Community Status Updates
iristella → Loke
[SPOILER=naruto spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/1254777751097.jpg[/IMG]
Ηappy nao? :P[/SPOILER]
Nov 14 2009 06:20
iristella → Robin-Chwan
Tο σετάκι μου είναι fan art από την σειρά [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5113"]Mononoke[/URL] η οποία αποτελεί Spin Off του [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3654"]Ayakashi- Japanese Classic Horror.[/URL] Και οι δυό σειρές είναι προτεινόμενες στους πάντες και είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα του τι εστί καλό anime (από άποψη σχεδίου μουσικής και πάνω από όλα σκηνοθεσίας και σεναρίου).
Ο χαρακτήρας που απεικονίζουν είναι ο Medicine Seller ο οποίος σε διάφορες περιστάσεις αντιμετωπίζει τα Mononoke (ελεύθερα μεταφρασμένα ως demons/ghosts) με το να αποκαλύπτει την μορφή, αλήθεια, και λόγο μετάνοιάς τους. Και καθώς εκτυλίσσονται αυτά ξετυλίγεται παράλληλα και μια ολόκληρη ιστορία πίσω από το καθένα.
Here is a small preview.
[youtube]v1HJqoCgfuQ[/youtube]
Nov 14 2009 03:11
iristella → Hollister
I totally approve your new avatar. Make sure you find an appropriate signature to pair it up with. :333
Nov 14 2009 02:25
laraska → Night Wizard Seal
[url]http://www.youtube.com/watch?v=eNGzltK_tlc&feature=fvw[/url]
Nov 14 2009 01:32
laraska → Night Wizard Seal
χε χε ! μολις πηγα στο βιντεο ειδα αυτο το σχολιο ....[QUOTE]OMGGG!!!!!!!!I have fallen in love with Simone
(Simone-samaaa!!!!)
She is one of the most beautiful women i have ever seen.She is perfect!!!
And that voice...............ooo my god.You are lost when you here her voice.And that photo do justice to all of themm.
Go epicaaaaaaa [/QUOTE] και λεω ... αυτος ειναι ?!
Nov 14 2009 01:23
Night Wizard Seal → Zoro
Εμένα πάλι είδες τι μου αρέσει αλλά για μένα το χειρότερο άλμπουμ τους είναι το άλμπουμ system of a down.Ποτέ δν μ άρεσε
Nov 14 2009 00:04
Zoro → Night Wizard Seal
I see! :P Btw οι SOAD, αν και βγάλαν πολλά καλά songs στα διάφορα album τους, σαν το Toxicity δεν κάναν ποτέ άλλο... [B]όλα[/B] τα songs που είχε μέσα ήταν ωραία, άπαιχτο! Το hypnotize πάλι, το τελευταίο τους, δεν μου πολυάρεσε (κάτι κάναν πιο πριν με το mesmerize, αλλά και πάλι)... :/
Nov 13 2009 23:59
Night Wizard Seal → Zoro
Λοιπόν εγώ είμαι πιό πολυ metal music και συγκεκριμένα symphonic-gothic metal.Αλλά φυσικά μου αρέσουν και άλλα είδη.Οι system of a down παρεπιπτώντος είναι μέσα στα πολύ ωράια μου συγκροτήματα(κρατάνε αναμνήσεις :P).
Τέσπα αν και μεταλάς,Iron Maiden,Metallica,Black Sabbath,και γενικά η παλιά η μέταλ ποτέ δεν μου άρεσε και ποτέ δεν την άκουγα/ακούω.Λοιπόν συγκ που μ αρέσουν είναι.
1.Nightwish(top)
2.Epica(top)
3.Within Temptation
4.System of a down
5.Dream Theater
6.Stratovarious
7.Λίγο Evanescence
8.Γενικώς JMusic.
9.Sirenia
10.After Forever
11.Nevermore
Και γενικά πολλά άλλα. :)
Nov 13 2009 23:53
Zoro → Robin-Chwan
ΛοΛ, no idea... έχω αρκετά, αλλά ακολουθώ μια (μεγάλη) λίστα που έχω... εκεί προσθέτω πολύ λίγα πια, δεν με ενδιαφέρει να παρακολουθώ κάθε χρόνο τι βγαίνει (πέραν εξαιρέσεων), πιο πολύ "παλιά και καλά"! :)
Nov 13 2009 23:31
Zoro → Robin-Chwan
Βασικά μικρή διόρθωση... οι άλλοι μου έχουν κάνει περισσότερα vms στο profile μου απ' όσα posts έχω κάνει... αλλά δεδομένου ότι πάνω κάτω απαντάω σε όλα μάλλον όπως τα λες είναι! :hahaha:
A, δεν ήξερα ότι με ρωτούσες... όχι δεν το έχω δει, αν και έχω κατεβάσει το anime και έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια, αν και ότι στο τέλος χάλασε γιατί τελείωσε βιαστικά και δεν ακολούθησε το manga. Το σχέδιο μου φάνηκε παράξενα καλό πάντως! Κάαααπου στο μέλλον θα το πιάσω κι αυτό! :P (μα πόσα είναι :hot:)
Nov 13 2009 23:21
Zoro → Tsunade-sama
Μου φαίνεται θα χρειαστούμε κι άλλο session στο msn εμείς οι 3 sannin! Να σωθεί το forum τουλ! :P
Ψαράνθρωπος; Luffy; Όποιον κι αν εννοείς εγώ θυμάμαι ότι στο anime είδαμε τον Smoker να τον κουβαλάει στην φυλακή μέσω του πλοίου του (τον Crocodile) και μάλιστα λόγο του ότι τον έπιασε πήρε και προαγωγή σε Commodore από Captain... το θυμάσαι;
Οι άλλοι ομολογώ ότι πιο πολύ στο manga το έδειξε στα cover stories, αλλά φάνηκε και κάπως στο anime... δεν λέω άλλα γιατί είναι spoiler! :whistling:
Καλά το δίδυμο έχω την εντύπωση ότι ήταν πιο σοβαροί στο manga, αλλά δεν με χάλασαν ιδιαίτερα στο anime... την πρώτη φορά που ο Magellan πετάει στο δηλητήριο στον Hannyabal και μετά κάνει ένα χαρακτηριστικό γελάκι έπεσα κάτω!! :hahaha:
Θα δεις και πιο κει πόσο πιο σοβαρός μπορεί να γίνει ο διευθυντής αν θέλει, από τον κεφτέ με πόδια που είδες τώρα! ;)
Όσο για Βuggy και λοιπούς, θα συμφωνήσω κι εγώ με το post perv-chin... υπήρχε περίπτωση να ελευθερώσει ο Luffy τον Ace μόνος του; Αφού μια είναι η φυλακή κι αυτός τους έστειλε εκεί! :P
Nov 13 2009 23:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed