Community Status Updates
Zoro → Tsunade-sama
Τώρα σοβαρά διάβασες όλη την τζιραγιοσυζήτηση στο latest episode thread; Χαρά στο κουράγιο σου! :'D
Που να διαβάσεις και τα vms μου με τον mike-chin... να πέσεις κάτω! :hahaha: ([SIZE=1]είπαμε εσύ Tsunade, αυτός Jiraiya και εγώ Orochimaru XD)
[/SIZE]
Btw αναφορικά με το OP μας το είχε πει ο Oda ότι πήγαν όλοι στην Impel Down, οπότε δεν με χάλασε καθόλου... μόνο ο Buggy ήρθε τελευταία στιγμή, οι υπόλοιποι: Crocodile το άφησε να εννοηθεί στο anime ότι στάλθηκε εκεί, ενώ Mr.3 (και άλλοι που θα δεις ~ spoiler :wis:) το ανέφερε στο manga και φάνηκε πιο λίγο στο anime.
Magellan-Hannyabal σου άρεσαν btw; Εγώ τους είδα μια στα γρήγορα και έπεσα κάτω, πολύ κωμικό δίδυμο! :hahaha:
Nov 13 2009 22:27
Robin-Chwan → iristella
Iri-chan ηθελα να σε ρωτησω απο καιρο...το σετακι σου απο ποιο anime ειναι???
Btw η profile pic. σου ειναι kawai
Nov 13 2009 22:26
Tsunade-sama → Sacrous
Το εκτιμώ τόσο εγώ όσο κ ο Frau.Θα σου τον στείλω κ για μια επίσκεψη κατ' οίκον για να...εμπεδώσεις αυτά που ξέχασες.Thnx for cooperating!:nod:
Nov 13 2009 22:25
Zoro → Robin-Chwan
Καλά το FMA από anime και το 20th από manga είναι στην λίστα προτεραιότητας (μου)... θέλω να τα πιάσω σύντομα και τα 2!
... μετά το FT πάντα! XD
Nov 13 2009 22:19
Sacrous → Tsunade-sama
:oo:
Θα ομολογήσω ότι ήρθα με σκοπούς χλευασμού όσον αφορά την Tsunade αλλά μόλις είδα τον Frau τα ξέχασα όλα!!!!!! :wis:
Nov 13 2009 22:17
Robin-Chwan → Zoro
Εγω ακομα λιγοτερα (ειμαι σχετικα καινουρια στον κοσμο των ανιμ)
Λοιπον:
One Piece
Fairy Tail
Naruto
Bleach
Death Note
Full Metal Achemist
Soul Eater
20th Century Boys
21th Century Boys
...
Τωρα μπορει να εχω δει κι αλλα και να μην τα θυμαμαι...
Nov 13 2009 22:14
Tsunade-sama → Sacrous
[QUOTE]αν και λόγω του ότι δεν υπάρχουν πολλοί loosers στο main story του Naruto δεν ξέρω ποιος είναι ο biggest. Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σε Tsunade-Jirayia[/QUOTE]
Oi :oo: Λίγα λόγια για την Tsunade (μου) γιατί θα σε κάνω να δοκιμάσεις το panchu μου! [/sage mode on] :try:
Nov 13 2009 22:11
Zoro → Robin-Chwan
Χαχα γενικά δεν προλαβαίνω να δω και να διαβάσω τόσα όσα θα μπορούσα, κι αυτό επειδή χάνω αρκετό χρόνο σε chats, forums, διαβάσματα και λοιπές δουλειές, αλλά για να σου δώσω μια λίστα του τι έχω δει και διαβάσει ολοκληρωτικά ως τώρα:[spoiler=Anime]
- Berserk (πάντα πρώτο :P)
- Death Note
- Gungrave
- Hellsing
- Hellsing Ultimate
-Seirei no Moribito
- Monster
- One Piece
- Naruto
- Trigun
- Dragon Ball Z
- Speed Grapher
- Vampire Knight
... και κάποιες ταινίες όπως Ghost in the Shell 1 και 2, Vampire Hunter D 1 και 2 κλπ... αν δεν κάνω λάθος αυτά είναι, πάνω κάτω.[/spoiler][spoiler=Manga]- Berserk
- One Piece (τα τελευταία κυρίως)
- Naruto (το έχω πιάσει από την αρχή και είναι απ' αυτά που σκοπεύω να τελειώσω πριν πιάσω το FT, βρήκα και μερικές διαφορές από το anime)
- Vampire Knight έως ένα καλό σημείο και μετά το ντρόπαρα (όχι ότι ήταν βλακεία, απλά είχα πιο σημαντικά να διαβάσω)
- Boys Next Door
- Homunculus
... αυτά είναι όλα, πάλι αν δεν κάνω λάθος.[/spoiler]U?
Nov 13 2009 21:49
Zoro → Night Wizard Seal
ΛοΛ, τι μαθαίνει κανείς από το νετ... ώστε υπάρχει και 2ος NWS, και δεν τον βάζεις να γραφτεί;
Εκτός κι αν δεν ασχολείται με anime! :P
Nov 13 2009 21:23
melkior → Kenny
[QUOTE]Εσένα θα σε κανονίσω μια μέρα που θα περάσω από Σητεία... be afraid... be very afraid. :hiding_something:[/QUOTE]
:terror2: Περνα να σε κερασω καμια ρακι.
Ok απο που εισαι δεν εχεις και τιποτα στο προφιλ σου κρητικος εισαι και εσυ?
Nov 13 2009 21:12
Night Wizard Seal → laraska
Laaska-san!Πορώσου.Δες τι αριστούργημα βγάλανε.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=lqIEGDdrnfo[/url]
Από το νέο τους δίσκο :)
Nov 13 2009 20:39
iristella → melkior
To ξέρω ότι κάνεις πλάκα. Και εγώ στον ίδιο τόνο απαντάω. No worries. :3
Nov 13 2009 20:34
melkior → Keiki
Τωρα καταλαβα γιατι το ξαναβλεπεις μιλαμε θεικο οτι καλυτερο εχω δει σε anime fantasy + Balsaaaa:hero: γαμωτο θελω κι αλλο τι στο καλο κανει το στουντιο.
Nov 13 2009 20:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed