Community Status Updates
Zoro → didimakia
Πω πω ok με καθήλωσες τώρα! Μακάρι να δούμε καλή οπτικοακουστική δουλειά και στο anime λοιπόν, αφού μου λες ξεπερνάει το EL για σένα!
Εξαρχής ήθελα να το διαβάσω βασικά, αλλά τελευταία έχω άλλα shonen που μου τραβάνε την περιέργεια (+ σπουδές και συναφή)... το FT το πήρα πιο πολύ για "χαλάρωμα" ας πούμε (με τράβηξε και ιστορία/mains βέβαια) και είπα να βλέπω μόνο το anime μέχρι να γίνει το τυπικό: να φτάσουμε σε κάποιο πολύ καλό arc και να θέλω να ξέρω τι γίνεται παρακάτω, χωρίς να μπορώ να περιμένω μια βδομάδα ανά επεισόδιο. Το ίδιο είχε γίνει με το One Piece, το ίδιο πιστεύω θα γίνει και εδώ! :P
Θέλω να πιστεύω ότι, μαζί με τα όσα είπες πιο πριν, γίνεται και το ίδιο εθιστικό με το OP σιγά σιγά, ε;
Oct 28 2009 02:14
iristella → didimakia
Στο 8. Το σταματησα με το που έφτασα up to date Με το anime και θα το ξαναπιάσω από αύριο. Σήμερα είχα συγκεκριμένα πράγματα που ηθελα να δω και να διαβάσω οπότε αρκεστηκα στο να διαβάσω μόνο όσα είχε δείξει το anime. ^^ Μέχρι στιγμής πάντως είναι αρκετά καλό και προχωρά γρήγορα. Σε κάποια σημεία με ξενίζει λίγο το gag humor αλλά στην πλειοψηφία του είναι πάρα πολύ ευχάριστο.
Oct 28 2009 01:46
unagi → Erisadesu
Ειναι απο το kuroshitsuji και τα δυο.[url]http://www.mangafox.com/manga/kuroshitsuji/[/url] και [url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6048[/url]
Oct 28 2009 01:42
Marilou → qwerty
^_^
hellooooo ti kaneis?? sry sry opos katalabes den mpeno poli sixna sto account mou... tora eida to mnm sto wall mou...
Oct 28 2009 01:25
amaya3 → Tea-chan
Yay! I hope you'll love TCP as much as I do~ Να ξέρεις όμως πως η αρχή του είναι αρκετά αδύναμη σε σχέση με το υπόλοιπο awesomeness, so don't get discouraged-αν και δε σε κόβω να κάνεις εύκολα drop.
Oct 28 2009 01:22
didimakia → iristella
xexe σωστη επιλογη...
ποπο τι σοι sanji ειμαι(avatar):fromabove:...ξεχασα να πω το σημαντικοτερο... ''πως τα πας? ολα καλα?'' XD
Oct 28 2009 01:21
shadowsong → melkior
Πωωω καλα, εχω κανει και γω μια λιστα απο δω μεχρι αυριο...ασε..τα περισσοτερα δε παιζει καν να προλαβω να τα δω! τεσπα εχω αφησει bleach,one piece και naruto να μαζευτουν επεισοδια και μετα τα βλεπω, οποτε προς το παρον βλεπω 24αρια και αλλα ετσι ολοκληρωμενα...
Oct 28 2009 01:13
iristella → didimakia
Ηello! By the way το manga το έχω ξεκινήσει ήδη γιατί κάτι μου λέει ότι με το anime δεν πρόκειται να δούμε προκοπή.
Oct 28 2009 01:13
Zoro → Robin-Chwan
Και δεν το αλλάζεις (ελπίζω να εννοούσες το nick και όχι το κανονικό σου όνομα XD); Δεν θα με χαλούσε να έχουμε χρήστη Robin-chwan στο forum, θα έβαζες και πιο συχνά σετ της! :P
Έχεις και Zoro για husbando, κομπλέ... νομίζω αν το ζητήσεις σε κάναν Phantom θα στο αλλάξει!
Oct 28 2009 01:06
didimakia → Zoro
ναι παρακωλουθω/διαβαζω one piece... απ τα αγαπημενα μου ! ...
βασικα το ανιμε παει γρηγορα XD... τωρα για αυτα που με ρωτησες.. οι μαχες γινονται εκπληκτικες.. πιστευω πως ενα συγκεκριμενο arc ξεπερναει το επιπεδο του ennies lobby, (μπορω να σου πω μονο μια λεξη για να καταλαβεις τι εστι fairy tail αλλα θα ειναι spoiler).. βεβαια θα αργησει αρκετα να το δειξει στο ανιμε...επισης πολλα αλλα αρκ να κυμαινοντε σε τετοιο επιπεδο(ennies lobby).. ειναι και δραματικο (αλλα χωρις θανατους οπως και το OP ) :P.. αλλαγες θα υπαρχουν πολλες... οι χαρακτηρες θα γινοντε ολο και πιο imba... βασικα θα σου προτεινα να το διαβασεις..πολλα λεμε.. απλα διαβασε το... αξιζει και με το παραπανο... xD
Oct 28 2009 00:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed