Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

matassos → HeLLBoiS

το + διπλα στο name σου τι ειναι? warning? ψινεσε εσυ για eating meeting το σαββατο?
Οκτ 27 2009 21:01
Φωτογραφία

matassos → MitHuNa

lol skeutomouna ta pososta re si, exw kolisei st 10% enw ime melos 1,5 xrono e kai koitaxa to diko s molis teleiwsa to post ka8ws perimena na xekolisei klassika o server^^ etsi opws to pes akustike san hentai , elpizw na eimai periergos me tin kali ennoia :) telika to avatar moni sou to eftiaxes?
Οκτ 27 2009 20:53
Φωτογραφία

Nimo-chi → Lucy-Nyu

Και όμως να που ήταν win! Για να το ετοιμάσεις μέσα σε ένα δεκάλεπτο μόνο φαντάζομαι έχεις ουε και λίγο εκοπλισμό στην διάθεσή σου... :P
Οκτ 27 2009 20:43
Φωτογραφία

Loke → Zoro

ασε οι ελπιδα μας πια ειναι να κανει καμια πατατα και να χρειαστει χρημα ..... δλδ ουλεος χαχαχαα
Οκτ 27 2009 20:36
Φωτογραφία

MitHuNa → BlackRoseOfDestiny

ageladitsaaaaaaa chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Οκτ 27 2009 19:43
Φωτογραφία

MitHuNa → matassos

ok you are weirdoooo!! polu k olas!!! pou to prosekses auto re? pi8anotata ena spam post 8a einai ^^
Οκτ 27 2009 19:39
Φωτογραφία

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[COLOR=black] :hmmm:Γιατί έκατσες λίγο;;;:hmmm:Εσύ δεν πήγες με κάποια στολή;;;:hmmm:[/COLOR]
Οκτ 27 2009 19:37
Φωτογραφία

BlackRoseOfDestiny → BadBoy

ciaosu.καλως μας ηρθες ρε συ. ~~~Mellorineeee~~~~
Οκτ 27 2009 19:13
Φωτογραφία

Wabbit → Yo! Master

Thnx a lot dear. 8a prospa8hsw na to ylopoihsw oso kalytera mporw!
Οκτ 27 2009 18:50
Φωτογραφία

Zoro → kelborn3

[QUOTE=EPH]Αν και στη συγκεκριμενη περιπτωση προτιμω την ποιοτητα γτ η συγκεκριμενη ποσοτητα ειναι λιγο εως πολυ fail[/QUOTE]OMG, μόλις έγινες ο ήρωάς μου!!1 Δεδομένου ότι ποσότητα = πολλά pantsu και ποιότητα = ένα και καλό, εκπλήσσομαι που διάλεξες την δεύτερη... δεν το περίμενα, η εκτίμησή μου για σένα μόλις ανέβηκε κατά ένα βαθμό!! XD Ναι, μακάρι να μπορέσω να περάσω από τα μέρη σου πιο κει, μην πάει χαμένο το κέρασμα! :P
Οκτ 27 2009 18:38
Φωτογραφία

matassos → MitHuNa

α ξεχασα το αβαταρ μονη σου το εφτιαξες? πολυ γαματο ειναι επισις εχεις 222 ποστ προσεχε το επομενο να εχει μεγαλη σημασια!
Οκτ 27 2009 18:35
Φωτογραφία

matassos → MitHuNa

χαιρετω τη μονη που με νικησε με μπλοφα χθες! MELORINNNNNNNNNNNNNNNNN~
Οκτ 27 2009 18:31
Φωτογραφία

kelborn3 → Zoro

Σε ευχαριστω πολυ ρε αλεξη να σαι καλα για τις ευχες και τα ομορφα δωρα που μου εκανες.Αν και στη συγκεκριμενη περιπτωση προτιμω την ποιοτητα γτ η συγκεκριμενη ποσοτητα ειναι λιγο εως πολυ fail αλλα οπως και να χει σε ευχαριστω.Αντε να ερ8εις και στην ελλαδα να σε κερασουμε και τπ
Οκτ 27 2009 18:25
Φωτογραφία

lily → Sanzo

Xaxaxaxaxaaa!!! Στο σωστό άτομο μιλάς!!!! Καλα. Τελικα δεν σε ειδα στο πάρτυ.... :-( Κριμα που δεν ήρθες! Ηταν φανταστικααααααααααα!!! <3 Χιχιχιχιχιχιιιιι
Οκτ 27 2009 18:24
Φωτογραφία

Zoro → didimakia

Hey! :hi: Ας ρωτήσω και σένα μιας και το έχω απορία τελευταία! :P Αν κρίνω από το avatar σου παρακολουθείς One Piece (εύχομαι και το manga), ξέρεις να μου πεις λοιπόν, μιας και είπες έχεις διαβάσει όλο το Fairy Tail, αν πιο κει αλλάζει στο στύλ του One Piece κι αυτό; Γιατί οκ τώρα, το anime το πάει αργά μέχρι να γνωρίσουμε πιο πολύ τους πρωταγωνιστές και είναι οκ για μένα προς το παρόν, αλλά εννοείται πως θέλω να δω κάποια αλλαγή πιο κει, σιγά σιγά! Γίνεται πιο δραματικό/extreme ας πούμε δλδ; Οι μάχες αξίζουν; Φτάνει/πλησιάζει το επίπεδο enies lobby του OP πχ; Btw διάβασα ότι έβγαλαν κάποιους σημαντικούς διαλόγους του manga στο anime, ειδικά όταν τους μίλησε ο Makarov την πρώτη φορά, ισχύει;
Οκτ 27 2009 18:22