Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yo! Master → Lucy-Nyu

Ελπίζω να μη χρειάστηκε να καταφύγεις στη χρήση συρματόβουρτσας ή γιαλόχαρτου για τα πόδια! :oo:
Nov 15 2009 14:52
Photo

Tenshi → mono

Χεχε!! Okie dokie dear. Αστο πάνω μου!! ;) :p
Nov 15 2009 14:36
Photo

takara089 → Didi

[B]Hi^^ No problem^^ I'm here to help & give advice, anything for Sora! Thank you soo much!! Arigato Gozaimasu!!![/B]
Nov 15 2009 14:12
Photo

Black Rock → melkior

σχεδόν όλα εκτός από τα πολύ πολύ καινούργια
Nov 15 2009 14:00
Photo

mono → Tenshi

Γιατρέ αφήνω τα ζώα (του φόρουμ και μη) στα χέρια σου :P
Nov 15 2009 13:52
Photo

Robin-Chwan → Uchiha Itachi`

Ετσιιι!! L FTW!!! Justice will prevail!! Ενα παλιο σετακι ηταν με τον L (L=God) Btw η profile pic σου τα σπαει!! ΥΓ: Ποια ανιμ/μανγκα βλεπεις/διαβαζεις?
Nov 15 2009 13:33
Photo

Tenshi → mono

[quote].Καλού κακού ας λύσει ο κτηνίατρος αυτό το πολύ σοβαρό επιστημονικό-φιλοσοφικό ζήτημα...[/quote] εε...τα παραλετε καλε... με κανετε και ντρεπομαι!! :$ :p
Nov 15 2009 13:18
Photo

Didi → Cassiel

[COLOR=RoyalBlue][FONT=Book Antiqua][I][B]Cassiel-kuuuuun!!!:joyful: όχι δε θα σε σκοτώσω!^^ ίσα-ίσα θα χαρώ, γιατί σημαίνει οτι το απέδωσα σωστά το cosplay δεδομένου οτι ο χαρακτήρας είναι αγόρι!:hihi2: άσε που δεν είσαι ο πρώτος που μου το λέει χιχιχ χεχεχε με κατάλαβες όμως^^ Οι χαρακτήρες είναι από το videogame Kingdom Hearts .Είναι ο Sora όπως εμφανίζεται στο Halloween Town στο παιχνίδι [/B][/I][/FONT][/COLOR][SPOILER][IMG]http://www.entertainmentearth.com/images/%5CAUTOIMAGES%5CSQ80835lg.jpg[/IMG][/SPOILER][COLOR=RoyalBlue][FONT=Book Antiqua][I][B] Kai η Νάσνυ είναι η Kairi σε Halloween version εμπνευσμένη απο αυτό το fanart[/B][/I][/FONT][/COLOR][SPOILER][IMG]http://farm4.static.flickr.com/3268/2424540206_5174c76e8c.jpg[/IMG][/SPOILER] [COLOR=RoyalBlue][FONT=Book Antiqua][I][B]Ελπίζω να σε κάλυψα!:wooi2:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Nov 15 2009 13:15
Photo

Scorpion → Zoro

οχ με αυτο το ρυθμο το βλεπω να τελειωνει σε δεκα χρονια περιμεναμε τοσο καιρο να δουμε Gatts και μετο που τον ειδαμε παλι μας το εκοοψε για καινουργιο break.Ασε νοσταλγω τις στιγμες που ειχα πτωτοαρχισει το Berserk και διαβασα 30 chapters τη μερα.Ασε η αναμονη δεν παλευεται τωρα καταλαβαινω τι εννουσες οταν μου ελεγες να μην βγιαζομαι να το τελειωσω.:hahaha:
Nov 15 2009 13:09
Photo

Tsunade-sama

:Crying2: Πως την είδατε παλουκαρια μου κ το κάνατε το profile μου στούντιο της Στεφανίδου???
Nov 15 2009 12:41
Photo

Cassiel → Didi

Didi-chaaaaaan,στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήσουν εσύ (μην πω σε πέρασα και για αγόρι θα με σκοτώσεις:hihi2:) όταν είδα το cosplay σου σε φώτος και σκέφτηκα "Wow,τι ειναι αυτό:awww:?!?!?".Μετά όμως πρόσεξα καλύτερα και είδα ότι όντως ήσουν εσύ:oo:.Αλλά θέλω να σε ρωτήσω.Τι χαρακτήρες κάνετε εσύ και η Ayami,γιατί δεν πρέπει να τους ξέρω:sadist:.Αν είναι από Soul Eater έχω δει μόνο τα 3 πρώτα επεισόδια.Διαφώτησε με λίγο:).
Nov 15 2009 11:27
Photo

evaofadawn → Didi

Λήδα είναι ένα από τα υποψήφια-ονόματα-για-παιδιά-μου!! μάρέσει πολύ. εμένα Εύα, αλλά μάλλον θα το είχες καταλάβει..! anyway πάω για ύπνο σιγά-σιγά! τα λέμεεε!!!!
Nov 15 2009 05:59
Photo

Didi → evaofadawn

[COLOR=RoyalBlue][FONT=Book Antiqua][I][B]:ureshii: xexex τηλεπάθεια!!=Ρ Λήδα το όνομα by the way , but you can call me Didi!^^ [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Nov 15 2009 05:46
Photo

Didi → takara089

[COLOR=RoyalBlue][I][B][FONT=Book Antiqua]Ηello!!!^^:wooi2: You are the sweet girl cosplaying Zero right??^^ I am Sora! Thank you soooooo much for giving me that teeth-glue! I couldn't stand anymore those stupid chewing gums!:hihi2: Your video is awesome!! [/FONT][/B][/I][/COLOR]
Nov 15 2009 05:43
Photo

evaofadawn → Didi

flattered..*blush* .... κ εκεί που έγραφα για τον τρελό χορό, λέω "κ την άλλη την κοπέλα πως τη λένε όμως? ποια ήταν?" κ να που εμφανίστηκες στα καπάκια! χεχε
Nov 15 2009 05:41