Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaVagelio

Soooo glad you liked Crimson Spell. xD Γενικά η συγκεκριμένη μανγκακα έχει κάνει απίστευτα στόρυ. Με το που τελειώσεις προχωράς σε "you are my loveprize in viewfinder" και σε ikokku irokoi romantan. Για το πρώτο συστήνω αιμοστατικούς ορούς και πολλές πολλές πορτοκαλάδες. Και αναφορικά με το crimson spell. Ο Ruruka δεν είναι το πιο αξιολάτρευτο ανώμαλο κουνέλι που έχεις δει ποτέ στην ζωή σου? xD
Oct 26 2009 22:59
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

:tensai:ήταν η πρώτη ανακοίνωση στο home του site. πηγα!!!!!!!:wooi2: ήταν τέλεια, πολυ ωραία για πρώτη φορά που το κάνουνε:blingeye2:. εχω πάρει και μερικές φωτογραφιες από τους cosplayers αλλά δεν έκατσα πολύ :nanana:
Oct 26 2009 22:32
Photo

Vegetasmate → DevilMayCry

aaaa!!! se 8imamai!!! isoun me ena allo paidi....asiati an den kano la8os!!
Oct 26 2009 22:00
Photo

Vegetasmate → lyon88

re artemi esi eisai?? i to allo to paidi???
Oct 26 2009 21:57
Photo

Vagelio → Zoro

Για να ειμαι ειλικρινης, δεν θα ηθελα σε ενα ανιμε μονο οι κακοι να ειναι ωραιοι χαρακτηρες... θελω ολοι να εχουν ενδιαφερον η τουλαχιστον να βγαζουν γελιο (οποτε θα μου αρεσαν λογικα και οι κακοι του one piece που ειπες πως ειναι γελοιοι). Διολου περιεργο που οι villains του ναρουτο ειναι πιο popular απο τους καλους (με εξαιρεση τον kakashi-sensei). Παντου βλεπω fanart με deidara, itachi και εκεινον το τυπο με το πορτοκαλι κεφαλι. Επισης πιστευω πως οχι μονο εσυ, αλλα και πολλοι αλλοι που εχουν δει την σειρα δεν θα ειχαν προβλημα αν πεθαιναν οι πρωταγωνιστες. Οσο για το τελος οπως τα ειπες ειναι! Θα κανω τον κοπο να δω τη σειρα (τουλαχιστον τα μη φιλλερς) προκειμενου να δω το πολυποθητο ζευγαρακι με τον μεγαλυτερο αριθμο fan fiction παγκοσμιως (και μονο η χαρακτηριστικη σκηνη στο επεισοδιο 3 πρεπει να δημιουργησε 200.000 joujinshi (fan comics)). Eλπιζω να μην κοψουν τα 18+ love scenes στις θερμοπηγες, θα τους παρει και θα τους σηκωσει :roar: Α, ξεκινησες και το bleach? Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας μεχρι στιγμης? About fairy tail, ευχαριστω για την προταση fansub grouo, αν αργησουν πολυ το επομενο επεισοδιο οι animeclipse θα το κατεβασω απο τους ryugan... και αυτοι torrents εχουν αλλα δεν βαριεσαι, χαλαλι τους :bahhh: Το ειδα και το πολυαναμενομενο berserk! Kyaaaaaahh Guts-sama is back!:awww: Μου ελειψε τοσο πολυ... ok, ενα λεπτακι να ηρεμισω μην πεταξω παλι κανενα fangirl scream. Tον καημενο τον mangaka, πρεπει να εχει κουραστει να σχεδιαζει πλοια. Anyway, επιστρεφωντας απο την ζωη του στο εργο του, μπορω να πω οτι λατευω τον guts ακομα περισσοτερο απ' οτι τον λατρευα προηγουμενως (αυτο πρεπει να ευθυνεται στο οτι ειχα καιρο να τον δω) και ανυπομωνω για το επομενο κεφαλαιο, θελω να τον δω να σφαζει και αλλους μεταλλαγμενους γυμνοσαλιαγκες!:hehehe: Btw, μηπως ξερεις ποτε βγαινει το επομενο?
Oct 26 2009 21:56
Photo

catherine

αααχ thanks! :) είσαι πολύ καλός :) Δεν ξέρω τι μου γίνεται εδώ μέσα.. Χάνομαι κυριολεκτικά :S Είναι μπέρδεμα..
Oct 26 2009 21:47
Photo

Asaph → Buraku-san

ΚΚ otan einai tha ta mazepsw kai tha steilw link gia downlaod:)
Oct 26 2009 20:37
Photo

Zoro → Loke

Ναι όσο είχε απλά τον Puck ήταν ok για μένα, είχε βία η σειρά και απλά που και που σε έκανε να γελάσεις με αυτόν, ελάφρυνε το κλίμα λίγο. Αλλά τώρα πια, σε όποιον και να με ρωτήσει, δεν έχω πρόβλημα να του πω ότι το Berserk shonen-ίζει, σχεδόν πιο πολλές πλάκες από βία έχει. Αν και δε με χάλασε ιδιαίτερα η μεταστροφή προς το υπερφυσικό/tolkien fantasy σαν τα πρώτα volumes δεν είναι σίγουρα και σε συνδυασμό με το ότι τα βγάζει με το πάσο του, oime... πέρα από το θέμα με μας τους readers αναρωτιέμαι αν μια ζωή του αρκεί για να το τελειώσει με κάλο τέλος. :uhh:
Oct 26 2009 20:29
Photo

lyon88 → Vegetasmate

Ela me ksereis(k se kserw of course) fatsika,eimai ekeino to xryso paidi pou kanei parea me kwnstantino!5o etos!
Oct 26 2009 20:27
Photo

Zoro → Tea-chan

:hahaha: Κοίτα χαρά, αυτή είναι μια από εκείνες τις φάσεις που πετάγεται ο άλλος και λέει "just kidding, Integra was awesome!" :hahaha:, αλλά οκ, I am aware of vampire fangirls! :beaten: Όσο για το παιδί μου, αρκέσου σε μένα καλύτερα... είμαι ο μόνος otaku της φαμίλιας και φυσικά, [U][B]κανείς[/B][/U] δεν είναι σαν εμένα!! XD :nerd: :hero: Τσέκαρα περί Mary Sue (author's pet, ναι, ότι πρέπει για να χαρακτηρίσεις την Integra XD) και συμφωνώ περί Hirano... μόνος του περδικλώθηκε και να πεις δεν μπορούσε να το αποφύγει, απλά έβαζε την Integra να τρέχει με το αμάξι και πιο κει με τα πόδια μέχρι το σπίτι της και να φτάνει κουρασμένη και ματωμένη εκεί και στο τσακ την σώζει καμία Seras/Pip/Alucard/Walter από τα βαμπίρ (ή την σκοτώνουν και ησυχάζουμε)... όλα αυτά θα ήταν καλύτερα από την lame ιδέα που σκέφτηκε νομίζω! :congrats: Εύχομαι να έχει καλό ψόφο στο τέλος... Btw μιας και μιλάμε για Hirano και ο Kishi τελευταία βλέπω έχει μαζέψει αρκετούς Mary Sue και Gary Stu χαρακτήρες, μόδα πρέπει να έγινε!! :P Seras ftw!! Η μόνη κοπέλα που αξίζει εκεί μέσα!! Πολύ φάση την στιγμή που πυροβολούσε το Zeppelin λέμε! :wooi2: (όσο για AluSera δεν ξέρω αν γίνεται τπτ στο manga, αν και δεν νομίζω, αλλά εμένα θα μου έδινε μια weird εντύπωση, εκτός κι αν ο Alu γίνει λίγο πιο φρόνιμος :hahaha:)... επίσης κάτι είχα διαβάσει παλιά σε post σου ότι παίρνει power up κάποια στιγμή η Seras, κάτι για bloodlust mode νομίζω, μάλλον στο επόμενο!! Ναι και οι Geese πολύ φάση και πολύ ηρωικό που πήγαν όλοι να πεθάνουν... πραγματικά από το τυπικό, berserk style, που όλοι οι άνθρωποι φοβούνται και πεθαίνουν ανά χιλιάδες προτιμώ τον ηρωικό θάνατο, άσε που τους κόβω να μπορούν να κάνουν λίγη ζημιά στα βαμπίρ ακόμη! ;) Κι περί τέλους ο Kishi μοιάζει του Hirano btw, ελπίζω να μην έχει την ίδια κατάληξη και το Naruto λοιπόν, μακάρι να το σώσει στο τέλος! :nanana: Τέλος, φυσικά και υποστηρίζω NaruSasu! Πέραν του ότι είμαι υπέρ του romance, μιας και τα shonen ήδη έχουν λίγο, η συγκεκριμένη σχέση είναι "στον αέρα" από τότε που ξεκίνησε το Naruto... τόσα χρόνια τους υπομείναμε με τις βλακείες τους, ας τους βάλει μαζί να ησυχάσουμε! :P (περίμενε και post μου για το VI στο thread, σαν μπορέσω!)
Oct 26 2009 20:15
Photo

melkior → catherine

Επισης αν εχεις καποιο προβλημα και δεν βρισκεις torrent για να κατεβασεις καποια σειρα πηγαινε εδω [URL]http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=49[/URL] για βοηθεια.
Oct 26 2009 20:12
Photo

Loke → Zoro

χεχ well και Online να με βλεπεις 90% σημαινει οτι απλως εχω ανοιχτο το anime.gr ^^. κοιτα οι πειρατες δε μου αρεσαν τοσο, βασικα οτι comedy relief στοιχειο βαζει ο miura πια δε μου καθετε καλα ( το εχει παρακανει απο ενα σημειο και μετα after the golden arc ) και για μενα χαλαει το υφος του berserk. oντως αυτο το ch ηταν πολυ δυνατο και το μαλλον το καλυτερο απο τα τελευταια. Το αστειο ειναι οτι οταν ειδα το λινκ σκεφτηκα μα καλα ποσο παλιο ειναι αυτο ... . c303 .... α ρε miura με το 1 ch / unknown time σου ...
Oct 26 2009 19:37
Photo

Tea-chan → Zoro

A! Και είμαι κι εγώ NaruSaku shipper!:wooi2:
Oct 26 2009 19:32
Photo

Tea-chan → Zoro

[SPOILER][quote][SIZE=5][B]ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΙΝΤEGRA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ;;;; :burningbe3: ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΡΕ HEINKEL, ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!! :ill2: [/B][/SIZE] Srsly σε εκείνο το σημείο έβριζα μέσα μου... :roar: ... δλδ οκ, άντε, δεν μπορούν να την σκοτώσουν γιατί είναι σημαντική όμηρος, δεκτό, αλλά να της ανάψει και το πούρο; Πλάκα μας κάνει ο Hirano; Μπας και ήθελε δικαιολογία για να την ξαναφέρουν πίσω στην έδρα της και είχε ξεμείνει από ιδέες; Η Heinkel και η Yumie που τόσο μου είχαν αρέσει στο V, πάει... φλώρεψαν εδώ :deadga6:... δλδ να βλέπω την Heinkel να γίνεται καρτούν και να προσπαθεί να την σταματήσει και η Integra να το παίζει cool και άνετη... έλεος... :uhh: Τέλος, ο αγαπημένος μου Anderson (ναι, από τους Hellsingικους που έχουν μόνο τον Alucard ουσιαστικά, άντε και τον γέρο Walter, την μικρή Seras και την άχρηστη Integra και μηδενικό στρατό μετά, προτιμώ τους Βατικανικούς, αυτοί τουλ είχαν μια φάση γενικά και με τον στρατό των ΚΚΚ! :hahaha:) πάει, τα 'παιξε κι αυτός.... τι τζεντλεμανισμοί τον πιάσαν τώρα, που στο πρώτο OVA είχε προσπαθήσει να την σκοτώσει (την Integra); Και τότε μόνη της ήταν σχεδόν, (με 2 σωματοφύλακες, Seras και Alucard ok, αλλά την στιγμή που της επιτέθηκε δεν είχε προστασία, μια "αφύλαχτη" γυναίκα ήταν) και άντε, δεν θέλει να την σκοτώσει, κράτα την αιχμάλωτη dammit! :madtodeath: Δεν θες να την κρατήσεις αιχμάλωτη, fine by you, fine by me... αλλά άντε που θα της δώσουμε και συνοδεία ενώ έχουμε άλλες δουλειές εδώ! :mador2: Και μετά το πήγε ότι ο Maxwell δεν είναι πια άνθρωπος του θεού... βοηθώντας την Integra κάνουν έργο του θεού τώρα δλδ; Όλους τους στρατιώτες της που σκότωσε τι ήταν οι αμαρτωλοί και η Integra η αγία; Κι αυτήν αιρετική δεν την θεωρούν; ... :sigh2:[/quote] [B][SIZE=6]ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ! :wooi2::wooi2::wooi2: [/SIZE][/B][SIZE=6][SIZE=2]Είσαι ένας υπέροχος, λατρεμένος, ονειρεμένος, φανταστικός... Αχ, γιατί να μην είναι όλοι σαν κι εσένα, ΓΙΑΤΙ;;;;;:if: Κοίτα, γι'αυτή τη σκηνή τα πράγματα ήταν απλά. Ο Hirano διαπίστωσε ότι είχε βάλει την Integra σε πολύ κακή θέση, οπότε, έπρεπε να τη γλιτώσει. Και, δώσ'του οι καφρίλες. Εάν περιμένεις δικαιωσύνη στο Hellsing, πάνε αλλού καλύτερα... Γενικά ο Hirano έχει καφρίλα humor και αξίες που θυμίζουν λίγο φασισμό... λίγο. Γενικά, το Hellsing μόνο ηθοπλαστικό δεν είναι... και η Integra μόνο σαν role model δε μπορεί να παρθεί. Είναι αυτό που λέμε Mary Sue. Εάν δεν ξέρεις τί σημαίνει, gooogle it, θα βρεις κάποια πράγματα πολύ ενδιαφέροντα. :congrats: Για τον Anderson, μην ανυσηχείς, θα ξαναμαγκέψει αργότερα... Και ναι, επιτέλους ο κόσμος αντιλαμβάνεται το μεγαλείο της Θεάς! Η Seras κατακτά τον κόσμο!:joyful: Παραδέξου: από το anime, ΚΑΜΙΑ σχέση! [/SIZE][/SIZE][QUOTE]της ρίχνει και αρκετά χρονάκια άλλωστε, νομίζω.[/QUOTE] Εδώ δε μπορώ να πω τίποτα... Ηλικία για τον Pip δεν έχουμε, ούτε για τη Seras, όμως φημολογείται ότι αυτή είναι 19 κι αυτός στα 25... Αλλά ο λόγος που δε μιλάω είναι ότι το ζευγάρι που μου αρέσει, Alucard x Seras έχει διαφορά αιωνών!:hahaha::hahaha: 6 χρόνια δεν είναι τίποτα! Γενικά, όπως, τη χαρακτήρισε και ο Hirano, "η Seras είναι το φως που λάμπει στο σκοτάδι", δίνοντάς της έτσι κυρίαρχο ρόλο. Κι όχι απλά επειδή είναι αυτή που "κουβαλά" το χιούμορ, αλλά και για άλλα πολλά. Θα δεις στα επόμενα τί εστί Seras, χο, χο!:hero: Σοβαρά, είναι ο seiyuu του Sanji;;; Δε μπορώ να πω ότι δε το περίμενα!:hahaha: Αφού ο Hirano είναι OPtard, θα 'εκανε κι έναν χαρακτήρα σαν έναν από το αγαπημένο του manga! Εβίβα στους ero! O συνδιασμός Seras x Wild Geese είναι ο αγαπημένος μου για μάχη! :congrats: Απλά ΛΑΤΡΕΥΩ τις Χήνες! Είναι οι ιδανικοί άντρες για μένα, ω ναι!:wooi2: Βασικά, απ'ότι φαίνεται, μάλλον θα το πάνε για περισσότερα από 10 OVA. Το pacing έχει πέσει πολύ και οπωσδήποτε δε χωράνε! Αλλά τα δύο τελευταία volumes ήταν απίστευτα κακογραμμένα σε σχέση με τα προηγούμενα. Έκανε μπαμ ότι ο Hirano παρατούσε το Hellsing στη μοίρα του... με το δάπεδο να φτάνεται στο τελευταίο chapter. Ήταν αισχρό...:uhh: Όπως και να'χει, καλώς είδες το VI, άντε και το VII, να λάμψει η Seras περισσότερο!:wooi2:[/SPOILER]
Oct 26 2009 19:28
Photo

laiste → Laxan3makos

Χρονια πολλα Δημητρη!
Oct 26 2009 19:17