Community Status Updates
ichigo13 → Kenny
Kenny are you in love?????
That's the only way I can explain your Avy-Sig combo :P
Nov 12 2009 17:38
Wabbit → Cassiel
Λοιπον καταρχάς να πώ καλη αναρωση για τον πατέρα σου. Ελπίζω να μην είχε κάτι σοβαρό. Έπειτα, sorry που απάντησα στο προφίλ μου, είμαι λίγο ζώον. Μήν ανησυχεις θα τα γράψω όλα, και τα special, δεν θα σε αφήσω παραπονεμένο. Καλή συνέχεια με τα δικά σου cosplay και καλό κουράγιο Cassie-kun!!
Nov 12 2009 17:37
Cassiel → Wabbit
Τώρα είδα την απάντηση σου μιας και την έγραψες στο προφίλ σου:).Πίστεψε με σκόπευα να έρθω και να σας κάνω και surprise στο πάρτι χωρίς να πω απολύτος κανέναν (και ας έμενα στον δρόμο μετά:hahaha:).Να που όμως δεν έμελε να γίνει επειδή ο πατέρας μου έκανε εγχείρηση σήμερα και θα πρέπει λογικά να πάω το Σ/Κ Θεσσαλονίκη να είμαι εκεί.Αλλιώς και τα εισητήρια του Δεκέμβρη είχα πρόχειρα να τα άλλαζα για τώρα.Και έγινε και το άκυρο και ο άλλος στην δουλειά πήρε Πέμπτη ρεπό με αποτέλεσμα να έχω εγώ το Σάββατο free.Όλα βόλευαν εκ μαγείας...εκτός από αυτό το ένα...:if:.Ούτε να σκέφτομαι θέλω πια τι θα χάσω σνιφ, με ποιάνει μελαγχολία:uhh:.Ευχαριστώ που θα αναλάβεις πάλι να με καλύψεις σε αυτό το θέμα:nod:.Όπως είπα αν είναι να σας χαλάσει το κέφι μην ζορίζεστε πάντως. Θα είναι και περισσότερος χαμός λογικά αυτή την φορά από των Sakura.Αν πάντως μπορείς, μην αγνοήσεις και τους Goths,Visual Kei,Schoolgirls e.t.c. please:blingeye2:.Big thankies:wooi2:.
Εντομεταξύ εγώ εδώ 'ζορίζομαι' οικονομικά να ολοκληρώσω τα δύο μου cosplays για τον Δεκέμβρη εδώ πάνω.Την Αθήνας το ξέρεις και δεν χρειάζεται δουλειά πέρα από μια μικροεπισκευή.Η πλάκα είναι ότι ήδη τέλειωσα και το μισό του πρώτου πάρτι εδώ πανω για του χρόνου:frozen:.Είναι επειδή θα το έκανα πρώτο απ'ολα αλλά άλλαξε το προβλεπόμενο timetable των πάρτι εδώ πάνω.Αλλά πωωωωωωωω ήθελα να δω πολλά από τα δικά σας και αυτή την φορά από πρώτο χέριιιιιιιιιιιιιι:sadist:.Θα ερχόμουν και εγώ σαν Death the Kid για να χαθώ μέσα στον τσούρμο από Soul Eater characters.Αχ:bahhh:.
Nov 12 2009 17:13
Robin-Chwan → Zoro
Χα! Θυμαμαι πριν απο πολυυυυ καιρο που μια ψυχη μου ελεγε ποσο τελεια ειναι η Sakura...:wis:
Αληθεια τωρα που τελειωσες το Naruto τι λες? Sakura ή Ηinata?(η υγεια σου θα εξαρτηθει απο την απαντηση σου):try:
Anw Mirajane ftw!! Τα συνδιαζει ολα.:knock-knock:
Ναι ο Loki το ειχε στην αρχη αρχη αυτο το fail στυλ αλλα μετα εγινε πολυ σοβαρος (Σπαει κοκκαλα!!) Α, και αν θες να δεις τι γνωμη εχει η Lucy γι' αυτον τωρα κοιτα το ava και την sig μου (btw στην profile pic στη Lucy μιλαει):nanana:
Δεν ξερω αν το εχεις παρατηρησει αλλα στο thread δεν εχουν πιασει ουτε τον Luffy, ουτε τον Naruto αλλα ουτε τον Ichigo (καλα για τον τελευταιο ειναι απολυτως κατανοητο. ποιος θα θελε εναν συζηγο τοσο lame ενω συνχρονως τον λενε Φραουλα):terror2:
Παντως ξερεις τι θελω να δω? Θελω να δω πως θα αντιδρασει ο Luffy αμα καποιος χτυπησει την Hancock...:kill4u:
Btw να σημιωσω οτι ο κυριος απο κατω παει 1η κι εγω 3η. (Ολα τα αλλα ειναι ασημαντες λεπτομερειες...:chigau:
Nov 12 2009 16:40
Goggeta SSJ6 → X-LpBleach
Αχ ναι το ξερω ημαστε ενα gay ζευγαρι!!!
Ου ου ου τζουτζουκατι μου!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Nov 12 2009 16:39
kelborn3
→
Lucy-Nyu
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τωρα το ειδα.Μα καλα δεν ντρεπεσαι να μην εχεις βαλει στις επιλογες σου τον brook.Τον αντρα,τον ανυπερβλητο μουσικο,τον σουπερ ερο,τον μονο που εχει δει κυλοτα η στρινγκ(γτ δεν ξερουμε τι φορουσε η 8υσια του) και το ονομα του δεν υπαρχει ουτε καν στη λιστα.U DISGUST ME.I SPIT IN YOUR FACE
[IMG]http://kevinrobinson.files.wordpress.com/2008/06/epic_fail.jpg[/IMG]
Nov 12 2009 16:28
Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan
ok! τωρα σκοπος ειναι να φτιαξουμε ενα γενικο/βασικο blog, θα το συζητησουμε απο κοντα στο meeeting
Nov 12 2009 15:49
Vagelio → Tenshi
Καλη τυχη, ελπιζω να συμβει το ιδιο και σε 'μενα. Δεν υπαρχει τπτ καλυτερο απο το να ξυπνας και να πηγαινεις χαρουμενος στην δουλεια (και αυτο επιτυγχενεται μονο αν σου αρεσει η δουλεια σου).
Nov 12 2009 15:20
Night Wizard Seal → Zoro
Ναί μου έχει πεί και η hinatast.Με την χινάτα είμαστε στο ίδιο σχολείο,δεν είναι απλά φορουμιακή μου φίλη(βέβαια είναι ένα χρόνο μικρότερη:P)
Ναί έχω ακούσει για το μπέρσερκ και σωστά το πέτυχες μου αρέσουν περισσότερο τα σκοτεινά παρά οι κωμωδίες κλπ κλπ.Αλλά θα τιμήσω το μάνγκα γιατί το άνιμε δεεε.Τέσπα.
Να ξέρεις σαν υστερόγραφο,εμένα μαζί όμως με την λούσι απο το fairy tail μου αρέσει η mirajane και μπορώ να σου πώ ότι την περνάει για λίγο την λούσι.όταν φτάσεις στο άνιμε ή στο μάνγκα σε εκείνο το "επίμαχο" σημείο θα καταλάβεις γιατί μου αρέσει περισσότερο.:)
Το διαβάζεις το μάνγκα ??
Nov 12 2009 15:08
kantoros → MitHuNa
oxi den to spoilara. i didn't ever scratch the surface.
akuro, den mporw na to kanw telika. to event ksereis an einia konta sto viologiko? asxeto vevaia alla tespa
Nov 12 2009 13:58
Hitorinai Kokoro → kawaiidoberman
you asked for Uta no Oniisan with subs, right? To έχουν ανεβάσει στην community των Kanjani8 στο Livejournal, δεν ξέρω αν έχεις υπ'όψιν σου...Πάντως αν το βιάζεσαι στα γράφω σε dvd και στα στέλνω, PM me your address if you want^^
Nov 12 2009 13:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed