Community Status Updates
LucyBR → iristella
'an alcoholic is always happy to be passed a drink' if you catch my drift ;33 XDD
thank you :blingeye2: (το πρωτο ειδικα ειναι all kinds of moe X33)
Nov 16 2009 00:56
iristella → Black Rock
Aχαχαχαχαχ Α το τέρας. Δεν του έφτανε που έκαψε εμένα θέλει και άλλα θύματα τώρα. Ωραία έλα να καιγόμαστε μαζί .
Nov 16 2009 00:36
Black Rock → iristella
[IMG]http://img07.pixiv.net/img/usakou/6454496.jpg[/IMG]
ο Kenny μου έμαθε το Pixiv και κατασκλαβώθηκα
Nov 16 2009 00:33
noh → amelie-chan
hello....just dropping by to glomp you
*glomp*
thank you,carry on....
hahahahahah.....sneaky επιθεσεις!!!
Nov 16 2009 00:02
Nighteyes → Zoro
Ρε συ ηρέμησε, δεν είμαι και η wikipedia.:hahaha: Δεν σημαίνει και τίποτα, μια άποψη είπα.
Εκτός από το δέσιμο όπως σου είπα (δεν με διαβάζεις...)είναι διάφορα τα είδη. Για να καταλάβεις το πρώτα "σοβαρό" arc τελειώνει πριν το 60. Σοβαρό με την έννοια ότι είναι κυρίως δράση. Θα δεις τι εννοώ όταν θα δεις. Πάντως δεν σταματάει να σε εκπλήσσει αυτή η σειρά. Πάνω που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα και "ξέρεις" την συνταγή σου δίνει μια και σε στέλνει αδιάβαστο.
Άκουσε με. Δεν χρειάζεται να την δεις μονοκοπανιά. Ούτε εγώ την βλέπω έτσι. Αυτή τη σειρά είναι καλύτερο να την βλέπεις με δόσεις. Βλέπε 2-3 επεισόδια την ημέρα και είσαι ΟΚ. Αλλιώς μπορεί να σε κουράσει η ιδιαιτερότητα της.
Μόνο το 50; Για ένα σωρό μου έχει πει ότι του άρεσαν. Και μου είπε ότι όντως την έχει ξεχωρίσει ως μία απο τις εξαιρέσεις των shounen. Πολύ χάρηκα γιατί είναι απο τους "δύσκολους" κι αυτό λέει κάτι.:congrats:
Nov 15 2009 23:29
evaofadawn → ira paspartoo
hooray hooray γιουχουυυυυυ!!!!! ήρθες αδέρφι μου τρελό!!!!
Nov 15 2009 23:12
Zoro → Nighteyes
Ναι ήταν πριν γραφτείς, ουσιαστικά με το rep(utation) system έδινες ένα + ή ένα - σε όποιο post σου ή δεν σου άρεζε! :P Απ' όσο ξέρω το βγάλαν επειδή υπήρχαν abuses, μιας και ένα κόμμα να 'χες ξεχάσει ο άλλος μπορούσε να σου βάλει - αν ήθελε!
Ε μα, όχι αστεία, bookmark θα το κάνω! :hahaha: Έτσι στον επόμενο που θα πει τπτ του στύλ "Bleach/Naruto rulez!!1 Το Ντρέηκ το έβλεπα παλιά στο alter και νόμιζα είναι η συνέχεια του πόκεμαν... " αντί να κάθομαι να γράφω τπτ, τακ βάζω το post σου (με τα credits φυσικά, μην την πάθω από clopyright!) και καθάρισα! :hahaha:
Καλά και στο OP δεν είναι τόσο ότι βαριόμουν στην αρχή απλά ότι ήταν κάπως υπερβολικά παιδικό, μετά και τις πλάκες και τις φάσεις του της είχε! :P Η σύγκριση που έκανα με το Gintama ήταν καθαρά σε ότι αφορά τον αρχικό αριθμό επεισοδίων που πρέπει να "αντέξεις" να δεις για να περάσεις στα "καλά" πιο κει, αλλά, αν κατάλαβα καλά, αυτό που μου είπες τώρα είναι ότι δεν αλλάζει "κλίμα" η σειρά πιο κει (όπως στο OP), αλλά ότι δένεσαι πιο πολύ με τους χαρακτήρες και τον κόσμο της και τότε ας πούμε την απολαμβάνεις πιο πολύ; :hmmm:
Καλά ότι είσαι extra πορωμένη φαίνεται και χωρίς να μου το πεις, αφού σε όλο το vm μιλούσα κυρίως για OP και απλά έκανα μια παρένθεση για Gintama... και μου γύρισες όλη την κουβέντα σε Gintama τώρα!! :hahaha: I bow! :P
Θέλω πολύ να το ξεκινήσω, ειδικά δεδομένου ότι δεν με ενδιαφέρει να πιάσω και το manga και δεν έχει πολλά eps, αλλά αυτή την περίοδο με ενδιαφέρουν πολλά... έχω χαθεί στον λαβύρινθο των shonen :blurah5: και με βλέπω προς νέο έτος (αρχές) να το πιάνω κάποια στιγμή... όπου θα σου δώσω και updates (καλά, και μόνο ότι το επεισόδιο 50 άρεσε και στον Radagast, που είναι γνωστός anti-shonen fan, μιλάει από μόνο του XD).
Και ναι σε κατάλαβα... είναι ολίγον taboo για σένα να κρίνω την σειρά πριν δω ένα καλό μέρος της, το ίδιο περιμένω κι εγώ απ' όσους ξεκινάνε OP άλλωστε... θα το προσέχω! :beaten:
Mr. Brightside → Hollister
Καλησπερα, ευχαριστω για το request and nice to meet ya i guess :p
Orion19 → iristella
Έπιασα το Totally Captivated, αλλά μέχρι στιγμής (κάπου στο τέλος vol1) δε μου αρέσει καθόλου είναι η αλήθεια. Έχω σκυλοβαρεθεί και μισώ τους χαρακτήρες. Ο Ewon είναι slut και αναίσθητος, το Boss επίσης slut και βαρετός και ο Jiho έχει πάρει το πούλο απο όλους και αντί να τους παρατήσει να βρεί κανέναν άνθρωπο της προκοπής, κάθεται και τα ανέχεται. Δε τους μπορώ τέτοιους επιπόλαιους χαρακτήρες εγώ. Με εκνευρίζουν αντί να με διασκεδάσουν XD
Nov 15 2009 22:37
Robin-Chwan → Uchiha Itachi`
Lucy is a 17-year-old girl, who wants to be a full-fledged mage. One day when visiting Harujion Town, she meets Natsu, a young man who gets sick easily by any type of transportation. But Natsu isnt just any ordinary kid, he's a member of one of the world's most infamous mage guilds: Fairy Tail.
Επειδη δεν ειμαι και τοσο καλη στην περιγραφη σου εβαλα αυτην που εχει το OneManga. Και το οτι εχει μονο 5 επεισοδεια δεν το εχει εμποδισει να ειναι το 4ο manga στη σειρα...
Nov 15 2009 22:17
Nighteyes → Zoro
Δεν το ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο σύστημα παλιά.
Είσαι για δέσιμο.:P Άκου θα το κρατήσει για μελλοντικές αναφορές.XD
Για το Gintama προσπάθησα να στο εξηγήσω απ' έξω απ' έξω παλιά. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες με το Gintama. Δεν είναι ότι θα βαρεθείς, δεν το λέω από αυτή την άποψη ότι πρέπει κανείς να δει τουλαχιστον τα πρώτα 60 επεισόδια. Το λέω γιατί το κάθε επεισόδιο και το κάθε arc(συνήθως μέχρι 8 επεισόδια είναι τα arc) είναι εντελώς άλλο είδος από το προηγούμενο. Από κωμωδία πας σε δράμα, απο δράμα σε δράση, από δράση σε σάτιρα...Δεν είναι ένα στρωτό anime. Οπότε μέχρι το 60 έχεις δει λίγο απ' όλα, έχεις δει τους περισσότερους απο τους βασικούς χαρακτήρες, αν και προστίθενται κι άλλοι παρακάτω. Ακόμα κι αν κάποιον τον ξενίσει το χιούμορ του που είναι λίγο ζόρικο για πρωτάρη, μέχρι το 60 αν δεν έχει πάθει πλέον μετάλλαξη, έχει δεθεί τόσο με τους χαρακτήρες που αν δεν αρχίζει να φωνάζει Gintama σε όποιον βλέπει, θα είναι ή στραβός ή απο άλλο πλανήτη.
Είμαι και extra πορωμένη αυτές τις μέρες με το Gintama μιας και το ξαναέπιασα. Είμαι στο 155 τώρα. Ο λόγος που έμεινα πίσω ήταν οι Rumbel που μας έβγαλαν την ψυχή, αλλά το έχουν φτάσει στο ongoing επεισόδιο οι horrible subs οποτε το βλέπω απ' αυτούς αν και χάνει σε κάποια σχόλια. Δεν άντεχα όμως άλλο. Το καλό με το Gintama είναι ότι μπορείς να το δεις με δόσεις, μια που είναι αυτοτελείς σχεδόν οι ιστορίες του.
Ρε συ ξεκίνα το επιτέλους. Α και δεν δέχομαι αρνητικά σχόλια αν δεν δεις μέχρι το 60.:P
Nov 15 2009 22:11
Zoro → Scorpion
Ναι το ψυλλιάστηκα ότι ήταν ο Loki, είχα δει και την sig σου, απλά σε ασπρόμαυρο και χωρίς τα γυαλιά του μου φάνηκε άλλος! :P
Η κοπελιά είναι μάλλον η καλύτερη θηλυκή ύπαρξη του Naruto (έστω, μετά την Tsunade :P), καθώς συνδυάζει ομορφιά και εξυπνάδα μαζί, χωρίς ιδιαίτερη αίσθηση του humor... ακριβώς όπως την Robin, όπως είπες... κρίμα που ο mangaka δεν την ανέπτυξε σχεδόν καθόλου! :(
Nov 15 2009 22:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed