Jump to content

Community Status Updates

Photo

DevilMayCry → eleni_rocks

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"] Τιποτα σπουδες ξεκουραζομαι :drink:καθε μερα βγαινω με τους φιλους και σπανια βρισκω μερα να κατσο λιγο σπιτι:emptyonexg1: ... Το κοσπλει αυτεσ τις 3 μερες ηταν τελειο :wooi2: πηγα και τις τρεις μερες:stubborn: ειφελα να βγαλουν κανενα κοματι απο τους the gazette αλα τιποτα μονο ανιμε τουλαχιστον ενα απο το Death Note:chigau: ohuuuuuuuuu .... μα περασα τελεια εσυ ????????? Α και πια αλλα συγκροτηματα ακους εεεεεεε??? [/COLOR][/SIZE][/FONT]
Oct 28 2009 13:31
Photo

spartankid → Serestrum

τελικα δεν θα μπορεσω να τα παρω χιλια σορρυ που σε καθυστερησα ββ
Oct 28 2009 13:21
Photo

MitHuNa → Kakashi_sensei

ero chibi chaaaaaaaaaaaaaaaaan :`( mou leei oti t arxeio einai panw apo 1Gb opote epeidh den eimai prenium den borw na t katevaswwww ADIKIAAAA
Oct 28 2009 12:34
Photo

Jorg → Zoro

To Hitman Reborn μεχρι το 19 επεισοδιο ειναι καθαρα κωμωδια. Απο το 20 και μετα αρχιζει να μπαινει και η δραση. Μεχρι στιγμης το Reborn εχει 156 επεισοδια και εχει αρκετα ακομα να δειξει. Αν δεν βαλουν κανενα αλλο arc μετα απο αυτο που δειχνει τωρα, φοβαμαι πως θα τελειωσει. btw, το τελευταιο arc που δειχνει τωρα, κατα εμενα, θα ειναι το καλυτερο. Να σου πω μονο οτι το αιμα που εχει το manga το εχουν κoψει εντελως στο anime. Και εγω θα ηθελα πολυ να δω την Erza. (και την συμπεριφορα του Natsu και του Gray μολις την δουν, :hehehe:). She is so cool!
Oct 28 2009 11:55
Photo

Jorg → Vagelio

Λοιπον υπαρχουν συγκεκριμενα αντικειμενα τα οποια μπορεις να τα τοποθετησεις σε links που υπαρχουν ειδη σε διαφορες ιδιοτητες, οπλα κτλ. πχ καποια οπλα εχουν ενα, δυο ή παραπανω links στα οποια μπορεις να τοποθετησεις ειδικα αντικειμενα, τα οποια τους δεινουν ιδιοτητες ή τους δυναμωνουν τη μαγια ή την δυναμη κτλ. Επεισης υπαρχουν καποια αντικειμενα τα οποια τα βαζεις στα panels σου και σου εμφαβιζονται καποια link. πχ Υπαρχει ενα αντικειμενο που λεγεταο level doubler και εμφανιζει 4 links. Αν βαλεις σε αυτα τα links ενα level up αντικειμενο, το οποιο σου ανεβαζει το level κατα ενα, σου ανεβασει το level κατα δυο. Δεν ξερω κατα ποσο σε βοηθησα ή σε μπερδεψα παραπανω, αλλα μην ανυσυχεις. Θα τα μαθεις με το περας του χρονου, αφου ουτοσιαλλως θα σου εμφανιζονται και αναλογα tutorial.
Oct 28 2009 10:14
Photo

Tea-chan → amaya3

No worries, είμαι πεισματάρα όσον αναφορά τα manga που διαβάζω! Οπότε, να με έχεις σίγουρη γι αυτό το manga! CU in the thread!
Oct 28 2009 10:14
Photo

Tea-chaniristella

:hahaha::hahaha::hahaha: Για κάποιο λόγο, ήμουνα σίγουρη ότι εσύ θα το εκτιμούσες! Λέω μέσα μου "Κάτσε να το δει η Iristella αυτό!" Και δεν είχα άδικο! Τί λέει, πώς είσαι;
Oct 28 2009 10:10
Photo

Shiroikage → Madarb

Bump!
Oct 28 2009 09:38
Photo

Black Rabit → alex90

:orly:Θεά μου τι κάνεις?Η Φίλια είμαι!
Oct 28 2009 06:53
Photo

Black Rabit → BlackRoseOfDestiny

Εγγονούλα μουυυυυυυυυ!!!ΧΑ!Σε βρήκαμε!!! :blingeye2:
Oct 28 2009 05:42
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ναι είμαι κι εγώ τις άποψης ότι θα βελτιωθεί πιο κει, γι' αυτό και δεν το θάβω καθόλου τώρα, για shonen καλά πάει... αν ήταν καμία 26αρα σειρά να πω οκ, αλλά δεδομένου ότι περιμένουμε πολλά eps απλά ακολουθεί την παράδοση. :P Σχέδιο-βία τα ίδια, ελπίζω πιο κει να βελτιωθούν, το μόνο μου παράπονο είναι ότι πηγαίνοντας το τόσο γρήγορα φοβάμαι μην έκοψαν καμία καλή σκηνή ή διάλογο... κατά τ' άλλα δεν μου φαίνεται κακό που το πάει στο fast forward, κι ας δούμε καμιά μάχη λιγότερο ή πιο γρήγορη δεν νομίζω πως χάνουμε πολύ, τα πρώτα επεισόδια δεν είναι και τρομερά σημαντικά άλλωστε. Από το να περιμένουμε 100 eps όπως το OP (πραγματικά αναρωτιέμαι τι κράξιμο έφαγε στην αρχή με τόσο slow pace!) προτιμώ να φτάσουμε πιο γρήγορα σε κάνα καλό arc! Έχει πράμα το anime να πάρει από το manga άλλωστε! Απλά ελπίζω σαν φτάσουμε σε κάποιο σημείο με πιο πολύ ενδιαφέρον να σταματήσουν το fast forward και να το πάνε πιο αργά, 1 chap = 1 ep πχ, ώστε να μην περδικλωθούν από μόνοι τους σαν τελειώσουν τα chapters... ελπίζω το studio να είναι αρκετά έξυπνο ώστε να το πάει πιο γρήγορα τώρα που έχει υλικό και δεν θέλει να κουράσει το κοινό, αλλά να ξέρει που να βάλει φρένο! Αν το προσέξει, πραγματικά, μπορούμε να γλιτώσουμε fillers για ένα πολύ μεγάλο διάστημα! Α και κάτι άλλο που ξέχασα να σου πω πριν είναι ότι το OP ξεκίνησε με Luffy, Koby και Alvida, ενώ το manga με Luffy και Shanks... οπότε και στο FT ποιoς ξέρει, κάτι που κόπηκε τώρα ίσως το δούμε πιο κει, όλα παίζουν! :P Ναι προσπαθώ να κάνω κι εγώ catch up το Naruto, αυτές τις μέρες είχα άλλα να δω, αλλά σαν σύνολο γίνεται πολύ καλή δουλειά μπορώ να πω και πολλά σημεία με τον Jiraiya (μάχες κλπ) που δεν είχα πολυκαταλάβει στο manga τι είχε γίνει, επιτέλους έγιναν φανερά εδώ! Μακάρι να το συνεχίσει έτσι μέχρι να τελειώσει το Pein/Itachi arc και μετά κάνουν ότι θέλουν με fillers. :P ID ftw!! Πραγματικά από το 422 κατέληξα να κατεβάσω 2 themes που έπαιξαν σε 2 σκηνές (με Ace-WB και στο τέλος που η Boa έπρεπε να βάλει τις χειροπέδες), τόσο πολύ μου άρεσαν! Ο seiyuu του Hannyabal κάνει και καλή δουλειά μπορώ να πω, η ατμόσφαιρα είναι ωραία (και η μουσική βοηθάει πολύ), ενώ το σχέδιο νομίζω στρώνει επιτέλους... φοβόμουν μην μείνει ίδιο με το Shabondy και χαλάσουν το arc αλλά ευτυχώς όχι! Μένει ο Magellan να δούμε αν θα έχει καλό VA μόνο, όπως και η Iva! XD Buggy ftw και πάλι, τον είχα πεθυμήσει από Loguetown! Είναι από τους λίγους γελοίους κακούς της σειράς που δεν μου την σπάει καθόλου και τον πάω, μάλλον ακριβώς επειδή δεν έχει τόσο σοβαρό ρόλο (όπως Moria πχ) και έχει άπαιχτη φωνή! Τέλος, το manga του OP συνεχίζει να σου αρέσει το ίδιο εσένα; Γιατί οκ σαν σύνολο εννοείται πως παραμένει ψηλά, απλώς... τόσες μάχες που γίνονται έχω χάσει τι μπάλα με το τι γίνεται (ελπίζω στο anime να είναι πιο "εύκολα" να ερμηνευτούν, όπως με τον Jiraiya) :blurah5: και θα ήθελα να δούμε καμιά ανατροπή, κάνα 1 on 1 να ολοκληρώνεται, κάναν [U][B]θάνατο[/B][/U]... και φυσικά να μην χάσουμε τον WB από τώρα... τπτ δεν έχει κάνει ακόμη, θα διαλυθεί ο μύθος του αν γίνει τπτ τέτοιο, ελπίζω ο Oda να μην τον χαλάσει! :uhh:
Oct 28 2009 04:31
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Thanks mate. Οντως το Op πρεπει να ειχε φαει κραξιμο απο τους dbz fans τοτε:hahaha:, αλλα κοιτα που εχει φτασε, να πορωνει κοσμο και κοσμακι εβδομαδιαιος. Ειναι οπως το πες, και naruto και op αρχισαν πολυ χλιαρα, και με το animation εχουν και τα 2 σκαμπανεβασματα, απλα στο FT επεφτε τρελο κραξιμο, δε μπορει να αρχισει με τα τουμπανια να παλευουν στο πρωτο κιολας επισοδιο. Ναι set ειπα να αλλαξω, μιας και μπηκαμε στα επισοδια με τον pein ειπα να τον ξαναβαλω, ειχα και καμποσο καιρο να τον τιμησω. Kefka still rocks the universe, αλλα φορεθηκε αρκετα, θα τον ξανατιμησω αργοτερα :P Χαρηκα παντως που επιτελους μπηκαμε στο ID ark, τετοιες epic στιγμες περιμενα πως και πως να τις δω animated. ps:BUGGY FOR PIRATE KING ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!1111ΟΝΕ
Oct 28 2009 04:04
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Amen to your post! Συμφωνώ απόλυτα! :respect: Στα πρώτα 2 ep του Naruto βαριώμουν την ζωή μου, ενώ στα πρώτα του OP ok είχε ευχάριστο κλίμα πάλι, αλλά για παιδικό το είχα κόψει. Πραγματικά αναρωτιέμαι κάτι αυτές τις μέρες: όταν το OP ξεκίνησε είχε πολύ παρόμοια πορεία με το FT, πχ, αν έχεις ακούσει, στο anime δεν έδειξαν ποτέ πως ο Luffy απέκτησε το scar στο μάγουλο, ενώ στην σκηνή που ο Zeff κόβει το πόδι του με μια άγκυρα, στο manga το έφαγε! :hahaha: Οπότε και σε αυτό το anime υπήρξαν μερικές αλλαγές στην ιστορία, ενώ για το pace του δεν υπάρχουν αμφιβολίες... κατά την γνώμη μου μόνο το Arlong arc ήταν από τα καλά της αρχής, κατά τ' άλλα βρήκα τα πρώτα 100 eps να 'ναι κάπως "αργά" (ή μάχη με τον Mech Mr. 3 στο Little Garden πχ μου 'χε φανεί πολύ lame) και μόνο στο Arabasta πήρε τα πάνω της. Αν τότε λοιπόν κάποιοι το σχολίαζαν σε forum όπως εμείς τώρα το FT, ποιος ξέρει τι κραξίματα είχε φάει τότε το OP στην αρχή! :hahaha: Η πορεία μας έδειξε πόσο imba μπορεί να γίνει ένα anime όμως, αν το studio το θέλει... το Naruto που φαινομενικά ξεκίνησε καλύτερα ενώ (τα πρώτα 100+ eps είναι πιο extreme για μένα) μετά έπηξε στα fillers... ας ελπίσουμε ότι και το FT θα ακολουθήσει παρόμοια πορεία με το OP λοιπόν! :riiight: Btw δεν σου πα μεγιές για το νέο σετ! Μας τελείωσε ο Kefka ε; :P Αποκτήσαμε και σετς με κοινό χαρακτήρα πια, μόνο εμείς έχουμε Pein σε όλο το forum... και σκοπεύω να το κρατήσω κάνα μήνα ακόμη... σε καλό να μας βγει! XD ΥΓ: Epic ο Buggy στο 423 btw ε; Πάω πολύ τον seiyuu!
Oct 28 2009 03:13
Photo

iristellaTea-chan

[quote=Tea-chan;348940][SIZE=5][B]OMGZ!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] [spoiler=Να το πω 16+; Ειλικρινά, δε ξέρω!][IMG]http://fc03.deviantart.com/fs50/f/2009/300/a/5/Sasuke_Nevermind_by_sbel02.jpg[/IMG][/spoiler] Τί κάνω τώρα; Facepalm? Squeal? Εμετό; Βγάζω καρδούλες; ΤΙ;;;;;;;;[/quote] Δεν ξέρω για σένα αλλά προσωπικά είμαι σε φαση "i want one of those" εδώ και κάτι ώρες. Φανταστική εικόνα. ΠΡαγματικά πέθανα στο γέλιο.
Oct 28 2009 02:29
Photo

Erisadesu → unagi

α ευχαριστώ θα το δοκιμάσω... φαίνεται ενδιαφέρον πάντως...
Oct 28 2009 02:25