Community Status Updates
Vagelio → Hollister
Η εικονα πους εχεις στο profile σου με τον L ειναι απιστευτα kawaiiiii :wooi2:
Nov 14 2009 15:25
Serestrum → The Tragic Prince
[IMG]http://tasithoughts.files.wordpress.com/2009/06/ninja_crouch.jpg[/IMG]
Nov 14 2009 14:54
Neuro → Tomodachi2
euxaristw gia ta sxolia s ^_^ makari na ekselexti kala to thread. Ean exeis na mou protinis na kanw kapoies alages sto arxiko m post pes m ^_^ .
Nov 14 2009 14:52
Loke → iristella
τι κριμα που δε μπορω να σου απαντησω γτ ως γνωστον τα βλαμενα emo σαβουρα αμερικανιλα γιαπωνεζακια αγαπανε sucksuke και δε προκειται να τον δουμε ποτε οπως του αξιζει molested by elephants and dead ^^
Nov 14 2009 14:06
.morgenstern → eleni_rocks
Θα παιξουμε:
Malice Mizer
X-Japan
Moi Dix Mois
Dir En Grey
Gazette
Anime OSTs (FMA, Death Note, haruhi Suzumiya, Bleach, naruto, Trinity Blood, Spirited Away, Howl's moving castle klp)
Apo dytikh: Rammstein, Patrick Wolf
Nov 14 2009 13:26
Tsunade-sama → Zoro
Κεφτέ με πόδια???:hahaha: Δεν έπεσες κ πολύ έξω.Εγώ τον αποκάλεσα κεφτέ σκέτο!:hahaha:
Πάντως αυτό με το msn, πιστεύω ότι η συζήτηση μεταξύ μας θα ήταν επική!Όχι ότι αποδείχθηκε ποτέ ότι δεν είναι κ ας μην υποκρινόμαστε τους Sannin (βασικά εσείς γιατί εγώ είμαι γέννημα θρέμμα!:tensai:)
Α κ btw το αστείο με την foto...ΕΠΙΑΣΕ!Την επομένη που μιλήσαμε του εξήγησα γιατί δεν ήθελα να τον κοροϊδεύω.:canthelp:
Nov 14 2009 12:39
Night Wizard Seal → laraska
:hahaha:.Μα γιατί το λές αυτό;Μα πώς με κατάλαβες;:hahaha:
Ναί εγώ το έγραψα:wis:.
Ναί εγώ το έχω ήδη κατεβάσει το νέο τους άλμπουμ και αυτό το τραγούδι που μου έστειλες είναι απλά θεικό.Γενικά εξελίχθηκαν πολύ καλά τώρα που άλλαξαν κιθαρίστα και ντράμερ.
:nod::nod:
Nov 14 2009 12:08
Keiki → melkior
Βλέπεις τώρα γιατί ψήθηκα για re-watch, δε βλέπουμε συχνά τέτοια ποιότητα σε anime. Εδώ παράτησα άλλα που έβλεπα (και άλλα που θέλω να ξεκινήσω) για να το ξαναδώ!
Nov 14 2009 09:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed