Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaTea-chan

Presento presento tiem. [spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/6021974.jpg[/IMG][/spoiler] [spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/5838966.jpg[/IMG][/spoiler]
Nov 15 2009 05:40
Photo

iristella → LucyBR

Thought i Should drop these here. :333 hope you like them [spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/4214884.jpg[/IMG][/spoiler] [spoiler][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/5755153.jpg[/IMG][/spoiler]
Nov 15 2009 05:37
Photo

Didi → evaofadawn

[COLOR=RoyalBlue][I][B][FONT=Book Antiqua]Αllo sexy nurse!!!:nbleed:[/FONT][/B][/I][/COLOR]
Nov 15 2009 05:22
Photo

Didi → d34dp00l

[I][B][COLOR=RoyalBlue][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]^__^ =Ο Και γιατί δεν πήγες εδώ και θα πας στην Πάτρα???Εγώ ήταν να πάω σήμερα αλλά με έπιασε τρομερός πόνος στο στομάχι και το έχασα...=( Κι εγώ μία απ τ ίδια...είμαι μόνη μου σπίτι και φοβάμιανα κοιμηθώ!!!:nanana: hehehe νομίζω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα για φωτογραφίες!^^ αλλά ποτέ δε ξέρεις! Ευχαριστω πολύ!!!!!^^ Χαίρομαι που σου άρεσε! χεχε uber-moe με κυνόδοντες?? thats so kind.....:kawaii: xixi ανλωτερα δε ξέρω γιατί απίθανο να προλάβω...αλλά κάτι θα κάμω κι εκεί! [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Nov 15 2009 05:19
Photo

d34dp00l → Didi

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα! Καλημέρα κιόλας... Προσπαθώ να κοιμηθώ επειδή αύριο πάω μονοήμερη Πάτρα πουρνό πουρνό με αφορμή συναυλία Yann Tiersen, αλλά ο Μορφέας δεν λέει να περάσει από τη γειτονιά..:hot: Οπότε σερφάρω και F5-άρω το thread μπας και ανεβάσει ο Speedy Grapheralez τη μερίδα του από τις χθεσινές photo.. Συγχαρητήρια και πάλι για το απίστευτο χτεσινό cosplay! Η φάση με τους κυνόδοντες παραδόξως σε έκανε uber-moe. :hihi2: Και εις ανώτερα το Δεκέμβρη! :-)
Nov 15 2009 05:13
Photo

iristellaMad_Hatter

[quote=Rin;353137]Ξαναποιασα μετα απο 1 χρονο το mononoke.Αρκετα καλη σειρα, το ιδιετερο σχεδιο του ταιριαζει γαντι με την πλοκη και ο φαρμακωπολης ειναι μεγαλη μουρη.Γενικα την ευχαριστιεμαι πολυ τη σειρα. [/quote] Είπες εσύ καλό λόγο για τον Medicine Seller ή κάνουν Mononoke τα μάτια μου? :P
Nov 15 2009 04:31
Photo

Didi → d34dp00l

[COLOR=RoyalBlue][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][I]Allo my friend! ^^ Τί μου κάμεις?? Mε γεια το προφιλ!^^ [/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Nov 15 2009 03:49
Photo

Orion19 → iristella

Ε, θα το κοιτάξω τότε. Χιχι. Αλλά, την εικόνα τη βρήκα απο ένα Deep Bloody Night or something. Oneshot. Εσυ, πως τα πας κοπέλα μου;
Nov 15 2009 02:20
Photo

GkLoc → Kenny

Ετσιιιιι,Love Dovu <3 Α δεν ειναι Shoujo?Εγω αυτο νομιζα :P,οσο για τους διαλογους,εδω αντεξα τους μονοκοπατους μονολογους "ηθικης" του Αλεπουδακια,αυτο δεν θα αντεξω?
Nov 15 2009 01:56
Photo

Beyonder → Black Rock

Sou esteila Private Message. Eimai apo Serres kai exw dia8esimo spiti sth 8essaloniki wste na alla3eis gia to party! Phgainw sta party ths Sakura Syndrome apo ton Aprilio akomh! Diavase sxetika sto munhma mou.
Nov 15 2009 01:40
Photo

Uchiha Itachi` → Robin-Chwan

misa also is SHIT!!
Nov 15 2009 01:39
Photo

Kenny → GkLoc

BTW, επειδή τις προάλλες το είπες shoujo... κοίτα, μπορεί να είναι romance story, αλλά shoujo δεν θα το έλεγα... μάλλον shounen romance. Άλλωστε έχει και μερικές σκηνές μάχης και βίας. :P Επίσης, προετοιμάσου για πολλούς, ΠΟΛΛΟΥΣ διαλόγους. Μη λες αργότερα ότι δεν σε προειδοποίησα. :hahaha: Όσο για την sig, εγώ να δεις! Από τότε που μου την έφτιαξε η Black Rock κάθομαι και τη χαζεύω και δεν τη χορταίνω με τίποτα. Lovu-dovu και τα μυαλά στ' αστέρια. <3
Nov 15 2009 01:35
Photo

Uchiha Itachi` → Robin-Chwan

hahaha.thanks.L(lawliet) RULES!!!!!
Nov 15 2009 01:31
Photo

iristellaBlack Rock

Χεχε δεν σε είχα στα friends τόσον καιρό? Arigato for the request λοιπόν.
Nov 15 2009 01:24
Photo

GkLoc → Kenny

I think I like it,the hard way :P Μεχρι να την αρχισω πιστευω θα εχει τελειωσει,οποτε καλυτερα ας περιμενουμε λιγο πρωτα και μετα αρχιζουμε το Downloading :) Man I'm in love with your sig !
Nov 15 2009 01:22