Community Status Updates
Zoro → Vegetasmate
LoL, chill βρε!! :hahaha: Απλά χτες από τα πολλά vms και posts (ναι, γράφω υπερβολικά πολύ :hot:) ξέχασα το δικό σου και θα στο έστελνα τώρα... incoming! :P :P
Nov 15 2009 19:41
Zoro → Scorpion
10 χρόνια δεν λες τπτ, ο Guts θα έχει εντελώς άσπρο μαλλί (και όχι μόνο μια τούφα) όταν φτάσει να πολεμάει τον Grif!! :hahaha:
Btw το νέο opening του OP σου άρεσε; Εγώ το βρήκα πολύ καλό σαν σύνολο! :P
Nov 15 2009 19:41
Vegetasmate → Zoro
vre si Alex!!! den m edoses to full name sou!!! pos 8a se kano add??!!!??
Nov 15 2009 19:34
iristella → Mad_Hatter
Τα αυτιά είναι το καλύτερο μέρος του. Σε κάνουν να θες να τα δαγκώσεις. :3333
Nov 15 2009 19:09
Black Rock → melkior
έχω τους λόγους μου,από καινούργια το 8 σαν σενάριο και το 10 σαν gameplay. Φυσικά όμως τα αγαπημένα μου είναι αναμφισβήτητα το 5 και 6
Nov 15 2009 18:38
Mad_Hatter → iristella
Well i mean he is cool, and mysterious and such things, but they really had to give him pointy fucking ears?
Btw Ουτε και εμενα με ξετρελενει ο legolas, αλλα για τους τιτανομεγιστους feanor, finglofin, maedros,fingon του simarilion δεν ακουω κουβεντα ! :)
Nov 15 2009 18:26
melkior → Black Rock
:oo: νομιζω το κρινης καπως αυστηρα αλλωστε αυτο εδειξε το δρομο και για τα υπολοιπα τουλαχιστον στα next gen συστηματα και αποτελει το ποιο ισορροπημενο παιχνηδι απο ολα εκτος του 12 το οποιο δεν μπορω να σου πω μιας και δεν το εχω παιξει,αν και νομιζω οτι η μετεπειτα θεοποιηση του λογω μαρκετινγκ(παραγωγη ταινιων και ασχετων με το ειδος παιχνηδιων)ειναι πραγματι υπερβολικη.
Εσενα ποιο σου αρεσε περισσοτερο απο τα καινουργια.
Nov 15 2009 18:18
iristella → Mad_Hatter
[IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/5148648.jpg[/IMG]
Who are you calling an imitation? :P Ο Legolas δεν του φτάνει στο μικρό του δαχτυλάκι του Medicine Seller.
Nov 15 2009 17:22
Tsunade-sama → kelborn3
[quote]κατεστραμμενε φαρμακοτριφτη [/quote]
Seriously...LMAO!:hihi2:
Nov 15 2009 16:14
Mad_Hatter → iristella
Και απο περσυ οταν αρχισα τη σειρα ειχα αρχισει να λεω καλα γελια, εχει φαση ο ατιμος, ασχετα αν μοιαζει γιαπωνεζικη απομιμηση των elf του tolkien :P
Nov 15 2009 16:10
Black Rock → melkior
όλα τα παιχνιδια του NES έχουν βγει σε ανάλογες εκδόσεις PSP,advance,DS. Το 7 δεν θέλω να το συζητώ. Το θεωρώ υπερεκτιμημένο και δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους τίτλους
Nov 15 2009 16:00
Tenshi → Fingolfin
Εεε...βασικα κολλησε ο server...και πατησα F5 και μου εβγαλε resend και πατησα οκ...
και μαλλον εγινε double post.
Σορυ!! :/
Nov 15 2009 15:56
Fingolfin → Tenshi
Αυτό το post σου [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=353219&postcount=13[/url] είναι ίδιο με το προηγούμενό σου σ' εκείνο το θέμα μία ώρα νωρίτερα. Πάει προς διαγραφή απλά η διαφορά της μίας ώρας σε double post με μπέρδεψε. Πως έγινε;
Nov 15 2009 15:46
melkior → Black Rock
Ακομη και τα πρωτα του Nes??εγω το πιασα απο το 7 και μετα και το σταματησα στο 10 μονο το 12 μου ξεφυγε απο τα παλια προσπαθησα να παιξω κανενα αλλα μονο το 6 μου κανει ορεξη να πιασω τα αλλα παρα ειναι παλια.
btw ps3 εχεις πως σου φαινεται το καινουργιο εδω [URL]http://www.wikio.com/video/1891710[/URL] εχει καποια κομματια μουσικης απο το καινουργιο το Chocobo Theme μου θυμιζη αρκετα αυτο απο το 7.
Nov 15 2009 15:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed