Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Rockiristella

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=xpcUxwpOQ_A&feature=related"]Γιατί αξίζεις και ένα τραγουδάκι[/URL]
Nov 13 2009 23:16
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Πλακα πλακα παιζει να χεις κανει περισσοερα vms παρα κανονικα ποστς. Αλλα δεν μου ειπες, το ειδες? Αν οχι σου προτεινα να αρχισεις το ανιμ που βλεπω εγω τωρα: το Soul Eater. Αν και δεν θελω να εχω πολλα ongoing αυτο ειναι ωραιο. Το ανιμ εχει τελειωσει βεβαια αλλα το μανγκα καλα κρατει.
Nov 13 2009 23:13
Photo

Black RockKenny

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=lTC2Ihnsrf0&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=lTC2Ihnsrf0&feature=related[/URL]
Nov 13 2009 23:10
Photo

Zoro → Robin-Chwan

:hahaha: Αστειευόμουν, no worries... τόσα vms έχω στο profile μου, μερικά ακόμη δεν κάνουν την διαφορά! ;p
Nov 13 2009 23:09
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Αχά! :P Μουσική άκουγα πιο πολύ και αγόραζα και CDs στα λυκειακά μου χρόνια... τελευταία κατεβάζω μόνο πια και κυρίως ότι ακούσω και μου αρέσει... πχ μουσική από διαφημίσεις, κάνα μαγαζί αν βγω και βάλει τπτ καλό, ταινία, anime (τελευταία ακούω αρκετή j μουσική) κλπ. Παλιά πάντως (αν και ακόμη μου αρέσουν, απλά δεν τους ακούω τόσο συχνά) μου άρεζαν πολύ Linkin Park, System of a Down, The Offspring, Prodigy, Rob Zombie, Papa Roach, The Calling κι άλλα αρκετά, που πιο πολύ κατέβαζα ότι καλό άκουγα δικό τους (πχ Metallica, Iron Maiden, Slipknot, Poets of the Fall κλπ). Δεν έχω ακριβώς συγκεκριμένο γούστο ουσιαστικά, αν και τείνω προς rock-metal music. Μετά ότι καλό ακούσω και μου αρέσει το κατεβάζω (και pop, rap κλπ :P). Α και κάπου είχα δει ότι σου άρεσουν οι Nightwish, για να μην ρωτήσεις δεν τους πάω ιδιαίτερα, πέρα από 3 songs: Over the Hills and Far Away (κι ας είναι διασκευή, αν και προτιμώ το οriginal), Amaranth και While Your Lips are Still Red. Εσύ ενώ τι ακούς;
Nov 13 2009 23:07
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Καλα δεν μαλωνουμε... Το παρακατω ποστ μου το ειδες? Εκανα 2. Ενα πριν κι ενα μετα απο τον ΝΩΣ
Nov 13 2009 22:57
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Καλά, μην μαλώσετε κιόλας... ...στο προφίλ μου! :hahaha: Αλλού όσο θέλετε! XD
Nov 13 2009 22:54
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Τι να σου πω,έκανε δύο ακκαι με κανένα δεν μπορούσε.... Μήπως επειδή χρησιμοποιούμε κοινό υπολογιστή;;(Αν και δεν νομίζω). Κάτι άσχετο τι μουσικούλα ακούς ???
Nov 13 2009 22:50
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Εννοείται πως την διάβασα!Αυτές οι τιτανομαχίες είναι once in a lifetime posts :hahaha: Όσον αφορά τα vms με τον perv...εεε kelborn, όσο προλαβαίνω να είμαι up-to-date στην συζήτηση τα διαβάζω.Είστε όμως κ οι δύο για τα κουτουλίδια.Τόση ανάλυση ούτε σχολικό βοήθημα λογοτεχνίας να'σασταν!:hahaha: Αναφορικά για το ΟΡ, θα το ξαναπώ δεν διαβάζω το manga.Κ δεν θυμάμαι πουθενά στο anime να αφήνετε ενδεχόμενο να ξαναδούμε Crocodile...εγώ νόμιζα ότι τα κακάρωσε ο ψαράνθρωπος!:tensai: Τώρα για το δίδυμο που ανέφερες...έγινε ένας ανάλογος ντόρος κ στο thread παρατήρησα.Δεν ξέρω αν θα τους ξαναδείξει κ στα επόμενα επεισόδια, αλλά ήταν να τους τουφεκίσω κ τους δύο.Δεν τρελάθηκα, δυο-τρεις στιγμές είχαν γέλιο αλλά δεν τους υπερτιμήσατε ρε παιδιά.Σιγά το δίδυμο...:knock-knock: Το δίδυμο από τα κουνούπια που κυνηγούνται είναι πιο ενδιαφέρον κ έχει πιο πολύ πλάκα :P
Nov 13 2009 22:50
Photo

Robin-Chwan → Zoro

quote στον απο κατω: ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ!! Δεν ειναι εντλεως ιδιοι! Ο ενας φοραει γυαλια (Ο ΝΩΣ) και εχει και λιγο πιο σγουρα μαλλια!!!
Nov 13 2009 22:44
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

lol και ποιος είναι στο forum; και γιατί δεν μπορεί να ποστάρει; :?
Nov 13 2009 22:43
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Μην τον λές ΝΩΣ αυτός έιμαι εγώ :)Χαχαχα.Άσε είμαστε και ολόιδιοι.Έχει γραφτεί αλλά δεν μπορεί να κάνει πόστ....Ενώ έχει ενργοποιήσει το ακ του.Εγώ τον έβαλα στα άνιμε.:P
Nov 13 2009 22:41
Photo

Tsunade-sama → Sacrous

Τσιγάρα...τς,τς,τς.Θα σου έστελνα την Sakura για ένα special fast recovery αλλά την έχω στείλει σε μια πολύ δύσκολη αποστολή-ξέρεις να βρει αυτόν τον αλήτη τον Sasuke. Ευτυχώς για σένα μπορείς να κάνεις τράκα από τον Frau. Περαστικά πάντως.
Nov 13 2009 22:40
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Aαα. Παλι καλα που μου το πες γιατι εμεινα λιγο :terror2:.To Soul Eater να δεις. Ειναι SUPAAAH!!
Nov 13 2009 22:32
Photo

Sacrous → Tsunade-sama

Μη ξεχάσει το σπαθί και ένα πακέτο τσιγάρα γιατί είμαι άρρωστος 3 μέρες και μου τελείωσαν.... :smokingg:
Nov 13 2009 22:28