Community Status Updates
Zoro → didimakia
Πω πω δλδ σύντομα, αν κάνει καλή δουλειά το studio, θα ικανοποιηθούν όλοι οι δυσαρεστημένοι ως τώρα viewers του anime... μακάρι!
Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο μόνο λοιπόν, το arc του 11 πόσα chapters περίπου έκανε να τελειώσει, ή αλλιώς σε ποιο chapter ξεκίνησε το επικό arc που λες;
Oct 28 2009 16:14
didimakia → Zoro
ναι.. στο 10 την συνανταμε και στο 11 αρχιζει.. μετα με το που τελειωσε το arc μπενουμε σε ενα επικο!
βασικα δεν κρυβεται καποια ιστορια η κατι τετοιο.. απλως εξηγει ο master γιατι εβαλε αυτο το ονομα.. δεν ειναι κατι το σημαντικο αλλα εμενα μου αρεσει πολυ το πως του ηρθε η ολη ιδεα... :) αυτο θα το αναφερει αρκετα αργα.. στο επικο αρκ που ανεφερα πιο πανω..
Oct 28 2009 16:10
Zoro → didimakia
Στο 11; :oo: :erk:
Και στο 10 συναντάμε Erza; :hahaha: Δλδ σε 2-3 eps μπαίνουμε στα "καλά" στο FT anime;
Ναι, αν και δεν είχα ρωτήσει ακριβώς, απλώς είχα απορία γιατί λεγόταν έτσι και όχι Fairy Tale (καθώς στην αρχή δεν μπορούσα να το βρω στο net με αυτό το όνομα :P) και απλά με το που είδα το σήμα του guild το κατάλαβα... απλά κρύβονται κι άλλα πίσω από το έμβλημα απ' όσο έχω καταλάβει, ε;
Oct 28 2009 16:05
didimakia → Zoro
στο 11 τσαπτερ...
btw εσυ ειχες ρωτησει ποιο ειναι το νοημα του ονοματος fiary tail?
Oct 28 2009 15:57
Zoro → didimakia
Μιας και μου έβαλες περιέργεια με αυτό το πρώτο μεγάλο arc που είπες, μπορείς να μου πεις σε ποιο chapter ξεκίνησε περίπου;
Έχω περιέργεια πόσο απέχει από το anime πάνω κάτω... έτσι κάθε βδομάδα μπορώ να βλέπω πόσο κοντά είμαστε. Είναι αυτό που αναμένω πιο πολύ από το FT, ένα καλό arc να δούμε αν θα αποδείξει την αξία του! :P
Oct 28 2009 15:51
didimakia → Zoro
περιπου τοτε θα την δειξουν.. παντως στο πρωτο μεγαλο αrc θα πρωταγωνιστουν και οι 4... :D
Oct 28 2009 15:48
Zoro → didimakia
Αααα είπα κι εγώ, όντως έφαγα και ένα spoiler ότι ο Natsu θέλει να την πολεμάει για να βελτιώνει τις ικανότητές του... φαντάσου θηρίο! :P
Πάντως κι εγώ πάω πιο πολύ Lucy από εκεί μέσα σαν ομορφιά... υπερβολικά manly μου φάνηκε η Erza, ακόμη και στο name! Πιστεύω θα την συμπαθήσω όμως... και, απ' όσο τσέκαρα, στο επεισόδιο 5 λογικά θα την δείξουν, μιας και στο manga την έδειξαν στο chap 10 και είμαστε γύρω στο 8 στο anime! Θέλω να δω και τι δουλειά θα κάνει η voice actress! :)
Oct 28 2009 15:43
didimakia → Zoro
βασικα ειναι imba σε δυναμη/ικανοτητα...ολους σουζα τους εχει...XD η ρομπιν δεν ειναι ετσι.. σαν θυληκο προτιμω την Lucy :P
Oct 28 2009 15:38
Zoro → didimakia
Καλά, έτσι και γίνει addictive και το anime με βλέπω να το πιάνω αμέσως το manga... απλώς προς το παρών μου λείπει το ενδιαφέρον και ο χρόνος. :P
Btw όσο για την πιο imba γυναίκα σε shonen το έχω ακούσει κι από αλλού αυτό... είπαμε καλή η Erza, αλλά τόσο καλή; :oo: Εμένα ως τώρα η fave μου shonen γυναίκα είναι η Robin-chwan και θεωρώ ότι δύσκολα την ξεπερνάει κάποια... τόσο top η Erza;
Oct 28 2009 15:31
didimakia → iristella
αντε enjoy ...:D btw εσυ μονο με την anime.gr ασχολεισαι ή εισαι και σε κανενα αλλο φορουμ?
Oct 28 2009 15:30
didimakia → Zoro
addicted as hell... το one piece και το φairy tail ειναι τα τοπ 2 manga στην λιστα μου.. εχω διαβασει πολλα αξιολογα shounen οπως (bleach,naruto) αλλα ειναι κλασσεις ανωτερα...
θα δεις και τιν πιο imba woman char σε shounen... :)
Oct 28 2009 15:21
melkior → shadowsong
Και εγω το ιδιο αν και βλεπω μονο naruto το αφηνω αρκετα επ και μετα οταν εχω χρονο και ορεξη το ξαναπιανω τωρα το εχω σταματησει στο 124 επ.
Σιγα σιγα λεω να πιασω μερικα τωρα βλεπω το Pumpkin Scissors και ειναι πολυ καλο.
bleach και one piece αξιζουν αν και ειναι πολλα επ δεν ξερω αν θα τα εβλεπα αν και το one piece μου χει φαει τα αυτια ενας φιλος μου να το δω και για το ποσο τρομερο ειναι και με βαζει σε πειρασμο να το κατεβασω εσυ τι λες.
Oct 28 2009 14:54
Robin-Chwan → Zoro
Οχι δεν ειχα σκοπο να αλλαξω το αληθινο μου ονομα σε Robin-Chwan αλλα το username μου. Χμμ παω να του το πω να δω αν μπορει να το αλλαξει. Εγω εχω παρει Zoro για husbando, εσυ Robin για waifu, μια χαρα... θα ειμαστε το ΟΡ ζευγαρακι του φορουμ (μη χεσω...)
Oct 28 2009 14:48
iristella → Mad_Hatter
Dont you have something to do atm? Like getting ready or smth? >w<
Oct 28 2009 13:55
alex90 → Black Rabit
yes baby..i´m here!!!
and plz don´t f@*k with lilly(my wife)!
Oct 28 2009 13:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed