Community Status Updates
Uchiha Itachi` → Robin-Chwan
δεν τ χω ακουσει το fairy tale (προφανως επειδη εχει 5 eps προς το παρον)μηπως μπορεις να μου εξηγησεις το plot της σειρας??
Nov 15 2009 21:34
melkior → Black Rock
Το 10 μονο αυτο ειχε μαζι με τα γραφικα ειχε ομως και πολλες ανορθογραφίες οπως η απουσια εξερευνησης οσο για το 8 αν και σε πολλους δεν αρεσει το σεναριο και η εκπληκτικες CGI σκηνες(η σκηνη του χορου μεταξυ Squall/Rinoa καθως και αυτες στο διαστημα με το ragnarok)ηταν το κατι αλλο.
Καλα παλι καινουργιο avatar τι εγινε με το προηγουμενο.
Nov 15 2009 21:29
Scorpion → Zoro
τα anime ειναι Βγαλμενα απ τη ζωη φιλε μου.Λοιπον ειναι O Loki απο το Fairy tail αν προσεξεις θα δεις οτι και η Hinata st αυτον εχει στο ava αλλα και στη sig της.Επισης θελω να σε ρωτησω ποια ειναι η κουκλαρα στη prοfile pic σου θυμιζει αρκετα Robin
Nov 15 2009 21:22
Zoro → Scorpion
Χαχα, μου θύμησες κάτι φάσεις σε anime που ο ένας συστήνεται ως διάσημος/πασίγνωστος (πχ Bora of Prominence) και δεν τον ξέρει κανείς μετά!! XD
Ναι καλά θα κάνεις να το ξαναπιάσεις το Naruto, αξίζει και μόνο για τους κακούς, τις τεχνικές και την δραματικότητα που έχει σε κάποια σημεία... αν και συνεχώς "ανεβοκατεβαίνει" κάπως, που είναι καλό που κακό.
To ava ποιος και από που btw?
Nov 15 2009 21:14
Scorpion → Zoro
xaxaxa Ουτε γω ειχα ακουστα για το δευτερο μου Nick απλα το να πω ξερα το ονομα μου δεν λεει,εμεις οι Sanjiδες θελουμε να λεμε τα ονοματα μας με στιλ....
Α ξεχασα να σου πω αφου τελειωσω το Fairy Tail θα ξαναπιασω το Naruto με επεισε μαι ψυχη και θα το συνεχσω απο κει που το αφησα!
Nov 15 2009 21:07
Robin-Chwan → Uchiha Itachi`
Me? Πολυ λιγοτερα. Αλλα βαριεμαι να τα ξεχωριζω και θα τα βαλω μαζι:
One Piece, Fairy Tail, Naruto, Bleach, Death Note, Full Metal Alchemist, Soul Eater, 20th Century Boys, 21th Century Boys, Let's Lagoon. (Τωρα μπορει να ναι κι αλλα και να μην τα θυμαμαι....)
Χμμμ, στη λιστα σου βλεπω ενα ΜΕΓΑΛΟ κενο!!! Δεν εχεις δει (ή μαλλον διαβασει μιας και εχει μονο 5 επ μεχρι στιγμης) το super duper υπερπορωτικο Fairy Tail. Οποτε μια μικρη συμβουλη: μολις τελειωσεις οτι βλεπεις διαβασε αμεσως το Fairy Tail!! (Ναι, οκ εχω φαει χοντρο κολλημα και το εχω προτεινει σε οποιον εχω μιλησει απο τοτε που το τελειωσα...)
Nov 15 2009 21:06
Zoro → Tsunade-sama
Σους εσύ, Rain Country! :hahaha:
Το νέο opening του OP τα έσπαγε εεεεε; :joyful:
[SIZE=1] (δίνω νέες αφορμές για τσακωμό :hehehe:)[/SIZE]
Nov 15 2009 21:05
iristella → Orion19
To Deep Bloody Nighte είναι εκείνο με τον δικτάτορα και το vampire σωστά? Το είχα διαβάσει και αυτό αλλά νομίζω η συγκεκριμένη pic με τον Dean kαι τον Sam υπάρχει και στο Totally Captivated. Η πλάκα είναι ότι όταν την έβλεπα σε σκεφτόμουν ακαι έλεγα α ρε Βασια να το έβλεπες αυτό να έλιωνες στο γέλιο.
Κατά τα άλλα μια χαρούλα είμαι και εγώ. Όλα ήρεμα και διασκεδαστικά. :333 Δουλίτσα ψάχνω αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι.
Nov 15 2009 21:01
Zoro → Scorpion
Αχά και ναι για όλα... ! Και χάρηκα επίσης! :P
(btw δεν είχα ακουστά το τελευταίο σου nick όμως :/)
Nov 15 2009 20:59
Scorpion → Zoro
Εναι σαν κι αυτο που ειχε πει ο Ishidoro στον Gutts οταν του ειχαν ασπρισει λιγο τα μαλλια!Τωρα δεν εισαι Black sworsman αλλα μισος white και μισος black :hahaha:(οκ δεν το πε ακριβως ετσι :P ) τεσπα το καινουργιο Opening μου αρεσε αρκετα ειδικα στο τελευταιο του σημειο που διχνει τον(την??) Ivankov τον sir crocodile και τα λοιπα εδειξε και λιγο τον Mr 3 και τον Mr 2.Τωρα που ειπα Mr 2 δεν ξερω αν θυμασαι στο manga τι σκηνη που ο Mr2 λεει στον Luffy I'm here to save you in the name of friendship :D (τι θυμαμαι ο κερατας).Btw Alex σε λενε?(ειδα το παρακατω μυνημα).Χαιρω πολυ Λεωνιδας(ειμαι γνωστος και ως Leo D.Scorpion αν εχεις ακουστα).
Nov 15 2009 20:36
Uchiha Itachi` → Robin-Chwan
απο ανιμε εχω δει(μερικα βλεπω ακομα):
bleach,one piece,naruto,death note,d gray man,soul eater,kuroshitsuji,rurouni kenshin
απο μανγκα:
naruto,death note,love hina(δεν βλεπω το ανιμε γιατι θα πεσει πολυ nosebleed,rurouni kenshin
εσυ?
Nov 15 2009 20:33
Zoro → Nighteyes
Πραγματικά, αν υπήρχε ακόμη το rep system θα έπρεπε να σου δώσω +10 το λιγότερο, γι' [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=353148&postcount=399"]αυτό[/URL] σου το post!! :P
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, ενώ ήταν τόσο σύντομο και ταυτόχρονα περιεκτικό που δεν θα μπορούσα να τα έχω πει καλύτερα (θα το είχα γεμίσει παραγράφους ενώ :P)! Κι εγώ το ίδιο πιστεύω με το Naruto καταρχάς, ενώ όντως σε κάποια φάση πλησίασε επικίνδυνα το OP, αλλά δεν τα κατάφερε να το περάσει τελικά.
Και φυσικά κι εγώ το ξεκίνησα ως μια εντελώς παιδική σειρά, καθαρά γιατί ήθελα κάτι χαλαρό και επειδή μου αρέσουν οι ιστορίες με πειρατές (ούτε καν φανταζόμουν ότι ήθελε τόσα eps για να τελειώσει, νόμιζα προς το τέλος ήταν!) και όντως με περίμεναν ευχάριστες εκπλήξεις όσο το προχωρούσα! Όπως και τα πιο μικρά anime (πχ Gintama που μου πες), έτσι και εδώ ισχύει η ίδια αναλογία με τα επεισόδια: θέλει να δεις αρκετά για να βελτιωθεί και να συνηθίσεις το κλίμα του... όσοι το παράτησαν λόγω σχεδίου ή επειδή βλέποντας 10-20-60 (άντε 100!) επεισόδια νόμιζαν ότι δεν θα προσφέρει άλλα η σειρά και τα είδαν όλα, [B]έχασαν[/B]! Όπως τα είπες, ο Oda φαίνεται πάνω κάτω να έχει ένα πλήρες σχέδιο στο μυαλό του, ενώ ξέρει πως να τοποθετήσει χρονικά τα γεγονότα, ώστε να μην σκοντάψει αργότερα και να αξιοποιήσει κάποια ξανά, αν χρειαστεί!
Θα το κρατήσω (το post) για μελλοντικές αναφορές και συζητήσεις στο ίδιο θέμα, τα ανακεφαλαιώνει [B]όλα[/B]! :P
Nov 15 2009 20:08
iristella → Vegetasmate
The pleasure was all mine. Κρίμα που με όλον τον πανικό δεν μπορέσαμε να τα πούμε περισσότερο. Ελπίζω όμως να έχουμε την ευκαιρία ξανά σύντομα.
Nov 15 2009 20:03
Wabbit → d34dp00l
Βλακάκο με γεια και το καινούριο profile. BTW εάν δεν έχεις μπει ακόμα στο Otakulens μπες τώρα για να σε απολαύσεις σε μεγαλεία.
Nov 15 2009 19:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed