Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → Jorg

Τωρα ειδα την signature με τον roxas! Μαματη ειναι, την εφτιαξες μονος σου? Επισης το KH 358/2 days το ξεκινησα τις προαλλες. Ειναι πολυ πορωτικο και ο Axel ειναι ακομα πιο θεος απ΄οσο νομιζα!!! Να σε ρωτησω, κανει τιποτα το μαυρο moogle (αυτο που βρισκεται στο σπιτι των organization XVII) ?
Oct 27 2009 13:15
Photo

kelborn3 → Vagelio

Σχετικα με το προβλημα στον media player classic μολις κατεβασεις το προγραμμα που σου ειπε η geutella και το εγκαταστησεις πηγαινε στα settings του media player classic,βρες το σημειο που λεει ffdshow video decoder και απενεργοποιησε την επιλογη Η.264/AVC.Απο και και περα δεν 8α εχεις κανενα προβλημα.Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και μου λυ8ηκε αμεσως.Ελπιζω να σε βοη8ησα και καλη συνεχεια:byejg9:
Oct 27 2009 13:11
Photo

Vagelio → Zoro

ΟΚ, με το πασο σου, ουτως η αλλως το bleach δεν ειναι σειρα που την βλεπεις μεσα σε μια βδομαδα. Ε, καλα, ειμαι σιγουρη πως θα την λατρεψεις την matsumoto! Εδω να πουμε την παω ακομα κι εγω, που δεν συμπαθω και ιδιαιτερα τα cow boobs και το ντεκολτε των τριων χιλιομετρων:orly:! Παντως εχει πολυ φαση η συγκεκριμενη. Αν και δεν ειναι η μονη "πλουσια σε φυσικα προσοντα" απο εκει μεσα, και η inoue τα εχει σε king size απλως δεν τα δειχνει.:hahaha: Οι κακοι της σειρας ειναι αρκετα cool (οι περισσοτεροι) οποτε πιστευω πως δεν θα τους αντιπαθησεις. Ηero's comeback δεν λες τιποτα, o griffith με ειχε καταξενερωσει (δεν τον παω οσο cool και αν ειναι). Αχ, αυτος ο miura, παλι θα το σταματησει? Ελεος:erk:! Και πανω που γινοταν πορωτικο :uhh: Ισως ακουγομαι λιγο αυτηρη αλλα αυτο ευθυνεται στο οτι ξεκινησα να διαβαζω berserk τον φεβρουαριο και ειχα κατεβασει πολλα chapters μεσα σε λιγες εβδομαδες (κακομαθα). Οπως και να εχει, θα περιμενουμε...............................................
Oct 27 2009 13:08
Photo

Vagelioiristella

Yup, τελειο manga, μολις το προχωρησω αρκετα θα τσεκαρω και τα αλλα εργα της δημιουργου του (αχ, τι με περιμενει:nbleed:). Couldn't agree more about Ruruka! Ο καλυτερος συνδιασμος perverted-kawaii mascot που εχω δει:kawaii:! Το λατρευω το ατιμο, ειδικα οταν τριβεται στον val και ο hall αφριζει απο την ζηλεια του!!! Btw, o Ruru και ο beast val ειναι oι αγαπημενοι μου απο εκει μεσα :wooi2:, what about Iri-chan's favorites?
Oct 27 2009 12:54
Photo

Lucy-Nyu → Nimo-chi

domo arigato!kai na fadasteis pws to sugekrimeno cosplay to etoimasa mesa se 10 lepta :P
Oct 27 2009 12:30
Photo

Lucy-Nyu → DevilMayCry

δεν πειραζει :P ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
Oct 27 2009 12:30
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Ευχαριστω ρε.Να σαι καλα και οτι επι8υμεις(may kefka shine over your wildest dreams:nod:):nod2:
Oct 27 2009 12:19
Photo

Vegetasmate → lyon88

lol, pote exoume katanomes??mporei na min mporo an einai poli proi?
Oct 27 2009 11:53
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

Πολυχρονος αδερφε.
Oct 27 2009 11:18
Photo

Vash Zoro → Nighteyes

Το τελευταίο σπίλερ ταγκ που μου έβαλες στο FMA δε χρειαζόταν :P To έλεγε μέσα στο επεισόδιο
Oct 27 2009 11:14
Photo

ANM → Adventurer

[COLOR=purple][B]Όχι δεν μιλήσαμε.. Αλλά κάπου σε πήρε το μάτι μου..Έπρεπε να μου στείλεις ότι θα έρθεις Αθήνα, να έχω λίγο το νου μου.. whatever ίσως μιλήσουμε σε κάποιο άλλιο event..:-)[/B][/COLOR]
Oct 27 2009 11:06
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Χρόνια Πολλά Μεγάλε ! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου. 21 είπαμε έτσι ? Θα σου έρθω αύριο για να τα πούμε απο κοντά.
Oct 27 2009 10:44
Photo

Goggeta SSJ6 → DarcRose22

Αααα βγηκες μου τηυν εσκασες!!!:(
Oct 27 2009 09:29
Photo

Goggeta SSJ6 → DarcRose22

Ακομα σπιτι δεν πηγες βρε coffe girl και κατευθεια μεσα στο anime.gr!!! Υ.Γ. ασε κατο τον καφε βρε...!!:hahaha:
Oct 27 2009 09:26
Photo

Kakashi_sensei → MitHuNa

[url]http://www.megaupload.com/?d=DIV26OPQ[/url] Oriste kai ta AMVs sou :) Gia unzip ama den to anigoun winrar, winzip h oti exeis katevase to 7z :) Ante kali apolausi, o kawai ero ero chibi sou :P
Oct 27 2009 08:11