Jump to content

Community Status Updates

Photo

X-LpBleach → BlackRoseOfDestiny

Κορούλα μου FB nao!! :P
Oct 28 2009 00:44
Photo

Zoro → Jorg

Ναι είμαι κι εγώ από το group αυτών που το έβλεπαν παλιά στο alter (από κει το έμαθα βασικά!), από το ιαπωνικό όμως να μην περιμένεις απλά βελτίωση όσο αφορά την δουλειά των voice actors, αλλά και γενική βελτίωση στην ιστορία όσο προχωράει, όπως σου 'πα... και μιας και απ όσα έχω ακούσει και το Hitman Reborn ξεκινάει αργά και μετά γίνεται πολύ καλό (αλήθεια πόσα eps έκανε να βελτιωθεί; κάποτε θέλω να το δω κι εγώ) και εσύ το έχεις και στα favorites, δεν θα έχεις πρόβλημα υπομονής με το OP, σε περίπτωση που τα πρώτα επεισόδια δεν σε ενθουσιάσουν! Ναι τα guilds so far μου άρεσαν αρκετά κι εμένα, αν και αναμένω να δω και τα άλλα! Επίσης και αυτό που είπαν στο 3ο επεισόδιο ότι ο καθένας, αν ταιριάζει πιο πολύ με κάποιους άλλους, μπορεί να φτιάξει ομάδα μαζί τους μου φάνηκε καλή σαν σκέψη, μην μας πουν και ότι τυχαία τους έβαλαν μαζί (τους 4 main). Άντε να δούμε και την Erza, έχω περιέργεια με την φωνή και χαρακτήρα! :P
Oct 27 2009 23:35
Photo

Shade D. Slayer → eleni_rocks

yeah... do you know if there will be something on X-mas ??
Oct 27 2009 23:19
Photo

iristellaVagelio

Χεχε πλάκα πλάκα σε εκείνο το σκηνικό και μένα η ίδια παροιμία μου είχε έρθει στο μυαλό. Συγκεκριμένα η ατάκα μετά το "curiosity killed the cat" aka "satisfaction brought her back". Και κακά τα ψέμματα ο Hal έμεινε ικανοποιημένος υπέρ του δέοντος. xD Έχει πολλά ωραία και στα επόμενα κεφάλαια. Άντε φτάσε και εσύ up to date να αρχίσει νέος κύκλος fangirlism και bishonen worshiping στο ανάλογο thread. Βέβαια μετά θα έχεις ένα θεματάκι του πως να αντέξεις με ένα chapter το μήνα, αλλά έχουμε ήδη οργανώσει δίκτυο ψυχολογικής υποστήριξης και απεξάρτησης.
Oct 27 2009 23:11
Photo

Zoro → Vagelio

Α καλά, αν την πας κι εσύ (lol cow boobs :hahaha:) είναι εγγύηση ότι θα μου αρέσει πια! :P Για Βέρσερκ no worries, με το που βγει θα έχεις νέα μου! Δεν μου ξεφεύγουν αυτά! :riiight: Τέλος, απ' όσα ακούω αναμένουμε βελτίωση στο FT κάποια στιγμή (ελπίζω σύντομα!)... γενικά, με το που δούμε Erza πιστεύω πως θα φτιάξει αρκετά το κλίμα! Και απ' όσο τσέκαρα στην [URL="http://fairytail.wikia.com/wiki/Erza_Scarlet"]wiki [/URL](και λίγο στο manga) νομίζω γύρω στο επεισόδιο 5 την περιμένουμε... με το καλό! :drink:
Oct 27 2009 22:58
Photo

matassos → BadBoy

Αντε σου κανω την χαρη να με κανεις φιλο!
Oct 27 2009 22:54
Photo

eleni_rocks → DevilMayCry

Niiiiiiii :D:D:D:D:D ti kaneis esu???
Oct 27 2009 22:51
Photo

eleni_rocks → Shade D. Slayer

Den peirazei uparxoun ki alles eukairies!!! ^^
Oct 27 2009 22:51
Photo

Vagelioiristella

LOL, η περιεργα σκοτωσε την γατα, βασικα εδω ανοιξε την τρυπα του val XDDDD Τεσπα, ωραιος και ο hal, δεν λεω αλλα προτιμω τους αλλους δυο. Οσο για εκεινη την σκηνη με το bunny stew , δεν εχω να πω τιποτα, καλυψες πληρως! Ελπιζω να δω κι αλλα τετοια στα επομενα chapter και περι Ruru η αγαπημενη μου φαση ηταν εκεινη στα extas που τους ειχε ολους σε chibi και τσακανωνταν για τον val :hahaha:
Oct 27 2009 22:38
Photo

BadBoy

Καλώς σας βρήκα Melloriiiiiiiines!!!!!!!~~~~
Oct 27 2009 22:35
Photo

Vagelio → Jorg

Thanks ^^. Αμα σου ειναι ευκολο, πες μου και αν γινεται να φτιαξω panels με τα αντικειμενα που κανουν drop τα heartless.
Oct 27 2009 22:31
Photo

Vagelio → kelborn3

Σε ευχαριστω πολυ, δεν μου ξανακολησε υστερα απ' αυτο :ureshii:
Oct 27 2009 22:29
Photo

HeLLBoiS → matassos

einai oti eimaste friends..an les sto onoma mou ekei pou leei poioi einai online..fisika kai psinomai :P
Oct 27 2009 21:28
Photo

Nighteyes → Lighto

Kαταρχάς καλωσήρθες στο forum μας, μια που δεν έτυχε να ξαναμιλήσουμε.:congrats: Ήθελα να σου πω ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish. Το γράφει στους κανόνες που είδες όταν έκανες την εγγραφή αλλά μάλλον δεν θα το πρόσεξες.:nosey: (Έκανα μετατροπή το ποστ σου στο death note thread.) Have fun.:D
Oct 27 2009 21:15
Photo

MitHuNa → matassos

ahaha k egw eimai melos arketo kairo alla den grafw ^^ a to avatar oxi t vrika kapou to signature eftiaksa egw ^^
Oct 27 2009 21:05