Jump to content

Community Status Updates

Photo

ZeLiGa → avaton

Χμ... Όχι και πολλά. Λίγο ο μειωμένος χρόνος, λίγο ότι το γύρισα σε manga. Σε γενικές γραμμές πάντως, βλέπω one piece, hokuto no ken τακτικά, καμια 20αρια που έχω αφήσει στη μέση και πρέπει να συνεχίσω, και πρόσφατα άρχισα πάλι ναρουτο(μετά από ένα drop διάρκειας 2 χρόνων). Αν και, στην καλύτερη βλέπω 5-8 επεισόδια την εβδομάδα. Στην χειρότερη μπορεί και τπτ....
Feb 23 2010 19:21
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

[SPOILER=AS] Well kinda.Techically its a woman (αν και οχι η πιο θυληπρεπης) αλλα δε νομιζω ουτε αυτη να το θυματε πλεον.Μπερδεμενη ιστορια ουτε εγω θυμαμε τι ακριβως ειναι τωρα.:hahaha:Απο συνηθεια παντως (και εγω και καμποσοι αλλοι) της/του αναφερομε ως αρσενικο. [/SPOILER]
Feb 23 2010 19:20
Photo

avaton → ZeLiGa

Τhanks.Αλλα πίστεψε με έτσι οπως είναι τα πράγματα θα ξεμπερδέψω σε κάτι μήνες. Τέσπα τι ανιμες βλέπεις τώρα τελευταία;
Feb 23 2010 19:18
Photo

ZeLiGa → avaton

Καλά ξεμπερδέματα. xD
Feb 23 2010 19:17
Photo

avaton → ZeLiGa

Γυναίκα...Γυναίκα-Ιστορία!
Feb 23 2010 19:15
Photo

ZeLiGa → avaton

Γυναίκες;
Feb 23 2010 19:14
Photo

avaton → ZeLiGa

Εγώ πολλα πράγματα τα συνιδιτοποιησα [S]νωρίς[/S] αργά και τα πληρώνω τώρα.Και δεν μιλάω μονο για τα μαθήματα(ο καθένας με τον πόνο του...)
Feb 23 2010 19:13
Photo

ZeLiGa → avaton

Όντως. Ευτυχώς το συνειδητοποίησα νωρίς(φέτος δλδ :P) και αρχισα το διάβασμα. Γιατί πέρσι....
Feb 23 2010 19:11
Photo

avaton → ZeLiGa

Έτσι πρεπει. εγώ περισι ήμουν στα ******* μου τελείως.Δεν διάβαζα,παρα μόνο φυσική....
Feb 23 2010 19:09
Photo

Mad_Hatter → Robin-Chwan

Ναι αθηνα μενω.
Feb 23 2010 19:08
Photo

ZeLiGa → avaton

Φέτος πάντως τα έχω πάει καλά. Γενικά τα μαθηματικά αν τα διαβάσεις από την αρχή και συστηματικά, είναι πολύ ευκολα, φέτος μου φαίνονται παιχνιδάκι. Τώρα, για του χρόνου...
Feb 23 2010 19:08
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

......hmph! (Κι εμενα ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες αλλα δεν ειναι ο μονος λογος που το βλεπω...)
Feb 23 2010 19:07
Photo

avaton → ZeLiGa

Αν αφοσιωθείς τελείως στα μαθήματα δεν είναι τοσο δύσκολη η χρονία. Τα μαθηματικά κατ. πρεπει να προσέξεις ιδιαίτερα.
Feb 23 2010 19:06
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Εντάξει έχω άφεση αμαρτιών... :P:P:P Αφού είναι καλό σετάκι (σχετικά, υπάρχουν και καλύτερα...)[SPOILER]Robin-chwannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!![/SPOILER] Αυτός είναι ο λόγος που βλέπω το Ένα Κομμάτι:blush2:...:lovulovu:
Feb 23 2010 19:03
Photo

ZeLiGa → avaton

Τα φετινά πάντως τα έχω γευτεί με το κουτάλι... Σε γενικές γραμμές ξέρω τι παίζει του χρόνου. Θα τα δω το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς, μη με αγχώνεις περισσότερο! xD
Feb 23 2010 19:01