Community Status Updates
Nighteyes → mono
Άσε μην μιλάς για προυπολογισμό.:sadist: Πως γίνεται να υπολογίζεις ότι θα σου περισσέψουν και στο τέλος του μήνα να μένεις πανί με πανί, ποτέ δεν θα το καταλάβω. Τι σόι υπολογισμούς κάνω θα θελα να ξερα...:if:
Δεν βρήκες καμιά αφύλακτη ασύρματη σύνδεση;:hehehe: Εκεί που είμαι εγώ δεν έχει με τίποτα φυσικά, αλλά σε σας θα έχει λογικά.
Πως άντεξες χωρίς;:OMG3: Can't imagine. Το χω πει, είμαι netholic.:8):
Nov 12 2009 10:42
kelborn3 → Zoro
Κοιτα ποτε ενα ψαρι δεν 8α ειναι πιο ομορφο απο μια αλη8ινη γυναικα.Οπως και να το κανουμε αλλη χαρη εχει ενα ποδι 2 μετρα μεχρι τον καναδα και αλλη χαρη μια ουρα η οποια περα απο την απολεπιση δεν χρησιμευει και σε πολλα πραγματα.Για να μην ακουω ακυρες συγκρισεις το λεω.....Οσο ομορφη φατσα και να εχει ποτε δεν 8α φτασει την εκπληκτικη boa oυτε την ωριμη robin.
Nov 12 2009 09:02
Kenny → Black Rock
Oh noes! That was not my intention! :nanana:
[size=1](Well, OK, at least it was fun while it lasted...)[/size]
Nov 12 2009 07:41
Goggeta SSJ6 → X-LpBleach
Εγω ρε αλητη???
Μην σε πετυχω την πουτσισες!!! Θα σε απολυσω απο την ζωη ου να μου χαθεις μαντραχαλε!!!:D
Nov 12 2009 01:35
Zoro → Mad_Hatter
Και της Rob είναι cool η δύναμη... και προσφέρει και κάτι καλό στον άντρα, όχι ταξιδάκι χωρίς επιστροφή στο μουσείο αγαλμάτων! :hahaha:
Όσο για βασίλισσα οκ πάσο, αλλά ποτέ δεν με ένοιαζε το status σε μια γυναίκα... και η Iva είναι (kamabakka) Queen, so? :kakaka:
Anw, και πέραν της αιώνιας διαμάχης μας, να πω και ότι φαίνεται θα μας χαρίσει καλές στιγμές τα Χριστούγεννα ο sensei... ήδη την άλλη βδομάδα αναμένουμε τρελή δράση από τον παππού... μετά θα διαβάσουμε και το volume 0 με το που κυκλοφορήσει στο net, έχουμε την ταινία και φυσικά την αλλαγή τους ύφους της σειράς από το νέο έτος... Oda just became uber cool, huh? :awww:
Btw[quote=a fan site]Masashi (Kishimoto) likes the following series: Doraemon, Gundam, Dr. Slump, [B]One Piece[/B], Dragonball and Ghost in the Shell.[/quote]Το λέει και στο [URL="http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=8036"]ANN[/URL]... μέχρι και αυτός συμφωνεί! :P
Nov 12 2009 00:53
Zoro → kelborn3
[quote=kelborn3;352351]Zoro χωρις να 8ελω να σε πονεσω περισσοτερο αλλα αποτι μου φαινεται το μπουλο περνει η γυναικα σου με το συμπα8ειο.[/quote]Πφφ,
1) τα 73 άτομα που ψήφισαν Robin παλιά δεν εξαφανίστηκαν... να δεις που πιο κει θα ανεβούν οι ψήφοι της, hopefully!
2) η Boa είναι απλά η newcomer... η Rob ήταν πάντα πρώτη για τόσον καιρό και τώρα το κοινό ήθελε κάτι καινούριο, θα δεις που δεν θα κρατήσει για πολύ (ειδικά δεδομένου ότι φημολογείται ότι [URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/489/16/"]η mermaid princess είναι ακόμη πιο όμορφη[/URL] απ' αυτήν... τότε να δεις χώμα :P)
3) Robin is always first in my corazon, all the rest may eat 5h17! :nbleed:
[SIZE=1]4) κι εγώ πάω Hancock, οπότε μικρό το κακό! :[/SIZE][SIZE=1]p[/SIZE]
Nov 12 2009 00:23
Zoro → Night Wizard Seal
:P Έπρεπε να το περιμένω και για την Misa! Όσο για τους άλλους 2 ναι, σε γενικές γραμμές τους πάω κι εγώ both, για διαφορετικούς λόγους... αλλά ο μοναδικός λόγος που έχω [B]λίγο[/B] πιο πάνω τον L είναι επειδή διατηρήθηκε "καλός" (δλδ ενδιαφέρον χαρακτήρας) σε όλη την διάρκεια που τον είδαμε... ο Light πάλι δεν μου άρεσε στο 2ο μισό. :/ Προτιμούσα να έπαιρνε άλλη τροπή η ιστορία και φυσικά άλλο τέλος...
Anw, και αφού επιβεβαιώθηκε ότι έχουμε ίδια γούστα, θα κάνω και μια πρόβλεψη! Όπως εγώ ήδη από καιρό έχω υπόψιν μου το D. Gray-man και το Amatsuki (το πρώτο θα το πιάσω κάποια στιγμή αρχές του νέου έτους, το έχω πολύ περιέργεια... το 2ο πάλι θα αργήσω κάπως, αλλά το έχω ήδη κατεβάσει! :P) που ελπίζω πως θα μου αρέσουν, [B][SIZE=1]*βάζει την κασέτα να παίζει*[/SIZE][/B] σου προτείνω ανεπιφύλακτα το δικό μου αγαπημένο manga: το Berserk! :awww:
Ήδη το πρότεινα στην φορουμιακή κολλητή σου και λέει θα το πιάσει σύντομα! Seinen είναι (λόγο υπερβολικής βίας, ελπίζω να είσαι ανθεκτικός γιατί προσφέρει περισσότερα απ' αυτήν... δεν επικεντρώνεται εκεί, όσα αποτρόπαια και αν δείχνει, trust me), αλλά έχει και αρκετά στοιχεία shonen imo... το winning card του όμως είναι ο πρωταγωνιστής, o Guts! :awww:
Ο τύπος είναι ο καλύτερος lead ever, δεν υπάρχει πιο ηρωικός και με βάθος (ταυτόχρονα) από αυτόν... είμαι σχεδόν βέβαιος (εκτός κι αν δεν μπορείς την πολύ βία) ότι θα τον λατρέψεις κι εσύ! Δως του μια προσπάθεια αν μπορείς λοιπόν, trust me... και φυσικά υπάρχει και anime με μόλις 25 eps αν θες, έτσι μπορείς να καταλάβεις γρήγορα αν σου αρέσει, οπότε και θα το συνεχίσεις στο manga να δεις τι έγινε παρακάτω (το anime διακόπηκε) ή να το ντροπάρεις, αν δεν σε τραβήξει... δεν μιλάμε για πολλά επεισόδια άλλωστε, απλά φρόντισε να αρχίσεις από το 2ο και όχι το πρώτο επεισόδιο (έχει πολλά spoilers και χαλάει την σειρά imo, δες το στο τέλος το 1ο, μετά το 25ο) και να δεις 5-6 για να μπεις στο κλίμα (στην αρχή παίζει να μην καταλάβεις πολλά)!
Αν το πέτυχα για τον Guts θα τα έχω δει όλα! :P
ΥΓ: Ειδικά στην αρχή έχει [B]πολύ[/B] σκοτεινό κλίμα και σχεδόν καθόλου αστεία, στοιχεία που απ' όσο ξέρω σου αρέσουν!
Nov 12 2009 00:05
Kenny → Black Rock
Ωωω, μα είναι ωραίο να υποκύπτεις στην γλύκα. :3
[youtube=fzzjgBAaWZw]Ninja Cat 1[/youtube]
[youtube=MEmEN8PFsgI]Ninja Cat 2[/youtube]
Nov 11 2009 23:23
melkior → Kenny
:terror2: ποτε προλαβες και με ανακαλυψες συγχωρεσε ηταν μια στιγμη αδυναμιας
να οριστε μια φωτογραφια της να ηρεμησεις λιγακι
[spoiler][IMG]http://download.minitokyo.net/Minitokyo.Bakemonogatari.Scans_415728[/IMG]
[/spoiler]
Ολα καλα εεεε :uhh:
Nov 11 2009 23:11
Zoro → Robin-Chwan
Ναι, δεν το είπα τελικά, αλλά και εμένα μου αρέσει η Mira, έχει ένα ωραίο και χαλαρωτικό στυλάκι (πχ όταν οι άλλοι τσακώνονταν και δεν τους έλεγε τπτ, σε αντίθεση με καμιά χαλάστρα Σάκουρα που θα τους είχε αρχίσει όλους στις φάπες, εκτός από αυτόν που τις άρεζε :thumbdown:) και ταυτόχρονα είναι όμορφη... βέβαια όλα πάντα μετά την kawai Lucy! :love:
Εμένα πάλι ο Loki μου θύμισε πολύ fail ποζερά, που ντύνεται (και καλά) στυλάτος και έχει συνεχώς γκόμενες δίπλα αλλά μετά είναι φλώρος και όχι πολύ δυνατός (αφού και η Lucy τον ξέγραψε από την λίστα της!), πρώτη εντύπωση αυτή βέβαια :)... άντε να δούμε πιο κει!
Α λολ, για την Hancock εννοούσες, λέω κι εγώ, αφού κανείς δεν τον έχει πιάσει στο thread :P... καλά, δεν έχουν παντρευτεί ακόμη πάντως... η μία μόλις σχεδόν έμαθε τι εστί γάμος και ο άλλος δεν ξέρει ακόμη! :hahaha:
Όχι όχι, δεν θα στο 'λεγα αν είχα αρχίσει το manga [SIZE=1](να μην με πρ...-πιέζεις κιόλας)[/SIZE]; :P ΟΚ ήθελε μια Α παρατηρητικότητα για να θυμηθείς ότι είναι ο ίδιος τύπος του council, αλλά τους έδειχνε εμφανέστατα μαζί στο opening και ήταν εύκολο να καταλάβεις ότι είχαν κάποια "σχέση"... λογικά στο παρελθόν... άντε να δω τι ρόλο βαράει! :p
Nov 11 2009 23:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed