Community Status Updates
Kenny → GkLoc
Easy mode: Κάνε τη ζωή σου εύκολη και κατέβασέ τα όλα από το lolipower. :P Βέβαια εκεί τα έχουν από [gg], κι εγώ προτιμώ τη μετάφραση των [koharubi], αλλά μικρό το κακό. Αν σου αρέσει η σειρά, κι αφού ολοκληρωθούν τα bluray rips, θα σε ενημερώσω.
Hard mode: Για την ώρα... eps 1-4 από [Coalgirls] (bluray rips - μη ξεχάσεις να κατεβάσεις τα OP/ED videos), eps 5-10 από [koharubi] (TV rips - έχε το νου σου για v2 και v3), και τα υπόλοιπα από [gg] (επίσης TV rips). Με τον καιρό θα αντικατασταθούνε όλα από [Coalgirls], γι' αυτό ρίχνε ματιές στο Tokyotosho.
The choice is yours. BTW, η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα, βρισκόμαστε στα 13 από 15. :thatsit:
Nov 15 2009 01:18
iristella → Orion19
A είπες κάτι στο yaoi manga thread και παρεξήγησα.[B][URL="http://www.mangatraders.com/manga/series/2975"] Λοιπόν το κατεβάζες με τη μία[/URL][/B]. Εϊναι manwha (οπότε διαβάζεται σαν κανονικό βιβλίο) χορταστικότατο (49 chapters) και έχει απίστευτο γέλιο. Σε μια φάση χτυπιόμουνα κάτω και δαγκωνόμουνα για να μην αρχίσω να χαχανίζω δυνατά. Και είναι και πολύ γλυκό με την έννοια του ότι δεν περιγράφει ιδανικές καταστάσεις αλλά το πως ένα ζευγάρι από ανθρώπους με ελαττώματα ξεπερνά τις δυσκολίες... Σαν concept είναι κοντά στο Viewfinder αλλά παράλληλα τελείως ξεχωριστό και μοναδικό.
Όσο για τον προγραμματισμό ανάσανε το κεφαλάκι σου. Τώρα ελπίζω να είσαι πιο χαλαρή.
Nov 15 2009 01:08
Lady Sen → Yo! Master
Βασικα δν εχω προβλημα.λογικα στο pc μ θα τα βαζω να παιζουν.. ευχαριστω προκαταβολικα και παλι!!!
Nov 15 2009 01:05
GkLoc → Kenny
Kenny I'm Lost T__T
Θελω να με καθοδηγησεις με το Bakemonogatari,bakabt δεν βρηκα τπτ και Tokyotosho ειδα κατι επεισοδια Blu Ray και κατι αλλα με πολλα διαφορετικα Fansubs το καθενα,δεν ξερω απο ποιους να το κατεβασω,στο Thread φοβαμαι να μπω για μην τυχον Spoilers,μια μικρη βοηθεια θα την εκτιμουσα ^__^
Nov 15 2009 00:58
Orion19 → iristella
Γειά σου κούκλα. Εδώ καλά. Τον παράτησα τον προγραμματισμό γιατί δεν άντεχα άλλο. Ανακούφιση XD
Όσο για το Totally Captivated, δε το ξέρω καν. Που είδες οτι το άρχισα; Αν λέει, όμως, θα το διαβάσω και αυτό. Κοντεύω να τελειώσω όλα τα yaoi στο mangafox μιλάμε! Στο "s" είμαι!
Nov 15 2009 00:55
Zoro → Tsunade-sama
[IMG]http://fc08.deviantart.net/fs31/i/2008/192/b/6/Dr_Evil___Orochimaru_by_deadlyblack.jpg[/IMG]
Honto? Σε κάθε φάρσα έχεις και ένα ρίσκο να σε καταλάβει ο άλλος και να χαλάσει, οπότε και υποψίες... το γεγονός ότι την συνεχίσαμε μέχρι το τέλος και το έχαψες δείχνει την νίκη του σχεδίου μου! :twisted:
ΥΓ: Snakes eat frogs.
ΥΓ2: Ανυπομονώ να δω αντίδραση Γιώτα με το που δει όλα αυτά τα vms!! :kakaka:
Nov 15 2009 00:49
kelborn3 → Tsunade-sama
Moνο και μονο το γεγονος οτι ειχες αμφιβολιες σημαινει οτι εχασες.Η εισαι σιγουρος η δεν εισαι.Δεν εχει μεση λυση.Απο την στιγμη που εχεις αμφιβολιες αν πετυχες στο τρολλ εχεις χασει.Period.Δεν υπαρχουν γρκι αποχρωσεις.8α σου εκανα μια καλη παρομοιωση με το bleach αλλα αφου δεν βλεπεις δεν εχει νοημα.Οσο για τα history logs βρε ελλεινε wannabe snakeman αναφερουν στο chat που ειχα με την tsunade οπου μου τα ελεγε απο 1 χερι.Απο την στιγμη που ειπε οτι δεν πειστηκατε οτι με trolleψατε εχεις χασει.Παρτο χαμπαρι.Δεν το σωζεις με τπ.....Θα συνεχισουμε αυριο γτ παω να πεσω για υπνο τωρα.....
[IMG]http://fc05.deviantart.net/fs23/f/2008/007/d/2/Jiraiya___Invince_cards_by_Invince.jpg[/IMG]
Nov 15 2009 00:36
Yo! Master → Lady Sen
By the way, έχεις κάποια προτίμηση στο format για τις σειρές?
Βασικά, να παίζουν & σε κανονικό DVD player (πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει αναγκαστικά να είναι .avi) ή αρκεί να παίζουν μόνο σε PC (πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να είναι & .mkv ή κάτι άλλο).
Nov 15 2009 00:35
Zoro → kelborn3
:hahaha: Όταν διάβασα το vm, στην αρχή, νόμιζα είπες να μην γράφουμε εκεί (επειδή δεν έβαλες ερωτηματικό στο τέλος της πρώτης πρότασης) και ερχόμουν να σου πω για το αντίθετο, αλλά τελικά... όσα και να μας χωρίζουν είμαστε και οι 2 rascals ευτυχώς!! XDD
... στην τελική, ως rain country τι θα κάνει σ' εμάς τις υπερδυνάμεις, το πολύ να γίνει Konan και να μας πετάξει σαϊτες! :hahaha:
Nov 15 2009 00:12
Zoro → Tsunade-sama
Το ότι είχαμε αμφιβολίες δεν σημαίνει ότι δεν σου την φέραμε! :tongue2:
Τα history logs που έχεις δείχνουν ακριβώς αυτό, ότι στην φέραμε... οι αμφιβολίες που λες είχαμε μετά ήταν αφού έφυγες και την ρώτησα, οπότε δεν νομίζω πως τα έχεις ούτως ή άλλος! :P :P :P
Και rl εννοούσα την άλλη τύπισσα, και καλά ότι έπρεπε να την δεις για να καταλάβεις ότι δεν είναι η Tsunade μας... :d
[IMG]http://i37.tinypic.com/f5dab.png[/IMG]
Nov 15 2009 00:03
didimakia
→
Lucy-Nyu
χμμ.. μονο τον aldark εχω πετυχει.. και δεν μετακομισα.. απλως καποιες συζητησεις που δεν κανουμε εκει τις κανω εδω...;P
Nov 14 2009 23:55
kelborn3 → Zoro
Dεν ειναι γαματο να πλακονωμαστε στο profil τηs tsunade.Ειναι σαν την rain country το μερος οπου πλακωνονται ολοι.Ουτε λαγγαρουμε τα προφιλ μας ουτε τπ.Τι κα8αρματα ειμαστε τελικα:hahaha:
Nov 14 2009 23:15
Zoro → Scorpion
Νοπ, δεν έχει καν ανακοινωθεί! Αλλά οι φήμες λένε προς Χριστούγεννα-νέο έτος μεριά... καλή μας υπομονή! :(
Nov 14 2009 23:08
kelborn3 → Tsunade-sama
Για μια ακομη φορα 8α σε πwrarw επειδη η ιδια η tsunade μου ειπε οτι εκεινη την στιγμη νομιζατε οτι δεν το εχαψα και οτι σας τρολλαρα.Σου ξαναλεω οτι εχω και τα history logs ποτε δεν σε περνει.Ιn your face x3...Και δεν βρε8ηκαμε real life βρε κατεστραμμενε φαρμακοτριφτη στο msn τα ειπαμε:hahaha::hahaha:
[IMG]http://i96.photobucket.com/albums/l187/Animas_Darkshroud_3/Naruto/Jiraiya/jiraiya_and_women3.jpg[/IMG]
Nov 14 2009 23:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed