Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Zoro

Pm εστειλα εκεινη την ωρα. Οταν ειπα done εννοουσα το FT. Το manga. (Με αγαπημενο χαρακτηρα τον Loki και σε σχεδον ιδια θεση τον Natsu) Το Beserk λεω να το αρχισω αυριο (αμα εχω υπολογιστη δηλαδη γιατι η μανα μου λεει οτι θα μου τον ξαναπαρει...) και για αγαπημενο χααρκτηρα βλεπουμε... Τωρα πηγα να βαλω ενα Robin σετακι και ειδα οτι εχω ελαχιστες Robin pics οποτε δεν θα ελεγα οχι σε μερικες. Εσυ ποτε με το καλο αλλαζεις σετακι??
Oct 28 2009 17:18
Photo

FunkyFisch → MitHuNa

a kai btw eimaste aderfakiaaaa :P :P oneechaaan!
Oct 28 2009 17:18
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Done what? Έστειλες pm εννοείς; :P Αν ναι, μακάρι να στο αλλάξουν (το nick)! Και φυσικά I'm a pro at Rob's pix... αν χρειαστείς σου βρίσκω εγώ καλό σετ! :) Αν πάλι εννοούσες το FT, το manga ή το anime ξεπέταξες; Η Lucy πως σου φάνηκε btw; Ω καλά, Berserk σε βλέπω να βγαίνεις Guts fan από την αρχή (hope so at least :kill4u:).
Oct 28 2009 17:07
Photo

MitHuNa → matassos

χα χα χα καλα θα δω τι μπορω να κανω :)
Oct 28 2009 17:05
Photo

MitHuNa → kantoros

καημενοοο πατπατ
Oct 28 2009 17:04
Photo

kantoros → MitHuNa

den prolavainw, aurio grafw diagonisma kai den exw kanei tipota. an prolavw kai teleiwsw tha sas parw til na me peite pou eiste
Oct 28 2009 16:59
Photo

FunkyFisch → MitHuNa

α ρε κολοφαρδαααααα δεν προλαβαινω εχω διαβασμα ρε γαμωτο :( το σαββατο βεβαια σιγουρα θα με δειτε απλα μεσοβδομαδα με απειλουν τα φροντηστηρια
Oct 28 2009 16:51
Photo

matassos → MitHuNa

ρε χαζουλα ελα το Σαββατο! τι θα κανουμε χωρις εσενα? θα τους φαω λαχανο ολους στα παιχνιδια :P
Oct 28 2009 16:48
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Done!!! Παει το ξεπεταξα και το fairy tail. Τωρα βαζω προς για Beserk...
Oct 28 2009 16:47
Photo

MitHuNa → FunkyFisch

choto esu ti mou eisai? adelfos 8eios? pateras? exw berdeutei me tis oikogeneies ^^ ναι κατι τετοια μ ελεγε αλλα θελω λεπτομέριες.. σημερα θα βρεθουμε για εναν καφεε κ λιγο παιχνιδι 6κμιση καμαρα αν θες ελα μια βολτα ^^
Oct 28 2009 16:37
Photo

didimakia → Zoro

αυτο το επικο που σου λεω δεν ειναι το καλυτερο...:P ας το πουμε arabasta ^_^
Oct 28 2009 16:34
Photo

FunkyFisch → MitHuNa

MELLORIIINEEE !!! τι γινεσαι? δεν μου λες τι ηβεντ ειναι αυτο που σου ειπε ο κασιελ?για την εκθεση θεσσαλονικης ειναι; BTW τοσο καιρο νομιζα οτι μενεις αθηνα!! αφου εισαι και συ θεσσαλονικη να βρεθουμε ολη η οικογενεια καμια φορα :Ρ
Oct 28 2009 16:26
Photo

Zoro → didimakia

Α, θα αργήσει το επικό arc δλδ... καλύτερα από την μία, να μας δείξουν κάτι καλό μεν αλλά μην πάρει φόρα, τα πετάξει όλα μέσα και ξεμείνει από ιδέες μετά... γενικά απλά να ξεφύγουμε από αυτό το χαρουμενιάρικο ύφος που έχει τώρα θέλω, να μην παραπονιούνται όλοι κιόλας, δεν θέλω enies lobby αμέσως, ένα arabasta μου αρκεί! :P
Oct 28 2009 16:25
Photo

MitHuNa → kantoros

καντοροοοο θα βγουμε για καφε σημερα εισαι μεσα? 6κμιση καμαρααα!!
Oct 28 2009 16:23
Photo

didimakia → Zoro

χμμ εκανα λαθος.. μετα απο αυτο το arc το οποιο τελιωνει στο 21 τσαπτερ θα ειναι ενα αρκ oπου συσχετιζεται για την ιστορια του gray(πολυ ωραιο μιας και ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου) και μετα το επικο αρχιζει στο τσαπτερ 47...
Oct 28 2009 16:22