Community Status Updates
Nighteyes → Vash Zoro
Nαι όμως κάποιοι μπορεί να μην το έχουν δει. To thread αυτό δεν είναι latest episode thread όπως αυτά που έχει στα one piece κτλ subforums. Δεν μιλάμε μόνο για το τελευταίο επεισόδιο εδώ. Αν δεν ήταν έτσι δεν θα είχαμε βάλει στον τίτλο να διευκρινίζετε όταν μιλάτε για manga spoiler.
Είναι αυτονόητο ότι τα απλά spoiler tags θα χρησιμοποιούνται για την πλοκή του anime.:D
Oct 27 2009 18:05
Zoro → kelborn3
Χρόνια Πολλά και από μένα, Max-senpai! :hbd:
Είθε να γυρίσεις μια μέρα σπίτι σου και να βρεις κάτι τέτοιο μέσα:
[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/9721/1223essw9039211lcopy.jpg[/IMG]
... βέβαια, αν προτιμάς την ποιότητα από την ποσότητα (quality whore δεν είπαμε είσαι; :b), σου εύχομαι και ένα τέτοιο:
[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/8272/fatthongbig.jpg[/IMG]
XD Και πάλι πολύχρονος. Να σε χαιρόμαστε! :P
Oct 27 2009 17:49
the goblin → valadorn
εμενα οι αγαπημενοι μου ειναι: ichigo,ishida,urahara,ulkiora,renji,byakugia,toushiro,kira,kainpachi...........τωρα νομιζω μερικα ονοματα τα εγραψα λαθος αλλα τη να κανουμε ανθρωποι ειμαστε λαθοι κανουμε {οτι να ναι}
Oct 27 2009 17:29
Sanzo → lily
hi!! ti kaneis? (elpizw na stelnw sto swsto atomo, xaxa) eimai i kopela pou milisame tis proalles sto supermarket, xaxa!! ti nea? :D
Oct 27 2009 17:23
lyon88 → Vegetasmate
twra rwthses to katallhlo atomo!!ela mwre,ayto to eksamhno kshmerobradiazomai sth sxolh,8a me petyxeis stadar!
Oct 27 2009 16:09
MitHuNa → matassos
o καλύτερος αστυνομικό στα παιχνιδιαααααα οεοεοεοεοεοεοε!! ΜΕΛΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ
Oct 27 2009 15:54
DevilMayCry
→
Lucy-Nyu
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red] Τιποτα το cosplay[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red] σαν νελ σου πηγαίνει παρα πολυ:chigau:...
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 27 2009 15:53
MitHuNa → Kakashi_sensei
ero ero chibi chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan <3 <3 <3 arigatoooo gozaimaaasuuu ^^
Oct 27 2009 15:51
iristella → Vagelio
O Ruru και ο Hal είναι οι δικοί μου. xD Ειδικά όταν αυτοί οι δύο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους 9/10 φορές είναι να πέφτεις κάτω από τα γέλια. Ακόμη γελάω με το "bunny stew" σκηνικό. Καλά όχι ότι δεν τον πάω τρελά και τον Val αλλά ο Hal ρε συ είναι άλλο φρούτο. Μου αρέσει που αρχικά ο Val πάει και του κάνει "μη μου βγάλεις τις χειροπέδες" και από το πρώτο βράδυ πάει και δοκιμάζει να δει τι γίνεται αν τις βγάλει. I mean σαν μικρό παιδάκι. xDDDD So adorable.....
Πιο κάτω δεν ξέρω αν έχεις φτάσει ακόμη έχει και μια ιστορία σχετικά με το πως πρωτογνωρίστηκαν ο Hal και O VAl (ναι είχαν γνωριστεί και πιο πριν αν και ο Val δεν θυμάται). ΆΑΑΑΑΑλλο τρελό γελιο από εκεί.
Oct 27 2009 14:25
Adventurer → ANM
Πού να'ξερα κι εγω οτι εισαι πλεον Αθηνα να σε ειδοποιουσα :P Αν κατεβω τον Φλεβαρη οπως σχεδιαζω θα τα πουμε τοτε :)
Oct 27 2009 14:08
Jorg → Zoro
Τους χαρακτηρες του One Piece τους ξερω πανω κατω (το εχω ψαξει λιγο το θεμα, και το εβλεπα στο Alter, ο Drake και το κυνηγι του θυσαυρου XD). Εχω ακουσει οτι ειναι απο τα καλυτερα anime, το οποιο ειναι και ενας παραπανω λογος για να το δω. Τεσπα θα το αρχισα πολλη πιθανων τα Χριστουγεννα.
Οσο για το Fairy Tail, δεν ξερω κατα ποσο παιδικο ειναι ή μπορει να γινει αλλα εμενα μου αρεσει παρα πολυ (ειδικα ολη αυτη η ιδεα με τα mage guilds).
Τεσπα, αυτα ειχα να πω και οσο για το request, my pleasure ^_^
Oct 27 2009 14:06
Jorg → Vagelio
Δυστυχως οχι XD, δεν την εφτιαξα μονος μου...(να ειναι καλα το photobucket).
Οσο για το 358/2 days συμφωνω απολυτα, ο Axel ειναι πολυ ωραιος.
Πρωτον, μαλλον εννοεις Organization XIII ή XIV με την Xion. (μαλλον θα σου ξεφυγε κατα λαθος.)
Το μαυρο moogle που λες προς το παρον, δεν κανει τιποτα, αλλα μετα απο λιγο θα μπορεις να αγοραζεις οπλα και αντικειμενα απο αυτο. Hope I helped :D.
Oct 27 2009 13:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed