλους μου για το συγκεκριμενο anime, τεσπα μπορει να το ξεκινησω απο τα Χριστουγεννα). Το manga του Fairy Tail δεν το εχω διαβασει ολο (ειμαι καπου στο 40 chapter) και η ιστορια εχει παρει μια παρα πολλη καλη εξελιξη. Τα quests παβουν να ειναι τοσο μικρα και ασημαντα και αρχιζονται και γινονται εξειρετικα ενδιαφεροντα
Manga [spoiler] Μαλιστα σε ενα quest που παιρνει ο Natsu για να αποδειξει οτι ειναι καλυτερος μαγος απο οτι τον νομιζουν, το οποιο ειναι και S class δηλαδη ειναι στην πιο δυσκολη κατηγορια, η δραση θα αφθονει και θα αποκαλυφθουν πολυ σημαντικα πραγματα (σε σχεση με τον Gray πιο πολλη)[/spoiler]
Οσο για το anime, ειμαι σιγουρος οτι θα καλυτερευσει κατα πολυ, αφου οπως ειπες αυτα τα επεισοδια ειναι για να μας γνωρισουν πιο πολυ τους χαρακτηρες. Για δραμα δεν μπορω να σου πω ακομα (μονο μια στιγμη με τον Gray πιο μετα αλλα δεν ηταν και τοσο extreme) αλλα δεν νομιζω να μας αφησει με παραπονο ο δημιουργος.
Οσο για το ποσο θα κανει να μας τα δειξει δεν ξερω ακριβως, αλλα μπορω να σου πω οτι στο 3 επεισοδιο καλυψε 3 chapter. Τα συμπερασματα δικα σου.
Οοφ :hot: Ελπιζω να μην σε κουρασα (που πολυ το αμφιβαλω).
Oct 26 2009 23:02


This status update has reached the maximum number of replies allowed
