Community Status Updates
CosplayerMary
Όπως καταλάβατε είμαι πορωμένη με Naruto αλλά δέχομαι προτάσεις και για άλλα anime.
BE MY FRIEND
Nov 14 2009 18:43
iristella → Loke
Aυτό έγινε στο manga με άλλο χαρακτήρα. Και trust me deν σε χαλάει καθόλου.
Kαι καθότι είμαι η μοναδική Sasuke fan που έλαβε μερος σε Jiraiya Related συζήτηση το τελευταίο 24ωρο allow me to cut to the chase και να ξεκαθαρίσω ΑΛΛΗ μια φορά το εξής.
Λέει ο Zoro ότι θεωρεί τον Jiraiya ήρωα/μύθο/μη loser/Whatever επειδή τα έκανε όλα μόνος του σε αντίθεση πχ με τον Kakashi που είχε το Sharingan.
Kαι απαντάω και λέω το πολύ εύλογο imo ότι το να μην έχει κανείς bijuu ή bloodline limit δεν σημαίνει ότι τα κάνει όλα κανείς μόνος του γιατί η σειρά είναι καλά ισορροπημένη και υπάρχει αντίβαρο σε αυτό. Εξηγώ τι αντίβαρο έχει ο Jiraiya. Λέω επίσης ότι το να κάνει κάποιος με Bloodline limit ή κάποιο άλλο advantage κάτι καλύτερο από τον Jiraiya (πχ η εκπαίδευση του naruto στην προκειμένη) μπορεί να οφείλεται στο ότι όντως ίσα και τίμια να είναι καλύτερος από τον Jiraiya σε αυτό και να μην σχετίζεται το advantage σε κάτι τέτοιο.
O zoro σε μια φάση ξεκαθαρίζει ότι μιλάει για το αν ο Jiraiya είναι loser. Εγώ ξεκαθαρίζω ότι δεν μιλάω γι αυτό, και για να το διαχωρίσω ακόμη περισσότερο λέω "ότι ο ίδιος έκανε την αυτοκριτική του" και το αφήνω εκεί. Toνίζω δηλαδή ότι μιλάω για ξεχωριστό πράγμα. Το κάνω νιανιά και στο ποστ που αναφέρομαι στην Nighteyes. Μπορώ να γράψω το ακριβώς ίδιο ποστ με τον Sarutobi και τον Minato (που τους συμπαθώ) αν αυτό πείσει ΄οτι αλλού επικεντρωνόμουν και απλά πήρα το δοθέν παράδειγμα.
Nov 14 2009 18:17
Loke → iristella
α και για να μη ξεχνιομαστε ... [COLOR="Magenta"][B][SIZE="5"]PA..[/SIZE][/B][/COLOR]
Nov 14 2009 18:09
Lucy-Nyu
→
Yo! Master
χαχαχα εχεις ιδεα ποση ωρα μου πηρε να καθαρισω τις πατουσες μου?
Nov 14 2009 18:08
Loke → iristella
βασικα εγω ειχα ακουσει οτι λογο φηφοφοριων και αλλων δημοκρατικων μεθοδων επηρεαστηκαν τα σχεδια του mangaka για καποιους χαρακτηρες.
Κοιτα δε τσαντιστηκα απλως μερικες φορες ( συνηθως, οχι παντα ) sasuke fans το παρακανουν με το να τη μπαινουν στους αλλους χαρακτηρες. Οπως ειπες δικαιωμα τους / μας ειναι αλλα τηρουμενων καποιον αναλογιων που οπως και σε αυτη τη περιπτωση θεωρησα οτι ξεπερασαν
imo παντα
ps. μου διορθωνεις μια τα ορθογραφικα ? lol
Nov 14 2009 17:55
melkior → Kenny
Απο γεραπετρο εισαι ωρε :oo:γειτονακι δηλαδη και γιατι δεν το λεγες τοσο καιρο.
Απο τι βλεπω ο νομός εκπροσωπείτε καλα εγω στειακος εσυ γεραπετριτης και ο GkLoc αγιονικολιοτης ολες η μεγαλες πολεις μεσα,ξερεις κανενα αλλο κρητικο εδω μεσα εκτος τον shadowsong που ειναι απο ηρακλειο.
Nov 14 2009 17:23
iristella → Loke
Sorry to break it to you αλλά βλέπεις σειρά που δημιουργήθηκε από, και απευθύνεται πρωτίστως σε βλαμένα emo σαβούρα αμερικανίλα γιαπωνεζάκια. Ήταν επίσης τα ίδια βλαμένα emo σαβούρα αμερικανίλα γιαπωνεζάκια που αγαπάνε Jiraiya απλά ο Kishimoto είχε διαφορετική άποψη. And we all know how gay for sasuke kishimoto is.
Aν σε παρηγορεί θα έχουμε υλικό για να lolarουμε και οι δύο με τον Sasuke. Oπότε μέχρι τότε here have a candy *offers candy* and stop being pissed about a fictional character.
Nov 14 2009 16:56
Yo! Master
→
Lucy-Nyu
Τα έσπασες χθες με το κουστούμι! Το αποτέλεσμα ήταν eye-catching & σου πήγαινε πολύ. Καθιέρωσε το σαν καθημερινό look. ;)
Και, βρε παιδί μου, απορώ πως άντεξες τόσες ώρες ξυπόλητη. Φοβόμουν ότι έτσι θα ερχόσουν & για τα σουβλάκια, χεχ.
Nov 14 2009 16:30
Yo! Master → Wabbit
Πέρα του από ωραία ιδέα η Blair αποδείχτηκε (όπως & αναμένονταν ;)) πολύ ωραία & στην υλοποίηση, ειδικά τα στριφογυριστά μαλλιά.
Μπράβο βρε. :) :)
Nov 14 2009 16:22
Goutcou → Lady Sen
δν εκανα τπτ..τ ορκιζομαιιιιιιιιιιιι >>
ελα μ ντε..ποτε 8α παμε στν γιωργη? =/
+γενικως...ποτε 8α βγουμεεεεεεε? :@
Nov 14 2009 16:13
Hollister → Vagelio
Ευχαριστω:)
την εχω και στο θεμα του κινητου Β)
Την δικια σου εσυ δεν τη ζωγραφισες??ειναι πετυχημενη!
Nov 14 2009 16:11
Ren_Sucks → Tomodachi2
sally mmm!!!!!!
gynaika xD
o Jack 3imai :P riii htn toco t3l3ia x8c!!!! otn mp3ic ct3il3kana link g pics ap t party!!
Nov 14 2009 15:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed