Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyBlack Rock

Κάπου άκουσα ότι σ' αρέσουν τα βιντεάκια με γάτες... [youtube=8WQnGWD-XJE]Cat VS Printer[/youtube] [youtube=2GWPOPSXGYI]Sleepy kitten[/youtube]
Nov 11 2009 22:54
Photo

Black Rockiristella

έχω λιώσειειειει!!!!! Έτσι μου έρχεται να το αρπάξω και να το αγκαλιάζω μέχρι να σκάσει από τα χάδια! Το χρυσούλι μου!
Nov 11 2009 22:44
Photo

MitHuNa → kantoros

first of all DONT BE A SPOILER!! molis spilares ti 8a kanw cosplay 1 ts ts an einai na er8eis omws pes m na poume thn aggeliki na mhn steilw thn peroukaaaaa!!! ektos k an thn xreiazetai opote...
Nov 11 2009 22:41
Photo

Ground_zero → TheChoSenOnE

Damn megalh xazomara... den mporoume na paiksoume telika :/
Nov 11 2009 22:30
Photo

iristellaBlack Rock

Spike is fine. He is one damn hot man. Και ανταποδίδω το γατόφιλο βιντεάκι [youtube]pJJ89qbRyoU[/youtube]
Nov 11 2009 22:23
Photo

LNEnja → Valkyrja

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Και είχα μπει στο profile σου και λέω να πετάξω κανα "Έλενααααα ιζ δατ γιουυυ?" αλλά λέω άσε μην ξεφτυλιστούμε στην περίπτωση που πέσουμε και έξω... :frozen: Γουιιιιι~ η Έλεναα!! :terror2: Καλώσηρθες στο μικρό χωριουδάκι μας Patragakure (όταν δεις Naruto θα δεις και προς τί και ο τίτλος...) :nod2: Λοιπόν μην ακούω βλακείες θα έρθεις άμα είναι σπίτι μου λίγο πιο πριν και πάμε μαζί για την συνάντηση κορυφής... Και άμα μπορεί η Φένια σούρε την και από κοντά^^ :chigau: PS: Για αφίσες θα το οργανώσουμε από κοντά στην συνάντηση κι εγώ είμαι fired up για να κάνουμε graphics!! Μόλις έβαλα την Adobe suite CS4... :congrats: PS2: Έχει και η Φένια account στο anime.gr? Άμα το ξέρεις πέτα... :nosey:[/FONT]
Nov 11 2009 22:23
Photo

Black Rockiristella

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=xdhLQCYQ-nQ"]http://www.youtube.com/watch?v=xdhLQCYQ-nQ[/URL] because we are cat maniacs too:wis:
Nov 11 2009 21:55
Photo

Black Rockiristella

πούφ! μετά από τόση τιμή θέλει να γίνει ο Spiegel! δεν ντρεπεται καθόλου! τσ τσ τσ!
Nov 11 2009 21:49
Photo

Nighteyes → Orion19

Σε τι γλώσσα κάνετε προγραμματισμό; Εμένα το παράπονο μου απο τα μαθήματα είναι ότι πάμε λίγο αργά αν και κάθομαι και διαβάζω παρακάτω στο σπίτι για να πηγαίνουμε πιο γρήγορα. Το σκέφτηκα κι εγώ για μόνη μου αλλά τελικά είναι αρκετά που θα μου ξεφεύγανε αν το έκανα αυτό. Οπότε λέω να κοιτάξω να αντέξω 1 ακόμα χρόνο οικονομικής αιμορραγίας:uhh: και μετά περάσω δεν περάσω, έχοντας τελειώσει την γραμματική για το 3Κyuu πιστεύω να μπορέσω να διαβάσω μόνη μου για παραπέρα (αν πάω παραπέρα). Αυτό που φοβάμαι κυρίως είναι το listening που αν και έχει να λέει η κυρία μου ότι όσοι βλέπουν anime πιάνουν 100%, εγώ ως τώρα δεν βλέπω να πιάνω ούτε το 70. Μην σου πω ότι στα anime πιάνω περισσότερα.:hahaha:Πρέπει να κατσω να ακούω σε επανάληψη όλα τα τα listening που κάνουμε... Άλλο, κοιμάμαι όρθια και μάλλον θα κοιμηθώ όπου να ναι. Με τις κότες...:congrats: Κατα τ' αλλα, εκτός προγραμματισμού, όλα καλά με την σχολή; Κανόνισε κάποια στιγμή να τα πούμε και msnικά.:D
Nov 11 2009 21:10
Photo

melkior → mono

Kαι δεν ειναι αυτο ελατωματικο με ενα απλο πεσιμο να παθαινουν αμνησια εχει φαει και ο δικος μου ενα δυο αλλα αντεχει τι μαρκα ειναι την ιδια πηρες και τις δυο φορες? Anyway αν δεν εχει καποιο σημαδι εξωτερικα πηγαινε τον και ευχησου να μην σε θυμουνται αν δεν πιασει και αυτο κανε την θιγμενη και αρχισε να φωναζεις οτι τα προιοντα τους δεν ειναι καλα και η εξυπηρετηση απαραδεκτη αν εχει και κοσμο ακομη καλυτερα θα σου δωσουν καινουργιο σκληρο και θα σε διωξουν αρον αρον. Αν τελικα σου μεινη στα χερια ο χαλασμενος δισκος βρες καποιον ανυποψιαστο και πουλησε τον αφου πρωτα του δωσεις ψευτικα στοιχεια δε θες αλλα μπλεξιματα ελπιζω να σε καλυψα,για οποιαδηποτε αλλη απατη ξερεις που να με βρεις.
Nov 11 2009 20:55
Photo

Orion19 → Nighteyes

Καλούτσικα πάει, αλλά με το προγραμματισμό τα έχω βρεί σκούρα. Έχουμε πολύ μ@λ@κα καθηγητή και μόνο "βασικός" δεν είναι ο προγραμματισμός που μας κάνει. Όσο για τη γλώσσα, ηλίθιο το μάθημα και αναγκάστηκα να το παρατήσω κιόλας γιατί με τον προγραμματισμό δεν έχω χρόνο. Οτι μάθω μόνη μου και καλύτερα να σου πω τα μαθαίνω έτσι. Εσυ πως πάς, κούκλα;
Nov 11 2009 20:42
Photo

Robin-Chwan → Zoro

ΣΟΥΡΠΡΑΪΖ! Ναι αυτη ειναι η "ηρεμη και καλουλα Mira που ξερουμε". Κι εγω εμεινα οταν αποφασισα να πατησω το βελακι και να γυρισω τη σελιδα. Καλα για να πω την αληθεια κι εγω θα εμενα αν εβλεπα αυτην την εικονα ετσι στα ακυρα αλλα οταν με το καλο δεις ολη τη σκηνη θα πορωθεις δεν θα τρομαξεις. Καλα και η Erza καλη ειναι αλλα Lucy ειναι μονο μια (και η Mira το ιδιο)! Την ειχα δει αυτη τη σκηνη οταν, στα πολυ παλια τα χρονια, εβλεπα ΑΜΑΝ και απο τοτε μου εχει κολλησει και τη θυμαμαι. Αλλα ναι κατι τετειο γινεται στις μερες μας....περιπου... Για να πω την αληθεια μου ο Loki την πρωτη φορα που τον ειδα μου θυμισε τον DonFlamingo και μου ρθε να σπασω την οθονη (και το καλο παιδακι, ο NWS φροντισε να μου το υπενθυμισει...) Αλλα μετα μας εδειξε ποσο μαματος αλλα και ποσο badass ειναι και κολλησα...για τα καλα! Καλα στην αρχη κι εγω ειχα καει με τον Natsu και τον Gray αλλα μετα εμφανιστηκε ο Θεος!! Ο Luffy ειναι πιασμενος απο την Hancock. Κι εγω αντροχωριστρα δεν γινομαι!! (ειμαι καλο παιδι γι' αυτο!!) ΥΓ: Μηπως διαβασες το μανγκα και με δουλευεις ψιλο γαζι? Ακριβως οπως τα ειπες ειναι. Ακριβως ομως!!! Τωρα για το αν ειναι villain ή οχι θα σε γελασω. Το οτι ηταν ηταν αλλα τωρα μας τα χει κανει λιγο αχταρμα (με την καλη εννοια ομως) με αυτο το θεμα.
Nov 11 2009 20:26
Photo

Robin-Chwan → Tenshi

Ετσιιι! Επιτελους καποιος που καταλαβενει την αξια του ΟΡ. Μπραβο, χαιρομαι που υπαρχουν κι αλλοι που λιωνουν οσο κι εγω. Και αφου εχεις χρονο σου λεω να αρχισεις το Fairy Tail με το οποιο εχω φαει κολλημα εγω τελευταια και ειναι 2ο στις προτειμησεις μου (μετα το ΟΡ) και ειναι κατι αναμεσα στο ΟΡ και στο Ναρουτο που ομως εχει το δικο του στυλ. Αμα λοιπον αποφασισεις να το αρχισεις σου λεω ξεκινησε με το μανγκα απο την αρχη αλλα δες και το ανιμ (το οποιο ειναι 5 επ) ετσι για να εχεις μια πληρη ιδεα. Καλα η φιλη μου αν εκανε αυτο το επαγγελμα θα παθαινε λαλα. Εδω ειχαμε παει με παρεα να δουμε το "Νωε για μια εβδομαδα" και ολη την ωρα ελεγε "Αχ τι γλυκουλι που ειναι!" και αλλα τετεια. You're welcome aniki!
Nov 11 2009 20:10
Photo

KennyBlack Rock

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου; Aν είναι να με αντικαταστήσει κάποιος χαρακτήρας από anime, ας είναι ο παρακάτω κύριος: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/spike-spiegel.jpg[/IMG]
Nov 11 2009 20:03
Photo

Nighteyes → Orion19

Χμμ Aντε καλά. (Πόσο καιρό το ακούω αυτό; ) Τι λέει άλλο εσύ; Έχεις εξαφανιστεί. Πως πάει η σχολή; Ιαπωνικά άρχισες τελικά που έλεγες;
Nov 11 2009 20:00