Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vegetasmate → Zoro

lol!! Eεεε καλα σ αυτα ειμαι μανουλα!!!! Τα ξεκαρφωτα μνμτα ενοω!! Ααααα, δεν το ξερα!! Τι σπουδαζεις και που?? Αντε!! Σε ποια παρτυ ησουν??Εγω πιο παλια ημουν μελος του ap (καλα, ακομα ειμαι απλα δεν πολυμπαινω πια) μετα ειπα και να γραφτω και στο gr....αφου οι δικοι μου κοιμουνται ορθιοι!!!! Ωωω, ναι θα ντυθω!!!! Ειναι ακρως απορητο...μονο 4 ατομα το ξερουν..αν θες θα σ πω απο πμ....
Nov 12 2009 22:06
Photo

Vegetasmate → Zoro

lol!! Eεεε καλα σ αυτα ειμαι μανουλα!!!! Τα ξεκαρφωτα μνμτα ενοω!! Ααααα, δεν το ξερα!! Τι σπουδαζεις και που?? Αντε!! Σε ποια παρτυ ησουν??Εγω πιο παλια ημουν μελος του ap (καλα, ακομα ειμαι απλα δεν πολυμπαινω πια) μετα ειπα και να γραφτω και στο gr....αφου οι δικοι μου κοιμουνται ορθιοι!!!! Ωωω, ναι θα ντυθω!!!! Ειναι ακρως απορητο...μονο 4 ατομα το ξερουν..αν θες θα σ πω απο πμ....
Nov 12 2009 22:01
Photo

Zoro → kelborn3

Το γυναικείο σώμα δεν αποτελείται μόνο από πόδια... που ξες, ίσως αναπληρώσει με την "πάνω" μεριά! :tensai: Κατά τ' άλλα είμαι κι εγώ της απόψεως ότι δεν θα είναι καλύτερη απ' τις άλλες 2, μένει να το δούμε και στην πράξη όμως! :P
Nov 12 2009 21:57
Photo

Zoro → Vegetasmate

Ωωω hello there, been a little while! :P Το πιο ξεκάρφωτο μήνυμα που βλέπω τελευταία πάντως, δεν το περίμενα! Την προηγούμενη φορά δεν έτυχε να το συζητήσουμε, αλλά δεν μένω Αθήνα, ενώ σπουδάζω εξωτερικό (όπου είμαι και τώρα), οπότε, αν και έχω βρεθεί σε 2 events του site (σε είχα πετύχει στο ένα κιόλας, αλλά τότε δεν είχαμε ανταλλάξει vms και δεν σύχναζες εδώ στο forum), δεν έχω την ευχέρεια να έρχομαι συχνά εκεί δυστυχώς. :( Μακάρι να τύχει κάποια φορά στο μέλλον αν είναι, λοιπόν! :P Θα ντυθείς κάτι btw; Αν ναι, τι;
Nov 12 2009 21:49
Photo

Vegetasmate → Zoro

kalisperes!!!! 8a pas aurio sto halloween party?
Nov 12 2009 21:35
Photo

Zoro → Robin-Chwan

No no, αν ξανακοιτάξεις την παλιά μας συζήτηση δεν είπα ποτέ ότι μου άρεζε ο χαρακτήρας της Sakura-da, όπως λέω και τώρα, αλλά καθαρά η εμφάνισή της... και ακόμη παραδέχομαι ότι από τις "μικρές" (γιατί οι μεγάλες είναι ακόμη καλύτερες στο Naruto :P) είναι από τις πιο όμορφες! Μπορεί να έχει χάλια χαρακτήρα, αλλά από εμφάνιση την παραδέχομαι! Τώρα μεταξύ Sakura και Hinata... μετά από αρκετό καιρό βρήκα την απάντηση: Ino!! :lovulovu: Είναι απίστευτο πως άλλαξε στο Shippuuden, να σκεφτείς ότι στο πρώτο Naruto δεν μου άρεζε καθόλου, όλο έλεγα πως γίνεται μια ξανθιά να είναι τόσο χάλια, αλλά να που στο Shippuuden πήρε άπειρους πόντους... μάκρυνε το μαλλί, έβαλε μίνι, ψήλωσε κλπ :P και έγινε η αγαπημένη μου από ομορφιά, ενώ από χαρακτήρα ήταν πάντα ανώτερη από την γλάστρα την Sakura (πριν κολλήσουν και οι 2 με τον Sakuke και χάσουν κάθε εγκεφαλικό κύτταρο, η Ino ήταν απίστευτη φίλη για την Sakura... και αυτή πως της το ξεπλήρωσε; Μαλώνοντας μαζί της για τον Sasuke που τις γράφει και τις 2 :thumbdown:). Τώρα συνολικά καλύτερη από χαρακτήρα όμως... είναι η Hinata εννοείται! Μου αρέσει πάρα πολύ που είναι τόσο ντροπαλή και στο anime της βρήκαν και πολύ πετυχημένη seiyuu... συγκριτικά με τις άλλες manly kunoichi αυτή είναι η πιο ξεχωριστή! :love: Το μόνο που μου την σπάει κάπως είναι ότι είναι ακόμη κολλημένη με τον Naruto μετά από τόσα χρόνια, ενώ κι αυτός δεν την λογαριάζει καν... θα μου άρεσε να ήταν λιγότερο μονοδιάστατη... όπως και οι υπόλοιποι βέβαια (Naruto --> Sakura --> Sasuke). Δεν πήγαινα ποτέ την δόση romance στο Naruto, αλλά τώρα πια έχει καταντήσει τρομερά βαρετή... προτιμώ αυτήν του OP, σχεδόν ανύπαρκτη μεν, καθόλου κουραστική δε! :canthelp: Αχα, άρα πιο κει δένονται πιο πολύ Lucy και Loki... για να τον είχε σβήσει από την λίστα της αρχικά πρέπει να λέει πολύ όντως! Τον Ichi τον έχω δει πολύ λίγο αλλά δεν μου άρεσε... δεν ξέρω γιατί, αλλά κατά κάποιον τρόπο μου θύμισε Αμερικανάκι και φλώρο... ενώ άκουσα πως πιο κει γίνεται και "Μεσσίας" από το πουθενά, κάτι αντίστοιχο με τον Naruto δλδ, που και μόνο επειδή είναι πρωταγωνιστής παίρνει γρήγορα και ανύπαρκτα power ups... μεχ, Luffy ftw! Ο μόνος ρεαλιστικός όσο αφορά τα power ups, μέχρι τώρα τουλ! :P O Luffy έχει ήδη δείξει ότι νοιάζεται για την Hancock, πέρα από το ότι της είπε ότι θα της ξεπληρώσει τα όσα του έχει κάνει (πως, δεν ξέρω! :P), την στιγμή που ο Magellan του είπε ότι θα τον κάνει να "φτύσει" ποιος τον έβαλε μέσα στην φυλακή αυτός είπε ότι ποτέ δεν θα του το έλεγε, ουσιαστικά την προστάτεψε έμμεσα... τώρα για άμεση προστασία θα αργήσει πιστεύω, προς το παρόν η Hancock τον "έχει". :P
Nov 12 2009 21:32
Photo

GkLoc → Kenny

Ξερεις οτι δεν μπορω να αντισταθω στις προτασεις σου,θα το δουμε και αυτο ;) Ειδικα αυτην την περιοδο αλλο ενα Shoujo ειναι οτι πρεπει για μενα,αν και ακομα να τελειοσω το Lovely Complex με ολα τα μαθηματα που με πιασανε :(
Nov 12 2009 21:26
Photo

Serestrum → Radagast

οεχεχεχε... μα μονο τετοια βλεπω κυριως ή πολυ καλες σειρες ( τις θεωρω εγω καλες και ατομα που εμπιστευομαι τη γνωμη τους... ). το Kemonozume μαλιστα το θυμηθηκα οταν το διαβασα σε ενα [B]δικο σου[/B] ποστ και εφυγε αμεσα για dl... δωσε μου καμμενο και παρε μου την ψυχη!!! για project δεν λεω οχι, αν πεις εσυ ναι για το Paranoia Agent που ψηνεται σε χαμηλη φωτια...
Nov 12 2009 20:43
Photo

Radagast → Night Wizard Seal

Nai, Balsa και ξερό ψωμί. (reading the 2nd novel atm) Για να το εκτίμησες, έχεις καλό γούστο πάντως από μικρός, ωραίος. :) Όσο αφορά το αρμόνιο ναι παίζω που και που αν και πλέον ερασιτεχνικά μην φαντάζεσαι τπτ τρελό. Παλιά έκανα κάποια μαθήματα 2 χρονάκια και ίσως ξανακάνω στο κοντινό μέλλον. Θα δείξει. :)
Nov 12 2009 20:39
Photo

Radagast → Serestrum

Είδα σου άρεσε και το κορυφαίο Kemonozume. hehe. Έχεις καλό γούστο πάντως δεν μπορώ να πω. (ειδικά στα dementia) Ψήσ'το για project κάποτε. ^^
Nov 12 2009 20:35
Photo

bezdim → Franklin

We need you
Nov 12 2009 20:07
Photo

Robin-Chwan → Haw Eye Mihawk

Welcome Mihawk-sama. (Αργοπορημενα βεβαια αλλα what the hell...) Περιμενω να σε δω στα thread του ΟΡ sub-forum. Btw χωρις παρεξηγηση πονταρω στον Zoro (τον εχω παντρευτει στο αναλογο thread...[δεν μιλαω για αυτον του forum που σου εχει γραψει πιο κατω, μιλαω για τον original]) Anw αν χρειαστεις καμια βοηθεια ή οτιδηποτε βαλε μια φωνη! Τα παντα για εναν fellow otaku! ΥΓ: Ναι, ξερω οτι εσυ μπηκες πριν απο μενα στο forum αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω να πω welcome σε καποιον με αυτο το ονομα...:erk:
Nov 12 2009 19:56
Photo

valadorn → Hyuuga_Nikorasu

Εεεεεεετσι... Αυτα ειναι! και αυτο ειναι γουστο δηλαδη! Οντως σε καθενα υπαρχουν πολλα που του αρεσουν, αλλα παντα ξεχωριζουν μερικα. Τσεκαρε και τα δικα μου: Αmorphis (πιστη, πανω απόλα, επιροη , να σαι καλα που τους ανεφερες!) Sentenced ( να σαι καλα που ανεφερες φινλανδικη σκηνη μιας και ειναι η αγαπημενη μου με διαφορα) Blind Guardian(all time classic) Eluveitie( μαζι με τους ensiferum πρωτα ονοματα στο folk) Opeth(-) Epica(το τελευταιο τους δε μου αρεσε αλλλα οπληκτρας τους ειναι φοβερος) κλπ κλπ κλπ Οντως οι πληκτραδες που ανεφερες μου αρεσουν παρομοιως αλλα θα προσθετα αυτους των Epica, Amorphis, Black Label Society kai Tristania,Γουστα βλεπεις....
Nov 12 2009 19:14
Photo

Cassiel → Wabbit

Έλα τώρα τι ζώον και χαζομάρες λες. Ξεχάστηκες αυτό είναι όλο. Συμβαίνει:).Εντάξει ο πατέρας μου τώρα αναρώνει, δεν υπήρξε πρόβλημα.Άλλη μια από τις πολλές μέχρι σήμερα ήταν...*Hugs you tight* που προσφέρεσε για την καταγραφή και πάλι^-^.
Nov 12 2009 18:07
Photo

Goggeta SSJ6 → X-LpBleach

Αχ το αγαπουλινη μου το ομορφο κουτσι κουτσι βρε!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Nov 12 2009 17:52