Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Vegetasmate

Οχι βλεπω κι αλλα εκτος απο ΟΡ και FT. Απλα με αυτα εχω φαει το πιο χοντρο κολλημα. Βλεπω: Naruto, Bleach, One Piece, Fairy Tail, Death Note, Full Metal Alchemist, Soul Eater, Let's Lagoon etc. etc. Τωρα τι να σου πω, μου αρεσουν τα παντα. Τα παντα ολα που λενε... Δεν εχω προτειμησεις... (Τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη...)
Nov 12 2009 23:08
Photo

Vegetasmate → Robin-Chwan

aaww!! eisai i Hinata-chan!!<3 πωπω!!! τελικα ειμαστε πολλοι καμενοι απο ΟΠ!! Λολ!! Τιποτα αλλο περαν απο ΟΠ και ΦΤ παιζει ή μονο μ αυτα ασχολεισαι?? γενικα τι ειδος σ αρεσει? σοθτζο? σουνεν? σπλατερ? κτλ...
Nov 12 2009 22:56
Photo

firestone

[URL="http://bux.to/?r=Rekaneniaou"]:burningbe3: [/URL]
Nov 12 2009 22:43
Photo

Ναι ειμαι μικρουλα ακομα. 14. Απο τους μικροτερους στο φορουμ. 3η γυμνασιου παω ομως εχω τους μισους καθηγητες του λυκειου (για ενα περιεργο λογο ειναι ολοι πολυ καλυτεροι απο τους δικους μας...) Καλα εχω φαει χοντρο κολλημα με το ΟΡ (και το FT). Τωρα μερικες φορες μου αρεσει πιο πολυ το ανιμ αλλα μερικες φορες ειναι μαυρα χαλια οποτε τοτε προτειμω το μανγκα.
Nov 12 2009 22:41
Photo

αχαχαχαχχαχαχαααα!!!!! δεν πειραζει! εισαι μικρη εε? τι ταξη πας? απ οτι ειδα σ αρεσει πολυ το ΟΠ! καμια αλλη προτιμηση? γενικα διαβαζεις ή βλεπεις?
Nov 12 2009 22:38
Photo

Serestrum → Radagast

ειχα δει πολλα σε εκεινο το ποστ... χεχ... με εμπνεεις XD τα μαθαμε τα μαθαμε... αντε με το καλο...
Nov 12 2009 22:34
Photo

αχαχαχαχχαχαχαααα!!!!! δεν πειραζει! εισαι μικρη εε? τι ταξη πας? απ οτι ειδα σ αρεσει πολυ το ΟΠ! καμια αλλη προτιμηση? γενικα διαβαζεις ή βλεπεις?
Nov 12 2009 22:30
Photo

Radagast → Serestrum

ώστε δεν πήγε χαμένο εκείνο το ποστ. ωραία. :) Θα σε ενημερώσω αν είναι γιατί τώρα έχω κάποια άλλα μικρά projects active. :)
Nov 12 2009 22:27
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

its naruto shippuuden's me8epomenous epeisodium name
Nov 12 2009 22:23
Photo

XD (ναι, οκ δεν μπορω να σκεφτω θεμα για συζητηση. Καταραμενα διαγωνισματα! Με εχουν κανει λιγο...:dazed:)
Nov 12 2009 22:19
Photo

Zoro → Vegetasmate

Ε αφού είναι απόρρητο να σου στείλω και τα δικά μου σε pm να μου το πεις, μιας και λιγάκι πιο προσωπικά! :P Incoming!
Nov 12 2009 22:14
Photo

nothing dear!!! ^_^
Nov 12 2009 22:13
Photo

Thnx for the friend rec.:wis:
Nov 12 2009 22:11
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Hmph, ουτε απο ομορφια μου αρεσει η βλαμμενη. Νταξει καλη ειναι η Ινο αλλα απο ολες τις πλευρες προτειμω την Hinata. Αν και πρεπει να παραδεχτω οτι η Ινο εχει γινει αρκετα πιο ομορφη ατο 2ο μερος. Τωρα νταξει ουτε κι εμενα με εχει ενθουσιασει το κολλημα της με τον Naruto και για να πω την αληθεια μου ουτε κι εμενα μου αρεσει το romance στο Naruto αλλα ο μονος λογος που το βλεπω πλεον ειναι για να μαθω τι θα γινει στο τελος με την αγαπημενη μου χαρακτηρα και τον πρωταγωνιστη (ειμαι ρομαντικη ψυχη) Αλλα εγω σε ρωτησα ποια απο τις 2 προτειμας και η Ινο δεν ηταν στις επιλογες. Οποτε ακομα περιμενω την απαντηση σου. Δε νομιζω οτι τον ειχε καν στη λιστα της. Η σκηνη που εδειξε οτι αυτος τρομαξε επειδη ηταν stellar spirit mage (δε σου λεω γιατι τρομαξε γιατι ειναι χοντρο σποϊλ) ηταν εντελως κωμικη. Αλλα πιο κατω η ιστορια του ειναι θεϊκη!!! Ο Φραουλας ουτε εμενα μου αρεσε οταν τον ειδα (τωρα μου αρεσει ακομα λιγοτερο...) και τα power ups του ειναι χειροτερα απο του Ναρουτο. (Σκεψου) Τελικα ο Luffy ειναι ο μονος αξιολογος πρωταγωνιστης στην 3αδα των μανγκα. (Το FT ειναι 4ο) Καλα θελω να δω τι θα κανει ο Oda με αυτους τους 2. (Καλα εγω το χω σιγουρο οτι αυτη θα ειναι η επομενη Nakama) Τωρα για το υπολοιπο αρκ ετσι οπως το παει ο Oda δεν μπορω πια να φανταστω τι θα γινει. Δε νομιζω οτι κανεις απο δω μεσα μπορει να μαντεψει τι θα γινει στο τελος. Τα επιπεδα φαντασιας του ειναι ΠΟΛΥ ανωτερα μας!!!
Nov 12 2009 22:09
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Ναι κι εγώ αυτό εννοούσα με φορουμιακή φίλη, επειδή ξέρω κάνετε παρέα και εδώ... δεν εκφράστηκα καλά, αλλά μου τα 'χε ήδη πει κι αυτή! Καλά το manga του Berserk είναι απείρως καλύτερο φυσικά, μόνο και μόνο που βλέπεις το απίθανο σχέδιο του mangaka, ενώ στο anime κόπηκαν αρκετά... still, έκαναν πολύ καλή δουλειά με φωνές και μουσικές και το κομμάτι του manga που πραγματεύεται είναι αρκετά πιστό. Γενικά, αν κάποιος είναι αναποφάσιστος στο είδος, του προτείνω να δει το anime πρώτα για να ξεκαθαρίσει αν θα του αρέσει ή όχι... τώρα, μιας και σου αρέσουν ήδη τα σκοτεινά κλίματα, έχεις πολύ καλές βάσεις να σου αρέσει, μόνο την βία να αντέχεις... αλλά όπως σου πα η σειρά προσφέρει περισσότερα απ' αυτήν! :P FT ναι έχω πολύ περιέργεια να δω την σκηνή, αλλά αμφιβάλλω αν θα μου αρέσει κάποια πιο πολύ από την Lucy (στο FT)... φυσικά και η Mirajane μου αρέσει όμως! Δεν άρχισα το manga ακόμη αλλά, όπως υποσχέθηκα και στην κολλητή σου που με έψησε να το αρχίσω (έλεγα να δω μόνο το anime παλιά), λογικά θα το πιάσω κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα... τώρα πλάκωσαν τα διαβάσματα! :hot:
Nov 12 2009 22:08